2013 Haziran Bebişlerinin Boy ve Kiloları

Benim tosun paşam 29.06 da 3.140 gram doğdu boy 50cm ydi.
28.08 son ölçümünde 6 kilo 61cm çıktı. Az önce tarttığımda da 6.700
oğlum çok hızlı kilo alıyor bende çok hızlı kilo veriyorum. 51 kiloyla yani ideal kilomla hamile kalmıştım. Şuan 46 kiloya düştüm. Yüzüm çöktü resmen ve çok güçsüzleştim. Nasıl kilo alıcam ben yaa

nane ve acı iştah açarmış istersen onları bol tüket

Bilgilerimizi yenileyelim dedik:)

Dogum tarihi: 01.06.2013

Dogum kilosu: 3.660gr
Dogum boyu: 52cm

1. Ay kontrolu: 01.07.2013
1. Ay kilomuz: 4.720gr
1. Ay boyumuz: 55cm

2. Ay kontrolumz: 02.08.2013
2.ay kilomuz: 5,750
2.ay boyumuz: 62cm

3.ay kontrolu: 09.09.2013
3. Ay kilomuz; 6,810
3. Ay biyumuz: 65cm

Masallah 41 kere kizima. Tum haziran bebislerine masallah. Bugunleri gosteren Rabbime sukurler olsun....

25/06 doğumlu oğlum şuanda 8090 gr ne olacak böyle

27/06 da doğdu benim oğlumda 7900 gr şuanda.seninkinn boyu kaç cm?benimki 66,5 cm ve kilosu geilişimi süper dio dru.ama doğum kilosunu ve boyunu bilmeyen drlar ilk gittiğimde kilosu çok fazla,şekerli şeyler yedirme diyolar.77günlk bebeğe anne sütü harici nasıl şekerl bişey vereileceğmi düşünüolar sinir oluyorum.geçenlerde biri de kilo aldırma demişti.nasıl bi mantıktır bunlardaki anlamadım valla.bebişimin görüntüsü normal kilolu bi bebek gibi sadece 3-4 ay daha büyük duruyo yaşıtlarına göre.ben memnunum bu halinden,dayısına çekti sanırım.1.98 m benim ikizim,oğluşta uzun olcak gibi görünyo:)))tek kötü yanı çok yorucu oluyo kucak seviyo oğlum.gaz çıkartması,uyuturken sürekli omuzda ve kucakta taşıması acaip yorucu!

Benim oğlanla aralarında dört gün var. Ben 7 kilo oğluma tosun paşa diyorum senin ki maşallah bizimkini bile sollamış:) Allah nazardan saklasın...
amin çok sagol canım :)
benim kızımla aynı gün doğmuş oğlunuz :) 2 ay 1 günlükken 5500 dü şimdi kaç oldu bilmiyorum ama sizinkinin maşallahı var :)
bizimki de 2 ay 2 günlükken 7200 dü .sadece anne sütü rabbime binlerce şükür doktorum hamile iken ne kadar dikkat ettiysen yemene içmene aynı şekilde devam et dedi öyle yaptım sonuç bu :):) sizin prensesinizinde kilosu çok çok iyi :):)

boyu en son 63 cm di bizimki enine alıyor evet gelişimleri çok iyi oğluşlarımızın çok şükür.sadece anne sütü alan bebeğe de diyet uygulatacaklar onlara kalsa tuhaflar ya. benim şuanki doktorum çok iyi hatta nazar değmesin kimseye söyleme plstgc diyip duruyor biz çıkana kadar bizimkinin de normal görüntüsü aşırı kilolu görünmüyor gören 5-6 aylık zannediyor bende evet diyorum 5 aylık hemde nasıl yorucu..belim sakatlandı resmen her gün kas gevşetici krem sürüyoruz belime akşamları soluğu halı da alıyorum eşim çiyniyor sırtımı kollarım da kas yaptı

kızım
8 haziran da
36 haftalık 2.800 ve 48 cm doğdu

16 eylül de
5.600 gr ve 64 cm geldi

sanırım en zayıf benimki canım kızım benim

ya sizin minikler ne kadar tombik maşallaaahhhhhhh :) bide benimkine şişko diyolar :)...28 ağustosta 62 cm 6200 kiloydu ve 3. ayımız dolmuştu.. yarın 4. ay kontrolümüz var bakalım kac kilo boyu kac... şekerli,şey derken sekerli sudan bahsediyorlardır ben bazen veriyorum gaza yada kabılığa ii geliyor ama tabi zaman zamn hep değil..dr uma sordum olabılır rahatlatır dedi, ben korkuyordum bi rahatsızlık olusturur mu diye ama olmazmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…