2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sanki on tane çocuk yapmışız da gönlümüz geçmiş ne olur söyleseler görüyolar ki hevesliyiz yani.başka doktor da yok ki gidiyim mübarek memlekette kıtlık var resmen :47:bayan doktorlar ve özellikle anne olanlar bu konuda çok hevesli oluyolar sen sormadan söylüyolar herşeyi anlatıyolar ist.daki doktorumuz öyleydi şansıma burda da hiç bayan yok :50:

evet yaa hele benimkini görsen muayeneler taş çatlasın 5 dk, benim doktorumda erkek içim çok huzursuz ama napiimm burdaki en iyi doktor o diye ona gidiyorum:50:

oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?

bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmış :1: o bile alıştı size :46:

ben odasını mayıs ayında anca alabileceğim ama boyasınıda odasınıda krem ağırlıklı istiyorum ama henüz odasına bakmadığım için kafamda tam bişey oluşmadı... benim eşimde akşamları sen yinemi kadınlar kulübündesin diyor :1:

Mobilyaya karar verdik sonunda.:1: Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.

Eki Görüntüle 652464

Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem. :17:

Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil. :17: Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak. :17:

Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.:1:

Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:
çok güzel canım güle güle büyüsün bebişin içinde :nazar::nazar::nazar:

odan çok güzelmiş canım ama biraz pahalıymış :( dediğin gibi kalitesine göre ederi iyidir ama genel olarak bir bebek odasına bana çok geldi. ben sadece beşik+dolap düşündüğüm için belki de :) ama odanız çoooookk hoş :)

mnsroz çok geçmiş olsun canım.. çok şükür ikinizde iyisiniz yavrunla..:nazar: Allah korumuş.. kendinize iyi bakın annesii:nazar:Allahım esirgesin sizleri..

keremcik ben oğlumda da mustela serisini kullanmıştım, çok memnunum..ki oğlum 6 yaşında ; hala yüz kremini ve şampuanını kullanıyorum onun için.. şimdi bebeğim içinde yine musteladan bi 5 parça ürün alacağım,sona bıraktım onları:34:tavsiye ederim yani,ben memnundum :34:

tokoyay canım , oğluşunun takımı çok güzelmiş.. güle güle iyi günlerde kullanın..
dediğin gibi duvar kağıdı da çok şık olacaktır.. artık yerleştikten sonra, son halini görürüzz hıı?:34:
iyisiniz oğluşunla umarım..:nazar:kendinize iyi bakın annesii..:16:

Ay çok sevindim canım benim ya kist yok olmuş demek gözün aydın hadi maşallah kızına kilosu çok çok iyi:nazar::nazar:

Canım ben kaç kere ayağım kaydı lavaboda düştüm popomun üstüne merak etme bişey olmaz

hımm ben bunu bilmiyordum canım demekki fark var aralarında
Hepsine tek tek baktım modellerin çok güzellerr:16::16:

Bak yarın buraya uğra havuzluhan seferini anlat bana çatlarım yoksa meraktan:16::16:

canım gittim havuzluhana.sadece uyku seti ve aynı setin nevresim takımını aldım.uyku seti 190 lira nevresim 65 liraya geldi.lohusa pijama ve geceliklerine baktım.beğenemedim.zaten yazlıklar tam olarak gelmemiş.kaapı süsünü şekerleri falan alırım diyodum ama vazgeçtim.galiba bu kadar şıkır şıkır şeyler bana göre değil.belki daha sonra daha sade şeylere bakarım ya da annem alsın:)sanırım bugün alışveriş günümde değildim.neyse aldığım uyku seti cute bear pink
Kidboo.. Linens For Baby

oda yapacak arkadaşlar duvarlarınız nasıl olacak? boya seçimi yaptınız mı? biz kararsız kaldık, boya ya sonuçta zararsız olan bişey olmalı. konu hakkında bilgisi olan var mı?

