Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyice sağarsan mastitin geçince tekrar artar sütün. benim en kötü mastit olan göğsümden şimdi daha çok süt çıkıyor. 2 side mastit olmuştu ama biri daha fena iltihaplı falandı. baya süt azalmıştı. bi süre az az geldi. şimdi o diğerine göre daha fazla. artıcaktır öyle düşünüyorum.
ucon emzirmeden sonra sağım yapıyor musun? bazı göğüsler daha hassas demekki sürekli tekrarlıyor. çocuğun iyice ememiyorsa belki ondan tekrarlıyordur. benimki de yarım yarım emdiği zaman hemen kitle oluşuyor gibi oluyor. bende hemen pompayla sağıyorum. her emzirmeden sonra sağmak zor ama seninki sürekli tekrarladığına göre bunu yapman işe yarar gibi geliyor.
sağolun canlar...Tamam cnm Sağol bende öyle yapıyorum sık sık
Emziriyorum veeee burun Aspiratörunu kullanmayı Becerebildim simdi hem kendiliğinden akıyo burnu güzel açıldı
cnm çok geçmiş olsun valla nedir senin bu mastitten çektiğin :-( cnm sağmaya çalış ama çok da aciyodur demi :26: inşallah gecer ve sütün de artar cnm üzme kendini.
Cnm ben mutfak dolabında saklıyorum.buzdolabina koymustum nemlendi o yüzden çıkardım bidaha da koymadim. Mamanin ömrü 4 hafta diye biliyorum ben.
Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Dün gittik doktora iki hafta daha alcida kalacak
Ayağında sorun olduğu için kemiği güçsüzmus
Bir de herkes üstüme geliyor özellikle esimin ailesi
Beceremedin bakamadın mahvettin cocuğu diyorlar
Üstelik esim kucağına alırken oldu bu olay
Boğasım geliyor inanın.bir anne evladının kötulugunu
Nefret ettim resmen ya bela okudum varya
Hayatımda ilk defa insanlardan tiksinidim
Yine coştum valla icimi buraya döktüm
dün göğsümdeki mastit antibiotik biter bitmez tekrardan alevlendi.allahım sezeryandan çıktıktan sonra bile bu kadar ağrı yaşamamıştım.göğüs hassas bölge olunca fena oluyor.eşim kalk gidelim acile dedi.3 tane devlet hastanesi gezdik koca istanbulda birinde genel cerrahi yokmuş.diğer ikiside mastit sadece hafta içi polikliniklerde bakılıyor şuanda bakamayız diye yolladı beni:)çok çaresizim.1 aydır geçmek bilemdi.hadi acıyı geçtim sütüm oldukça iyiydi bu illet yüzünden birinden nerdeyse hiç süt gelmiyor.sağdığumda 20 cc zar zor çıkıyor.diğeride 50 cc olmuyor bile.kızım hep aç.huysuz o yüzden.bende çaresiz mama takviyesine başladım.içim yanıyor.kızımı sütten kesmek zorunda kalıcam diye.daha 2 aylık olucaz 3 gün sonra.
Sagol canim benim iyiyiz cok sükür
Ama sen cok nadir giriyorsun nete zaman buldukca yazmaya calis özletme kendini
Cok geçmiş olsun canım
Cok şükür rahatlamiş bebişinn..
Aman Kendinize iyi bakın annesi
sağolun canlar...
10 gün falan oldu süt sağma makinesi alalı.aventin elektriklisini aldım ama pek memnun değilim.kızım ağlamıyor.o yüzden aç değil diye düşünüyorum ama pompayı alınca elime 50 cc olmuyor bile.makineyi kırasım geliyor.ultrason bile çektirdim göğsüme.süt kanallarım darmış o nedenle süt bezeleri oluşuyormuş.1 aydır falan tekrar ede ede iyice enfeksiyon haline geldi.2. kutu antibiyotik içiyorum.inşallah bu sefer iyileşir yoksa bunun sonu yararak iltihabı temizleme olayına gidicek allah korusun.geridönüşüm inşallah dediğin gibi sütüm geri gelir.çok üzülüyorum.olan sütün böyle bir neden yüzünden gitmesine![]()
Kızlaaar lütfen bi akıl verin oğlum doğru dürüst emmiyor sürekli uyumak istiyor 1hafta sonra 3aylık olacak daha önce her 1,5 yada 2saatte emmek isteyen cocuk şimdi 3saatte sadece tek memeyi yalandan emip ağzını yüzünü ekşitipt diliyle kaktırıyor memeyi sonra başlıyor mırlanaya uyumak istiyor yani geceleride5 saat sabredebiliyorum uyanmazsa alıp emziriyorum ama yine aynı emme sekli neden böyle yapıyor bu arada her iki saate boşalmaya alışan memeler bu kadar süreye dayanamadı dün bütün gün ateşler içinde yandım hatta bi ara moralim çok düştü salya sümük dolandım evdekendi istegi ile emmek istemesinimi beklemeliyim yada zorla emzirmeyemi çalışmalıyım?
