2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tokoyay
benimde troidim var haşimoto benimki de sürekli takipte şükür oynamadı değerlerim en son 1 çıkmıştı ben 50 mg kullanıyorum

Ben dün yaptırdığım tahlilleri biraz araştırınca haşimato hastası olmadığımı anlıyorum. Öyle olsa antikorlarım pozitif çıkardı. t4te de sorun yok ama tsh ım çıldırdı.:1:

canım benim de yarın randevum var benimki de 1 ay düşmedi sonraki 10 gün hızla düşüp 0 a yaklaştı bu aralar sık gitmeye dikkat et benim bir yükselip bir düşüyo bi türlü ayarlayamadık 150 mg kullanıyorum ben inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :49:

Doktor ayda bir kontrol demişti en son ama ben 15 gün sonra bir daha bir tahlil yaptırmayı düşünüyorum. 50 mg değerimi düşürmeye başlamış 3 günde çünkü. Benimki de senin ki gibi yerlerde sürünmesin sonra.:1:

gecmis olsun canim tsh im benimde bir ay once 3.5 cikmisti.ama doktorum hamileligin ikinci 3. ayinda 3 un altinda olmasini istiyoruz dedi ve dozumu 75 e yukseltti.antikorlarin pozltif degil galiba.demekki tiroit rahatsizligi hamilelikle beraber gelmis sana

4 lerden 3 lü rakamlara düştük çok şükür canım. Bu 50 mg işe yarayacak gibi görünüyor bakalım. Antikorlarım negatif. Haşimato falan değilim araştırdığım kadarıyla. Hamilelik tsh ımı çıldırttı sanırım. Yarın gidelim bakalım daktırımız ne diyecek.:44:

Kızım oluyor :))

Çok mutluyum ağzım kulaklarımda..doktor kesin kız dedi değişmezmiş :)

selam güzel anneler ve onların şirin yumurcakları :))
oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz..güzel günler sizinle olsun...

selam canim, evet ben londradan aldircam kardesime, bugaboo bee baktim burda 1750 ordan getirirsem 1100 tl geliyor. acikcasi bugaboo, stokke ve concord bakmistim ben, stokke tr ile ayniydi, concord trden daha pahaliydi nerdeyse. diger markalara bakmadim. ama almanya demissin alman menseyli bebek arabalarina bakabilirsin, bildiklerim concord, britax, quinny, peg perego,
satilan yerleri ben soyle yaptim. bugaboo sitesine girdim gidecegim ulkedeki magazalari listeledim, magazalarin internet sitesinden de fiyatlarini karsilastirdim. ayrica ulke bazinda en ucuz. com gibi sitelerde olabiliyor. biraz arastirman veya orda yasayanlara sorman lazim

kızlar bişey sormak istiyorum..

siz de bu annelik içgüdüsü denen olay hiç oluştu, yani böyle duyguları gerçekten hissediyor musunuz?
ben hissediyorum. ne yalan soyleyim cok cocuk seven biri degildim. hatta 32yasindayim kendi yegenim haric kucuk bebek kucagima bile almadim. ama simdi bebek resmi gorsem gozum doluyor, surekli bebegimi dusunuorum ona nasil guzel bi hayat yasatabilecegim planlari yapiorum, surekli endiseleniorum. yani simdiden annelik duygularim gelismeye basladi, hissediyorum. ama herkes de olacak diye birsey yok, kimisi rahmine dusunce kimisi tekmesini yiyince kimi dogunca kucagina alinca hisseder diorlar.

arkadaslar merhaba umarım guzel haberler alacagımız bır hafta olur.sevgılı mınıkkus arkadasım umarım sen ve bebısın ıyısındır ve ıyı haberlerlede donecesın ınsallh.

iyi günler herkese ... minikkus seni merak ettim umarım amniyosentezin iyi geçmiştir . güzel haberlerini bekliyoruz canım .

aklımız sendeee
dualarımız da
ben çok temiz çıkacağını düşünüyorum sonucun
Allah sabır versin hepimize, geçmiş gitmiş olsun bu sıkıntılar..
Aminn...