bu arada eşim demin diyor ki senin kızlara bir sor bakalım onlar napacakmış :1: o bile alıştı size :46:

canım biz de aldık boyamızı hayırlısıyla.. epey arastırdım ben.. jotun'un fenomastic hiyjen ürünleri cok iyi.. VOC degerleri istenilenin bile çok altında. voc degeri de işte kimyasal oran gibi bir şey.. eşimin çalıştığı firma jotunla iş yapıyor, orada calışanlar da eşimin arkadaşı gönlünüz rahat olsun dedi. biraz pahalı diğerlerine göre ama tek oda yapılacaksa sorun olmaz sanırım.. bir de marshallın yine bi serisi var hijyen bişey diye , netten bi bak istersen.. bu arada odamızı pastel yeşil yapıyoruz. bebek odası için uygun renkler arasındaydı, huzur verirmiş, uyku düzeni salarmış, bir de lila mor tonları iyiymiş..

$sepet beşik.webp

ekleyebildimmi bilemiyorum ama bu sepet beşiği yatak odam için almak istiyorum nasıl sizce?

mnsroz cok gecmis olsun. Yuregim agzimda okudum ama sukur ki mutlu sonla bitmis maceran. Bu kadar heyecan yeter sana doguma kadar

keremcik park yatakla ilgili cok olumlu yorumlar okudum ben. Kesinlikle kullanisli ve pratik. Katlaninca kamp cantasi kadar oluyor at koseye dursun. 3 yasina kadar da kulaniliyor. Ayni yatakta 2-3 cocuk buyuyebiliyor kaliteli olursa. Kraftin kalitesi de belli zaten

Cocugum zayif mi diye dertlenirken buyuk bebeklerin sikintilarini okuyunca sukrettim. Bebegim seni bu halinle seviyorum annem, kizma sen bana :49:

Msnroz; canim cok gecmis olsun, bende bazen tumsekli yerleri farketmiyorum kaldirimdan zink diye iniyorum Allah korusun :(.

Mobilyaya karar verdik sonunda.:1: Bu hafta siparişini vericez inşallah. Takım masif.

Eki Görüntüle 652464

Sadece şifonyeri biraz daha farklı olacak. Daha kullanışlı hale getirticem. :17:

Bu oda için ben çok uçuk mavi boya düşünüyorum 2 duvarı. 2 duvarı ise kağıt. Eşim çok mavi boya taraftarı değil. :17: Çok değişik ve güzel duvar kağıtları görmüştüm ama karar vermek zor olacak. :17:

Boya konusunda benim bir fikrim yok ama eşim bu işlerden işi gereği iyi anlar. Dekorasyon işi de onun ellerinden öpecek.:1:

Halı konusunda karar veremedim bende. Nasıl halı almak lazım acaba çocuk odası için.:44:

Cok begendim takimi cok guzel, gule gule saglikla buyusun odasinda :) bende kirik beyaza boyaticam sadece yatagin oldugu duvara beyaz cok ucuk pembe pijama cizgisi gibi deseni olan bir duvar kagidi dusunuyorum insallah bulurum.

Kızlar geçen sefer 50 gramlık yükleme sonucum

Açlık:71
Tokluk: 170

Bugün yenilenen sonucum

Açlık:86
Tokluk: 147

gece 12 de yenen çilek miymiş sebep yani. :1:

Doktorumla görüştüm. Göndermeme gerek yok beslenme uzmanına dedi. Sen kendin dikkat ederek gayet güzel idare etmişsin dedi. 10 gün sonra bir daha bakalım ama dedi. Bu kadın beni glukoz manyağı yapacak sanırım. :1:

her gittiğinde aldığın şeker seni şeker hastası yapacak neredeyse
neyseki düşmüş artık stres de yapmazsın değil mi
kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştüm:14:düştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla:14::14:

kızlar biz geldik.hepinize çokk teşekkür ederim dualarınız için:16:şimdilik iyiyiz çok şükür:nazar::nazar:kanaman veya suyun gelmediği sürece sorun yok dedi doktor.eve git dinlen dedi.

