2013 ikiz anne adayları buraya

geçmiş olsun.Ben büyük tuvaletime hafta da 1 kere belki çıkabiliyorum.Dr um bekunis diye bi ilaç verdi onu da 3 gün üst üste içersem anca çıkıyorum.O yüzden 4 ayda 5 kilo aldım.senin yine iyi bence.

Merhaba. Ben de 13. haftanın içindeyim, ikiz bebek bekliyoruz. Bursada olan var mı aranızda. Doktor hastane tavsiyesi varsa yazar mısınız? Bir de doktor ikili test yapacak bana. İkiz gebelikte ikili ve üçlü test yapılıyor mu?

canim buyuk ihtimal kabizlik nedeniyle o bolgede catlak olusmustur oyuzdendir kanama. sabahlari ac karnina suda islatilmis kayisi incir falan ye ve hamur iisi ekmek turu bagirsak tikayaicilardanda uzak dur. ve tabiki suyu ihmal etme bende ilk hamileligimde elevitten dolayi kabizlik yasamistim. hele simdi 26. haftaya ulastim cok sukur ama wcde ikinmaya korkuyorum resmen

teşekkürler arkadaşlar ilginiz için kan olunca panik oluyor insan....

kızlar ikizlerin hareketlerini ayırt edebiliyormusunuz ...bana birisi çok hareketli biri ise o kadar hareketli değilmiş gibi geliyor...sizlerin nasıl

slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor ve gebelıgımde cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar cok fazla bu sebepten bııseyler yıyemıyorm bu durum bebeklerımı cok etkılermı benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda

gecmis olsun canim.bende su an rahim agzi ile bogusuyorum.bende dikis yok.erken dogum riskinedeniyle hep yatiyorum..rahim agzin kisa mi dedi yoksa acik mi dedi.yani aciklik bu kadar erken olmamasi lazim.bana da dikis riskli diye istirahat onerdi dr.ama sen 3.ayinda dikis attir.bana o aylarda rahim normal diyorlardi sonradan kisalma oldu.paki dr birini sonlandiralim demiyor mu cunku gercekten ikiz gebelik zor bi de boyle sorunlar cikinca..

canım ben 30 haftamdayım ıkınıyorum ne yalan söylüyeyim kabız olduk mu daha kötü ma en iyi çözüm dediğin gibi kayısı falan ama işte bende de onu yiyecek mide yok...

tesekkur edrm dr bebeklerden bırını sonlandırmak ıcın herhangıbısey soylemedı ve ıkız gebelıgın gercekten zor oldunu anlattı bıde bızım tupbebek ıle oldu keste tek emryo trasfer yapılsaydı dedı ama oldu artık banada bol bol ıstırat dedı yatıyorm sureklı ama ıcımı korku kapladı acıl bu durumumdan anlayacaak ve doguma kadar ıyı bı dr arıyorm artk gercı benm dr cok ıyı ama hastahane bbaya pahalı tedavıde ne var ne yok gıttı ondan baska dr arıyorm

cnm bana dr rahımde acılma oldugunu soyledı bu nedenle sıkı takıp edılmesı gerekıyomus dıkıs gerektırırmıs ama oda ne kadar bılınmez dedı 5 bucuk aylıkken alınabılır bebekler dedı

merhaba arkadaşlar, bugün 14. haftaya girdik. bir haftadır demir ilacı kullanıyorum. ve bir haftadır doğru düzgün tuvalete çıkamadım. zofer bulantı hapıyla yemek yiyorum , hala kusuyorum. hep bitkisel besleniyorum ve suyu bol bol içiyorum. sanırım demir ilacı kabız yaptı beni de. kayısı falan normalde etki ederdi, ama o da fayda etmiyor pek. çok ilginç gerçekten. bugün mecburen doktora gideceğim.kabızlık için ilaç kullanmak şart oldu sanırım. insan ıkınamıyor da bebeklere bir şey olacak diye. zor bir durum ya. geçmiş olsun hepimize.

benim doktorum ikili ve üçlü test yapmayacağız dedi çünkü ikizlerde yanıltıcı çıkabiliyormuş en iyisi ayrıntılı ultrason dedi şimdi 1 ekimde ayrıntılı ultrasona gidicem

benimde kabızlıktan artık bi sefer kan geldi kan ter içinde kaldım wc de bi panik yaptım sonra peçeteyle bakınca makattan olduğunu anladım bişey olmaz merak etme... ikiz bebekler ilkten altlı üstlü dururlarmış ranzada gibi daha sonra büyüdüklerinde önlü arkalı dururlar muhtemelen seninkiler önlü arkalı oldular öndekini iyi hissedersin arkadakini hissedemezsin yani hareketleri ayırt edilemezmiş

