2013 ikiz anne adayları buraya

arkadaşlar merhaba benim ikizler 15. haftayı doldurdu çok şükür
biraz iğrenç olucak ama kusura bakmayın...
Bende yaklaşık 3 haftadır (afedersiniz) balgam var, yutmak istemiyorum, ama çıkarmaya çalıştığımda da midem bulanıyo, yutmaya mecbur kalıyorum.
dr gitmeme de 2 hafta var, ne yapacağımı bilmiyorum, bana yardım edebilecek olan var mı aranızda...

merhaba arkadaşlar biz 20 haftadayız bi sorum var bebeğin biri tam sata göre giderken diğeri genelde 2 gün geriden geliyordu bugün doktorda 4 gün gerilemiş sata göre bi sorun olur mu acaba

gayet normal canim ikizlerde fark olmasi. benim ilk gunlerde 2 gunluktu fark simdi 25 haftadayiz aralarinda bir haftalik fark olustu dr normal dedi

herkese merhaba,

ikizler arasında fark olması normal bizimkilerin arasında 4 gün vardı en son bakalım 22. haftada ayrıntılıda görücez son durumu...

günaydın herkese nerelerdesiniz 2013 ikiz anne adayları....
kızlar 2 gündür zorlanıyorum artık galiba bebişlerim büyüdü artık gece zorlanıyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizlerin nasıl gidiyor

günaydın herkese nerelerdesiniz 2013 ikiz anne adayları....
kızlar 2 gündür zorlanıyorum artık galiba bebişlerim büyüdü artık gece zorlanıyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizlerin nasıl gidiyor

günaydin canim.senle ayni haftadayiz.benimde agrilar basladi.genellikle yatiyorum.bu gece karnimda yine sanci vardi rahim buyudukce oluyor sanirim.bu hafta sonu kont var bakalim kac gr olmuslar.dogum icin de insallah yilbasini goruruz umarim.3 ay var daha yaa...

Eki Görüntüle 513380

Aranıza yeni katıldım kızlar.

3.tüp bebek tedavimiz bize kuzularmızı getirdi Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki...

Birkaç defa kanamam oldu o nedenle günler yüreğim ağzımda,istirahatla geçiyor.
Allah hepimize sağlık ve sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Allah tamamına erdirsin, hepimizin evlatlarını hayılısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin İNŞALLAH

evet geceleri bendede ağrı oluyor evde herterafa yatıyorum rahat yer arıyorum...3 hafta önce 200 gramdılar benimde haftaya kontrolüm baya ağırlaştıklarını hissediyorum oturmakta bile zorlanıyorum...ilerleyen günlerde bakalım nasıl geçecek allahım bebişlerimizi korusun

selam herkese
cumartesi gecesi başlayıp pazar gecesine kadar devam eden doğum sancısı gibi sancılarla uğraştım
ilk başta miyomum ağrıyor sandım ama dayanamayınca acile gittik
ve düşük tehdidi dedi doktor
bebekler sağlıklı ,rahim ağzım kapalı ama sancılar devam ederse rahim ağzın açılır ALLAH korusun düşüğe neden olur dedi doktor
iğne ilaç verdi rapor da verdi yatacaksın dedi
çoğul gebeliklerde olabiliyormuş
ALLAHtan kanamam yoktu suyum filan gelmedi çok şükür
ama iki gün boyunca sancı çektim çok zor geçti
bir sürü doktor aradım kendi doktorumu aradım
bol su yatak istirahati iğne ilaç aynısını söyledi
pazartesi günü de gel kontrol edelim olmazsa heyet çıkartalım dedi
duruma göre belki bi ay belki doğuma kadar yatak istirahati verebilirler
moralim çok bozuktu kaç gündür
yavrularıma zorla kavuşmuş olmamın yanında birden herşeyim böyle güzel giderken sanırım nazar dedğdi bana
ama herşeye razıyım yeterki yavrularıma bişey olmasın
acildeki doktor hemen oğlan cevval gibi kız daha küçük dedi
yani artık eğer RABBİM nasip ederse %100 bir kızım bir oğlum olacak