düştükten hemen 15 dk sonra bize yakın olan anadolu sağlığa gittik.hani şu doktorlar dizisinin çekildiği büyük hastane.ne büyük hastane ama içi fos :47: sinirlerimi zıplattılar,ben ağlamaktan bitmişim zaten tansiyonum 16 ya çıkmış.doktor moral vereceğine moralimi bozdu:14:yatış vericem dedi.nst ye girdim ilk defa.sancım yoktu çok şükür.ağzından bir iyi söz çıkmadı.baktıkları alette yüzyıldan kalma.plesantam ayrıl mış mı dedim:26:ayrılsa bile biz bunun %30 unu tespit edebiliriz dedi.doktorumla konuşurmusunuz sizden haber bekliyor dedim.konuşamam,siz anlatırsınız dedi:53: kendi doktorumu aradım,odadan çıktım.ben çıkarken niye çıkıyorsunuz yanımda konuşun belki bana bişey sorar dedi:53:eee gerizekalı doktor o zaman sen konuşsana:36: bana saçma sapan kötü şeyler yazan bir kagıt imzalattılar.bu kötü muameleye yüklü bir para ödeyeceğim için ayrıca üzülmüştümki ki, neyseki öyle olmadı.böyle kaza durumlarında sgk ödüyormuş.sadece 6,5 tl verdim:53: normal şartlarda 300-400 tl verirdik sanırım.kendi doktorumu aradım,memnun kalmadığımı içimin rahat etmediğini söyledim.oda kendi asistanına yönlendirdi.ordan yediteye geçtik.orda içim daha bir rahatladı,ordaki asistan bile anadolu sağlığın doktorundan daha iyi davrandı bana.kendi doktorumda pazartesi tekrar çağırdı.inşallah bu geceyide sağasağlim sorunsuz atlatabilirim.Allah bebişlerimizi tüm sıkıntılardan korusun.inanın gözümde ağlamaktan yaş kalmadı.çok büyük bir sınav bu :50: insanın başına gelene kadar anlamıyor :14:

çok geçmiş olsun canım
ben de hafif düşme yaşadım ve düştükten sonra karnıma çok keskin bir acı girmişti. şimdi her gittiğimde ısrarla bu acıyı soruyorum
bu haftalardan sonra bağımız iyice artıyor sanırım. korkman ve sıkıntı etmen normal. bebeklerimiz önce Allah'a ve sonra iyi doktorlara emanet.
Kızlar benim kızıcığımın fotosunu ekliyorum biraz dağınık gözüküyo çok hareket ettiğinden bukadar çekebildi doktor teyzemiz :21:

çok güzel çıkmış maşallah pamuk kızına

merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..

benimki 932 gramdı ben senin aksine mutluluktan uçuyorum çünkü fazla büyük değil sadece biraz tombik yani üst sınırdan yukarı değil ayrıca rahme giden damarlarının açık olduğunun ve iyi beslendiğinin kanıtı :34: bir de annen hayattaysa senin kaç kilo doğduğunu eşinin kaç kilo doğduğunu öğren ben 3,5 doğmuşum şeker hastalığın yoksa telaş yapma :emir_bebek: iri bebeklerin bakımı çok kolay oluyo diyorlar sağlıklı olsunlar obez olmasınlar da doğunca hemen randımanlı ememedikleri için kilo kaybı oluyo zaten :emir_bebek: bu zamandaki ölçümler çok değişiyo ben çok umutlanmıyorum artık tombik olur diye son ay belli oluyomuş çünkü kaç kilo olacağı :49:

canım biz de aldık boyamızı hayırlısıyla.. epey arastırdım ben.. jotun'un fenomastic hiyjen ürünleri cok iyi.. VOC degerleri istenilenin bile çok altında. voc degeri de işte kimyasal oran gibi bir şey.. eşimin çalıştığı firma jotunla iş yapıyor, orada calışanlar da eşimin arkadaşı gönlünüz rahat olsun dedi. biraz pahalı diğerlerine göre ama tek oda yapılacaksa sorun olmaz sanırım.. bir de marshallın yine bi serisi var hijyen bişey diye , netten bi bak istersen.. bu arada odamızı pastel yeşil yapıyoruz. bebek odası için uygun renkler arasındaydı, huzur verirmiş, uyku düzeni salarmış, bir de lila mor tonları iyiymiş..

