2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar selam,
doğum izni yasasını takip eden var mı? tabii biz çalışan anneler için 1 hafta bile çok önemli, yarın da kadınlar günü. umarım yarın bu haber müjdelenir :49:

Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
Yavrukuşun ismi daha belli değil, nerdeyse doğacak artık, 3 aycık kaldı..
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
Gerçekten hep aynı isimler dönüyor; insan sevse bile koymaktan vazgeçiyor..
İyi de,
ne olucak bu bebişin ismi..

Sizler kesin kararlarınızı verdiniz mi?
Var mı güzel isim önerileriniz..

Güzel anlamlı ve şık bir isim olsun, istiyorum..
Ama böyle fazla dini çağrışımlar olsun istemiyorum;
zaten önemli olan iyi bir anlamı olması;
dinen önemli olan da bu.
Ama çağrışım olarak Talha, Enes falan gibi isimler beni itiyor..
sizin fikileriniz çok kıymetli,
var mı önerileriniz?

günaydın kızlar. dün çok uykum vardı gene de geç saatlere kadar pc başında kaldım. şu an uykusuzluktan ölüyorum. çok ama çok uykum var :(

gecede iki kez kabus gördüm.

ilkinde çok korktum. hastanedeymişim doğum yapcakmışım. tek başımayım. eşime ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. annemi aramak istemiorum doğum hemen olmazsa boşa gelmesin diye. açılmam 4 santimmiş. eyvah diorum meryem ana otu içeçektim, çörek otu yiyecektim. o kadar araştırma yaptım diorum. çok heyecanla doğumu bekliordum. korku ve heyecan. eşime ulaştım. telefonu patronu açtı. o ara eşimde geldi. teli kapattım. eşim çok kötü bi haldeydi. kendi kendine söyleniyordu. ne oldu dedim. ağlamaya başladı. ama acı dolu. işten çıkardılar dimi dedim. bende sarıldım ona ağladım, hiç beni dinlemiosun dedim. çok acı dolu bi ağlayıştı ikimizinkide. o ara uyandım. çok korkmuştum. kalbim çarpıodu.

tekrar uyuduğumda da londraymışız. hastaneye gidelim diorum anneme. yok dio evde doğum yaparsın. sonra bende düşünüorum, sigortamız yok pahalı olur diyorum. londradaki ev kızkardeşiminmiş. annem kirletmeyelim kızın evini bi köşede ben doğurturum dio. bende banyoya geçmeyi teklif ediodum. doğurmadan uyandım ama uğraştım baya

haziran a kadar daha kaç kez doğurcam rüyalarımda bakalım

bence 9 doğucaz :9: :9: :9:

canım zararı kesnlkle yoktur denemez tabiki, neticede sık uktrasona girmek nasıl zararlıysa , süresi uzun olduğu zararı vardır belki de ama ben zaten ayda 1 kontrole gidiyorum, çok sık girmiyorum ultrasona , bi de bi kez giriceksin buna , her ay değil ki, bebeği etkileyecek kadar zararı olduğunu kesnlkle sanmıyorum. Olsa doktorlar söyler bence...

doğru haklısın canım sonuçta ultrasona her defasında giriyoruz buda bi kerecik olsun artık madem:16: bizde sık gitmiyoruz yarın gidicez inş gitmişken söyleyelim net net görelim herşeyi istedim :16:

3 kilo muuu, kilo verme canım ya, bence koru kilonu daha iyi olmaz mı, bebiş de büyüyor ya çünkü nasıl vericeksinn ,onu iyi besle ama ya, kuru incir , ceviz ye :21::21:

ya yıorm zaten cevızımı kayısımı meyvemı
ama bılıosunuz kı ben onume gelen herseyı yıodum
tatlı cıkolata bısuru
onları yemıorm ve ekmek az yıorm
boyle olunca zaten kılo verceksın dedı dr

ya yıorm zaten cevızımı kayısımı meyvemı
ama bılıosunuz kı ben onume gelen herseyı yıodum
tatlı cıkolata bısuru
onları yemıorm ve ekmek az yıorm
boyle olunca zaten kılo verceksın dedı dr

hully cim aynen devam
bak bir hafta sonra tartılırsın, hiç kılo almadıgını gorunce daha da motive olursun
başaracaksın kuzucuk
sen yıyecegını yedım, say
ne kaldı kı sunun surasında
sabret

Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
İyi de,

dinen önemli olan da bu.
var mı önerileriniz?

ben artun düşünüyorum ismini anlamıda kendine güveni olan,gururlu,ağırbaşlı demek.

İyi de,

dinen önemli olan da bu.
var mı önerileriniz?

ben klasik isimleri seviyorum.. kemal, ali, murat, cem, burak, selim... aklıma gelenler. cem yılmaz bile oğluna kemal adını verdi.. ege, doruk, rüzgar bence 25 den sonra isim küçük kalıyor..

bebişe herhangi bi zararı yok merak etme tatlım biz 17-18.haftalarda girmiştik,ultrason zaten ses dalgalarıyla çalıştığı için herhangi bir yan etkisi yok.:34:
evet birazcık uzun sürüyor 20 dk falan sürdü sanırım bizimki,tekrar giricem ben nasipse 27 ya da 28.haftamda,bi de doppler bakılcakmış bebekle aramdaki oksijen iletişiminin nasıl olduğunu görmek için.sabırsızlanıyorum şimdiden bebişimi tekrar göreceğim diye.ilkinde bize nanik bile yapmıştı çok gülmüştük:9::9:

ooh 2. olcakmış bidee sen baya doymuşsundur bebişine bu haksızlık :20: karar verdik doktora söylicez inş çektirebiliriz burda o imkan var mı onu da bilmiyorum ama bakalım artık görürüz inş minikimizi :16:

canım sanırım chicconun tırnak setindeki makas çıtçıt,okuduğum bebek bakım kitabında 6 aya kadar kesinlikle çıtçıt makas kullanmayın yazıyordu.bende dün bakmıştım bayağı uygun gelmişti arkadaşın aldığı fiyat ama çıtçıt makas olayı fikrimi değiştirdi.ama tabi sen bilirsin tatlım istersen al seti 6 aydan sonra kullanırsın çıtçıt makası:34:

hoşbulduk tatlımmm:16::16:

çıt çıt makas ne işe yarıyor

kızlar selam,
doğum izni yasasını takip eden var mı? tabii biz çalışan anneler için 1 hafta bile çok önemli, yarın da kadınlar günü. umarım yarın bu haber müjdelenir :49:

martın başında 15 güne çıkıo falan demişler forumlarda. ne kadar doğru bilmiorum

İyi de,

dinen önemli olan da bu.
var mı önerileriniz?

canım kesinlikle haklısın benim eşimde rüzgar yada poyraz koyacaktı ama vazgeçirdim. özellikle de emir çok fazla koyan var.eğer beğenirsen ben ateş ya da ayaz koymak istiyorum.sana da bir fikir olsun ...

ooh 2. olcakmış bidee sen baya doymuşsundur bebişine bu haksızlık :20: karar verdik doktora söylicez inş çektirebiliriz burda o imkan var mı onu da bilmiyorum ama bakalım artık görürüz inş minikimizi :16:
öyle söyleme tatlım ya doyulmuyor valla,insan hergün görse bıkmaz mucize çünkü:49::52::emir_bebek::nazar:
inşallah canım sende görürsün bebişini.
benim 2 tane doktorum var,bir tanesi gittiğimizde hep normal ultrason bakıyor,diğer doktorumuza gittiğimizde ise detaylı dört boyutlu falan bakıyor.ondan 2 kere görmüş olacağım nasipse.bende bilmiyordum 4 boyutlu bakacağımı ilk gittiğimde,ama doktor artık bebiş büyüdü diğer ultrasona geç dedi naklen yayın oldu bizede :52::9:

çıt çıt makas ne işe yarıyor

çıtçıt makas dediğimiz normal tırnak makası canım,hani erkeklerin cepte taşıdıkları:34: 6.aya kadar o makasla kesmeyin normal tırnak makasları var onunla kesin yazmış okuduğum kitapta.

çıt çıt makas bu tatlım $NA_906001_-_Cit_Cit_Tirnak_Makasi_1.webp

bu da normal bebek tırnak makası canım $Nuk-Makas-Yuvarlatilmis-Uclu-5802.webp

Günaydın kızlarr

Şimdi doktordan geldimm kızım kordonundan kurtulmuş çok şükür 1165 gr ıolmş:nazar:
Ama elleri ile kendini öyle bir sarıp sırtını dönmüşki foto bile alamadık hiç bişey göremedik ya :1:
Maşallah bebeğine:nazar::nazar: Kilosuda gayet iyi miniğinin
Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..
Çok güzelmiş ben çok beğendim hayırlı uğurlu olsun.
kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??

Jokerde vardı görmüştüm sanki bi bak istersen

Eveeeet Teyzeciklerimizzz:49:

Buda bizim odamızın fotoları, sizlerinkini görünce bende koymak istedim:17:
daha gelmedi ama mağazadan çektiğim bu fotolar var elimde

Eki Görüntüle 650395 Eki Görüntüle 650397 Eki Görüntüle 650396

Eki Görüntüle 650400 Eki Görüntüle 650401

Eki Görüntüle 650398 Eki Görüntüle 650399

:nazar::nazar::nazar:

- yatağımızın bu süet boncuklu sırt kısmı yerine düz ahşap dolaptaki oymadan olucak, toz olur bebiş büyüyünce minik parmaklarını sokar diye düşündük:9:

- şifonyerimiz 3. fotodaki gibi aynalı olucak, benim böyle şifonyerim yok diye söylenip durdum artık minik kutulara tokalarımızı emziklerimizi koyarız:16:

- son fotoğraflardaki farklı beşikten çünkü görülen uyku seti ve cibinlik olucağı için onlarıda koymak istedim

işte benim kızımın odasıda bu teyzeciklerimiz, biran önce gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz :16: :16: :16:
Aman Allah'ım Tam bir prenses odası olmuş Minnoşun çok şanslı:34:
Yemin ederim o beşiğe girip uyuyasım geldi:9: masal gibi...
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşaşalh güzel kızın:16::16:

Az önce İstanbul'dan kargo geldi canım ailemden ... bebeğime birsürü ciciler almışlar haber de vermemişlerdi..paketleri açtıkça ağladım son noktayı kardeşimin yazdığı not koydu hala da ağlıyorum :14::14::14: uzaklık çok zor kızlar özellikle böyle hassas bi dönemde kimsesiz olmak,istediğin zaman çıkıp annene gidememek,canın çektiğinde istedğini yaptıracak birini bulamamak,doğup büyüdüğün yerden arkadaşından çevrenden herşeyden ayrılıp gelmek çok çok zor çekilesi dert değil... iki aydır ailemden kimseyi görmüyorum ve doğuma kadar da göremicem :50::50: ailesine annesine yakın olanlar kıymetini bilin ve vaktinizi iyi değerlendirin derim.Allah bu durumu hiçbirinize yaşatmasın inş ..

Back
X