RABBİM meleklermizi korusun inş.
ben genelde yatıyorum wc ve yemek için kalkıyorum
doktor 24.haftadan sonraki bebekleri yaşatabiliyoruz ondan öncesi için yapılacak bişey yok dedi
yani ilk aşamada önümde bi 5 haftalık süreç var onu atlatısam inş. ondan sonra aşama aşama doğurana kadar ne kadar süreyi uzatırsam o kadar iyi olacak
RABBİM bu mucizeyi verdi inş. nasibimde vardır da sağlıkla doğururum
sizlerden bu durumu yaşayan oldumu hiç merak ettim

gecmis olsun canim.bnde ara ara sanci cekiyorum.bidefa acile gittim.rahim buyuyor ondan olabilir dendi.ilac ne verdi sana.bi de benim rahim agzim kisalmis.dr heyet raporu verdi.ayni senin gibi yatiyorum hep.bnde cok korkuyorum.tup bebekle hamile kaldim zaten.benimde biri.kiz biri oglan.kiz zayifmis biras.gunler gecmiyor sanki.insallah saglikla aliriz yavrularimizi.bi de akinti oluyor bende beyaz gibi.sizde de cok oluxor mu.

bende çok şükür sancılar bitti şuan yok
bana endol fitil 3 günlük bi de pruluton iğne haftada bir verdi
kendi doktoruma pazartesi gidecğim oda heyet raporu veririz dedi
heyet kaç gün verdiler sana ve nerden aldın özeldenmi
durumumuz çok benziyor
ben de tüp bebek ben de bir kız bir erkek
inş.RABBİM sağlıkla doğurmak nasip eder

heyeti 45 gunluk verdiler.sonra bidaha yazacak ondan sonra insallah dogum izni olur.özelden aldim ben raporumu.dedigin sanci adet sancisi gibi dimi.bana da o igneden verdi rahim yumusamasi icinmis.gunde 3 litre su icmeme ragmen az dedi dr.cok yatmaktanda belim agrixor simdi.bende cumartesi gidicem doktora ama radyolog bakacak organ taramasi ilacakmisim.

Canım çok geçmiş olsun,

Allah sana ve bebeklerine sağlık versin,korusun,yardım etsin inşallah.

Bol bol Esmaül Hüsna'dan "El Mubdiu" ismi şerifini oku.

İyilik haberlerinizi almak dileğiyle ve duayla.

sanırım bana da öyle yapacaklar önce 45 sonra 45 şeklinde
benimki de özel
yok benimki adet sancısı yanında az kalır
tüm karnımda bir sancı kasılma vardı
hadi yaa ben 3-3,5 litre içiyorum ama yetmezmiymiş hey ALLAHIM artırayım ozaman
öyle sürekli yatma bence ben sürekli yatmıyorum çok su içince sürekli vc gerekiyor
vcye zaten günde on kere kalkıyorsun onun dışında yemek için kalkıyorum
onun dışında uzanıyorum
sürekli yatmak da ii değil kan akışını yavaşlatır
ben de cumartesi ayrıntılıya gireceğim inş.
rapora para verdinmi peki

rapora para vermedim.evet surekli vc deyim zaten.daha fazla nasil su icilir ki yaa.bi de sen de de akinti oluyormu bende cogaldi sanki bu aralar.30 lu haftalara bir gelsek biraz rahatlariz insallah..

Kizlar slm,
Benim de bugun dr kontrolum vardi, hersey yolunda sukur.
Dr'um yarin icin ikili teste yonlendirdi, ikizlerde oluyor mu ki die sordum da sonomed de yeni bir cihaz varmis, gitsen ii olur dedi.
Birde sezeryani ne zaman yaparsiniz dedim, tabii hersey yolunda gidese, 36 haftada dedi, erken degil mi sizce? E dersiniz?

Ben de ikili test yaptırdım canım. Doktor gerek görünce istiyor.
Doğum konusuna gelince ben doktora sormadım ama benim annemin de ikizleri var ve anne bana ikizleri bir kaç hafta erken alıyorlar demişti.

merhaba arkadaşlar

1 haftadır gün aşırı çıkabiliyorum büyük tuvaletime ama çıkarken çok zorlanıyorum bugün ise makattan kan geldi bağsurmu oluyorum acaba canımda yandı...elevit kullanıyorum galiba o yapıyor suda çok içiyorum anlamadım ama korktum bugün ..allah bebişlerimizi korusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…