2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.

Canım bu işleri yapan mahalle arasında yerler var ölçülerini ver şilte de yatak da yapıyorlar..
Hiç bir şey bulamazsan evlerimiz yakın gönder bana ölçüyü annem bizimkini yaparken seninkini de halletsin ;)
Yün yatak bir yaşından önce tavsiye edilmiyor diye biliyorum..

Eveeeet Teyzeciklerimizzz:49:

Buda bizim odamızın fotoları, sizlerinkini görünce bende koymak istedim:17:
daha gelmedi ama mağazadan çektiğim bu fotolar var elimde

$IMG_1577.webp $IMG_1583.webp $IMG_1582.webp

$IMG_1594.webp $IMG_1595.webp

$IMG_1588.webp $IMG_1592.webp

:nazar::nazar::nazar:

- yatağımızın bu süet boncuklu sırt kısmı yerine düz ahşap dolaptaki oymadan olucak, toz olur bebiş büyüyünce minik parmaklarını sokar diye düşündük:9:

- şifonyerimiz 3. fotodaki gibi aynalı olucak, benim böyle şifonyerim yok diye söylenip durdum artık minik kutulara tokalarımızı emziklerimizi koyarız:16:

- son fotoğraflardaki farklı beşikten çünkü görülen uyku seti ve cibinlik olucağı için onlarıda koymak istedim

işte benim kızımın odasıda bu teyzeciklerimiz, biran önce gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz :16: :16: :16:

Son düzenleme:
kızlar dün iş yerinden arkadaşım mail attı bana senin için bunları aldık isim yerlerine emir ata yazdırıyorlarmış begenmedigin bişey varsa

söyle degiştirelim diye,
bende hepsi çok güzel degiştirmenize gerek yok tşk ederim dedim :49: yanlız şu kapı süsünden daha önce hiç görmedim sizce nasıl, söylesem degiştirseler mi acaba:26:

Hepsi çok güzel canım bayıldım ben ama önemli olan senin zevkin ben sade ama şık duran parçaları daha çok seviyorum..

herkesin canı bişiler çekiyor. Ben de bir kere gece kavun istemiştim eşim "bu saatte bu mevsimde nerden bulayım" dedi de almadıydı :43: Ertesi gün gidip aldım ama tadını beğenmedim. Sonra da öyle çekmedi canım bişi. çekenler de marketten alınabilecek ufak şeyler.

Hormon olur diye yiyemem ben zaten. Korkumdan çilek yiyemiyorum :43::43:

canım çileği rahatlıkla yiyebilirsin ben nerden baksan bi 10 kg yemişimdir hamişliğim boyunca ebru şallının programında bu çileklerde hormon oluyor almayın açıklamasından sonra 5 dk. Içinde tarım bakanlığından uyarı gitmiş ebru şallı tekrar açıklama yaptı çilek hormon kabul etmeyen tek meyveymiş yaz kış gönül rahatlığıyla yiyin diyee ben zaten daha öncede duymuştum ve yiyorum daa bazıları gerçektende çok lezzetli rastlıyor :56::56:

kızlar yaa imdat! evlilik yüzüğüm parmağıma olmuyor artık, ne yapsam Frodo gibi boynuma mı taksam:53: var mı aynı durum başına gelen, siz naaptınız? keşke "büyüyünce de takar" mantığı ile az genişinden alsaymışız:1:

benimkide biraz zor oluyor sanki parmağıma, incecik parmaklarım dolma gibi oldu sanki :1:

Günaydın canlarım kardeşlerim gözümü açar açmaz aklıma düşüyorsunuz hava çok güzel bugün Ankara da okula gitmek istemiyorum çıksam gezsem bebeğüime alışveriş yapsam onların hayalini kursam :)) Neyse bugünümüze şükürler olsun. Sağlığımız yerimizde çalışıyoruz Allahın izniyle:))) Kızlar şu reklamlarda gösterilen burun bantları var ya.. Allah onu çıkarandan razı olsun. Dün gece ilk kez rahat bir uyku uyudum:)) Tavsiye ederimmmmm:)))

bende kullanıyorum rahatlatıyor diyebilirimm:2:

kızlar bir şey soraacağım size ben kraftın oyun parkını almak istiyorum...Hani iç kenarlarına da boydan boya birşey yerleştiriyoruz ya adı ne bilmyorum onlar nevresim takımlarının içinde oluyor mu

