Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün sabah oğlum fışkırarak kustu, daha önce de iki defa olmuştu yine sabaha karşınetten baktım çok iç karartıcı şeyler yazıyor inşallah önemli birşey değilir, 4ünde kontrolü var soracağım doktora ..yoksa telefon edip şimdi mi sorsam???
Ayy hayatin allah sana da kolaylik versin ozaman bu kaka çis konusunda nasibini almayan yoktur sanirim su topikte :)aynen bnm oğlumda böyle ne zaman açsak altını yapıveriyo yatak yorgan kalmadı evde
gecede tam kaldırdım ayaklarından kocaman bi zaaartt yatak yorgan kaka içinde kaldı
aaa bak ben hic dikkat etmemistim dogrudur kizimin alti geceleri daha kuru oluyor sabah cok gec saatlerde degisiyorum artik altini önce geceleri de degisiyordum sabah erkenden uyanir uyanmaz degisiyordum herzamanda dolu dolu olyuordu simdi öyle olmuyorr uyanik oldugu zamanlar cok dolduruyor okadar
hehee iyi yapmis oglun dogru bakmasayi oda pipisineene bakiyon giiii deyip isemistir
dun benim kizda emzirken kakasini yapiyordu ama uzun uzunn ötrurerek yapiyordu bende gulmekten kiriliyordum cok komik oluyorr sankki muzik aleti caliyorreee bende emzirince bizim yataginm uzerine biraktim hic farkinda degildim megerse disina gecmis kakasi bizim nevresim carsaf fln hep kaka olmuss
bunlar heryeri kaka yapacaklar bes bellii olduu
![]()
saol canım, bizimki memede uyuyakalıyor 15 dkyı bırak gece çoğu zaman direk yatırıyorumcnm yinede sor için rahat etsin ama efede öleydi sanki emdiğinin hepsini geri çıkarıyo gibi ama bazı bebeklerde mide kapakçığı yavaş gelişirmiş oyuzden 6 aya kadar normal demişti doktorumuz 4 aydan sonra baya azaldı yada yinede takip et bazı bebeklerde reflü olabiliyor emzirdikten sonra 15 dk kadar dik tut yatırma bu baya engelliyo
bugün sabah oğlum fışkırarak kustu, daha önce de iki defa olmuştu yine sabaha karşınetten baktım çok iç karartıcı şeyler yazıyor inşallah önemli birşey değilir, 4ünde kontrolü var soracağım doktora ..yoksa telefon edip şimdi mi sorsam???
Canım ben ona mızmızlanan çocuk gibisin dediğimde bu kadar kötü olaylar yaşamamıştı. Sadece annem yok diye ağlıyorum demişti. Karıştırma lütfen. Şimdi ise eşi babası kardeşi baya sorunlar yaşamış. Gerçekten zor. Aile ile eş arasında kalmak. Lütfen birbirinizi kırmayın. herkes gergin.
Canım biz de şu anda Bursa'dayız. Üstüne kısa kollu body, altına da çorap ve patikli pantolon giydiriyoruz. Dış zıbın giydirmiyoruz, bu şekilde daha rahat ediyor...Camımız da gece, gündüz sürekli üstten açık. Burnunu, göğsünü kontrol ediyoruz hep sıcacık. Gece de üzerine incecik tülbent örtüyoruz, o da hava akımını kessin diye. Bazen gündüz, kısa şortlu tulum giydiriyoruz.
çok afedersiniz ben ne kadar kötü niyetle hareket etmişim öyle, size hak verdigimde.. evet haklısınız dedigim için hanfendiyi kırmışım, senide karıştırmıyım çok haklısın... sonuçta sizi onaylayan benim bana ne oluyorsa..
bir daha bu topige asla gelmiyorum, rahat rahat yazsın herkes..
bu kadar şey payşaltık burda meğer ne kadar yanlış tanımışsınız benii..
geridönüşümde rahat rahat ağlasın, sizde zavallı kız diye acıyın durun.. çünkü o o zaman alınıp kırılmıyor demekki...
biz sağlam dur negatif olma dedigimiz için kötü olmuşuz baksana,
neyse herkes kendine iyi baksın,
çok afedersiniz ben ne kadar kötü niyetle hareket etmişim öyle, size hak verdigimde.. evet haklısınız dedigim için hanfendiyi kırmışım, senide karıştırmıyım çok haklısın... sonuçta sizi onaylayan benim bana ne oluyorsa..
geridönüşümde rahat rahat ağlasın, sizde zavallı kız diye acıyın durun.. çünkü o o zaman alınıp kırılmıyor demekki...
