kızlar biz geldik.hepinize çokk teşekkür ederim dualarınız için

şimdilik iyiyiz çok şükür

kanaman veya suyun gelmediği sürece sorun yok dedi doktor.eve git dinlen dedi.
düştükten hemen 15 dk sonra bize yakın olan anadolu sağlığa gittik.hani şu doktorlar dizisinin çekildiği büyük hastane.ne büyük hastane ama içi fos

sinirlerimi zıplattılar,ben ağlamaktan bitmişim zaten tansiyonum 16 ya çıkmış.doktor moral vereceğine moralimi bozdu

yatış vericem dedi.nst ye girdim ilk defa.sancım yoktu çok şükür.ağzından bir iyi söz çıkmadı.baktıkları alette yüzyıldan kalma.plesantam ayrıl mış mı dedim:26:ayrılsa bile biz bunun %30 unu tespit edebiliriz dedi.doktorumla konuşurmusunuz sizden haber bekliyor dedim.konuşamam,siz anlatırsınız dedi

kendi doktorumu aradım,odadan çıktım.ben çıkarken niye çıkıyorsunuz yanımda konuşun belki bana bişey sorar dedi

eee gerizekalı doktor o zaman sen konuşsana

bana saçma sapan kötü şeyler yazan bir kagıt imzalattılar.bu kötü muameleye yüklü bir para ödeyeceğim için ayrıca üzülmüştümki ki, neyseki öyle olmadı.böyle kaza durumlarında sgk ödüyormuş.sadece 6,5 tl verdim

normal şartlarda 300-400 tl verirdik sanırım.kendi doktorumu aradım,memnun kalmadığımı içimin rahat etmediğini söyledim.oda kendi asistanına yönlendirdi.ordan yediteye geçtik.orda içim daha bir rahatladı,ordaki asistan bile anadolu sağlığın doktorundan daha iyi davrandı bana.kendi doktorumda pazartesi tekrar çağırdı.inşallah bu geceyide sağasağlim sorunsuz atlatabilirim.Allah bebişlerimizi tüm sıkıntılardan korusun.inanın gözümde ağlamaktan yaş kalmadı.çok büyük bir sınav bu

insanın başına gelene kadar anlamıyor