canım çok teşekkür ederim. ne güzel detaylı anlatmışsın. biz de yeşil yapmaya karar verdik duvarları. tam tonunu bilemiyorum ama böyle uçuk açık bir yeşil odayı boğmadan. büyük duvarlardan birine de genişçe bir sticker düşünüyorum. bugün yapımarkete gittik marshall önerdiler orda da... bu hijyen serisini. ben şimdi jotun boyayı da bi araştırayım sonra karar verelim. çok teşekkürler tekrar

ben bugün g.g dan bunları aldım artık az bi eksiğimiz kaldı :emir_bebek: çok mutluyum çoooook :9: :9: :9:

nerden aldın bi de fiyatları yazabilirmisin[/QUOTE]

hepsini gittigidiyordan aldım canım sebamed bakım seti 70 tl :emir_bebek: otribebe burun aspiratörü 18 tl yedek ucu 15 tl :emir_bebek: mustela pişik kremi 38 tl :emir_bebek: hava nemlendiricisi 140 tl :emir_bebek: emzik 17 tl :emir_bebek: bübchen pişik kremi 30 :emir_bebek: unibaby ıslak mendil 52 tl :emir_bebek: boğulma önleyici yastık 23 tl :emir_bebek: göğüs pedi 53 tl :emir_bebek: göğüs kremi 40 tl :emir_bebek: wollex bakım çantası 80 tl bu bakım çantası çok güzelmiş nerdeyse 2 yaşına kadar alt değiştirme için kullanılabilir :49:

$kraft-oyun-parki-d-pr-00_3005_.webp

Eveeet sonunda park yatagımızı aldık...Normalde 319 lira ama 100 lirada hediye çekimiz var onla da diger eksiklerimizi alıcaz inş..

:)

iyi geceler
ben bugün sevi bebe'nin fabrika satış mağazasına gitme cesaretini kendimde bulup gittim
gitmeden aradım kaba taslak bir tarif aldım. internette gösterdiği kroki biraz yanıltıcı oldu. sonra telefonda tarif edilen yerlerden birini gördüm. onlara sordum gösterdiler.
iyi ki gitmişim aklım kalacaktı.birçok şey aldım hastane çıkışı hariç giyim ihtiyacı olarak çok az şey kaldı.
Ürünlerini beğenen varsa sepetlerde ucuz ürünler var. defolu ve küçük lekesi olan ürünler de var. peşinde indirimleri var. benim aldıklarım;havlu, penye battaniye, su geçirmez yatak koruma, 2 tane uzun kollu body, 2 tane şapka, 1 tane patikli alt, 3 tane önlük, 1 tane atlet.bunları sepetten aldım.normal reyondan da 4-5 parça ürün aldım. dün de almıştım bişeyler.

evet yaa hele benimkini görsen muayeneler taş çatlasın 5 dk, benim doktorumda erkek içim çok huzursuz ama napiimm burdaki en iyi doktor o diye ona gidiyorum:50:

En ıyı doktor mu bılmıyorum ama en yaslı ve tecrubelı oldugu kesın.olsa baska secenegım dusunmeden gıderım ama maalesef yok.dogum oranlarının en cok gerceklestıgı memleketlerden bırı olmasına ragmen ozellıkle bu dalda kıtlık var sankı :S ıns dogumda sıkıntı yasamam tavsıye alabılecegım kımse de yok kendımı cok garıban hıssedıyorum bu konularda :(

Eki Görüntüle 652689

ekleyebildimmi bilemiyorum ama bu sepet beşiği yatak odam için almak istiyorum nasıl sizce?

Merhaba canim ben de aynisindan almayi istiyorum
1 yasina kadar yatar mi acaba elimde bir de park yatak
var pek hosuma gitmiyor goruntusu esim de hic begenmiyor
ille suslu olsun kizimin yatagi dedigi icin alalim diyoruz
gereksiz olmaz insallah

Back
X