Canım yan koruyuculardan bahsediyorsan, onlar karyolalar için ayrı park yataklar için ayrı satılıyor..
Karyola değilde sadece park yatak kullanacaksan onun için başka takımlar var uyku seti olarak
Nevresim takımlarında yan koruyucu olmuyor sadece uyku setlerinde var ya da ayrıca satın alabiliyorsun..

Günaydın güzel anneler göbişi bebişliler

bende bu aralar uyku seti telaşındayım karar vermekte zorluk çekiyorum englısh home'dan bi takımı çok beğendim üstünde kurabiye adamlar var sanırım onu alıcam ama biraz daha araştırayım diyorum funnybaby de kaliteli ama desenleri hep çiçek böcek ben daha değişik bişeyler istiyorum sanırım o yüzden beğenemiyorum

hastane çıkışınıda almadım henüz onun içinde disney'in mini'li takımını 10 lu olan varya onu istiyorum çok hoşuma gitti o hem lisanslı ürün hem çok tatlı
siz ne düşünürsünüz disney için kaliteli geldi bana alan var mıdır onlardan :44:

ben aldım canım disney ürünlerinden, hastane çıkışı değil parça parça badiler falan ama hastane çıkışı olarak aldıklarımın kumaşı daha güzel o yüzden disneyin hastane çıkışını almadım istersen önce kumaşına bak içine sinerse öyle al derim

selam kızlar günaydınn:16: yine içim kıpır kıpırr :15:

geçmişi okudum da uyku setinden konu açılmış. melinnaz, merve02 , uconn ve hafzak.

kızlar ben 3 aylık hamileyken uyku setimi almıştım, o zaman çok fazla marka bilgim yoktu güzel degilse geri yollarım demiştim , trendyoldan kidbo almışım :32:

ama gelince iyiki almışım dedim, inanılmaz güzell yorgan başlarını falan satenle geçirmişler mükemmel bir kalite kesinlikle tavsiye ediyorum. hatta resmini paylaşim durun bakın.. ben o zaman 160 tl ye almıştım. şu anda da sanırım aynı fiyatlarda.
uyku setini begenince hemen uyku tulumunu falan da kidbo aldım.

mnsroz canım bu listeyi ben kendim hazırladım, doktoruma gösterdim bu şekilde besleniyorum bebegin gelişimi için bir sakıncası olur mu diye, hayır çok güzel aynen devam et dedi. hatta ben o listede hergün ögleden sonra bir fincan türk kahvesi içtigimi yazmamıştım. onunda bir sakıncası yokmuş.ayrıca akşam yemegi yok gibi görünüyor ama 1 bardak sütte zaten kalsiyum protein hepsi var.

gerçekten çok güzelmiş canım bende istiyorum bunlardan :124:

Günaydın kızlar, bizde minik yavrumuza bu mobilya takımını aldık.. Mayıs sonu gibi gelecek.. Hepiniz aldıklarınızı iyi günlerde kullansın İnşAllah.. Sağlıkla..

çokk güzeeel güle güle kullansın bebişin sağlıkla huzurla büyüsün:nazar:

Dediğin gibi çabuk kirlenip çok yıkanıyor. Pamuklu olduğu için de hemen yıpranıyor. Ara renk almaya gerek yok. Zaten ucuz bebek kıyafeti. Uyku seti belki eskimez ama ara renk olanlar da pek içaçıcı değil

İndirim mi var LC'de ne kadar uygun almışsın

Disney kullanan arkadaşlarım var çok memnun. Kalitesi çok iyi, yumuşacık

O yatakların içinde şilte oluyor. Onun üstüne alt açma minderi ya da yorganla destek yaparsan sorun olmaz. Yatağa gerek yok

İşyerindeki arkadaşların çok naziklermiş :nazar::nazar: Kapı süsü bana göre fazla sade ama hastane odasına asabilirsin.