Kızlaaar lütfen bi akıl verin oğlum doğru dürüst emmiyor sürekli uyumak istiyor 1hafta sonra 3aylık olacak daha önce her 1,5 yada 2saatte emmek isteyen cocuk şimdi 3saatte sadece tek memeyi yalandan emip ağzını yüzünü ekşitipt diliyle kaktırıyor memeyi sonra başlıyor mırlanaya uyumak istiyor yani geceleride5 saat sabredebiliyorum uyanmazsa alıp emziriyorum ama yine aynı emme sekli neden böyle yapıyor bu arada her iki saate boşalmaya alışan memeler bu kadar süreye dayanamadı dün bütün gün ateşler içinde yandım hatta bi ara moralim çok düştü salya sümük dolandım evdekendi istegi ile emmek istemesinimi beklemeliyim yada zorla emzirmeyemi çalışmalıyım?
ben bu mastit yüzünden 2 gün hastanede yattım 1 saat içinde oluştu ve sol kolumun altında badem büyüklüğünde iki beze olmuştu, süt kanallarım tamamen tıkanmış, göğüsler taş kesilmiş ve ateş gibi yanıyordu doğum yapalı 6 gün olmuştu ve bebeğim yoğun bakımdaydı kadın doğumcum beni öyle görür görmez yatış yaptı şansıma o akşam nöbetçi ebe de doktorumun hastasıymış 5 ay önce doğum yapmış ve iki kez mastit olmuş beni onunla tanıştırdı melinnaz sana emanet dedi allah razı olsun kadıncağız bütün gece benimle uğraştı saat başı hastane tipi pompa ile bastıra bastıra sağdı göğüslerimi allahım o ne acıydı anlatamam ama başka çaresi yokmuş maalesef ya o kanallar tamamen açılacak yada cerrahi müdahale yapılacak dedi doktorum korkudan sesimi çıkaramadım iki gün boyunca böyle devam ettik aynı zamanda serumla birlikte antibiyotik verdiler ve geçti çok şükür şimdi süt sağma makimesiyle sürekli sağıyorum tıkanmasın diye
bende avent pompa almıştım hiç memnun kalmadım lansinoh aldım ondan memnunum
Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Dün gittik doktora iki hafta daha alcida kalacak
Ayağında sorun olduğu için kemiği güçsüzmus
Bir de herkes üstüme geliyor özellikle esimin ailesi
Beceremedin bakamadın mahvettin cocuğu diyorlar
Üstelik esim kucağına alırken oldu bu olay
Boğasım geliyor inanın.bir anne evladının kötulugunu
Nefret ettim resmen ya bela okudum varya
Hayatımda ilk defa insanlardan tiksinidim
Yine coştum valla icimi buraya döktüm
Kızlar doğa hasta olduuudun kalça ultrasonu için hastaneye gittik . Dolmuşta üşüttü sanırım, hava cçok sıcakti ve dolmuşun bütün camları açıktiherheralde rüzgar çarptı yavruma
hastanede de çok sıra bekledik doktora muayene ettireyim diye çocuğum perişan oldu. Hastaneye gitmeseydik keşke diyorum ama ultrasonu da xekilmesi gerekiyodu
eve geldik uyuttum sonra kizim uykuda öksürüyo tikaniyo derjen aglaya öksüre uyandı burnu öyle bir tikanmiski nefes alamıyo zavallı kızım tikaniyo boğuluyo oksururken
gece falan hep başında nöbet tuttum uyumadim. Buruno damlamiz vardı ondan damlatiyorum biraz rahatlattı ama burun Aspiratörinu kullanmayı beceremiyorum. Buruno damla yumusattiktan sonra burun Aspiratöru ile cekmem lazım demiv:18: kızlar ateşi yok ama yinede bir çay kaşığı calpol şurup da verdim çünkü ayni zamanda öksürüyo hapsiriyo daha kötü olmasin diye ....
Acaba bugün haftasonu ya acile gitsekmi acildeki doktor düzgün bir ilaç verirmi ki yoksa benim yaptıklarım yeterlimi sizce
üzülme üzülme emin ol gelecek. benim pompada avent. ben ilk başta ondan hiç süt çıkaramadım. elimle sağdım hep. elimle sağa sağa göğsüm göbeğime indi :) sonra o masaj yapan ek bi parçası var ya ucunda. onu çıkardım. böylece göğsüm daha rahat girdi o parçanın içine. sağdıkça sağdıkça artar. kızın daha iyi çektiği için sütün yetiyordur. pompayla tam sağamıyorsundur. ben sadece pmpaya bıraksam işimi hiç gelmez. elimle durmadan yardımcı oluyorum pompaya. gerçi çok bastırmak iyi değilmiş ama haffifçe masaj yapar gibi yapabilirsin. öyle daha iyiymiş. ben boşverdim artık bastırıyorum.
kızlar doğum sonrası ilk adetinizi oldunuz mu ben doğum yapalı 2,5 ay olacak daha adet olmadım bir iki damla geliyor devamı yok sonra 2,3 gün sonra yine bir iki damla geliyor yine devamı yok sizde durumlar nasıl özellikle normal doğum yapan arkadaşlar.
kızlar bir de benim oğlum gazını yaparken zorlanıyo bende gece yatmadan önce milupanın rezene çayından 20-30 cclik veriyorum gerçekten faydasınıda görüyorum fakat aklıma takılan bu çayı her gece vermemin bir zararı olur mu acaba siz kullanıyomusunuz yada ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?
canım lansinoh pompa göğüs ucuna zarar veriyor mu acıtıyor mu yani
kızlar doğum sonrası ilk adetinizi oldunuz mu ben doğum yapalı 2,5 ay olacak daha adet olmadım bir iki damla geliyor devamı yok sonra 2,3 gün sonra yine bir iki damla geliyor yine devamı yok sizde durumlar nasıl özellikle normal doğum yapan arkadaşlar.
kızlar bir de benim oğlum gazını yaparken zorlanıyo bende gece yatmadan önce milupanın rezene çayından 20-30 cclik veriyorum gerçekten faydasınıda görüyorum fakat aklıma takılan bu çayı her gece vermemin bir zararı olur mu acaba siz kullanıyomusunuz yada ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?