canım daha yolun başındasın tam kusacağın haftalar bunlar insan geçmeyecek zannediyo ama bilki geçiyor hepsi... dikiş konusunda bişey diyemem belki durumun farklıdır benim dr. öneririm sana hoş ben tüpbebek doktoruma devam ediyorum riskli gebeliklerden çok iyi anlıyor erkenden önlemini alıyor kesinlikle riske atmıyor gidip sadece muayene olabilirsin bakalım o ne diyecek muayene ücreti 180 lira bi sefer alıyor öbür sefer almıyor ist. tüp bebek merkezinde aret bey doktorum daha yolun başındayken önlemini kesinlikle al

canım ben 30 haftamdayım ıkınıyorum ne yalan söylüyeyim kabız olduk mu daha kötü ma en iyi çözüm dediğin gibi kayısı falan ama işte bende de onu yiyecek mide yok...

off kayısıdan zehirlenmiştim bende şimdi hayatta ağzıma sürmüyorum mecbur bekliyoz wc de ıkınmadan kendi halinde gelsin diye

demir ilacı aslında kabız yapmaz büyük tuvaleti koyu renk siyaha yakın bir renk yapar genelde elevit multivitaminler kabız yapar . bana doktorum kabızlık için duphalac verdi

kızlar ikizlerinizin doğumundan konuştunuzmu hiç doktorunuzla kaçıncı haftada doğum olabilirmiş? ben en son konuştuğumda normal doğumum 22 şubat gözüküyor ama 2 şubat gibi alırız demişti doktorum yani 37. haftada olabilir

cnm bana dr rahımde acılma oldugunu soyledı bu nedenle sıkı takıp edılmesı gerekıyomus dıkıs gerektırırmıs ama oda ne kadar bılınmez dedı 5 bucuk aylıkken alınabılır bebekler dedı

canim benimde tup bebek.emb bolundu ve ucuz oldu.dr illa ikisini alalim dedi ama ben kiyamadim.birini sonlandirdi.su an bende siki takip ediliyorum ama yapacak fazla bisey yok.dr 30haftaya kadar yatacaksin dedi.her gun korku ile geciyor.Allahima emanetler.sonlandirma 12.haftaya kadar oluyor.senin acilma nasil bu kadar erken oluyo bilmiyorum bence baska bir dr a daha git derim.

cok sukur ben bu hamileligimde hic kabizlik yasamadim ama ara sira yaptigim kacamak hamur isilerini yiyince ogun icin biraz zorlanma yasiyorum onuda ikinmaya korkuyorum sabah kahvaltidan once 1 litre su kuru kayisi hurma incir ve seftali yiyorum mutlaka cok faydasi oluyor ve pul biberini hergun tuketiyorum oda hemen bosaltiyo bagirsaklari

Slm kızlar,
Ben ıkılı testımı yaptırdım, sukur hersey normal gorunuyor.
Dr tek mı cıft mı kesın bırsey dıyemem demstı, ayrıntılı ult yapan doktor da tek yumurta gıbı duruyor ama emın degılım dedı(((
Hala anlayamamıs olmalarını da ben anlayamadım, gercı ıkısı de kuza benzıyor dedı, dolayısıyla tek oluyor.
Benım dr 36 gıbı alurız dedı bana da erken geldı, bakıp gorelım acaba o tarıhe kadar bekleyeceker mı.
Kızım da 34 haftada acılen gelmıstı dunyaya(((
Bende kabızlık henyz baslamadı, elevıte bugun baslıyorum, onun etkısı olabılır tabıı.
Allah bıze kolaylık versın, zor gunler bızı beklıyor...

arkadaslar bisey sorucam simdi hersey yolunda giden bir hamilelikte neden doktorlar 36- 37. haftada doguma karar veriyor anlayamadim. neden dogumun kendiliginden olusmasini beklemiyor yada 39- 40. haftada yapilmiyor. bilen varsa cevaplayabilir mi?:44::44:

ben aslında drdan cok memnunum ama hastane ve muane ucretı cok fahalı zaten tupbebek tedavısınde cok fazla zorlandım sımdı aslında aradıgım dr dogumumuda ona yaptırmak dogum ucretı hastanede yenı dogan yogun bakımı olan bı hastane ve tabıkı ucretı onemlı maddı konuda pek ıyı degılım bu sıralar hastaneydı muane vs bunlara cok masraf yapmak ıstemıyorm bebeklerıme bıseyler yapabılmek ıcın

günaydın herkese ,

bende doğumla ilgili sorularımı hafta sonu gittiğimde sorcam nezaman tahmini olur diye birde epudural sezeryana nasıl bakacak doktorum acaba eğer kabul ederse öyle istiyorum doğduğunda bebişlerimi göriyim

canım umarım kesene göre güzel biryer bulursun doktorunla konuş belki sana özel bir şeyler ayarlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…