Minikkus canım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın amniosentezi.sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak ama inşalah güzel haberler alacağız

Canım inşallah şu an keyfin yerindedir. Her şey çok güzel geçmiştir. Bizi habersiz bırakma.:18:

selam kızlar çook uzun zamandır birşeyler paylaşmadım minikkuşa çok üzülmüştüm yeni gelişmelermi var acaba?

minikuss nasıl geçti bugünün.. hayırlı haberlerle gelesin sende canım..dualarım seninle..

minikuss da 3 gün annemde yazacağım yazmış işlemden sonra
belki annesınde ınternet yoktur, giremeyebilir cnm

Bugün amniosentez yapılacaktı, nasılsın canım uamrım herşey yolunda gitmiştir, bütün gün aklımdaydın. Sonuçların çıkması uzun sürecek diye biliyorum. sen kendine dikkat et emi sevgiler......

cnm çook geçmiş olsun , iyice yat dinlen, inşallah sonuçların iyi çıkar bütün sıkıntılarını ardında bırakırsın , bak ne güzel bebişin sana ben burdayım diyo :1: kendine çok iyi bak Allaha emante olun cnm...

Canım çok geçmiş olsun.çok şükür atlattın bunuda.sonuçlarda temiz çıkacak inşallah.
bol bol dinlen anneciğinde yanında ne güzel:16:

Teşekkür ederim arkadaşlar
Annemdeyim dinleniyorum burada internete girebiliyorum ama kardeşimin bilgisayarı yabancılıyorum..
Bilgisayar kullanmak şu aralar rahatsız edici olduğundan pek giremiyorum.
Ama düşünen her arkadaşa teşekkürler..
Dünden daha iyiyim..

selam canim, evet ben londradan aldircam kardesime, bugaboo bee baktim burda 1750 ordan getirirsem 1100 tl geliyor. acikcasi bugaboo, stokke ve concord bakmistim ben, stokke tr ile ayniydi, concord trden daha pahaliydi nerdeyse. digerrkalara bakmadim. ama almanya demissin alman menseyli bebek arabalarina bakabilirsin, bildiklerim concord, britax, quinny, peg perego,
satilan yerleri ben soyle yaptim. bugaboo sitesine girdim gidecegim ulkedeki magazalari listeledim, magazalarin internet sitesinden de fiyatlarini karsilastirdim. ayrica ulke bazinda en ucuz. com gibi sitelerde olabiliyor. biraz arastirman veya orda yasayanlara sorman lazim

selam haziran 2013 anneleri ;

bizde bebek arabası araştırmaktayız. concrd neo, quınny ,chico markalarını inceledik. concord neo guzel ancak cok buyuk ve agır geldi bana.Quinny de tavsiye edilenler arasında ancak kapatması cok ergonomik değil. chicconun kalite olarak cok iyi olmadıgını soyledi satış temsilcisi arkadaş. bizde cok arada kaldık.
sanırım maxi cosi ana kucagı ile nuna ya da quinny bebek arabası alacagız.

Benden AFP icin kan alınmadı? ne ici gerekli doktorum hic birsey soylemedi?

Kimde hiperaktivite yaratıyor cocukta mı annede mi?

bende omega 3 kullanıyorum. aynı sekilde doktorumda bana haftada 2 kere içsen yeterli dedi. omega 3 12 ya da 16 haftadan sonra veriliyor. bende bu aralarda ( 18+3) kramplar oluşmaya başladı. onunla da ilgili calsiyum içiyorum.yok kan hapı yok omega yok calsiyum her gun kaçar tana hap içer oldum. pek hoşnut değilim acıkcası :(

Son düzenleme:
deprem oldu :( pc açıktı. ne yapcağımı bilemedim. alelacele pc yi kapadım. teli bile almadan sadece montu aldım aşağı koştum. ayaklarımda çorap bile yoktu. büyük istanbul depremi başladı sandım çok korktum.

