2013 ikiz anne adayları buraya

allah yardımcın olsun canım..
kalan evlatlarını sana bağışlasın inşallah....

sevdelinka...senin için ezandan sonra 100 inşirah suresi ve 1 yasin okudum Allah kabul etsin,hiç uyumadım canım şimdi yatıcam gün içinde dua ederim gene...bebeklerin ve sen sağlıcakla kurtulursun inşallah bu günün hürmetine...

bu arada hepinizin KADİR GECESİ mübarek olsun ...

merhaba arkadaşlar. malum ikiz anneleri olarak sanırım hemen hemen hergün internetten birşeyler araştırıyoruz. sanırım en güzel site şu
kiz Anneleri.net
ikiz anneleri tüm deneyimlerini yazmış çok açıklayıcı ve bilgilendirici. bir de birinci ağızdan yazılmaları insnı kendine daha yakın hissettiriyor bu duruma. makaleleri muhakkak okuyun.

kadir gecesinde bol bol dua edelim, sağlıklı ikizlerim olsun ve sağlıklı büyüsünler. herkesin kadir gecesi mübarek olsun.

Canımmm çok sağol çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet dün yapıldı sonlandırılma işlemi. Epey zor bir gündü benim için. Haftalardır kendimi bu fikre alıştırdığımı sanıyordum ama dün maesef öyle olmadığını gördüm. Hem içim yandı hem canım yandı. Sonrasında da hastaneden daha çıkmadan kanamam oldu. Doktor çok olumsuz konuştu kalan bebekler için. Eve geldik haftaya cumaya kadar ya yatıcam ya oturucam. Sadece tuvalete kalkabilicem. Annem sağolsun her şeyi önüme getiriyor. Biraz daha kolay geçiyor o yüzden. İNşallah kanamam da dinerse daha mutlu olucam. Umarım kalanlara bir şey olmaz..
Doktorun adınıda kaydettim canım sağol.. Evet özel hastanelerde psikiyatrist bölümü halen yok bende araştırdım. Devlette aynen dediğin gibi. Bu doktoru değerlendiricem zamanı geldiğinde. Tşk ederim canım..

Kizlar slm,
Benim bir kizim var 20 aylik, baska cocuk istemezken kazara hamile kaldigimi ogrendim.
4 haftalikti, 1 kese gorunuyordu, p.tesi dra gittigimde ikizini gorduk:))))
Tabii buyuk sok yasadik, tek cocukla kalma fikrini kocama asilamaya calisirken, bir aksilik cikmazsa uc cocuk annesi olacagim:)))
Size sorum drum tek mi cift yumurta ikizi mi oldugunu henuz bilemeyiz dedi, nette de 9-14. Haftalarda anlasilir diyor.
Yanlis anlamadiysam burada erken donemde tek, cift diyene rastladim, nasil oluyor?
Bu arada cok sikayetim var, butun gun midem agzimda ve uyuyamiyorum, 4-5 saat oralamam, ilac kullaniyorum ama pek faydasi yok.
Allah yardimcimiz olsun, saglikla kucagimiza aliriz ins bebeklerimizi.

ben bile çok üzüldüm seni düşünemiyorum,buda senin imtihanın canım,inşallah herşey güzel olacak..bol bol istihrat et kalkma hiç..inşallah birşey olmaz içini ferah tut bolca dua et..doktorlar her zaman en kötüsünü söyler..mutlaka ilaç vermiştir onları kullan birşey olmaz ...

canım maşallah hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla gelsinler inşallah.. benim 5 haftalıkken 3üzlerim gözüktü. 8. haftada da 4.yü gördük. Ama 5 haftalıkken keseler gözükünce doktora sordum tek yumurta mı diye. Hayır tek yumurta olan yok, hepsi çift demişti. Eğer o gördüğünüz kesenin içinde bir 2. si oluşmuşsa tek yumurtadır. Ama ayrıca bir kese daha gözükmüşse çift yumurtadır..
Benimde çok midemle alakalı sorunlarım vardı. Hem midem bulanıyordu hem hamilelik öncesi reflüm vardı. Bir de 4üzler olunca rahim birden çok genişledi ve hamilelik reflüsüde çıkı ortaya. Şuan 12. haftamdayım hemen hemen azaldı mide şikayetlerim çok şükür. Az az ve sık sık yiyorum katı gıda alacaksam çok çiğniyorum. Ama mide bulantım ve reflümü ben az az ve sık sık yiyerek yendim. 12. haftama kadar sadece şurup ve mide bulantısı hapı kullanabiliyordum. Onlarında hiç faydası yoktu. Şimdi hap verdi doktorum biraz o da sanırım iyi geldi reflüme. Umarım seninde geçer..

