Tesekkurler :), senin aldigin arabada cok guzel bende ikisi arasinda kaldim hatta katlamasi falan daha guzel puseti ve anakucagida daha genis gibi bebeconfortun, concordaki tek fark biraz daha hafif ve 10 santim kadar daha yuksekde duruyor ikiside oldukca basarili arabalar.
Biraz internetden bakindimda aventden memnun olmayan cok kisi var hatta bir bayanda avent varmis arkadasinda medela arkadasinin pompasi ile saginca arada cok fark oldugunu aventde cok uzun surede az sut sagarken medelada cok kisa surede daha fazla sut ciktigini soyluyordu,onun yalancisiyim.
Ameda ile medela ama profesyonele yakinmis herkes cok memnun hatta ameda hakiinda hic olumsuz birsey okumadim hatta medeladan fiyati biraz daha uygun.Senin arkadasin memnun mu ameda dan?
E-bebekde suan indirimdeymis 269 liraydi , gitti gidiyorda 210 liraya buldum sifirini ama guvenilebilirmi bilemedim.Ay ne karisik islermis ya hic bukadar kafa karisikligi yasiyacagimi dusunmemistim araba,sut pompasi derken ama az parada degil insan karsiligini almak istiyor.
araba olarak maclaren quest'i de tavsiye ederim. bence çok hafif, çok pratik. bebiş, çantası derken anneye ne kadar az yük o kadar kolay. hele ki evinize bir kaç basmakla çıkıyorsanız. o zaman katlanıp omuza alabiliyorsunuz. baba yokken de mobil olmak adına iyi bir seçim bence.
avent pompada niye öyle olmuş acaba? bazen arkadaşlardan ya da akrabalardan pompalar ikinci el devralınıyor. o zaman da ufak bir parçe eksik takılıyorsa, verim alınamayabiliyor, ya da yıpranan bir parça değişmiyorsa.
avent'in manuel pompası bile hastane tipi pompalardan çok sağar, klinik olarak bunu kanıtlanmış bu. ben tekli elektroniği kullandım, şu model yani: Philips - Tekli elektronik göğüs pompası 125 ml biberon içerir - SCF312/60 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
çok memnun kaldım. 5 tane masaj yaprağı var, burası masaj yapa yapa nazikçe sağıyor, hiç acıtmıyor ve göğsü çok iyi boşaltıyor.
hızını da kendin ayarlayabiliyorsun. biberonun aventse direkt içine sağıyorsun. olmadı via kaba sağıyorsun başına bir adaptör takıp biberon gibi veriyorsun. süt saklama kabın kadar biberonun oluyor. bu ne kadar pratik bir şey anlatamam.
ikiz bebeğin olmayacaksa çiftliye gerek yok bence.
ama pompayı iyice araştırmakta çok fayda var. iyisi e-bebek çamlıca'da deneyip almak.
pahalı bir yatırım olduğundan ihtiyaca göre en doğrusunu almak önemli. çünkü anne sütü çok önemli.