2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam arkadaslar gunumuz hayrolsun ıns
Bugun oglusum tam 20 gunluk bı pasa oldu gun gectıkce yenı yenı huylar edınıyor yaptıklarıyla da zevkten dort kose oluyor afacan :) yapmayıp yapmayıp tam altını actıgımda gaz cıs kaka showları ve akabınde etrafı batırmalar cıkardıgı gaz sesıne kendı de sasırıp korkuyla etrafı gozlemeler ve daha neler neler .. Bırsey harıcınde yaptıgı dıger seylerden mutlu oluyorum ama benım oglus ac veya tok olsun farketmıyor ılk fırsatta ellerını agzına goturup sankı meme emıyor gıbı ıstahla emmeye baslıyor :26: cok canımı sıkıyor bu durum ıkı gundur ve emzık vermemıstım su gune kadar vermeyı de dusunmedım ama sızce bu durumdan dolayı vermelı mıyım ne yapsam bır akıl verın

yarı kırkınız hayırlı olsun canım... çok tatlı kıs bunlar benim ki de öyle yapıyor ben emzik veriyorum ama sen bilirsin tabi..

bebişlerin resimlerini ekleyen arkadaşlarım hepsi birbirinden tatlı.. hepimizinkine kocaman bir maaşallah... :nazar: :nazar:

BiZde iki aylik olucaz hala eldiveni cikarmadik.ne zamN cikarsam elini gozune sokuyr simdide gozlerini ogusturmayi ogrendi ikide bir gozunu ogusturuyor burnunu ogusturuyor acaba benimkimi bole sadece bide elini emiyor surekli eldiven dsgisiyorum mikrop olmasin diye
benim ki de saçını yoluyor. geçen günlerde banyo yaptıracakken ağlıyor baktım battaniyesini tutmuş ee dedim niye ağlıyor
bir baktım battaniyesiyle birlikte saçı da var elinde:1::1:

merhaba arkadaşlar, her zaman ki sık sık takip ediyorum ama ara ara yazıyorum. bütün bebekler belli bir dönem aynı şeyleri yaşıyorlar sanırım. benim kızım ilk bir ay hemen hemen hep kucakta uyudu, hiç kucağımdan inmiyordu, yerine yatırdığım an uyanıyordu; ama gece uykusu çok güzeldi hala da güzel çok şükür. 40'ından sonra kucaktan rahatsız olmaya başladı daha çok ana kucağında yatırıyorum bakınıyor, kendi kendine uyumaya başladı maşallah. emzik başlara vermiyorum ama elini emmeye başlayınca vermeye başladım ama çok sık değil, bir işim varsa veya ağlıyorsa o zaman. işim bitince hemen çıkarıyorum memeyi. uykusu geldiği zamanda yatarak emziriyorum emerken uyuyor zaten, daha kolay oluyor yerine yatırırken uyanma riski yok, tavsiye derim.
eldiven ben takmıyorum çünkü bebeğin kendini tanıması gerekiyormuş diye duydum, elini incelemesi gerekiyormuş.

bu arada aç olduğunu anlamak için bnm kinin tepkisi şöyle elleri ayakları durmuo aç olunca memeyi bi kapışı var canımı alıyo resmen çok obur bi sıpa sofraya bi bakışı var biz yemek yerken ek gıdalara bi geçsekte rahatlasak :)

bişey sorucam bu arada kızlar bnm oğlan çokçiş yapıyo bezinden geçiyo bazen prima kullanıyoruz ama yaramıyo sanrım bazen ggece alıyorum emzirmek için beli çocuğun ıslak hep üşütücek diye korkuyorum bu sabah bezini değiştirdim 1 kilo çiş yapmış resmen allahtan geçmemişti

Benimkide acıktığında ellerini ayaklarını sert sert yere vurup gözümün içine bakıyor :9: Benim bebişte garip garip sesler çıkarıyor. Onun sesleri yüzünden uyuyamıyorum sürekli kalkıp ona bakıyorum bişey mi oldu diye :31:

Acaba yedigim ictigim birseymi dokunuyor diyorum ben cunku son 3-5 gundur hep böyle ya aksam yada gündüz illaki uyumadigi huysuz oldugu birkac saat var.. Son birkac gündür 3ü1 arada kahve iciyorum kahvalti da bugün biraktim birkac gün icmeyecegim bakalim birsey degisecekmi..
Insan okadar cok yoruluyor ki gunun sadece bir kismin da uyanik ama ayakta durmaya gucum kalmiyor kolik bebegi olanlara sabir versin rabbim..
Insallah gecer cnm bu günler hep böyle kalmaz

3ü1 arada içme bence sütlü iç en azından süt tozu kullanmamış olursun. Ben doğurduğumdan beri 2 kez içtim ölüyordum yorgunluktan mecburrrr. Benim hep mızmız ya. Kolik değil gazı olduğunda anlıyorum ıkınıp sıkılıyor ama gazını çıkardığındada huysuzlaşıyor belkide tam çıkaramıyor :31: Bide saolsun bebişim hergün saat 4 ten (ikindi ) akşam 10 a kadar uyumaz huysuzlaşır. Sonra uyur ve gece 1 de uyanır. Sonra 1 saat uğraşırım onunla uyur sonra 4 te uyanır sabah 10 a kadar :52::52: İşe başlayana kadar düzelir inşlh. Yoksa hem iş hem bebeğin düzensiz gece hayatı :1: mahveder beni

Ölürüm ben onaaaa uykusunda ağlar gibi bi dudağını büküyor ki ölüyorum o haline :16::16:

arkadaşın dediği gibi kafein gaz yapar diye biliyorum ben de
doğumdan sonra iki üç kere içtim o da baş ağrısı yapmasın diye
şimdi canım istiyor ama elim gitmiyor gaz yapar diye
kafeinsiz kahve var onu içsek ne olur acaba. kahvede gaz yapan kafein olsa gerek

Öfff ya o gaz yapar bu gaz yapar bıraktım artık ben. Önüme ne gelse yiyorum. Mecbur alışacak bu bağırsaklar bir an önce alışsında gaz sancıları 5. 6. ayına kadar uzamasın diye düşünüyorum. Belki yanlış düşünüyorum ama görüyorumki takmayan rahat olan annelerin çocuklarıda rahat hiç problem yaşamıyorlar :46:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, her zaman ki sık sık takip ediyorum ama ara ara yazıyorum. bütün bebekler belli bir dönem aynı şeyleri yaşıyorlar sanırım. benim kızım ilk bir ay hemen hemen hep kucakta uyudu, hiç kucağımdan inmiyordu, yerine yatırdığım an uyanıyordu; ama gece uykusu çok güzeldi hala da güzel çok şükür. 40'ından sonra kucaktan rahatsız olmaya başladı daha çok ana kucağında yatırıyorum bakınıyor, kendi kendine uyumaya başladı maşallah. emzik başlara vermiyorum ama elini emmeye başlayınca vermeye başladım ama çok sık değil, bir işim varsa veya ağlıyorsa o zaman. işim bitince hemen çıkarıyorum memeyi. uykusu geldiği zamanda yatarak emziriyorum emerken uyuyor zaten, daha kolay oluyor yerine yatırırken uyanma riski yok, tavsiye derim.
eldiven ben takmıyorum çünkü bebeğin kendini tanıması gerekiyormuş diye duydum, elini incelemesi gerekiyormuş.

Banada dua et canım ya benimkininde gece uykusu düzelir inşlh. Bende yatırırken emzirmeye başladım memede uyuyordu ama sonra içim gidiyordu gazını çıkarmak için kaldırıyordum sonra hooooop gözler cin olmuş bana bakıyor :1:

kızlar bende yarın ailemi yolcu ediyorum kardeşim bayrama kadar kalıp oda gidecek. ve başlasın oğluşla yalnız günler. korkmaya başladım. bana tavsiyeler verin nolur neleri nasıl düzene koyayım tecribeli arkadaşlarım YARDIMMMMMMMMMMM :52::52::52:

merhaba arkadasslar!ben allah nasıp ederse agustos annesı olacagımm!!kuzumu kucaklamayı o kadar cok arzuluyorum kıı!yavas yavas haızrlıklarımız bıttı sayılır ama ben yıne de sızın gıbı tecrubelı annelerden tavsıye ıstıyorumm!hastaneye gotur dıyecegınız,evde bebek ıcın kullandıgınız olmazsa olmazlarınız,sunu al bunu alma dıyecegınız neler var!ınanaın cok makbule gecer onerılerınız,,,sonucta benım ılk dogumumm,ılk bebegım!!fazladan bısey almak ıstemıyorum!evdekı oturma odası-salon ılıskısıne donmesınn!!bır suru para verıp ,kullanmayıpda bı kenarda kalmasını ıstemıyorumm! sımdıden cok tesekkur ederım !
benim "bu olmasaymış ne halde olur muşuz" dediğim en çok kullandığım ürün lansinohun elektrikli pompası. Bir de tabi göğüs kremi. Göğüs kremini doğumdan iki hafta önce kullanmaya başladım ve düzenli kullandım benim göğüs yaram olmadı şükür-belki bünyeden de olabilir- bir de ilk zaman düzenli sağdım sütümü her emmeden sonra. Ben de zıbın ve yan yatma yastığını sadece göbek düşene kadar kullandım ama o zamanlar gerçekten işe yaradı. ilk defa anne oldum ve bebişim de küçük bir bebekti ilk zaman hastane çıkışlarını giydirmek daha kolay geldi bana.Alınacaklar kişiden kişiye değişiyor ama şimdi fark ediyorum ki iki kritik tavsiye bütün annelere verilmeli;
mutlaka emzirme ile ilgili bilgi edin,içgüdüsel sanma (bkz.Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 1: Merhaba!)
yaz bebeğini kat kat giydirme,serin tut
bebeğine de sana da kolay bir doğum olsun inşallah

Banada dua et canım ya benimkininde gece uykusu düzelir inşlh. Bende yatırırken emzirmeye başladım memede uyuyordu ama sonra içim gidiyordu gazını çıkarmak için kaldırıyordum sonra hooooop gözler cin olmuş bana bakıyor :1:

bence uyuyorsa rahtsız etme, gazı varsa zaten ağlar, uyanır bence. annem uyku uykunun mayasıdır der. uyandığı zaman kolay toparlanamıyorlar çünkü. ben de öyle yapıyordum hemen ses gelince kucağıma alıyordum. şimdi pış pışlıyorum biraz sallıyorum eğer susmazsa kucağıma alıyorum. Allah yardımcın olsun. birde internette yatır- kaldır tekniği diye bir teknik var oku istersen belki uygulamak istersin.

3 nolu beze gectinizmi gunumuz yakin senle

suan 2 numara olan paketin bitmesini bekliyorum, muhtemelen 1 haftaya kalmadan geçmiş oluruz 3 numaraya 2 numara küçük geliyor çünkü.

kızlar doktordan geliyoruz, ben 1 tane igne olacak sanıyordum 3 tane aşı yaptılar kuzumaa :27:
kilosu 6.300 boyu 59 cm olmuş :16: doktor kilo alımı çok iyi sütün yarıyor dedi.

ben zaten sarılık geçtikten sonra mamayı kesmiştim,
böyle olmasına çok sevindim :32:

slm canlarım nasılsınız bebişler nasıl?Ortalıkta salgın var haberiniz olsun dün akşam ateşlendim 40 dereceye çıktı ateşim parmağımı oynatıcak takaatim yoktu eşim emzirttirtti bebeği hep o tuttu memeye onu bile alamıodum kucağıma.Neyse bgn düştü ateşm allaha şükür yavrum bana muhtaç dün öğlen kalça usgmiz çekildi sorun yok oğlum 5200 olmuş maşallah sütüm yağlı yarıyor sıpaya gece uykularımız düzene girdi 1.30 da uyuyo 6 ya kadar bu arada sizinkilerde garip sesler çıkarıo mu :):16: dudağını fln bükmeye başladı bu arada artık net gülüyoruz tepki veriyoruz karşıdakine :)2 gündür kaka problemimiz vardı zor yapıodu hakiki zeytinyağı vermemi söyledi doktor 1 çay kaşığı kdr bu sabah denedik bakalım etki edicek mi domates gibi oluyo yapamayınca bzde durumlar böyle bu arada bebiş resmleri eklenmiş gördüklerim turnur,mikailesra,nurgu maşallah bebişlerinize öpün çok çok mıncıklayın şöyle bi :)

