- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
merhaba arkadaşlar
1 haftadır gün aşırı çıkabiliyorum büyük tuvaletime ama çıkarken çok zorlanıyorum bugün ise makattan kan geldi bağsurmu oluyorum acaba canımda yandı...elevit kullanıyorum galiba o yapıyor suda çok içiyorum anlamadım ama korktum bugün ..allah bebişlerimizi korusun.....
merhaba arkadaşlar
1 haftadır gün aşırı çıkabiliyorum büyük tuvaletime ama çıkarken çok zorlanıyorum bugün ise makattan kan geldi bağsurmu oluyorum acaba canımda yandı...elevit kullanıyorum galiba o yapıyor suda çok içiyorum anlamadım ama korktum bugün ..allah bebişlerimizi korusun.....
slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor ve gebelıgımde cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar cok fazla bu sebepten bııseyler yıyemıyorm bu durum bebeklerımı cok etkılermı benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda
canim buyuk ihtimal kabizlik nedeniyle o bolgede catlak olusmustur oyuzdendir kanama. sabahlari ac karnina suda islatilmis kayisi incir falan ye ve hamur iisi ekmek turu bagirsak tikayaicilardanda uzak dur. ve tabiki suyu ihmal etme bende ilk hamileligimde elevitten dolayi kabizlik yasamistim. hele simdi 26. haftaya ulastim cok sukur ama wcde ikinmaya korkuyorum resmen
canim buyuk ihtimal kabizlik nedeniyle o bolgede catlak olusmustur oyuzdendir kanama. sabahlari ac karnina suda islatilmis kayisi incir falan ye ve hamur iisi ekmek turu bagirsak tikayaicilardanda uzak dur. ve tabiki suyu ihmal etme bende ilk hamileligimde elevitten dolayi kabizlik yasamistim. hele simdi 26. haftaya ulastim cok sukur ama wcde ikinmaya korkuyorum resmen
Merhaba. Ben de 13. haftanın içindeyim, ikiz bebek bekliyoruz. Bursada olan var mı aranızda. Doktor hastane tavsiyesi varsa yazar mısınız? Bir de doktor ikili test yapacak bana. İkiz gebelikte ikili ve üçlü test yapılıyor mu?
teşekkürler arkadaşlar ilginiz için kan olunca panik oluyor insan....
kızlar ikizlerin hareketlerini ayırt edebiliyormusunuz ...bana birisi çok hareketli biri ise o kadar hareketli değilmiş gibi geliyor...sizlerin nasıl
slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor ve gebelıgımde cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar cok fazla bu sebepten bııseyler yıyemıyorm bu durum bebeklerımı cok etkılermı benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda
canım ben 30 haftamdayım ıkınıyorum ne yalan söylüyeyim kabız olduk mu daha kötü ma en iyi çözüm dediğin gibi kayısı falan ama işte bende de onu yiyecek mide yok...
merhaba arkadaşlar, bugün 14. haftaya girdik. bir haftadır demir ilacı kullanıyorum. ve bir haftadır doğru düzgün tuvalete çıkamadım. zofer bulantı hapıyla yemek yiyorum , hala kusuyorum. hep bitkisel besleniyorum ve suyu bol bol içiyorum. sanırım demir ilacı kabız yaptı beni de. kayısı falan normalde etki ederdi, ama o da fayda etmiyor pek. çok ilginç gerçekten. bugün mecburen doktora gideceğim.kabızlık için ilaç kullanmak şart oldu sanırım. insan ıkınamıyor da bebeklere bir şey olacak diye. zor bir durum ya. geçmiş olsun hepimize.
cnm bana dr rahımde acılma oldugunu soyledı bu nedenle sıkı takıp edılmesı gerekıyomus dıkıs gerektırırmıs ama oda ne kadar bılınmez dedı 5 bucuk aylıkken alınabılır bebekler dedı
canım ben 30 haftamdayım ıkınıyorum ne yalan söylüyeyim kabız olduk mu daha kötü ma en iyi çözüm dediğin gibi kayısı falan ama işte bende de onu yiyecek mide yok...
ben aslında drdan cok memnunum ama hastane ve muane ucretı cok fahalı zaten tupbebek tedavısınde cok fazla zorlandım sımdı aslında aradıgım dr dogumumuda ona yaptırmak dogum ucretı hastanede yenı dogan yogun bakımı olan bı hastane ve tabıkı ucretı onemlı maddı konuda pek ıyı degılım bu sıralar hastaneydı muane vs bunlara cok masraf yapmak ıstemıyorm bebeklerıme bıseyler yapabılmek ıcın
canım umarım kesene göre güzel biryer bulursun doktorunla konuş belki sana özel bir şeyler ayarlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?