2013 ikiz anne adayları buraya

hoşgeldin aramıza. umarım bebeklerin sağlıklıdır. doktorlar kesin bir şey söyleyemiyorlar bu konuda. bilmem kaç binde bir ihtimal şeklinde yorum yapıyorlar. umarım herşey yolundadır. allah yardımcın olsun.

İstanbuldaysan ve imkanın varsa Prof. Atil Yüksel'e gitmeni tavsiye ederim, bu islerde 1 numara

Çok teşekkür ederim. Ben sormadan daha hemen söylemişsin doktor adı.Tam da araştırma içindeydim, çok sağol.Bir de iletişim bilgileri varsa çok sevinirim.

Canım aşağıdaki adresten hem Iletısım bilgilerini hem de doktorla ilgili tüm detayları bulabilirsin

Prof Dr Atıl Yüksel - Prof. Dr. Atıl YÜKSEL

Randevuyu normalde 1-1,5 ay sonrasına veriyorlar, durumun aciliyetini bildirirsen belki yardımcı olmaya çalışırlar...daha önce bı arkadasa da soylemistim başka bir topicte ultrasonda göremediği tek şey bebeğin goz rengi:) benim ilk gebeligimde de bunlarda da kontrol ve takiplerimi yapmisti, cok memnun kaldik. Cok yakin bi arkadasimin bebegine herkes downlu derken, bir sürü tetkik ve tahliller sonucu %10 ihtimal dedi ve sapasaglam doğdu bebisi...insallah bir şey çıkmayacak, yüreğini ferah tut sen...ikiz gebelik muammalarla dolu, annenin kalbi hop oturup hop kalkıyor ama sonu hep iyi bitiyor:)

Allah razı olsun senden.Cevabını okuyunca rahatladım biraz.Böyle olumlu örnekler duymaya ihtiyacım vardı. Çok teşekkür ediyorum sana.
Cuma günü için başka bir doktordan ayrıntılı ultrasyon randevusu almıştım ama Atıl beye de mutlaka gideceğim. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

merhaba arkadaşlar.bende ikiz kız bebekler bekliyortum hayırlısıyla inşallah.çift yumurta ikizi..benim aklıma birsey takıldı.anne karnında çift yumurta ikizlerinin kiloları aynı olmak zorundamı..yani si,zinkiler nasıl ikiside farklı olması sorun teşkil edermi acaba.

Benimkide çift yumurta ikizi, basından beri aralarında 4-5 günlük fark var...zaten 5. Hafta kontrolünde tek kese vardı, 8. Haftada ikiz oldugu anlaşılmıştı, geç dollenmeymis, aralarındaki farkın sebebini de bu sekilde açıklıyor Dr'um. 24.haftadan sonra beyaz yağ hücreleri oluşuyormuş, daha hızlı kilo almaya basliyolarmis o arada fark kapanabilir de aynı kalabilirde diyor. Tek yumurta ikizlerindeki gibi tranfuzyon ihtimali bizde yokmuş, aradaki fark sabit kaldikca veya kabul edilebilir boyutta açılırsa özel takibine veya mudehaleye gerek yokmuş...zaten farketmissindir burdaki dogum kiloları arasında 200-300 gr'lik farklar olabiliyor...

çok teşekkür ederim..dün doktor hiç birşey söylemeyince moralim bozuldu..bakıcaz takipe alıcaz diyince ben kötü birşeymiş gibi algıladım.zaten biri haftasına göre 250 gr normal dedi..diğeri 320 gr dedi..demek ki olabilen bir durum.buradada okuyorum evet hep farklı kilodalar..

Haa bı de canım bana dr'um biz genelde tek yumurtaların es gitmesini isteriz, çift yumurtalar iki farkli insan boyları, kiloları, sacı, cinsiyeti...herseyi farkli olabilir, gelisimlernin haftalariyla uyumlu olması yeterli, anlamlı deger budur demişti...seninkiler maşallah haftalariyla uyumlu kafana takıdan bisey yok bence:)

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın..bende yeni bir doktor denemiştim.zaten sevmemiştim.oda çift yumurta olunca neden farklı oldu ki diye mırıldanmıştı..zaten doktoru değiştiricem..:)

benimkiler srasindada kilo farki var.ama dr bisey demedi.bizim sorunlar baska rahim boyu kisalmis.dikis atilacak belki.insallah bisey olmaz.18.haftamdacyim daha.genelde yatiyorum hep.isede gitmicem artik.bide kizimin bexninde kist varmis.dr takip edicek.duaniza ihtiyacim var.insallah saglikla kucagimiza aliriz.

ARKADAŞLAR bir sorum olcak.benim bir ikizim var yani ikiz kardeşiz.şimdide ben hamileyim tandıklar seninde ikizin olur diyorlar.doktorada henüz gitmedimm 6 haaftalıık.sizce nekadar doğrudur bilgisi olan varmıııı.şimdiden hepinizi tebrik edyorum mevlam hamilik sürecinizde kolylıklar ihsan etsin inşş

Canım inşallah birşey olmaz. İkiz gebeliklerde ufak tefek sorunlar olması normal zaten. Allah hemipimizin yardımcısı olsun.

Canım inşallah birşey olmaz. İkiz gebeliklerde ufak tefek sorunlar olması normal zaten. Allah hemipimizin yardımcısı olsun.

worl07 kötü düşünme ıstirahat edersen bebişlerin sağlıkla kucağına gelir merak etme....benimde 1 haftadır bacaklarımda şiddetli yanmayla ağrı vardı dün kasıklarıma vurdu uyku felan uyutmuyor bugün doktorumu aradım yarın bakalım dedi..haftayaydı normaldi kontrolümüz ...böyle birşey olan varmı ...yarın cinsiyetleride görürüz artık heralde merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…