2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm biraz emire baksana ben biraz ortalıgı toplicam dedim, boşver uyurken toplarsın dedi :53:
ters anıma geldii saydım saydırdım :ssz: oda bana saydı biraz şimdi küsüz ayrı odalarda tv izliyoruz :52:

Yanlış söylemişsinn canım yaa..
Ben emire bakayım da sen ortalığı topla aşkım diyecektinn:27::51:

kızlar tatile gitmeyi istiyoruz 7 yaşında bir oğlum var her sene gidiyorduk bu sene cesaret edemedik ama oğlum herkes gitti biz gitmedik diyor üzülüyorum o yüzden gitmek istiyoruz ama otele mi gitsek ev falan mı tutup gitsek karar veremedik akdeniz tarafına istiyoruz ama sıcaklardan bebek rahatsız olurmu durur mu durmaz mı bilemedik tatile gidenler den fikir alıyım yoksa cesaret edipte gidemicez :((
biz güneyde yaşıyoruz bizim bebeklere bişey olmuyo.. bebeğini düşündüğün kadar oğlunu da düşünmelisin.. kardeşi yüzünden tatile gidemezse ona cephe alabilir..bebeklerimizi herşeyden koruyamayız .. ben 1 aylık olduktan sonra her hafta sonu denize soktum.. mikrop kapar falan dediler ama umursamadım.. bağışıklık sistemi güçlensin istedim.. henüz bi sorun olmadı çok şükür.. senin bebeğinde rahatsız olmaz inşallah.. kalbini ferah tut çık gel,, bizim buralar çok güzel =) ağırlarız sizi :16:

oyyy kızçeler bi derdim ve sorum var kadın adet görmeden de yumurtlar mı yaff ben yımırtladım sanırım bütün belirtiler var ödm kopuo hamile kalmaktan spiral ne zaman taktırabilioruz adet görmek mi gerekio acep oğlan en az 1 yaşını geçmeli 2. çocuk için aklımı yitiririm hamile fln kalırsam :19::19:
spiral 3. aydan sonraymış ve adetliyken hatta adetin 2. veya 3. gününde takılıyomuş.. bizim hemşire öyle dedi bende inanadım.. bi poşette kondom verdi elime bi ay idare edin dedi.. bende çok korkuyorum adama ızdırap oldum resmen :20:
Bizimde acayip salyamiz var cok fazla ve dis etindede sivrilik var bazi bebeklerde 3. Ayda cikabiliyormus
benim oğlanda son 3-4 gündür acayip salyalı .. hatta bugün dalga geçtik diş mi çıkarıyo falan diye.. olabilirmiymiş yaa benimki daha tam 2.5 aylık .. diş etlerini bi kontrol ediyim bakıyım..

Kıss zeynoo gelininde pek güzelmiş:12::21:

Masaallah melinnaz:nazar::nazar:avatarındaki foto, senin fıstık galibaa

Esra hosgeldinn:79:

yeni topik hayırlı olsun şuan benim için açtığını düşündüm benimde moralim bozuk bugün alışveriş yaptık saat 8de eve girdik düğün var oraya gidicez eve geldim yemek hazırladım kızımı besledim üzerini değişitirdim yatağa yatırdım oğluma yemek falan koydum bu arada benim koca banyoda hala oğluma giyeceği kıyafetleri çıkardım üzerinden çıkanları topladım alişverşten aldıklarımız hala mutfakta yerleşmeyi bekliyo tabi kocam banyodan çıktı hayatım bugün aldığımız gömleği ütüler misin demez mi ya sabır dedim sankibaşka gömleği yok o yemeğe oturdu ben hala koşuşturuyorum ne arada banyo yapcaksam duşa girdim bi çıktım eşim giyinmiş oğlum giyinmiş kayınvalide gelmiş yatağın ortasında oturuyo (kızımı bizim yatağın üzerine yatırmıstım ) yine ya sabır dedim kayın valide sinirli olduğumu anladı aşayıya evine indi eşim demezmi ne zaman hazırlanırsın beni çıldirtan söz oldu başladım söylenmeye bir baktım eşim kızı pusete koydu çantaları hazırlamışım oğlum çantaları kaptı evden bir çıkşları var ama görmeniz lazım ben hazırlandım bi indim arabanın içinde kuzu kuzu bekliyolar hala sinirim geçmedi yaaaa

Yanlış söylemişsinn canım yaa..
Ben emire bakayım da sen ortalığı topla aşkım diyecektinn:27::51:

evet canım bencede hatayı başta yapmısım zaten :1:
normalde kucagımdayken ikide bir alır cocugu, ben 2 dakika bak dedim alası gelmedi :27:

saol sekerim nerelerdesin sen :38: açılış serefine en ön masalarda yerini ayırmıstım zaten :52:

canım benim sen gelmesende sacından sürükler getirirdim zaten :38::1::1:

hoşgeldiniz :1::1:

geldim geldim kaçarmı canım eşimin üstüste gelen nöbetleri yüzünden ani bir kararla 18 temmuzda istanbula geldik linayla 2 günde hazırlandım apar topar, çocukla seyahat ne zormuş onun eşyaları yüzünden kendi eşyalarımın çoğunu getiremedim :) 10 gün kardeşimdeydim oradanda balıkesire anneme geçtim annemdeyim şimdi bayramda kocişte geldi tatil yapıyoruz nete girmeye pek fırsatım olmadı tatlım telefondn okudum yarım yamalak ondan da yazmak zor oluyor bu akşam tesadüfen açtım bilgisayarı senin topiği gördüm

yeni topik hayırlı olsun şuan benim için açtığını düşündüm benimde moralim bozuk bugün alışveriş yaptık saat 8de eve girdik düğün var oraya gidicez eve geldim yemek hazırladım kızımı besledim üzerini değişitirdim yatağa yatırdım oğluma yemek falan koydum bu arada benim koca banyoda hala oğluma giyeceği kıyafetleri çıkardım üzerinden çıkanları topladım alişverşten aldıklarımız hala mutfakta yerleşmeyi bekliyo tabi kocam banyodan çıktı hayatım bugün aldığımız gömleği ütüler misin demez mi ya sabır dedim sankibaşka gömleği yok o yemeğe oturdu ben hala koşuşturuyorum ne arada banyo yapcaksam duşa girdim bi çıktım eşim giyinmiş oğlum giyinmiş kayınvalide gelmiş yatağın ortasında oturuyo (kızımı bizim yatağın üzerine yatırmıstım ) yine ya sabır dedim kayın valide sinirli olduğumu anladı aşayıya evine indi eşim demezmi ne zaman hazırlanırsın beni çıldirtan söz oldu başladım söylenmeye bir baktım eşim kızı pusete koydu çantaları hazırlamışım oğlum çantaları kaptı evden bir çıkşları var ama görmeniz lazım ben hazırlandım bi indim arabanın içinde kuzu kuzu bekliyolar hala sinirim geçmedi yaaaa

cnm bazen bende bakıyorum her iş bana bakıyor, eşimin giyecegi kıyafeti bile ben düşünüyorum :27:
sanırım kadınlar olmasaydı yeryüzü karman çorman biyere dönüşecekti :52:
hepimiz aynı şekildeyiz, sıkma canını :24:
Biri yemek hazırlarken onunla ilgili biseydi.sorma unuttum bile:60:

Birde yüz icin leke kremi:34:iyi etkili bir leke kremine ihtiyacım var:26:

canım benim kremlere alerjim oldugu için kullanamıyorum,
kullanamadıgım içinde kremlerle ilgili en ufak bir bilgim yok malesef :26:
ama senin için netten arastırıcam, çevremede sorarım :29: inş burdan birileride tavsiyede bulunabilir :51:

Eslem sakin ol canım. .
Malesef bazı zamanlar herseyi biz düşünmek zorunda kalıyoruz
Iyi beklerlerken , sana - nerde kaldın- dememişlerr
Uzme tatlı canını. . Yatışsin sinirlerinn..sakin ol annesiii:34:

geldim geldim kaçarmı canım eşimin üstüste gelen nöbetleri yüzünden ani bir kararla 18 temmuzda istanbula geldik linayla 2 günde hazırlandım apar topar, çocukla seyahat ne zormuş onun eşyaları yüzünden kendi eşyalarımın çoğunu getiremedim :) 10 gün kardeşimdeydim oradanda balıkesire anneme geçtim annemdeyim şimdi bayramda kocişte geldi tatil yapıyoruz nete girmeye pek fırsatım olmadı tatlım telefondn okudum yarım yamalak ondan da yazmak zor oluyor bu akşam tesadüfen açtım bilgisayarı senin topiği gördüm

oohh canım ne güzel gezin gezin degişiklik olur sizede :16:

ben bile kv deye giderken bir bagaj dolusu esyasını taşıyorum emir beyin, senin ki normal sayılır :1:

annemle aynı şehirdeyiz ben oraya giderken bile bebek çantası doluyor sizinkiler normal hem zorda olsa tatil yapıyorsunuz ne güzel ben bütün yaz evde tıkılı kaldım

cnm bazen bende bakıyorum her iş bana bakıyor, eşimin giyecegi kıyafeti bile ben düşünüyorum :27:
sanırım kadınlar olmasaydı yeryüzü karman çorman biyere dönüşecekti :52:
hepimiz aynı şekildeyiz, sıkma canını :24:

canım benim kremlere alerjim oldugu için kullanamıyorum,
kullanamadıgım içinde kremlerle ilgili en ufak bir bilgim yok malesef :26:
ama senin için netten arastırıcam, çevremede sorarım :29: inş burdan birileride tavsiyede bulunabilir :51:

Çevrenden olabilir cnm:34:etkili birsey olsunda, fiyata bakmyrm.çok az silik gibi çillerim vardi.gebelikle birlikte belirginlesti iyice
Eczacı arkadaşım var. .dermokozmetik ürünlerde var işyerinde.ona sorayım dedim ama, sormakta istemedim geri.daha onceden soracak oldugum seyde bi bayana pasladı.soyleki;

Mesela hamileyken catlak kremi almaya gittim ( guzellik Uzm. olduğunu söyleyen bi hatun o standa bakar olmuş)
Vichy i önceden kullanmistim diye ondan istedim.-- aa lierac al, bende kullandim dedi..ve onu aldım
Bitince yine almaya gittim. Bi hamile bayan lierac krem alnak istiyodu.bu uzm olan hanım da --aa neden mustelaninkini dusunmuyorsunuz-- dedii

Yani böyle tutturabildigine olunca sinir oluyorum.kimseye guvenemiyorsun ya:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
annemle aynı şehirdeyiz ben oraya giderken bile bebek çantası doluyor sizinkiler normal hem zorda olsa tatil yapıyorsunuz ne güzel ben bütün yaz evde tıkılı kaldım

yanlız degilsin cnm bu sene bizde tatil yapamayanlardanız:43:

kızlar paylaşım alanına yazdım ama kimse cvp vermdi sizede sormak istiyorum hamile kaldığım kilodan 4 kilo aşayıdayım ama kıyafetlerim olmuyo doktorum ödem dedi nasıl gidecek bu ödemler düğünde güzel görünmem gerekiyor uyguladığınız bişey varmı

Back
X