2013 ikiz anne adayları buraya

canım çok karamsarsın. özellikle 4 yıl sonra ilk defa hamile kalmış,çiçeği burnunda, heycanlı, sitresli bir anne adayına verdiğin örneğe bak. bide söyleyiş tarzında hiç hoş değil. doktor bile bana böyle şeyler söylemedi. sonuçta doktor hepimizden daha iyi biliyo.
sana tavsiyem kendin içinde başkaları içinde lütfen iyi düşün iyi olsun.
Rabbim şu mübarek günde yüzümü güldüreceğini biliyorum.
bebişlerini sağlıcakla kucağına al.

1.delikiz1982
2.sensiblegirl
3.kathleen
4.defnelma
5.tutaste85
6.yaprk
7.duruada
8.papatya_ozmen
9.fatma_gokdemir
10.simeranya58
11.zubeyde24
12.elgiz
13.yedirenk
14.bebeklerim_gelin
15.kapnax
16.cimcime_07
17.world07
18.burcin2684
19.rose634
20.pikines
21.sevdelinka
22.ntugbagoksin
23.prenslerim

unuttuğum varsa kusura bakmasın. hatırlatın hemen ekleyelim.
bide sat (son adet tarihi) olsa keşke. öncelik sırasına göre onuda yazardım.
aranızda şema yapmayı bilen varsa şemayada yazabiliriz.

Canım baykuşluk yapmış olmayayım ama duyduğum kadarıyla bu betahcg değerleri ikiz ,üçüz ya da tek gebelik konusunda yanıltıcı olabiliyormuş..Birinin değeri 10.000 küsurlardaymış,doktorlar bile şaşırmış..Herhalde üçüz ya da dördüz demişler..Ama tek kese görülmüş..Yine başka birinin 12.gün değeri 65 miş ama sonradan ikiz olmuş..Yani tek mi çift mi hiç belli olmayabilirmiş..
Allah hepimize taşıyabileceğimiz kadarını versin..Sağlıklı,hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..:Saruboceq:
Teke de razıyız,ikize de,üçüze de..
Herşeyin hayırlısı inşallah...:Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...er-sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim.html

sana katiliyorum arkadas beni de korkuttu.bende ücüzlerden birini sonlandirdim.simdi ikilerle devam ediyorum.zaten zor bir gebelik geciriyorum.risklerin farkindayiz ama moral bozmaya gerek yok.Allaha emanet bebeklerimiz umarim saglikla kucagimiza aliriz.hayirli olsun bu arada.kafana bisey takma sen.o

valla teşekkür ederim canım. yazdığın şu iki satır yazı bile beni nasıl mutlu etti. zaten çevremizdeki insanlarla herşeyi paylaşamıyoruz. yani ben öyleyim. küçük yerde yaşayınca kimseye bişey söyleyemiyorum. bu siteye dertleşeyim, moral bulayım diye giriyorum. bide birbirimizin moralini bozarsak olmazki. hemde bizimle aynı durumda olan insanlar yapınca bunu şaşırdım valla.
ama canım sen hiç canını sıkma. birisi böyle oldu diye bizde öyle olacak değiliz. sonuçta dünyada sekiz bile doğuran anne var. benim mahallemde birisi üçüz doğurdu. hemde doğuran ufak defek bi kızdı. valla 2 oğlu 1 kızı var. tosun gibi oldular maşaalah. biz güzel örneklere bakalım. ve birbirimize moral verelim.

herkesin başına aynı şey gelecek diye bir şey yok allah göstermesinde
benim söylememlemi korkuyorsunuz
tedavilerle hamile kaldık hepimiz çıktığımız yolda başımıza neler gelebilecek biliyoruz demi world07 heralde bu işlemi yaptırırken riskler hakkında bilgi vermiştir doktorun körü körüne bir işleme girişmedin demi
suudenaz sorgulayıp duruyordun senin kaç bunun kaç 10 yaşında bebed değilsin ben bir örnekten bahsettim diye çok mu korktun yoksa hemen başına mı geldi
ben gayet saf niyetlerle yaşanmış bişeyden bahsettim bu ve bunun gibi bir sürü sıkıntı yaşamış bir sürü kadın var burda mutlaka okumuşsunuzdur böyle hikayeler
ben senin doktorun filan değilim kimseyi kırmak incitmek istemem ama sana veya bir başkasınada teselli sözcükleri sarfetmek zorunda değilim
benbuörneyi senin başına gelecek diye anlatmadım benim iyi dileklerle ve dualarla dolu mesajımdan bunu mu çıkardınız hoş karşılıyorum hepimiz hamileyiz biraz alıngan dönemimizdeyiz
rabbim hepimize hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah

kimse senden teselli sözcüğü beklemiyor zaten. ama kimsenin moralini bozmaya, değerlerini olumsuz yorumlamayada hakkın yok.
GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ!

herkese ii günler kızlar. moralinizi hiç bozmayın çok zorluklarla karşılaşıyoruz ama yinede bi şekilde herşey yoluna girio.Allah yardım ediyor.bu günlerimize kadar geldik.Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inş.

selam ben de ikiz hamileyim daha kilo almadım verdim bile
karnım da çıkmadı dümdüz
acaba ne zaman çıkar bu karın
hamile pantolonlarına baktım da daha 1-1,5 ay var onları giymeme çuval gibiler

yaa ne kadar güzel ben 3. ayıma yeni giriyorum 4 kilo aldım
ama ödemim de çok fazla daha şimdiden.Senin cinsiyetleri belli oldumu?

kızlar merhaba,bende uzun zamandır böyle bi topik arıyodum.bende ikiz bebek bekliyorm rabbim izin verirse.bende micro ile hamile kaldım ikinci denememde.şimdi 10.haftadayız.
benim bulantılarım çok fazla oluyor sanırım sizler daha şanslısınız.bulantı sorunu yaşayan yok aranızda.
ama olsun rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bu arada bende ankara da yaşıyorum ve öğretmenim.yaz tatili nedeniyle fazlasıyla dinlenebiliyorum.

g
bana doktorum bu islemi kalan bebeklerimi saglikli dunyaya getirmem icin yapti.ve olumsuz hic bir örnege takilma dedi.cogul gebeligin risklerinden bahsetti.zaten biliyorumda.ama su an bu yola ciktiysak psikolojik olarak rahat olmamiz lazim.ayni dr su an moralim bozulmasin diye kelimelerini özenle seciyo.yani sadece hcg degerini bilen birine insallah ücüz olmaz falan filan demek yanlis diye düsunuyorum.

Son düzenleme:
Benim doğal yolla ikiz olduğu için önceden doktorum yoktu öyle bi doktora başladım oda ikiz olduğu için güvende yapalım dedi fiyatlarını sorduk güven e çok pahalı 10.000 e çıkarsan sukret öyle olunca ortada kaldık devletlerde neresi var biliyor musunuz hepsimi çok kötü bide yoğun bakımı olmalı ikizde herşey olabilir bebis leri riske atamayız ki duyduklarinizi paylaşalım hastaneler le ilgili

kızlar yarından itibaren bende artık 2 bebeğimle aranıza katılıyorum. daha önce yazmıştım okuyan bilir. 4üz gebeliğe sahibim şuan ama malum, sağlıksız ve erken doğum, sonra oluşabilecek komplikasyonlar vs sebebiyle 2sini yarın öğlen sonlandıracak doktorlar. ilk önce 3üzlerim çıktı meydana o zaman bi çok doktor 1ini sonlandıralım dedi ama kendi doktorum devam ederiz deyince yola devam ediyorduk ama bu minik 4. tıfılım bütün işi bozdu ilk başlarda çok üzüldüm ama sürekli aşırı kanamam olunca artık 4ünü taşıyamıyacağımdan bende korkuyorum. Dua bekliyorum sizlerden inşallah yarın sağlıklı bir sonlandırma olur ve sonrasında sağlıkla 2izlerimle yola devam ederim arkadaşlar. Ben çok umutluyum redüksiyon işleminden sonra kalan bebeklerin erken doğumla kaybetme ya da düşük olasılıklarının arttığını biliyorum ama bu bebekleri çok istediğimden midir yoksa gerçekten onlara kavuşacağımdan mıdır bilmiyorum, inşallah 2sini de sağlıkla kucağıma alacağıma inanıyorum Allahın izniyle.. İnşallah hepimizin bebişleride sağlıkla gelişirler ve bizde hep burda güzel haberlerimizi paylaşırız :)

hakkında hayırlısı olsun canım,Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarımız senınle,sende bolca yasin ve inşirah suresi oku

hakkında hayırlısı olsun canım,Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarımız senınle,sende bolca yasin ve inşirah suresi oku

canım benim çok sağol.. İnşallah okuyacağım..
Seninde, bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım güzel haberlerini almamızı nasip etsin canım benim..