Ayy hayatin allah sana da kolaylik versin ozaman bu kaka çis konusunda nasibini almayan yoktur sanirim su topikte :)
Ben en gec 3 saatte bir degistiriyorum canim suana kadar hep geceleri de degistirdim 1-2 defa.. Benim ki uyurken uyanikken fark yok ne zaman acsam altini dolu oluyor hem cis hem kakasi bu 21 gün icinde sadece 2 defa kakasi yoktu altini actigim da.. Amaan annesi alti üstü bir yatagin batmis temizle iste isin ne :))
Bende hic farketmemistim esim oturup okumus bütün detaylarina kadar bezin paketlerini o söyledi bana da.. Ay senin ki yine kiz sadece kakasi var oglundan bilirsin zaten erkek bebek pipisiyle nereyi hedef alirsa :))
benım kasıntımm vucud da dılll gobısımde kı yırtıklarda cok feci lerr bugn dr gıttımm badem yagı dedı surdum gecmıyooooooooooo hayırlısı az kaldı ınsl dogumuma sancı larım bır dusene gırseee olucakda gırmedııkıı :26:vaktini bekliyoo bakalmevet canım yaa bende temmuz annesi olacağım haziran bitti bile baksana cuma kontrole gittiğimde hiç açıklık yok demişti yarın tekrar randevum var bakalım ne diyecek birde sana bişey soracağım dünden beri ben ayaktayken özellikle belimin sağından kasığıma doğru sanki bıcak saplanıyor gibi bir ağrı giriyor bir anda bacaklarım tutmuyor hemen geciyor kalca kemiklerim sanki kütürdüyor geçe bu şekilde uyudum belim falan ağrıdı gece ama çok şiddetli değildi ve su nişan hiç bişey gelmedi henüz bugün kalktığımda iyiydim arada ayaktayken oluyor yine sanki yarın doğuracakmışım gibi bir his var içimde ama Rabbim hayırlısını versin inş.akıntım var beyaz iltihap gibi sanki yaaa bu acaba bir belirti olabilir mi ?bu arada sen kaşıntın nasıl geçti demişsin ya benim kaşıntım biraz farklıydı 5.ayda başladı bütün vücudum deli gibi kaşınıyor karaciğer yağlanmasından şüphelendiler bir sürü testler yapıldı karaciğer ultrasonları çekildi çok şükür bişey çıkmadı cildin hassas olduğu için tepki vermiş olabilir ama takip edeceğiz eğer karaciğer enzimlerin yükselirse 37 haftada alacağız bebeği dediler ama şükürler olsun bir sorun olmadı bir hap verdi doktorum birde krem hapı bir hafta falan içtim kaşıntım içtiğimde azalıyordu hiç zararı yok dedi ama emin olamadım bıraktım kremi de kaşındığın zaman sürüyorsun rahatlatıyordu şu anlarda eskisi kadar kaşınmıyorum kendiliğinden geçti yani birbirimize dua edelim hayırlı doğum için şuan 3 kişi mi kaldık doğurmayan
kızlar yarı kırkımız çıktı
kızım için akika kurbanımızı kestik dağıttık
hatta bahçemize gidip arkadaşlarla pişirip yedik
darısı sizlerin başına
yalnız kızlar benim arabam var ama doğumdan sonra
2 çocukla hiç yalnız çıkmadım
aranızda arabayla çıkan var mı koltuğunu öne mi bağladınız
acemi şoför değilim, hatta doğuma bile kendim gittim
tabi o gün doğuracağımı bilmeden :))
ama içime kurt düştü kızım ağlarsa naparım
yada koltuk nereye güvenli olur
kızlar yarı kırkımız çıktı
kızım için akika kurbanımızı kestik dağıttık
hatta bahçemize gidip arkadaşlarla pişirip yedik
darısı sizlerin başına
yalnız kızlar benim arabam var ama doğumdan sonra
2 çocukla hiç yalnız çıkmadım
aranızda arabayla çıkan var mı koltuğunu öne mi bağladınız
acemi şoför değilim, hatta doğuma bile kendim gittim
tabi o gün doğuracağımı bilmeden :))
ama içime kurt düştü kızım ağlarsa naparım
yada koltuk nereye güvenli olur
mama ver tabi aç koyma çocuğuSelam kizlar geceleri gazdan uyumuyor bebegim surup bitkisel kullanıyoruz ama ise yaramiyor humana rezene cay veriyorum yokkk... siz ne yapiyorsunuz gaz icin.. birde galiba doymuyor. Ek mama mi versem emmeyi birakirsa diye sasirdim ya....
evet yaa benim oğlanda bi kaç kez öyle fışkırarak kustu hemde burnundan geliyor garibimin .. sonra başlıyor hapşırmaya.. sor öğrende bizede söyle.. benim ailemdekiler normal diyolar.. gaz sıkıştırıyomuş gazla birlikte çıkınca fışkırıyomuş.. mantıklı geldi aslında .. ama sormakta fayda var..
Ihmal etme bence bana doktor fiskirarak kusma oldugunda hemen getir demisti