evet tabi imtihan muhakkak.. Mevlana'nın bir sözü var ''Neyi çok istersen o senin imtihanındır'' diye.. Bebeği çok istiyordum ve hep başından bu yana da bebekle imtihan oluyorum. Bunada şükür.. Allah beterinden muhafaza etsin.. Evet malesef özellikle burada İstanbulda gittiğim her doktor felaket tellalı gibi. Bir an evvel bütün kontrollerimi bitirip Kütahya'ya gelmek istiyorum kendi doktoruma. Dün sonlandırmadan sonra doktora düşük önleyici hap falan kullandığımı söyledim. Ben inanmıyorum onların güvenilirliğine falan dedi ve hiç bir ilaç vermedi. Düşecekse düşer zaten bu bebekler dedi. Gelir gelmez hemen Volkan beyi aradım. Aynen verdiğim ilaçlara devam ediyorsun dedi. Evet olacağı varsa ne yaparsan yap önüne geçilmez ama sebeplere de yapışmak lazım sonuçta.. İnşallah sonu güzel olur bu kadar sıkıntıma değer..

canım çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun canım. kalan bebişlerin için metanetli ol canım. senin moralin çok önemli biliyosun.
peki nasılsın şimdi. herşey yolundadır inşallah.

aramıza yeni katılan sevgili hamişler hayırlı uğurlu olsun. allah tamamına erdirsin.
benim değerim yüksekti.
transferin 13. günü 811.
15.günü 2292.
ama doktor şimdilik tek kese gördü. bayramdan sonra tekrar gidecem. bazen ikizlerden birisi 1 hafta geriden gelebiliyomuş. belli olmaz oladabilir, olmayadabilir dedi.
hakkımızda hayırlısı artık.
daha 4 haftalıkmış bebişim. çoğul gebeliklerde mide bulantısı erken başlarmış ve çok olurmuş. ama bende hiç mide bulantısı yok. sizin nezaman başlamıştı.

ay inananamıyorum nasıl ilaç vermez tabıkıde tedbır almak şart sen Volkan beye guven canım...bununla geçmiş olsun hersey yoluna girecek inşallah..

canım çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun canım. kalan bebişlerin için metanetli ol canım. senin moralin çok önemli biliyosun.
peki nasılsın şimdi. herşey yolundadır inşallah.

çok sağol canım benim.. evet biraz daha moralimi toparlamaya başladım. Kalan bebeklerim için.. Bugün epey azaldı kanamalarım çok şükür.. Sürekli burada doktora kontrole gidip geliyorum en azından bebekleri göreyim içim rahat etsin diye. Artık içim rahat inşallah kalanlar hep böyle sağlıkla ilerlerler..

maşallah sende hamileymişsin Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım.. Benimde bak 5. haftamda 3 tanesi gözükmüştü 8. haftamda 4. gözükmüştü. Yani sonradan çıkabiliyor sanırım çoğul gebelikte. Benim bu haftaya kadar 4üz olmasına rağmen mide bulantım olmadı hiç. sadece reflüm başladığında sürekli çıkarmalarım oldu. tiksindiğim şeyler oluyor zaman zaman sadece o kadar. Reflüm için ilaç kullanmaya başlayınca çıkarmalarım da geçti çok şükür.. Bakalım bayramdan sonra ne olacak senin için.. Hayırlısı ne ise o olsun hakkında inşallah..

Son düzenleme:

canım maşallah maşallah. çok sevindim iyi olmana. hep olumlu düşün canım. olumsuz konuşan insanlarlada görüşme mümkün olduğunca.
canım dün tv de nihat hatipoğlu ayetel kürsinin faziletlerini saydı.tam bizim bu günlerde ihtiyaç duyduğumuz herşeye cevap veriyor allahın izniyle.bol bol oku canım. manende çok rahatlatır. ben her sabah bebişime okuyup üflüyorum.

slm kızlar bende aranıza katılayım artık :)) bi süredir okuyorum ,bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
dondurulmuş transferi ile hamile kaldım
bugün 10+2 deyiz
çoğunuzda bulantı olmamış ben transferin 10.günü bulanmaya başladım ve hala bulantılarım devam ediyor
10.gün bhcg değerim 886 çıkmıştı
31 yaşındayım ankaradayım
6.,8., ve 10. haftada kanamam oldu... dr.um artık korkmaya başladı ama çok şükür ben rahatım
sadece çok ağrım vardı çok korkuyordum...çok şükür sizler moral oldunuz...
inşallah hepimiz hayırlıca bebişlerimizi kucağımıza alırız
ikiz annesi olmak gerçekten bi ayrıcalık diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…