canım benim çok sağol.. İnşallah okuyacağım..
Seninde, bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım güzel haberlerini almamızı nasip etsin canım benim..

teşekkür ederım canım,özellikle inşirahı bol bol oku hatta sen operasyondayken annen dışarda beklerken okusun hiç durmadan,bana gelincede eşim ve ben çok istiyoruz bebiş ama doktorlarım istemiyor canım,şimdi çok şükür iyiyim ilaçta kullanmıyorum fakat doğumum yeni olduğu için pskikiyatrıstımde kadın doğumcumda zamana ihtiyacım olduğumu söylüyor,kısmet bakalım Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah..

Tamam canım anneme söyleyim o da dışarıda beklerken okusun inşallah. Senden de dua bekliyorum unutmazsan..
Canım benim, psikolojin düzeldiyse inşallah o bebeğinde zamanı gelir. Önemli olan senin ruh sağlığın. İlaçlarını artık kullanmadığına çok sevindim bu iyi haber. Zaten sende biliyorsun bu hamile kalma süreci çok stresli bir süreç. Sanırım ondan demişlerdir zaten zor bir dönem geçirdin. Tekrardan strese girmemen için söylemişlerdir. Hakkında hayırlısı olsun canım. Ama ben inanıyorum o bebişin gelicek ve birlikte büyütücez bebişlerimizi inşallah :)
Kütahya'da mı gidiyorsun psikiyatriste? Benimde bipolar bozukluk diye bir rahatsızlığım var. Bebek istediğim için ilaçlarıma ara vermiştim. O dönemde de Kütahya'ya taşındık. Şimdi malum ilaçlarımı kullanamıyorum. Ama sonrasında ilaçlarıma başlayacağım zaman psikiyatriste gitmem gerekecek, ilaç düzenlemesi için ve zaman zaman kanda bazı testlerime bakılması için. Hangi doktora gidiyorsun? Tavsiye eder misin bana? Yeni taşındığımız için ben pek Kütahya'da doktor bilmiyorum..

bugun olacak değil mi,ben sahur edip ezana kadar yatmam sanada ezan vakti dua ederim ,sorunsuz bir şekilde atlatırsın inşallah ama bir yandan da diğer bebeklerine üzülmüyor değilim ,neyse taktir böyleymiş canım...

3 ay oldu bebeğimi kaybedeli,ilaçları bıraktım çünkü herşeyi unutturuyordu uyuşuyordum gün boyu ben acımla yüzleşmek istedim bu benım evladımın acısıydı en derinlerde yaşadım acısınada sahip cıktım...Allaha yönelmek rahatlatıyor sadece ona sığındım ... inşallah bende inanıyorum kardeşleri olacak zamanı geldiğinde acele etmiyorum herşeyin vakti saati gelince oluyor...tabı beraber büyütürüz..

gecmiş olsun bu arada,evet canım psıkıyatrıst kütahyada başladım 'şekip çilden' ismi,iyi bir doktor bayağı faydası oldu,özel muayenesi var,şimdi baktımda googleden arama yapınca çıkıyor adresi vs.

özel hastanelerde psıkıyatrıst bölümü yokmuş 3 ay önce öğrendim çok saçma ama burası kütahya, şuan var mı bilmiyorum,devlet hastanesine gitmedim çünkü 15 dk en fazla konusuyormuş doktorlar oda bana fayda etmezdi,ben 1 saat sohbet edıyoruz oda yetıyor..

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..Rabbim yardımcın olsun..

allah yardımcın olsun canım..
kalan evlatlarını sana bağışlasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…