Park yataklarda yan koruma önermiyorlar canım. Nevresim takımında değil uyku setinde olur onlar.

Sanırım bazı ürünlerde var ben iyice bakınıp aradan bulduklarımı aldım canım.. hatta pantolonlar falan da vardı 14 Tl ye zor tuttum kendimi almadım, sonra bebeğimle gider alırız dedim.. Ama almadıklarım rüyama bile giriyor :))
tişörtler de çok uygun 3-5-7 Tl ye çok güzel olanları var.. Günlük dışarı çıkarken kullanırım diye bu tür şeyleri uygun fiyatlı alımak istiyorum çünkü leke olacak, yıpranacak hemen..
Bir de benim ki erkek biliyorsun çok süslü ayıcıklı, papyonlu takımları sevmiyorum.. anne oğul kot pantolon tişört takılırız dedim ;)

Eveeeet Teyzeciklerimizzz:49:

Buda bizim odamızın fotoları, sizlerinkini görünce bende koymak istedim:17:
daha gelmedi ama mağazadan çektiğim bu fotolar var elimde

Eki Görüntüle 650395 Eki Görüntüle 650397 Eki Görüntüle 650396

Eki Görüntüle 650400 Eki Görüntüle 650401

Eki Görüntüle 650398 Eki Görüntüle 650399

:nazar::nazar::nazar:

- yatağımızın bu süet boncuklu sırt kısmı yerine düz ahşap dolaptaki oymadan olucak, toz olur bebiş büyüyünce minik parmaklarını sokar diye düşündük:9:

- şifonyerimiz 3. fotodaki gibi aynalı olucak, benim böyle şifonyerim yok diye söylenip durdum artık minik kutulara tokalarımızı emziklerimizi koyarız:16:

- son fotoğraflardaki farklı beşikten çünkü görülen uyku seti ve cibinlik olucağı için onlarıda koymak istedim

işte benim kızımın odasıda bu teyzeciklerimiz, biran önce gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz :16: :16: :16:

Çok güzel, annesi en güzellerini seçmiş kızına, iyi günlerde kullanın..
Senin minik saraylı olacak desene :) Ay bir an içinde hayal ettim bebeğini ohh miss gibi kokusu yayılacak bu güzel odaya:nazar:

yok hayatım kaynım bu beşiği üretici fabrikasından almış.yatak olmuyormuş onlarda illaki vardır ama ben koçtaşa falan baktım orada yoktu.

yünü de bebekler için sağlıksız diye duymuştum canım ama, ayrıca dediğin gibi inişli çıkışlı olur rahatsız eder bebeği diye düşündüm bende, belki beşiğin ebatlarına göre yaparlar araştır bakalım

Canım bu işleri yapan mahalle arasında yerler var ölçülerini ver şilte de yatak da yapıyorlar..
Hiç bir şey bulamazsan evlerimiz yakın gönder bana ölçüyü annem bizimkini yaparken seninkini de halletsin ;)
Yün yatak bir yaşından önce tavsiye edilmiyor diye biliyorum..

sağol canım benim :) ben bir araştırayım bakalım ama beceremezsem annenden yardım almak isterim canım :)

bu arada bebişinin odası çok çok güzel. şehzademiz keyfine düşkün olacak doğrusu. ama şimdi getirtme bence taşınacağın eve gelsin ki hasar görmesin oradan oraya. sen taşınırken de haber ver hafta sonları evdeyim gelirim yardıma. ağır iş yapamasam da çok iyi kolileme yaparım ona göre :34::34:

Çok güzel, annesi en güzellerini seçmiş kızına, iyi günlerde kullanın..
Senin minik saraylı olacak desene :) Ay bir an içinde hayal ettim bebeğini ohh miss gibi kokusu yayılacak bu güzel odaya:nazar:

çok teşekkür ederim canım benim, Allahım herkese güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
çocuğu prenses diye diye böyle yapıyorum ama bakalım bence bir azman çıkıcak:27::1:
bütün bebişlerimiz sağlık sıhaatle huzurla büyüsünler odalarında..:16:

Yok indirimsiz fiyatı 420, indirimli 300 civarına geliyor ama sen 420 ödeyeceksin, 120 lirayada mothercare den indirimde olmayan birşeyler alabilirsin..Ben 120 liralık çeki mama sandalyesi alırken kullanmayı düşünüyorum..Beşiği alırken şiltesinde(yatağında) kullanabilirsiniz dediler yatağıda orda 350 tl ydi ama ben yatağı işbirden aldım hem fiyatıda daha uygundu 266 tl ye yatağını aldım, birde lasteks olduğu için yatak hava alıyor ve bebek rahatça uyuyor...

Tesekkur ederim canim gule gupe kullan gayet uygunmus fiyati:34:

selam kızlar günaydınn:16: yine içim kıpır kıpırr :15:

geçmişi okudum da uyku setinden konu açılmış. melinnaz, merve02 , uconn ve hafzak.

kızlar ben 3 aylık hamileyken uyku setimi almıştım, o zaman çok fazla marka bilgim yoktu güzel degilse geri yollarım demiştim , trendyoldan kidbo almışım :32:

ama gelince iyiki almışım dedim, inanılmaz güzell yorgan başlarını falan satenle geçirmişler mükemmel bir kalite kesinlikle tavsiye ediyorum. hatta resmini paylaşim durun bakın.. ben o zaman 160 tl ye almıştım. şu anda da sanırım aynı fiyatlarda.
uyku setini begenince hemen uyku tulumunu falan da kidbo aldım.

mnsroz canım bu listeyi ben kendim hazırladım, doktoruma gösterdim bu şekilde besleniyorum bebegin gelişimi için bir sakıncası olur mu diye, hayır çok güzel aynen devam et dedi. hatta ben o listede hergün ögleden sonra bir fincan türk kahvesi içtigimi yazmamıştım. onunda bir sakıncası yokmuş.ayrıca akşam yemegi yok gibi görünüyor ama 1 bardak sütte zaten kalsiyum protein hepsi var.

resimdeki beşik çok güzel ya. uyku setinde cibinlik var mı. resim bir bütün olarak çok güzel. uyku tulumu ne işe yarıo

arzu_mu evet canım o takı yastıgı :49: aslında düşündüm söylemeyi ama baktıkçada ısındım sanki :17:

minikkuş canım tşk ederim evet sade ama güzeller :54: bende begendim sadece kapı süsü biraz tuhaf gelmişti ama onada baktıkça alıştım sanki :27:

sahra_89201 canım sanada çok tşk ederim, inş sen daha güzellerini alırsın :54:

mlsvt, tatlım senin prensesin odasına bayıldım :16: çok şık ve çok güzell...:49:

geridönüşüm kutusu canım cibinlik yok içinde, yorganı nevresimi çarşafı 2 adet yastık ve 2 ad yedek tastık kılıfı var. bide yan koruma. uyku tulumuda bebegi içine koyuyosun üşümesin diyee :49:

Son düzenleme:
arzu_mu evet canım o takı yastıgı :49: aslında düşündüm söylemeyi ama baktıkçada ısındım sanki :17:

minikkuş canım tşk ederim evet sade ama güzeller :54: bende begendim sadece kapı süsü biraz tuhaf gelmişti ama onada baktıkça alıştım sanki :27:

sahra_89201 canım sanada çok tşk ederim, inş sen daha güzellerini alırsın :54:

mlsvt, tatlım senin prensesin odasına bayıldım :16: çok şık ve çok güzell...:49:

çok teşkkür ederim tatlm senin oğluşunun odasıda çok gzeldi :16:ve çok zevkli br annesi var bende ikeadan alsaydım kesinlkle snnkilerden alırdım

Back
X