Geçmiş olsun canım. Bende dün ateşlendim ve felaket derecede hasta olarak yatıyorum. Oğlumda hasta oldu ne yazık ki. Allahtan ateşi yok onun.:16:

Benim oğluş gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Belki toplamda 1 saat. Gecede 12 buçuk 1 gibi yatıp 6-6 buçuk gibi kalkıyor ama.:17:

Öfff ya o gaz yapar bu gaz yapar bıraktım artık ben. Önüme ne gelse yiyorum. Mecbur alışacak bu bağırsaklar bir an önce alışsında gaz sancıları 5. 6. ayına kadar uzamasın diye düşünüyorum. Belki yanlış düşünüyorum ama görüyorumki takmayan rahat olan annelerin çocuklarıda rahat hiç problem yaşamıyorlar :46:
rahatlık ve ben hiç yan yana gelemeyecek iki kelime:37:

kızlar naber?oğluşum 6 haftalık oldu:52:bu demektir ki artık spor yapabileceğim(ben yasaklıydım iki yıl oldu neredeyse), çok özledim spor yapmayı gerçi bu kilolarla çok zor olacak ufak ufak artık..
slm arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün doktorumuza gittik 2mm boyutunda kalp kapakçıklarının arasında bir açıklık olduğunu söledi ama ciddi bişi olmadığını ve zamanla kapanabileceğini söledi ciiddi bişi değil dedii beni baya rahatlattıı yani keyfim biraz da olsa yerine geldii 3 ay sonra kontrolümüz var...
oh çok şükür canım, içime doğmuştu zaten önemli birşey olmadığı inşallah bu en büyük sıkıntınız ollur da bundan sonra sağlık konusunda endişeniz olmaz:54:

offf al benden de o kdr. geçen gün şirkete gittim bi gerizekalı aaaaa içinde bi bebek daha kalmış galiba dedi :47::47::47:
münasabetsiz!:19:denir mi öyle,beni de her gören "kilo çok yakışmış" diyor ama ben hep zayıftım ve ilk söylenen kilo olunca anlıyorum ki moral bulayım diye söyleniyor çünkü bakıyorum aynaya, aynen bir ata demirer de ben görüyorum aynada:50:

Yarin kirkimiz cikacak. Kirk ucurma ile ilgili yardim istemistim ama kimse cevap yazmamis :43:

Oglum biraz daha buyudu cok sukur.Bi gun uslu bi gun huysuz derken geciyor gunler. Kosturmaktan canim cikiyor ama kilo falan veremiyorum ben. Kiyafetlerim olmuyor olanlar da emzirmeye uygun degil. Bayramda ne yapacafimi dusunmeye basladim simdiden

Zaman ne kadar cabuk geciyor. Bir bakiyorum gun baslamis bir bakiyorum bitmis. Ramazani tam yasayamiyorum, uzuluyorum ama ben de hep dua ediyorum Allahim bebegimle ve evimle ilgilendigim zamanlari ve yaptiklarimi ibadet yerine gecir diye.
kilo verme topiğine gel sen de canım, birbirimize destek olalım:34:

hanım benm oglumun elleri devamlı yüzünde gözünde
o yüzden çıkaramıyorum eldivenlerini
uykusunda çıkmış eldivenin yüzünü çizip kanatmış yavrum
nasıl kurtulcam bu eldivenden:26:
törpülemen gerek cnm, sürekli gözlerini kapatıyorsa ışık fazla geliyor da olabilir, onu azaltmayı denesen?