inş. bebeğe bişi olmaz, yada etkilenmez.

birde bi aşağı inen benim ya o kötü.

birde 5-10 dk öncesinde kayınvalideye sinir oldum. hafif atıştık gibi oldu. sonrasında ona muhtaç oldum :) hemen ona koştum ya :) oda ayrı bi rezillik oldu. :) bana laf söledi bak deprem oldu diye düşünüodur eminim :)

Gecmis olsun tatlim insallah kimseye birsey olmamistir.
Uzulme bebeginde iyidir daha fazla uzulup bebeginde uzme annesi o cok iyidir insallah.
Kayinvalidemede muhtac oldum diye kaftana takma gelin kaynana arasinda olur ioyle atismalar
Gun gelir oda sana muhtec olabilir. Daha fazla gerilme cnm.

Butunduamvesenam Eşler farklı ülkelerden olunca isim bulma işi hepten zorlaşıyo yok bunu telaffuz edemezler bunu yanlış söylerler derken bi sürü isim eleniyo. Biz de İmad ismini öyle eledik çünkü ilk harfi ayınla türkçede yok malum.
Mobilyalarınız çok güzelmiş :81: fiyatları da çok uygun :129: ben de internetten bi kaç model buldum ilk çocuk olduğu için seninkiler gibi iki cinsiyete de uyabilecek sade bişeyler istiyorum ama burda bulabilir miyim onu da bilmiyorum :97: Eşim de bakma öyle internetten burda bulamazsak içinde kalıcak diyo :106: Annem bebepe bir sürü şey (nevresim tak., pike tak., yatak örtüsü vs.) dikeceği için yatağı o bu ayın 25inde gelince almak istiyoruz ki elinde ölçüleri olsun. Ama annem de eşim de daha şimdiden oda almaya pek sıcak bakmıyolar :59: Beşik al bi sene sonra oda alırsın diyolar :58: Ama ben de oda almak istiyorum zaten şifonyere dolaba ihtiyacı olacak hem bi sene sonra beşiğin takımı dolabı bulamayabilirim :85: Ay çok karışık bizim işler yani bakalım Allah sonumuzu hayreylesin :116:

İsim isim isim Ay bu isim bulma işi ne zormuş yaaa. Biz ilk başta aslında hemen bulmuştuk isimleri. :128: Kız olursa Meryem Nuha (Aklıselim demek) :124: Erkek olursa Emin Mervan :55: Emin'i eşim istedi Mervan ismini de ben oldum olası çok severim ama Mervan kelimesinin murûe'den yani mertlikten geldiğini sanıyodum biraz araştırdım da hoş kokulu bir ağaç, güneşte parlayan ve ateş yakmakta kullanılan beyaz taş demekmiş (Herhalde çakmak taşı oluyo bu) :84: Yani pek de güzel değil manası :59: Eski bi arap ismi ama bu isimle öne çıkmış şöyle meşhur bi sahabi ya da alim de yok ki hani ona niyetle koyayım :105: Bir Emevi Halifesinin adı ama o da pek parlak bir şahsiyet değil :110: Eşimin ağzını yoklayayım bi dedim Emin ismine çok alışmış değiştirmek istemiyo :63: Sizce de Emin'e uygun yeni bir isim bulmam gerekir dimi? :68:

mobilyalari bende cok begenerek aldim. burda zaten pembe mavi yada resimli renkli mobilyalar yok. beyaz siyah yada kahverengi genelde duz fazla modelli olmayan ama agir agac mobilyalar. yani gorunusleri cok havali degil ama kaliteleri cok guzel. yillarca hicbisey olmayan cinsten. yatak ve nevresim takimlariyla ve duvar susleriyle renklendiricem odasini.
oda konusuna gelince bizim hem evimiz musait hemde bebegin cekmeceleri falan ayri olsun istedim. zaten benim odamda bebege ait esya koyacak yerde yok mecbur odasi ayri olmasi lazim. birde burda her odanin kendi elbise dolabi var o yuzden elbise dolabi almaya gerek olmuyor. sadece cekmeceler yeterli oluyor. farkindaysan elbise dolabi almadik zaten. Allah huzurla saglikla kullandirsin insallah en onemlisi o.

isim konusunda emin ismi cok guzel gercekten ama ikinci bir isimle dahada guzellesebilir diye dusunuyorum;)

oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz...

güzel günler sizinle olsun...

