2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya tesekkur ederım hepınıze gecmısı daha tam okuyamadım ama
guzel yorumlarınızı gordum:52::52::52::52::52::52:
kılo almamıssın demıssınız ama tartı ole demıo kı bıde sanırım foto dıe mı az zayıf gorunuorm ne :52::52::52::52:
bakalım daha sısmanlıyım doguma gıderkende koycam kılolu resımlerımı
bu arada herkese gunaydın:52::52::52:

TOKAYAY -BEBISIMOLSUN- MINIKKUS- HULLY- masallah göbüsleriniz cok güzel cikmis cok tatlilar tabiki icindeki minnaklar:52:
ayrica hicte kilo almamisiniz :53: birde cok kilo aldik diye yakiniyorsunuz ya siz kiloluysaniz benim gibiler napsin:47::19:

bebisimolsun.- o göbegin icinde 3 tane bebek varmis gibi degil hic:53: masallah cnm ALLAH nazardan sakinsin hepiminizi...

hulyy bence bir daha cok kilo aldim diye yakinma nerene aldin sen o 14 kiloyu valla bende sasirdim:53:
ayrica söylemeden gecemiyecem resmini görunce kendimin 20 yaslarimdaki halimi gördum sandim:27:
bilmedigim kardesim olabilirmisin acaba:52: ama suan ki halime benzemiyorsun simdi yaslandim ve cok kilo aldim:50::53:

aaaaaaaaaaaa
demek benzıorz cok akraba falan olmayalım :52::52::52::52::52:
saka bı yanada zaman su gıbı akıp gıdıo ya:52::52::52:

Minikkus cnaım ben çıkıyorum artık çok uykum geldi sana Hayırlı geceler:38:

Sana cevap yazarken uyuya kalmışım şeker :)) Ben gece uyuyamadım, sabahta zombi gibiyim.. umarım senin iyi geçmiştir.. mışıl mışıl

kizlar sekerim yüksek cikti demistim hatirlayan varsa... onun icin sabah ayrintili sekere bakan bir doktora gitcem dua edin benim icin normal ciksin bu defa..

aksam saat 10 dan beri hic birsey yememem ve icmemem gerekiyordu suan cok susadim ya offf nasil sabah olcak:50: alismisim gece birseyler yemeye :52:
kendimi suan oruclu gibi hissediyorum:27:en iyisi yatim uyumayi deneyim belki uyuyabilriim..:50: iyi geceler herkese..

benim icin dua etmeyi unutmayin olurmu:34:

Hatırlıyorum canım. geçmiş olur inşallah.. umarım iyi haberlerle dönersin..

Herkese selamlar. Ne zamandir yoktum. Herkesler iyidir inşallah. Göbüşleride gördüm maşallah çok güzelsiniz.
Ben sünnet konusunu doktoruma sordum. İlk 24 saat içinde olursa göbeği düşene kadar iyileşirmiş ve ilk iki hafta hep uyudukları için bir sıkıntı çekmezlermiş. Türkiye'deki şartları bilmiyorum ama burda durum böyle. Bizim oğlanı doğar doğmaz sünnet edecek doktorum. Kendisi yaparmış zaten. Hayırlısı bakalım. Allah o günleride gösterir inşallah.
Ayrıca burda doktor doğum ücretinide 5 aylık hamileyken alıyorlarmış. Elime tutuşturdular faturayı. $2400.00 kredi kartıyla ödedim mecbur:(
Sigortam olduğu halde bana düşen miktar!! Birde doğum sonrası hastane masrafı var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Orda durumlar daha iyidir inşallah. Bu bebek işi baya bi masraflıymış:))))) neyse onlar sağlıkla gelsinlerde ödenir hepsi yavaş yavaş.
Sizler bebişlerinizi görüyosunuz sık sık ne güzel. Ben 1 aydır görmedim ve daha 7 hafta var görmemeeee. Neyseki tekmeleriyle avutuyorum kendimi;)
Kendinize çok iyi bakın. Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

Tatil bitti galiba :)) İyi gelmiştir umarım..
Biz de doğar doğmaz sünnet düşünüyoruz aslında biraz mecbur böbrek sorunu olan bebeklerde mutlaka hemen yapılıyormuş..
Yaşadığın yerde bu işler gerçekten çok pahalı insan çocuk yapmaya korkar.. Senin imkanın var karşılayabiliyorsun ya olmayanlar ne yapıyor??
Burada devlet pek çok şeyi karşılıyor ona rağmen savurgan davranmamaya çalışıyoruz..
Ben de senin gibi sayılırım bebeğimin yüzünü hiç görmedim aylardır gidip geliyorum.. kontrol amaçlı ultrasona girdiğimden en iyi bildiğim yeri böbrekleri :S

2 gün önce bende tansiyon sorununuz var mı diye sordum.cevap veren olmadı.bu ilkte değil ama muhabbet arasında bazen yazdığımız şeyler kaynayabiliyor sanırım.tetanoz aşısı internette 20. hafta dolduktan sonra yapılır diyor ama bir hafta sınırı var mı bilmiyorum.yarın tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gidicem istersen bir sorayım.

ben varım, tansiyon ilacı bile kullanıyorum
msjı şimdi gördüm
benle iletişime geçebilirsin.