Kızlar Devit damladan ne kadar veriyorsunuz? Eczacı üzerine yazmamış, günde 1 defa 8-9 damla diye aklımda kalmış. Doğru mu acaba?
ben 3 damla veriyorum

slm canlarım nasılsınız bebişler nasıl?Ortalıkta salgın var haberiniz olsun dün akşam ateşlendim 40 dereceye çıktı ateşim parmağımı oynatıcak takaatim yoktu eşim emzirttirtti bebeği hep o tuttu memeye onu bile alamıodum kucağıma.Neyse bgn düştü ateşm allaha şükür yavrum bana muhtaç dün öğlen kalça usgmiz çekildi sorun yok oğlum 5200 olmuş maşallah sütüm yağlı yarıyor sıpaya gece uykularımız düzene girdi 1.30 da uyuyo 6 ya kadar bu arada sizinkilerde garip sesler çıkarıo mu :):16: dudağını fln bükmeye başladı bu arada artık net gülüyoruz tepki veriyoruz karşıdakine :)2 gündür kaka problemimiz vardı zor yapıodu hakiki zeytinyağı vermemi söyledi doktor 1 çay kaşığı kdr bu sabah denedik bakalım etki edicek mi domates gibi oluyo yapamayınca bzde durumlar böyle bu arada bebiş resmleri eklenmiş gördüklerim turnur,mikailesra,nurgu maşallah bebişlerinize öpün çok çok mıncıklayın şöyle bi :)
ah canımçok geçmiş olsun bol sıvı al diyeceğim ama alıyorsundur zaten
kızlar nasılsınız , geçmişi bitiremedim 20 sayfa gerideyim :ssz:. biz iyiyiz kızımla çok şükür ama annem geçen hafta pazar günü gittiğinden beri kızımla yanlız kaldım ve çok zorlandım hiç birşeye vakit bulamadım ara ara buraya girip okudum ama yazmaya fırsat bulamadım :14: kızım uyuduğunda uyumaya veya evi toparlayıp yemek yapmaya çalıştığımdan buraya vakit bulamadım. ara ara depresyonlara girer gibi oldum, çünkü son bir haftadır kızım her akşam iftar saatlerinden gece yarılarına kadar ağlıyo , sanırım gaz sıkıntısı var aslında çıkarıyo gazını ama tam hepsini çıkaramıyo sanırım, çıldıracak gibi olduğumuz oldu eşimle, eşim akşamdan akşama ve çok yorgun geliyo hatta 3günde bir de gececi ve bana çok yardımı olmuyo :14: neyse ki yarın sabah Sinoba beni ailemin yanına bırakıcak , çünkü anladı nekadar çok zorlandığımı, bil hassa dün gece çok ağladı yavrucağım saatlerce ağladı susturmak için gece gece arabaylaa sokaklara döküldük, arabaya binince susuyo da :27: zilli kızım gezme mi istiyo ne.... Şuan hıp hızlı aklımdan geçenleri yazıyorum biraz daldan dala atlıyorum kusura bakmayın çünkü kızım uyanıyo şuan mızmızlanıyo beşiğinde :37: . Buarada dün 1 aylık olduk ve ilk aşımızı da olduk . Doğa 3330 gr 50 cö doğmuştu ve şuan 4500 kilo ve 54 cm , sağlık ocağındaki hemşire ablamız gelişimi iyi , sütün yeterli dedi :9: çok mutlu oldum ama bir de şu akşam ağlamalarımız da olmasa çok zor çook :ssz: he bide kızımın yüzü gözü hep isilik :14: ve boynunun altları kat kat olmuş pişikten kıpkırmızı et gibi olmuş silemiyorum boynunu açmıyo bir türlü neyse kızlar bizden haberler böyle

Buarada Talıaa, zeynoo ve geridönüşümkutusu öyle çok sevindimki geri dönmenize çok iyi oldu geri gelmeniz :16:

denoz arakadaşım günlerdir yazın aklımdan çıkmadı acını tasavvur edemiyorum çok zor inan bana kendi ailemden birinin başına gelmiş kadar üzüldüm içim yandı, Allahım sana sabır versin güç metanet versin ve yeniden kolların dolsun minik meleklerle...

Kızlar sizleri çok çok seviyorum çok özledim hepinize öpücükler :54::54::54: Yarın sabah İsstanbuldan Sinoba kendi arabamızla yola çıkıcaz dua edin kızlar yollarımız açık olsun sağ salim varalım .....Bundan sonra hep cepten takip etcem sizi yazabildiğim kadar yazmaya çalışırım :54::54::54:
aklımız sende kalmıştı ne zamandır yoksun diye, biz de seni çok seviyoruz:16:

biz bugün sağlık ocağına gittik aşımızı olduk. çok az ağladı hemen sustu oğluşum:nazar::nazar:
burada misafiriz diye amma çektik be ya
hemşire suratsızın biriydi herşeye ters ters cevap veriyordu. el mahkum biraz sonra iğne yapacak bebeğime diye ses de çıkaramadık.
bebişim 53 cm 4.400 kg olmuş 1 kilo almış:nazar::nazar:

bu arada biz yarın kız kardeşimin (o da 12 haftalık hamile)kili testi için şehir dışına çıkacağız. 1.5 saatlik yol gideceğiz. oğluşum ilk gezmesini şehir dışına yapacak şaka gibi.:1::1:
bu güne kadar sadece hastane ve sağlık ocağına gitti, yarın şehir dışına çıkacak. kuzenime gideceğiz.:32:
maşallah bebişine:nazar::nazar::nazar: ne güzel kilo almış öyle, cuma bizim de kontrol var göreceğiz bakalım biz de

kızlar bende yarın ailemi yolcu ediyorum kardeşim bayrama kadar kalıp oda gidecek. ve başlasın oğluşla yalnız günler. korkmaya başladım. bana tavsiyeler verin nolur neleri nasıl düzene koyayım tecribeli arkadaşlarım YARDIMMMMMMMMMMM :52::52::52:
kolay gelsin canım, yaparsın sen güçlü kadın! :15:

suan 2 numara olan paketin bitmesini bekliyorum, muhtemelen 1 haftaya kalmadan geçmiş oluruz 3 numaraya 2 numara küçük geliyor çünkü.

kızlar doktordan geliyoruz, ben 1 tane igne olacak sanıyordum 3 tane aşı yaptılar kuzumaa :27:
kilosu 6.300 boyu 59 cm olmuş :16: doktor kilo alımı çok iyi sütün yarıyor dedi.

maşallah emire:nazar::nazar::nazar: koskocaman abi olmuş valla..bu aşı işini tam soracaktım sen yazmışsın demek 3 aşıymış:31: kaçıncı günde yapılmış oldu şimdi bu 2. parti aşılar, bize 15 ağustosa gün verdi hemşire sanki geç gibi geldi bana:44:

Kizlar bugun doktora ordan da avmye gitti k burnumda n geldi allahtan oglum gayet iti ama orda hic durmadi.bide esimin ve kaynanamin cenesi lanet ettim emie ağladı emzirdim tekrar agladi tekrar emzirdim 1 saat böyle gecti kaynana ustu kalin der edim oyle der doktor normal diyor.kollu Tulum ve kisa kollu citcitli badi vardi.bi de battaniye.ben ogluma ali sgeris yaparkrn kv esimi cekmis cok kalin üstü az oncw şapkası ni çıkardım cocuk rahatladi diyor gizli gizli halbuki cocuk emdigi icin rahatladi avm de klimalar catir catir ne terlemesi allah askina hele esim ondan iyice nefret ediyorum artik her gunumu zehir ediyor bana

maşallah emire:nazar::nazar::nazar: koskocaman abi olmuş valla..bu aşı işini tam soracaktım sen yazmışsın demek 3 aşıymış:31: kaçıncı günde yapılmış oldu şimdi bu 2. parti aşılar, bize 15 ağustosa gün verdi hemşire sanki geç gibi geldi bana:44:

cnm 2. aynı bitirdi verem aşısıyla birlikte 2 aşı daha yaptılar..
tam 1 ay sonraya tekrar randevu verdi, 3. ay kontrolü ve
istersem eger ishal aşısı yapacagını söyledi, tam anlayamadım ama sanırım bu ishal aşısı şart degil :44:

Sınırsız kazanç imkanlarından yararlanmak kendi ürünlerinizi %30 indirimli alarak eşsiz oriflame ürünleriyle tanışma fırsatı sizleri bekliyor gelin hemen üye olun beraber ekibimizi oluşturarak birlikte büyüyelim.ozlemmelles@hotmail.com
0.539.540.96.92 sponsor no:2105420 oriflame resmi sitesinden bu sponsor numarasına üye olun hemen ücretsiz katalogunuz göndereyim.

Bu ne diyo la??

Kahve cikolata gaz yapiyor cok kotu icmemeye calis.

arkadaşın dediği gibi kafein gaz yapar diye biliyorum ben de
doğumdan sonra iki üç kere içtim o da baş ağrısı yapmasın diye
şimdi canım istiyor ama elim gitmiyor gaz yapar diye
kafeinsiz kahve var onu içsek ne olur acaba. kahvede gaz yapan kafein olsa gerek

Benimkide acıktığında ellerini ayaklarını sert sert yere vurup gözümün içine bakıyor :9: Benim bebişte garip garip sesler çıkarıyor. Onun sesleri yüzünden uyuyamıyorum sürekli kalkıp ona bakıyorum bişey mi oldu diye :31:

3ü1 arada içme bence sütlü iç en azından süt tozu kullanmamış olursun. Ben doğurduğumdan beri 2 kez içtim ölüyordum yorgunluktan mecburrrr. Benim hep mızmız ya. Kolik değil gazı olduğunda anlıyorum ıkınıp sıkılıyor ama gazını çıkardığındada huysuzlaşıyor belkide tam çıkaramıyor :31: Bide saolsun bebişim hergün saat 4 ten (ikindi ) akşam 10 a kadar uyumaz huysuzlaşır. Sonra uyur ve gece 1 de uyanır. Sonra 1 saat uğraşırım onunla uyur sonra 4 te uyanır sabah 10 a kadar :52::52: İşe başlayana kadar düzelir inşlh. Yoksa hem iş hem bebeğin düzensiz gece hayatı :1: mahveder beni

Ölürüm ben onaaaa uykusunda ağlar gibi bi dudağını büküyor ki ölüyorum o haline :16::16:

Bugünden itibaren icmeyi tekrar biraktim zaten cok fazla sevdigim halde sadece 3 gündür iciyordum 1 defa kahvalti da dokunmaz belki diye onu da icmeyeyim artik.. Insallah düzelir oglum kahvedenmi degilmi anlayacagiz artik..bu gün icinde uyanip birkac saat huysuzluk yapmasi hepimiz de var sanirim

Canim masallah oglusuna ne güzel kilo almis öyle.. Bizimde haftaya ilk asimiz var bakalim insallah cok aglamaz hic dayanamam

Bu ara da ne oldu aldimi oglun biberonu ?

Bugünden itibaren icmeyi tekrar biraktim zaten cok fazla sevdigim halde sadece 3 gündür iciyordum 1 defa kahvalti da dokunmaz belki diye onu da icmeyeyim artik.. Insallah düzelir oglum kahvedenmi degilmi anlayacagiz artik..bu gün icinde uyanip birkac saat huysuzluk yapmasi hepimiz de var sanirim

Canim masallah oglusuna ne güzel kilo almis öyle.. Bizimde haftaya ilk asimiz var bakalim insallah cok aglamaz hic dayanamam

Bu ara da ne oldu aldimi oglun biberonu ?

ilk igneyi vurunca bagıra bagıra aglıyorlar ama 2 dakika sonra susuyorlar :1: korkma yaniii :49:
cnm kahveyle falan alakası yok ya gazın ben şimdiye kadar içmiyordum da ne oldu hep gazlı hep gazlıı :1::27:
hatta gaz yapıyor diye mercimek nohut karpuz ne bilim hiç birini agzıma sürmedim,
şimdi 2 gündür içiyorum kahveyii, önceden nasılsa hala aynıı gazman benim oğlum :1:

biberonu 1-2 çekip bırakıyor, eskisi gibi vakumlamıyor :5:

slm annişler,

sizlere birşey sormak istiyorum.bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz?yani emmeye kalktığında iki memeyi birden mi emziriyorsunuz tek memeyi mi ve kaç dakka emiyo?benim oğluşum bir saate yakın emiyo bazen.sağlık ocağına gittim bugün yarım saatten fazla emzirme dedi.yarım saat emme ona yeter diyorlar.ayy şaşırdım artık

Masallah kuZunA
bizede dar geliyor gibi 3 nolu prima aldim oda buyuk gibi geldi napim bilemedim

Back
X