2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
b
oyyy tatlım bnm yaaa nasılda büyümüş maşallah aynı günün bebkleri bizimkiler kızına talibim

:)
teşekkür ederiz teyzesi ama benim kızım çok kıymetli ağırlığınca altın isterim başlık parası ona göre :1:

sgk lılar izin süresince aylık olarak maaş almıyor. sonradan toplu alıyor. devlet memurları bildiğim kadarıyla aylık olarak maaşlarını almaya devam ediyor... doğum parası dediğimiz şey kesintili maaş yani..
aa Tamam cnm anladım Sağol.

Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Dün gittik doktora iki hafta daha alcida kalacak
Ayağında sorun olduğu için kemiği güçsüzmus

Bir de herkes üstüme geliyor özellikle esimin ailesi
Beceremedin bakamadın mahvettin cocuğu diyorlar
Üstelik esim kucağına alırken oldu bu olay
Boğasım geliyor inanın.bir anne evladının kötulugunu
Nefret ettim resmen ya bela okudum varya
Hayatımda ilk defa insanlardan tiksinidim
Yine coştum valla icimi buraya döktüm
cnm geçmiş olsun tekrar. Eşinin ailesi ne garipinsanlar öyle hem esin yapıyo yanlışlıkla amaonlar sana laf söyluyolar ya anlam veremiyorum. Allah akıl fikir verson onlara sana da onlara dayanna gücü sabrı versin.

bizim ailede olaysız gün geçmiyor yahu..bende eşimde vardı oğlanda da olmuş tırnak batması:37: ailecek batikonlanıyoruz

canım dün iş yerinden başka bir arkadasım akşama bana geldi yemek falan yedik, bu konuyu tabi onunlada konustum :1:
duyduklarım beni daha da şaşırttıı :53: biz hamileyken bu diger dogum yapan kız altın götürdügü internetten uyku seti ve 2 nevresim takımı almıştı bebişi için kargoyla gelmişti, meger bunlarıda benim canım bitanecik arkadasım hediye olarak almış :53::53::53:

bu ne sevgi bune cömertlik dedimm :44::44: madem o kadar seviyor niye onla degil benle takılıyor yemege benimle inmek istiyor, dısarıda plan yaptıgımda kuyruk gibi peşime takılıyor, inan hiçbir şey anlamış degilim.. :19:

ki benimle bu kadar samimii 10 liralık basit bi tişörtle gelmeye hiç mi utanmıyor :24: ay sinir yaptım yinee, :1:
dün akşam gelen arkadasımında dedigine göre 1 hafta işe gittigimde pek yüz vermedim ya kendisine zeynep bana soguk davranıyor diye onlara söylenmiş :1::1:
ya ilginçmiş gerçekten bilemiyorum acaba o arkadaşın ihtiyacı var da sevap şeklinde yapıyor olabilir mi hani senin ihtiyacın yok diye yapmıyordur:44:ya da belki kişisel bir çıkar söz konusudur çünkü dediğin gibi bu devirde insan iş arkadaşına o kadar şey yapamıyor..

Kış değilde sonbahar gelsin istiyorum. Oğluşumla ter içinde uyanmaktan bıktım. Hergün duşta yetmiyor günde 2 kezz çildarazağimmmm:52::52::52::52:
ben deee :52:şu pencereler bir kapansa da polenlerden fln kurtulsak

o tarifleri koymuşsunuz topiğe:20:yiyebilen var yiyemeyen var:56: (14 kg vermesi geren ben gibi şişkocuklar misal:1:)

geridönüşüm

geçmiş olsun canım, iyi fark etmiş doktor hadi kolaycacık hallolur inşallah:emir_bebek:

merve

canım dün yazacaktım fırsat olmadı çok geçmiş olsun..eşinin ailesine çok kızdım ben de :20: e biçim laflar onlar ver ağızlarının payını hiç acıma :47:

nasıl anladınız kızlar ne kadar aldığını bebişlerin?
ben deneye yanıla anladım canım fazla fazla ver önce 120-130 fln içtiği kadarını içip sonrasında gözler kapana kapana içiyor ya da emme hareketini kesiyor

Oyun halisini aldım bakalim neler olacak
biz de jimnastik merkezimsi bi oyun halısı aldık (almayı düşünenlere tavsiye ederim) el kısmı tamam da ayak kısmını henüz keşfedemedi oğluşum:1:

Bende katılabiliryim :D

ben hamileliğimde kafama takılan sorulara cevap ararken buldum sizi derken ara ara girdi. Baktım sessizce sonra bende daim olmak istedim vi türlü üye olamadım beceremedim işte (hala çözemediklerim var mesala nasıl resim yüklerim yada resimleri görebilirim)neyse derken oğlum erken gelmek istedi ve birbirimize alışma süreci derken vi üç ay daha geçti ben bebişimi Temmuzda beklerken haziran annesi oldum artık bende bütün Haziran anneleri torpillerinde ben varım inş tabi kabuk ederseniz zeynocummm

Cnm ne demek hosgeldin :29:
istediğin gibi yazabilirsin topik senindirrr :12::15::15:

günaydın
oyun halılarını incelerken ilgimi çekti.hatun kendisi yapmış, çokta güzel olmuş.link aşağıda...
bide bu oyun halısı 2 aylık bebeğede hitab eder mi acaba? gün boyunca ana kucağında
oturuyor yavrum.oyun halısı gelişimine katkıda bulunur mu? kullanmaya başlayabilir miyim?