Canim yurt disindan yeni geldim 5 tane ulke gezdim Almanyada dahil hic gerek yok, fiyatlar Turkiye ile ayni hem getirene zor hem sana.Ben burda bazi arkadaslarin soyledigi bir yer vardi adini unuttum fatih yada eminonune dogru ordan bakicam her marka ve her ulkenin urunu varmis ordan kendim inceleyerek almayi dusunuyorum.O arkadasin baktigi almak istedigi urun ispanyadaymis onlar ispanyaya gidecegi icin almayi dusunuyorlarmis.İspanyada da bircok fiyat turkiye ile ayni ama bebek arabalrinin fiyatlari nasildir bilemiyorum, sadece farkli kiyafet markalari var onlar indirimdeyken guzel oluyor.
Kisacasi almanya,avusturya,cek cumhuriyeti falan fiyatlari ayni tum markalar artik turkiyede de var bakindim hatira olsun diye birseyler alayim dedim bir kac parca kiyafet aldim o kadar, bence gerek yok ama sen yinede arastir istersen.

Zeynno cum yazdığın gözümden kaçmış kusura bakma tatlım, bnde dediğin gibi kıyafet konusunda senin gibi devam ediyorum ortalma 3-4 kilo almışım göbek son bir haftadır baya çıkmaya başladı sadece hamile kotu aldım çok rahat ediyorum, elbselere gelince yine oluyor ama yinede özel bir gün olunca ister istemez farklı birşeyler arıyor :1:

Boswer cim hayırlı olsun minik prensesin :nazar:

oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz...

güzel günler sizinle olsun...

ben gerci avrupada degilim ama burdakiyle yani amerikayla turkiye fiyatlari cok yakin o yuzden belki avrupada oyle olabilir. yani oyle yuksek bir fark yok arada sanildigi gibi. burda kiyafet ucuz ben oyle biliyorum. ama alman mali bisey alinirsa belki almanyada daha ucuz olabilir. cunku burdada amerikan mali olanlar daha ucuz. avrupa markalari ya daha pahali yada ayni civarlarda.

minikks arkadasim cok gecmis olsun simdi gordum. insallah sonuclarinda temiz cikar sende biran once hamile ve mutlu kervanina katilirsin. Allah yar ve yardimcin olsun canim.

Benden AFP icin kan alınmadı? ne ici gerekli doktorum hic birsey soylemedi?

Kimde hiperaktivite yaratıyor cocukta mı annede mi?

Cocukta yapiyormus, ileriki donemlerinde hani dikkat daginikligi ve hiperaktivite gibi belirtiler gebelikde balik hapini cok kullananlarin cocuklarinda gorulme sikligi daha fazlaymis.
Zaten haftada 2 yada 3 gun balik yememizi tavsiye ediyorlar ama ben surekli yapip yiyemiyorum o yuzden haftada 2 yada 3 defa kullanmami soyledi doktorum.Omega 3 cok onemli ayni zamanda bebegin zeki olmasinada sebep oluyor azida fazlasida iyi degil, kararinda almak lazimmis.
Ama en etkilisi baligin kendisini tuketmekmis ancak haftanin 3 gunu baligi bul yap zor bende ceviz, findik aradabirde balik seklinde devam ediyorum.
Bu aada 2013 cocuklari yetenekli ve dahi cocuklarin yiliymis.

