- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
canım maşallah maşallah. çok sevindim iyi olmana. hep olumlu düşün canım. olumsuz konuşan insanlarlada görüşme mümkün olduğunca.
canım dün tv de nihat hatipoğlu ayetel kürsinin faziletlerini saydı.tam bizim bu günlerde ihtiyaç duyduğumuz herşeye cevap veriyor allahın izniyle.bol bol oku canım. manende çok rahatlatır. ben her sabah bebişime okuyup üflüyorum.
slm kızlar bende aranıza katılayım artık :)) bi süredir okuyorum ,bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
dondurulmuş transferi ile hamile kaldım
bugün 10+2 deyiz
çoğunuzda bulantı olmamış ben transferin 10.günü bulanmaya başladım ve hala bulantılarım devam ediyor
10.gün bhcg değerim 886 çıkmıştı
31 yaşındayım ankaradayım
6.,8., ve 10. haftada kanamam oldu... dr.um artık korkmaya başladı ama çok şükür ben rahatım
sadece çok ağrım vardı çok korkuyordum...çok şükür sizler moral oldunuz...
inşallah hepimiz hayırlıca bebişlerimizi kucağımıza alırız
ikiz annesi olmak gerçekten bi ayrıcalık diye düşünüyorum
oo maşallah canım, hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun. Sağ sağlim kucağına al inşallah. Herkesde farklı farklı. Ben ilk zamanlarda midem bulanmıyor diye çok üzülüyordum ters giden bir şeyler var sanıyordum hep, doktorum çok kızıyordu :)
Benimde hamileliğimin 5. haftasından itibaren hep kanamam, zaman zamanda kahverengi leke tarzında geldi. Doktorum ilaçlar verdi, önlemlerini aldı. 13. haftamın içindeyim halende devam ediyordu düne kadar. Bugün çok şükür kahverengi lekeye döndü. Bazı doktorlar çok korkutuyor ama biz çoğul gebeliğe sahibiz. o bebekler yer değiştirdikçe rahim içinde ufak ufak kanamalar oluşturuyorlarmış ve onuda dışarı atıyomuşuz biz.. İnşallah kesilir en kısa zamanda
hoşbulduk canım amin hepimiz inşallah kucağımıza alırız
bulantılarım hala tam gaz devam ama şikayetçi değilim ...bugünleri çok bekledim :))
evet senin kanamalarını okudum canım... inşallah bundan sonra daha sakin bi hamilelik geçiririz
ağrılara gelince magnezyum kullanmaya başladım biraz rahatladım... bi de kullandığım jel artık siyah siyah pıhtı şeklinde gelmeye başlamıştı... sanırım o da ağrı yapıyormuş neyse ki dr.um jeli progesteron hap şekline çevirdi... zaten 2 haftam kaldı...
hepimize kolay doğumlar nasip olsun inşallah
canım inşallah kesilir...böyle olan çok varmış benimde arada oluyor....kullandığım jelden dolayı hala siyah parçalar dökmeye devam ediyorumamin canım inşallah.. bugünleri gerçekten çok bekledik. Bir de benim kanamalarım kesilseydi. Sürekli hergün, gün aşırı acildeyiz doktordayız kanamalarımdan dolayı. Bakalım sonu nereye gidecek.. Umarım sonunda üzülmem sevinirim..
bende varım 13 haftalık çift yumurta ikizi doğal yolla kaldım allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasıp etsin inşallahhh
canım maşallah hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla gelsinler inşallah.. benim 5 haftalıkken 3üzlerim gözüktü. 8. haftada da 4.yü gördük. Ama 5 haftalıkken keseler gözükünce doktora sordum tek yumurta mı diye. Hayır tek yumurta olan yok, hepsi çift demişti. Eğer o gördüğünüz kesenin içinde bir 2. si oluşmuşsa tek yumurtadır. Ama ayrıca bir kese daha gözükmüşse çift yumurtadır..