Günaydın herkese. Dualarımızın kabul olduğu, güzel haberler aldığımız hayırlı bir cuma olsun inşallah.

Kızlar telden yazıyorum yine :'( göbüşler pek tatlı bugün eve gidim ilk işim fotoğrafmı çekip eklemek olucak :1: esas kiloyu ben de görün siz zaten çok kilolu hamile kale veee 8kg aldm boyum uzun da Allahtan biraz irileştim diye Kendimi avutuyorum ama son aylarda yarmagül kıvamına gelirim heralde

Herkese Günaydın Kızlar,

Biri kayınvalide mi dedi :))) dün gece bizde kaldı, 4,5 senelik evliyim 3. kez kalıyor. ve sabaha karşı uyanıp sinirden 1 saat uyuyamadım. kötü bir insan değil kabulum, neler duyuyoruz Allah var ama çok konuşuyor be anacım. çok sıcak oldu kombiyi kapasanıza, burası biraz karalık değil mi ışıkları arttırın, kızım bunu ye, bunu ye, bunu da yoğurtla ye, aaaaaaaa oğlum sen napıyorsun biraz önce çorba içtin şimdi o yemekle ayran içilir mi midene dokunur. ay durmadan konuşuyor. laf sokma yok, soksa ki ilk zamanlar denedi o lafın nasıl kendisine itinayla geri döndüğünü gördüğü için şimdi onu kesti ama bi de misafir gibi gelip gitmeyi öğrense... sabah kalktık işe gidicez evden çıkıyorum bi baktım mutfağa bütün mıtfak dolapları çekmeceler dahil açık. hepsi düşünebiliyormusunuz. neymiş hava alsınlarmış. anacım kendi evinde havalandır bu nedir ya:))) ama allahı var, beni eve götürmeyin burda kalayım gündüz temizliğinizi yapayım gideyim dedi. dün mesela eve giderken bi fırının camında "günlük yufka bulunur" yazısını okudum, öylesine yani denk geldi diye. aaaa canın mı çekti, alalım akşama yaparım yarın işe götürürsünüz falan dedi. öyle konularda sorun çıkarmaz hakkını yememek lazım.

fotolar : bence hepsi süper. ben de işyerinde makine ile çektım bilgisayara yükledim ama boyutu yüksek diyor buraya koyamıyorum :(((((

$HPIM3532.webp
yuppi sanırım başardım :) gördüğünüz gibi ben şişkoyum :))) napıyım kızım sağolsun

Maşallah:nazar: Valla hiç şişko görünmüyorsun canım ama şık olduğunuz kesin kuzum :)) yine ben kendime en şişko geliyorum :S

:46:çoook teşekkür ederiz. 1.75 boya 79 kiloyuz canım. çalışınca biraz dikkat etmek gerekiyor, gerçi burdakilere göre bu paspal halimmiş, bebekten sonra salmışım kendimi ama napıyım makyaj yapmıyorum artık, topuklu yok vs. vs... önce kızımı düşünürüm kimse kusura bakmasın :))

Maşallah hanımlar. Herkeslerin göbişleri pek güzel. :17: Şu ana kadar eklenen fotolardan hiç şişko görmedim ben kimse kendine haksızlık etmesin. :17:
Mayıs anneleri bu fotolar için ayrı başlık açmışlar. Derli toplu şekilde duruyor ne güzel. :17: Bizde mi öyle yapsak ki? Fikrinizi alayım? Açayım mı başlık yoksa burdan devam mı edelim. :17:

herkes resim paylaşmış çok güzel
hully ben seni çok kilolu zannediyordum kızım sen gayet normalsin :52:
hadi artık buluşup yemek yiyelim :9:

arkadaslar gunaydın hayırlı cumalarınız olsun.rabbım bebeklerımıze saglık sıhatlı haftalar omurler nasıp etsın ınsallh.bende nıhayet bır ay sonra kızımı gorebıldım.kızım 34 cm 918 gr olmus.agzını acmıs benı gorunce sasırdı heralde aaa anneee der gıbıydı saskın kızım benım.ayrıca seker yuklememı yaptırdım 2 haftadır esımle tatlıya sarmıstık buna ragmen sukur yuksek cıkmadı.zaten bır ayda bır kılo almısım buna sevındım dogrusu umarım boyle gıder ve ben 10 kılo almıs olarak doguma gırerım zaten kılolu hamıle kaldım yanı bana gore kılolu yoksa 52 lerdeydım evlenmeden once ve sıgarayı bırakmadan once boyumda 1,70 olunca zayıf gorunuyordum annemın tabırınce ınsana benzedım:1: kan uyusmazlıgı testımı yaptırdım ve negatıf cıktı.doktor ıgneye gerek gormedı bebek dogunca kan grubuna bakarız senın kan grubundan sa yanı negatıf cıkarsa yıne ıgneye gerek yok pozıtıfse dogumdan 72 saat suresı ıcınde ıgneyı olman gerek dedı.ben gıbı kan uyusmazlıgı olan arkadaslar ıcın ayrıntılı yazdım.bana ılk kez bır ay sonra gel dedı bende sanırım sorun yok dıye dusundum bıraz rahatım.tetonoz asısını soran arkadasım bende olmadım asımı olmayacagım da.cok ta gereklı gormuyorum.yanı saglık ocagı prım alacak dıye onun acısıyla ugrasamam dogrusu zaten herseyden korkuyorum bıde onun telasını yasamak ıstemıyorum.eksıklerımı hemen hemen tamamlıyorum ama atesolcer ve bebek bezı konusunda kararsızım.15 gun sonra ne olur ne olmas hastane cantamı hazırlayacagım ben hazır dursun ne olurkı.yalnız kac tane bebek bezı koymak yeterlı gelır o konuda kararsızım koca bır paket goturmek tuhaf olur zaten sabah gırıp ertesı gun oglen taburcu olunuyor sorun yoksa.kendınıze ıyı bakın bebeıslerede.

ben varım, tansiyon ilacı bile kullanıyorum
msjı şimdi gördüm
benle iletişime geçebilirsin.

benim tansiyonum 9-5 gibi falan baya düşük çıkıyor.sürekli bir baş dönmesi halsizlik çarpıntı.bugün kan aldırdım.bütün değerlerime bakılacak.belki kansızlık falan vardır ditye düşünüyorum.sanırım yanlış hatırlamıyorsam senin yüksek tansiyondu.nasıl teşhis kondu sana?ayrıntılıda görünüyormuş sanırım kan akışına bakarak risk olup olmadığını söylüyorlarmış.

herkes resim paylaşmış çok güzel
hully ben seni çok kilolu zannediyordum kızım sen gayet normalsin :52:
hadi artık buluşup yemek yiyelim :9:

kız bana yemek deme delırıorm cok sevıorm yemeyı
ya sız bana neden normal dıosunz anlamırom kı
bıldıgınız sısman oldum
moral vermek ıcın mı yapıosnz anlamadım
ama cokda sevındım benı o kadarda sısman bulmadıgınıza
ödem o ödem dıelım su tutmus vucut dıleım:52::52::52:

Herkese Günaydın Kızlar,

Biri kayınvalide mi dedi :))) dün gece bizde kaldı, 4,5 senelik evliyim 3. kez kalıyor. ve sabaha karşı uyanıp sinirden 1 saat uyuyamadım. kötü bir insan değil kabulum, neler duyuyoruz Allah var ama çok konuşuyor be anacım. çok sıcak oldu kombiyi kapasanıza, burası biraz karalık değil mi ışıkları arttırın, kızım bunu ye, bunu ye, bunu da yoğurtla ye, aaaaaaaa oğlum sen napıyorsun biraz önce çorba içtin şimdi o yemekle ayran içilir mi midene dokunur. ay durmadan konuşuyor. laf sokma yok, soksa ki ilk zamanlar denedi o lafın nasıl kendisine itinayla geri döndüğünü gördüğü için şimdi onu kesti ama bi de misafir gibi gelip gitmeyi öğrense... sabah kalktık işe gidicez evden çıkıyorum bi baktım mutfağa bütün mıtfak dolapları çekmeceler dahil açık. hepsi düşünebiliyormusunuz. neymiş hava alsınlarmış. anacım kendi evinde havalandır bu nedir ya:))) ama allahı var, beni eve götürmeyin burda kalayım gündüz temizliğinizi yapayım gideyim dedi. dün mesela eve giderken bi fırının camında "günlük yufka bulunur" yazısını okudum, öylesine yani denk geldi diye. aaaa canın mı çekti, alalım akşama yaparım yarın işe götürürsünüz falan dedi. öyle konularda sorun çıkarmaz hakkını yememek lazım.

fotolar : bence hepsi süper. ben de işyerinde makine ile çektım bilgisayara yükledim ama boyutu yüksek diyor buraya koyamıyorum :(((((

ayyyyyyyyyy cok guldum valla
bu kayınvalıde olayları pek bı komık aslında
hava alsınmıs :1::1::1::1::1:
yapcak bısılerı yok ıste oyalanıolar ole senle benle:52::52::52:

Back
X