- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
canım umarım kesene göre güzel biryer bulursun doktorunla konuş belki sana özel bir şeyler ayarlar ....
benim doktorum ikili ve üçlü test yapmayacağız dedi çünkü ikizlerde yanıltıcı çıkabiliyormuş en iyisi ayrıntılı ultrason dedi şimdi 1 ekimde ayrıntılı ultrasona gidicem
benimde kabızlıktan artık bi sefer kan geldi kan ter içinde kaldım wc debi panik yaptım sonra peçeteyle bakınca makattan olduğunu anladım bişey olmaz merak etme... ikiz bebekler ilkten altlı üstlü dururlarmış ranzada gibi daha sonra büyüdüklerinde önlü arkalı dururlar muhtemelen seninkiler önlü arkalı oldular öndekini iyi hissedersin arkadakini hissedemezsin yani hareketleri ayırt edilemezmiş
canım daha yolun başındasın tam kusacağın haftalar bunlar insan geçmeyecek zannediyo ama bilki geçiyor hepsi... dikiş konusunda bişey diyemem belki durumun farklıdır benim dr. öneririm sana hoş ben tüpbebek doktoruma devam ediyorum riskli gebeliklerden çok iyi anlıyor erkenden önlemini alıyor kesinlikle riske atmıyor gidip sadece muayene olabilirsin bakalım o ne diyecek muayene ücreti 180 lira bi sefer alıyor öbür sefer almıyor ist. tüp bebek merkezinde aret bey doktorum daha yolun başındayken önlemini kesinlikle al
off kayısıdan zehirlenmiştim bende şimdi hayatta ağzıma sürmüyorum mecbur bekliyoz wc de ıkınmadan kendi halinde gelsin diye
demir ilacı aslında kabız yapmaz büyük tuvaleti koyu renk siyaha yakın bir renk yapar genelde elevit multivitaminler kabız yapar . bana doktorum kabızlık için duphalac verdi
Eki Görüntüle 518242 Hayırlı & iyi haberler alıp,vereceğimiz güzel bir gün olması dileğiyle...
Bugün bizim ikili testimiz var,dualarınızı bekliyoruz...
İkizlere ikili test nadir yapılıyor sanırım ama benim doktorum istedi,inşallah iyi haberlerle dönmek nasip olur.
Ben de yaptırdım şükür iyi çıktı. İnşallah senden de güzel haberler alırız.
Ben de yaptırdım şükür iyi çıktı. İnşallah senden de güzel haberler alırız.
arkadaşlar mrb bugün bebek sitelerini gezerken şu beşiği gördüm ikiz bebekler için, sizce nasıl..Eki Görüntüle 519461
Yonca Can Can kiz Beik Mavi
Herkese Merhabalar. Bebeklerini benim gibi kucağına alacağı günü bekleyenlere de sağlıkla almak nasip olsun diyorum. Ben 14. haftama girdim yeni, ikiz bebek bekliyorum. Size bir sorum olacaktı. Ben ikili test için geçtiğimiz 2 hafta doktora gittim, farklı saatlerde 4 defa ultrasona girdim ama bebeklerin pozisyonu uygun olmadığı için ense kalınlığını ölçemedik. doktor bu çok hassas bir ölçüm, yanlış ölçmektense ölçmeyelim bu testi atlayalım, üçlü test yapalım dedi bana. Aynı durumu yaşayan, 2.li test yaptırmayan var mı aranızda. Bana hemen cevap yazarsanız çok sevineceğim. Yoksa bu hafta son, ona göre başka dr.a gideyim
merhaba ben de ikiz annesi adayıyım bizim ikili testimiz yapıldı, henüz sonucu gelmedi. ama sağlık ocağında benim takibimi yapan hemşire hanım genelde ikizlere pek ikili test yapılmaz demişti, neden dediğimde de sonucu çok belirleyici olmaz demişti. benim kendi doktorum yaptı ama belki sizin doktorunuz ikilinin aciliyeti olmadığını düşünüp direk üçlü istemiştir.
Slm arkadaslar gebelıgımın 9.haftasındayım ıkız anne adayıyım ve bu ılk gebelıgım bu 2lı 3lu testler nedır hıc bılgım yok ıyı bıseymı kotu bıseymı nezamn yaptırmak gerekıyo
merhaba herkese
15. haftaya gireceğiz yakında ama bulantılar kusmalar tam gaz devam ediyor. zofer içmediğim zamanlar sabah gözlerimi açmamla kusmalar başlıyor ve yarım saat arayla devamlı kusuyorum. taki zoferi içene kadar. zofer bulantı hapı kullanıyorum. onunla da sadece öğünlerimi yiyorum. canım hiç bir şey çekmiyor, iştahım yok.
etrafımda çok var 8-9. aya kadar kusan bayanlar. ben de öyle olacağım diye korkuyorum. 4 kilo vermiştim. zoferden sonra 3 haftada bir kilo almışım. ama gerisi yok. bir yandan bebeklerde büyüyor, daha fazla besin almam gerek. 3 öğün azıcık yemek ve arada bir tabak meyve ile geçiştiriyorum. bebişler düşük kilou olacaklar diye korkuyorum. gerçi büyümeleri tam günü gününe şimedilik ultrasonda.
büyüdükçe daha fazla besine ihtiyaçları olacak. kusmalar umarım gebeliğn sonuna kadar devam etmez.
selam güzel hamişler...bugün doktor kontrolümüz vardı bebişlerim artık kesinlikle erkek bunu açıkça gördük)))) ve sağlıklılar şükürki bana doktor doğum tarihi olarak ocak 5-10 verdi normalde şubat 4 ama ikiz erken olur dedi...ve bir ay sonraki kontrolden sonra yatak istirahatı vericem dedi erken doğum olmasın diye dedi.....
maşallah sizlere hanımlar..
sizlerin adına çook sevindim darısı benim gibi bebek özlemi çekenlere olsun...
Allah hepinize hatta hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım hayırlı,uğurlu olsun bebişlerin öncelikle,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba. Sizinle muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüyor ,6 Nisan :)))
Merhaba. Sizinle muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüyor ,6 Nisan :)))
Merhaba canım
Evet tarihlerimiz aynıAllah hepimize sağlıklı,keyifli bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah.
Amin inşallah. Nasıl geçiyor sizinki bulantılar, baş ağrısı ve dönmesi var mı? Ben çok iyi beslenemiyorum bulantılar yüzünden. Baş ağrım da fazla oluyor. 2-3 gündür de karnımd sancı oluyor ama rahim büyümesinden diye okudum, umarım her şey yolundadır hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?