Anne Bunu Yaptı: Oyun halısı

Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler

Çok çok geçmiş olsun canım hep dua ediyorum senin için inşallah kızın iyi olacaktır zaten ama eşinin ailesinin tutumu çok kötü.
Benim de eşim yanımda değil ve annemlerde kalıyorum en büyük korkum bebeğe birşey olmasI bakamadı derler muhtemelen çünkü sürekli sen küçüksün anlmazsın tecrübesizsin modundalar
Aman gece uyurken dikkat et falan filan
Geçen gün görümcemin kv si diyor ki genç anneler tecrübesiz olurmuş o büyük gelininin çocuklarını sadece emzirmesi için verirmiş yanında yatırırmış bilmem ne düşünsenize bebeği annesinden ayırıyorlar daha doğmadan biz anneyiz herkesten çok isteriz bebeklerimizin iyi olmasını. Onlara aşı yapılırken onlardan çok biz ağlıyoruz onlar ık dese yanalrındayız anneyiz işte niye bilmişler bu kadar anlamıyorum

Teş. ederim canım, az önce geçmişten gördüm, senin kızında hastalanmış, çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, aman dikkat et bebişe... allahım korusun onları, hastalık çok zor valla...

saol canım benm allah hepimizinkileri korusunn...

kimsenin ne söylediği önemli değil mervecim sen bebeğinin sağlığıyla ilgilen boşver takma üzme kendini allah herkesin hak ettiğini verir insanlar sadece karşısındaki suçlamayı bilir eminim herşey yoluna giricektir allah yardımcın olsun sabrett arkadaşımm...

kızlar yarın sünnet mevlüdümüzü yapcaz .. çok işim var .. temizlik hazırlık.. ohooo..Allahtan annem dünden geldi yardım ediyor.. yarın akşam annemlerle dönücem bi müddet yokum.. buralar çok sıcak ..yaylaya gidiyoruz .. hepiniz davetlimsiniz:16:
buda oğluşum teyzeleri
$2013-08-09 09.09.38.webp $Fotoğraf0310.webp

benimde bu ara çok midem bulanıyor. ödüm kopuyor hamile olmaktan.
aman valla aynen korkumdan aynı yatağa bile yatmıyorumm:9::9:

Eşlerinile birlikte olduğunuz için çok çok şanslısınız kızlar
Eşim gittiğinde oğlum 41 günlüktü şimdi 72 günlük ve her gün bir ömür gibi
Alışırım sanmıştım bekledim ama yok olmuyor ayrılığa alışılmıyormuş..
Biz 2008 kasımda çıkmaya başlamıştık aynı sınıftaydık ve o gün bugündür hiç bu kadar ayrı kalmadık ve şimdi benim ve oğlumun ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ayrıyız
Dahası malum oğluma vize çıkmadı tekrar başvuru yaptık yine olmazsa yine başvuracağız
Şu durumda oğlum ingiltereye giremiyor ve eşimin de ordan vizesini uzatması gerekiyor eğer uzatmaya başvurursa marta kadar pasaportu yok yani ingiltere dışına çıkamıyor belki izin verirlerse uzatmaya başvurmadan 2-3 günlüğüne eylülde gelebilecek sadece..
Bn kariyerimden falan geçtim artık normalde eylülde ingilterede olmam gerekiyor ama bebeğim olmadan gidemem. Son çare tazminatı ödeyip bırakıcam ki 120000 civarı bir bedel. Okulu birincilikle bitirmiştim eşim de dereceyle..sonuncu olan arkadaşlarımız bile hakim savcı olup atandılar bizse sınava bile girmedik akademisyen olmak için hayallerimizin peşine düşüp gittik..
şimdiyse tek hayalim oğlumla ve kocamla aynı çatı altında birlikte olmak bebebğimizi birlikte büyütmek..anne ve babasıyla birlikte olan bir çocuk gördüğüm zaman ne kadar şanslı olduğunu düşünşyorum. Rabbime binlerce şükür ki ben de çok şanslıyım eşim uzakta da olsa bir yerlerde var ve bir çocuk nasip etti Allah bana. İnşallah bu kez oğlumun vizesi çıkar da gideriz babamızın yanına Rabbim çözülmeyecek dert vermesin bana da sabretme gücü versin dua edin ve ne kadar şanslı olduğunuz bilin..
canım yaa allahım en yakın zamanda kavuştursun sizi inşallhh...bu sefer çıkıcak vizeniz merak etmeee öyle olur inşallah yanii...seni çok iyi anlıyorum benim babamda yanımızda yoktu büyürken dilerim herşey yoluna girer...kariyerindende vazgeçme sakın bukadar sene okudun biyerlere geldin çalıştın neden vazgeçesin hepsi bi düzene girecektir.. yalnızca sabır...

günaydın kızlarrr bugün keyfim yerindeydi ancakkk benm güzel oğluşum sinirlerimi bozmak konusunda master yapmışşş ayyy :52::52:
neyse ben gün içerisinde yine girmeye çalışıcam öptümss..

Back
X