Boswer kullanıcısından alıntı
Kızım oluyor :))

Çok mutluyum ağzım kulaklarımda..doktor kesin kız dedi değişmezmiş :)[/QUOTE]

Tebrik ederim canim Kizin hayirli ugurlu olsun.
Bende bugjn ogrendim benimde kizim olcak.
Drdan cikinca bende siritmaktan bir hal oldum:)

Ohh masallAh masallAh kizlar çoğalıyor hayirli olsun kizlar Rabbim kucağına almayida nasip etsin:55::55::55::55:

Son düzenleme:
ben gerci avrupada degilim ama burdakiyle yani amerikayla turkiye fiyatlari cok yakin o yuzden belki avrupada oyle olabilir. yani oyle yuksek bir fark yok arada sanildigi gibi. burda kiyafet ucuz ben oyle biliyorum. ama alman mali bisey alinirsa belki almanyada daha ucuz olabilir. cunku burdada amerikan mali olanlar daha ucuz. avrupa markalari ya daha pahali yada ayni civarlarda.

Aynen ben hayal kirikligina ugradim Turkiye ile ayni avrupada birde oyle birseyki orda ne varsa artik hersey var Turkiyede farkli olsun diye bari alayim dedim ama yok ve tam indirim zamani gittim.Hatta krem sampuan falan baktim onlar bile nerdeyse ayniydi hatta Turkiyede indirime girdiginde almayi tercih ettim kendime yuk etmek istemedim.
Amerikada olay biraz farkli sanirim kiyafet ve makyaj urunlerinde baya avantaj var degil mi? gap,ninewets,converse,mac falan bu markalar Turkiye ile bariz fiyat farkiyla satiliyor sanirim orda indirimde daha uyguna birseyler bulunabilir ama ben avrupadan cikolata,gofret ve bir kac krem disinda birsey alamadim.

kızlar bişey sormak istiyorum..

Siz de bu annelik içgüdüsü denen olay hiç oluştu, yani böyle duyguları gerçekten hissediyor musunuz?

bu soruyu bende düşünüyordum sormayı. Ben normalde çocukları seven birydim belki de o yüzden fark edemiyorum, ama bende henüz oluşmamış gibi geliyor :(
ayrıca aylin ismi sizce nasıl. çevrenizde çok duyduğunuz bir isim mi?

Minikkuş'a çok geçmiş olsun dilyorum, en kısa zamanda iyi haberlerini duyarsın inşallah. Allah yardımcun olsun. Amin.

Bosver;
gözün aydın canım Allahtan hayırlısı olsun hepimizin hakkında

geridonusumkutusu;
benim de hipertroidi çıktı hamilelikle birlikte çıktığını düşünüyorum çünkü daha önce babam haşimato hastası olduğu için tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı
genel hamilelik kan tahlilleri sırasında değerlerim 0,000 larda çıkınca bayaa bi araştırma yapıldı hatta burdan yazmıştım boğazdan biopsi bile yaptılar canlı canlı geçen
ay içinde.. çok sinir bozucuydu bana ilaç vermiyo dr. sanırım benimki çok çalıştığı için gerek görnmüyo.. antikorda temiz çıkmıştıbenim de..

minikkusss;
Rabbim bi an önce bebisinle birlikte eskisinden daha sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah gördüğün gibi bütün form seni ve diğr arkadaşı dualarla unutmuyo..
sen istiraatini yap bi hafta on gün kendine dikkat et.. kuzenim de olmuştu amino bir hafta yattıı.. şimdi normal şekilde beklenen tarihinde sağlıkla geldi evladı..
sen de iyi haberler alıcaksın inşallah..

bana gelince;
ben bu gün devletteki kontrlüme gittim ayrıntılı istemek için 3lü zamanın gelmiş dedi istemiyorum dedim
buna karşı; zaten ikili testden daha güvenilir değil çok da gerekli bi test değil ama yaptırmanızı önermek benim görevim olduğu için sölüyorum dedi
bende yaptırmıycam dedimm bebishimi görüp geri geldim :)

Back
X