Benimde çok midemle alakalı sorunlarım vardı. Hem midem bulanıyordu hem hamilelik öncesi reflüm vardı. Bir de 4üzler olunca rahim birden çok genişledi ve hamilelik reflüsüde çıkı ortaya. Şuan 12. haftamdayım hemen hemen azaldı mide şikayetlerim çok şükür. Az az ve sık sık yiyorum katı gıda alacaksam çok çiğniyorum. Ama mide bulantım ve reflümü ben az az ve sık sık yiyerek yendim. 12. haftama kadar sadece şurup ve mide bulantısı hapı kullanabiliyordum. Onlarında hiç faydası yoktu. Şimdi hap verdi doktorum biraz o da sanırım iyi geldi reflüme. Umarım seninde geçer..
amin canım inşallah.. bugünleri gerçekten çok bekledik. Bir de benim kanamalarım kesilseydi. Sürekli hergün, gün aşırı acildeyiz doktordayız kanamalarımdan dolayı. Bakalım sonu nereye gidecek.. Umarım sonunda üzülmem sevinirim..
merhaba arkadaşlar,ikizlerime hamileliğimin 10.haftasındayım yakaşık 2 haftada 4 kilo verdim. serum takviyesi ile ayakta duruyorum.çok yoğun bulantı ve kusmam var. Doktorum zofer 4mg bulantı hapı verdi , henüz kullanmadım, normalde bile bulantı hapı içtiğimde kusuyorum. acaba aranızda zofer kullanan var mı? nasıl etki ediyor?
ben de çok rahatsız uyuyorum. karın üstü yatamıyorum şimdiden. gece 2 kere de tuvalete kalkıyorum.
bugün zofer i içitim ben de. sabah 2 kere kusmuştum. çok bulantım vardı. sonrasında içtim ve yarım saatte kesti bulantıyı. öğlen bir güzel yemek yedim.
fakat zofer kematerapi gören ağır hastalara veriliyormuş. ağır bir ilaç yani. günde bir taneden fazla içme demişti doktorum. 2 hafta var 3. ayımın dolmasına, inşallah şikayetlerim de azalır. hepimizn inşallah :)
Benim ilk hamileliğim tekil olmasına ragmen bulantım çoktu, onda da ikizlerde de kullandım zoferi, günde 12 mg'ye çıktığımda oldu, tek etki eden ilaç oydu, cok şükür bı yan etkisini de görmedim...12-13 haftalarda hormonlar en üst seviyeye çıkıyor, bulantılar biraz daha artabilir yani, ondan sonra ya birden ya da azalarak geçiyor, benimki her iki hamileligimde de 17. Haftada bıçak gibi kesildi. Zoferle beraber kilo kaybı da duruyor bu arada...
4 kilo verdim ben. 50kiloya düştüm. klo sorun değil ama su bile içemediğimden böbreklerim çok etkileniyordu. en azından su içebilmek için bu ilacı kullanıyorum. serum alınca 3-4 gün de iyi oluyorum fakat hastaneye gitmrkten de sıkıldım. zoferi kullanmak kolay geliyor.
Durumunu cok iyi anlıyorum canım, ilk hamileligimde 6 bunda da 4 kilo vermiştim ben, su, ekmek dahil hersey kokuyodu yiyip icemiyodum, dediğin gibi serumlarla ayakta duruyodum...ilk hamileligimde doktorum zoferi verdiginde icmek istememiştim, böyle serumlarla idare ederim ben demiştim, dr'umda biz zaten sana verdigimiz serumun icine zofer koyuyoruz seni rahatlatan o deyince bende pasa pasa ilacı almaya başlamıştım...sen çekinmeden kullan canım...
gerçekten mi? serumda da zofer ve benzeri bulantı ilaçları varsa gerçekten rahat rahat kullanabilirim. prospektüsünde hamilelerde hiçbir çalışma olmadığını ve risklerinin araştırılması gerektiği yazıyordu. doğru hiç bir hamile bu ilaç için gönüllü olmaz ama doktorlarda rahat rahat bu ilacı yazmazlaar herhalde. cevabın içimi rahatlattı. çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?