tokoyay
benimde troidim var haşimoto benimki de sürekli takipte şükür oynamadı değerlerim en son 1 çıkmıştı ben 50 mg kullanıyorum
Ben dün yaptırdığım tahlilleri biraz araştırınca haşimato hastası olmadığımı anlıyorum. Öyle olsa antikorlarım pozitif çıkardı. t4te de sorun yok ama tsh ım çıldırdı.

canım benim de yarın randevum var benimki de 1 ay düşmedi sonraki 10 gün hızla düşüp 0 a yaklaştı bu aralar sık gitmeye dikkat et benim bir yükselip bir düşüyo bi türlü ayarlayamadık 150 mg kullanıyorum ben inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Doktor ayda bir kontrol demişti en son ama ben 15 gün sonra bir daha bir tahlil yaptırmayı düşünüyorum. 50 mg değerimi düşürmeye başlamış 3 günde çünkü. Benimki de senin ki gibi yerlerde sürünmesin sonra.

gecmis olsun canim tsh im benimde bir ay once 3.5 cikmisti.ama doktorum hamileligin ikinci 3. ayinda 3 un altinda olmasini istiyoruz dedi ve dozumu 75 e yukseltti.antikorlarin pozltif degil galiba.demekki tiroit rahatsizligi hamilelikle beraber gelmis sana
4 lerden 3 lü rakamlara düştük çok şükür canım. Bu 50 mg işe yarayacak gibi görünüyor bakalım. Antikorlarım negatif. Haşimato falan değilim araştırdığım kadarıyla. Hamilelik tsh ımı çıldırttı sanırım. Yarın gidelim bakalım daktırımız ne diyecek.:44: