- Konu Sahibi keepmeinformed
-
doğru canım,çok attı boyu inşallah bir daha ki ölçüme kiloya da aynı maşallahı alırızkeeeep
boyunuzun maşallahı var doğru yazmışsın demi
doğru canım,çok attı boyu inşallah bir daha ki ölçüme kiloya da aynı maşallahı alırızsizin hepinizin kilolar çok güzel
51cm ve 3.348gr doğmuştu canım..bnm boyum uzun değil ama babası uzunca aynı hamilelikte de böyle oluyordu bu çocuk boy iyi ama kilo yerlerde sürünüyordu ara ara boy durup kiloyu toparlıyordu dr. da vücut yapısından demişti, sanırım bizim oğlanın ince uzun bir vücut yapısı olacakmaşallaholsun ama annesi boyu uzun bebişinin anca
boy kaç cm doğdu ki:26::26:
rica ederim cnm bu arada senin kiloya da bir maşallah demeden geçmeyeyimkeep teşekkürler canım bu konuyu açtığın ve zaman ayırdığın için
ben 2 numaraya geçtim ama hafif sızdıryo gibi ama 1 de acayip sıkmış. birde benim akıllı kocam migrosta indirim var diye gidip o gazla 3 numara yıda almış51cm ve 3.348gr doğmuştu canım..bnm boyum uzun değil ama babası uzunca aynı hamilelikte de böyle oluyordu bu çocuk boy iyi ama kilo yerlerde sürünüyordu ara ara boy durup kiloyu toparlıyordu dr. da vücut yapısından demişti, sanırım bizim oğlanın ince uzun bir vücut yapısı olacak
rica ederim cnm bu arada senin kiloya da bir maşallah demeden geçmeyeyim
bezleri kaç numara kullanıyorsunuz kızlar? biz hala premium care 1 kullanıyoruz
canım maşallah 3 günde nasıl kilo almış ufaklığın allah nazardan saklasınDogum: 10.06.2013
3910 kg
51 cm
Son ölcüm: 13.06.2013
5200 kg
56 cm
canım maşallah 3 günde nasıl kilo almış ufaklığın allah nazardan saklasın
Dogum: 10.06.2013
3910 kg
51 cm
Son ölcüm: 13.06.2013
5200 kg
56 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?