2013 ikiz anne adayları buraya

Doktorla görüştüm biliyor, ilaç verdi ama ben kullanmadım hiç. Çünkü mecbur kalmayınca kullanma dedi. Ben sürekli kusanlardan değilim de günde bir defa en fazla, bulantım gün boyu oluyor. Ağzımın tadı yok işte, ne yesem keyif almıyorum. Geçer diye bekliyorum gelecek haftalarda.

slm kızlar nasılsın
bende dün detaylı usg yaptırdım
dr.um 2li ve 3lü tarama istemedi
çok şükür bebişlerim sağlıklı
biri kızdı diğerini de dün öğrendik oğlum olacak :)) çok şükür hayalim oldu inşallah hayırlıca kucağıma almakta nasip olur
sadece oğlum geriden geliyormuş biraz bazı değerlerini göremedi 22.haftada bi daha gideceğim
kusmalara gelince benim ilk hamileliğim olmasına rağmen son 2 haftadır hareketlerini hissediyorum şu an 17.haftadayım
hareketlendikten sonra kusmalarım bitti ... benimkiler yan yana yattıkları için gayet rahat hisseiyorum hareketlerini :))
son 2-3 gündür acayip derece de gaz sancılarım var hep aynı yerde korkmaya başladım ... daha öncede ağrılarım oluyordu ama şimdi çok fazla...salı günü kontrolüm var dr.uma soracağım bakalım...sizler de böle bi problem yaşayan var mı??

slm dosba.
bende senin gibi ikiz bebek bekliyorum ve 17.haftadayım.2 li ve 3 lü tarama sonuçları yanıltıcı olabildiği için doktorlar pek tavsiye etmiyor.bende senin gibi sali günü kontrole gidicem ve detaylı ultrasona giricem.bu arada gaz sancısı çekiyorum senin gibi ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş,inşallah normaldir bizimkide...

benim bulantılarım çok fena. 15. haftaya girdik. her sabah kusuyorum. acaba sadece sabah bulantısı diyorum, bekliyorum ardından yarım saat geçmeden 2. kez kusuyorum. o zaman mecburen ilaç alıyorum. normal bulantı hapları hiç işe yaramıyor. hatta emdemur falan gibi normal bulantı haplarını da hemen kusuyorum, mide kabul etmiyor. ben zofer 4 mg kullanıyorum. çok etkili. genellikle kemoterapi gören hastalara verilen bir ilaç. mecbur kalınmayınca hamilelere verilmiyor, fakat benim gibi kilo vveren, ağzına lokma koyamayan, koymasa dahi sürekli kusan hastalara doktorlar veriyor.
ben hala kusuyorum malesef. bu ilacı içince et haricinde herşeyi yiyorum. etin kokusundan çok tiksindim hamilelikte.:) canım yine de hiç bir şey çekmiyor ama zorla yiyorum. günde 4 öğün falan yiyorum. iştah ta yok yani. zorluyorum. beslenme alışkanlığım çok değişti.
umarım şu bulantılar geçer hepimizin ve doğru düzgün beslenmeye başlarız. şu da var, etrafımda bu kusmaları 8-9 ay çeken çok kişi var. umarım onlara benzemeyiz. :)
başımda ağr yok allahtan da, rahim ağrısı oluyor. büyüyor da ondan tabi. özellikle geceleri sırtüstü bacaklarımı uzun süre uztıp yatarsam çok ağrıyor. geriliyor mu ne. muhakkak dizlerimi kırmam gerekir. o zaman rahatlıyorum. ılık duş iyi geliyormuş rahim ağrısına. ya da havalar da serinledi. sıcak su torbası da koyabilirsin.
allah kolaylıklar versin.

evet canım 2li 3lü istemiyorlar genelde...
detaylı çok güzel görüyosun bebişlerini ama yine de biraz stres oluyor inşallah güzel haberlerle gelirsin
bana dr. erken gelmişsin dedi... inşallah senin herşeyi görebilir ...oğluşumun son bi değerini göremedi
gaz sancım bu gece yoktu çok şükür rahat uyudum
süt ve soğan beni çok etkiliyo bunu keşfettim :))

canım geçmiş olsun öncelikle ..inşallah 9 ay sürmez bende sürecek sanıyordum ama 15.hafta bebişlerimin hareketlerini hissettim ve bulantılarım azalmaya başladı
inşallah seninki de öyle olur
benimde beslenmem iyi değil ama zorla yemeye çalışıyorum
sevmediğim bi kaç bişey var onlar için zorlamıyorum mesela tatlı :)) zaten tatlı yemediğim için zayıfladım
benim 11 ve 14.hafta arası baş ağrılarım oluyordu afedersin kusana kadarda hiç geçmiyordu şükür baş ağrın yokmuş
rahim ağrısı ve gaz sancısı felaket bişey ama her şeye rağmen çok şükür ... bugünleri de gördüm

bebeklerin hareketlerini nasıl hissettin, yani neye benziyordu. ben de bugün keselerin olduğu yerde garip garip şeyler hissettim. ince bir sızı gibi ama sürekli değil, kesikli bir şekilde idi. sanki bir şey dokuyor gibiydi. bana bebeklerin hareketi düşüncesi uçuk bir fikir olarak geldi ama, neydi peki çok ilginçti. sağ tarafımdaki keseden geldi özellikle. bu, kesikli, şiddeti bir artıp bir azalan ince bir sızıydı. sence hissettim mi ben de. senin ki deböyle mi oldu?

Ben her gün kusmuyorum belki ama aynı senin gibiyim canım. Yediğim hiç bir şeyden öyle keyif almıyor, mecburluktan yiyorum. Doktor bana da verdi o bulantı hapından ama içmedim. Ya senin gibi olsam içerdim, şükret haline dedim kendi kendime. Ama kendimi hasta gibi hissediyorum işte.Hep kustum kusacam. Ben de etten tiksindim :) Sebzeye sarmıştım şimdi o da sıktı, şu ara çorba yetiyo. 8-9 ay sürmez inşallah, en geç 16 bitince biter diye umut ediyorum. Ben de daha şimdiden geceleri sık sık uyanıyorum sancım oluyor. Hayırlısı ile geçsin diyorum, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişleri

Son düzenleme:

Ya sorma ben de mahvoluyorum o baş ağrısından. Tatlıyı unuttum 3 aydır yiyemiyorum bulantıdan. Herkes kızların olacak herhalde diyor, bence bulantıdan ama hayırlısı olsun.İnşallah bizim bulantılar da sizinki gibi 15. haftada biter

bebekler bundan sonra hızla büyyecekler. karnımızda iyice büyümeye başlayacak. o yüzden yediklerimizin yetip yetmeyeceği konusunda aklımda soru işaetleri de var. artık şu kusmaların sonunun gelmesi gerek. bugün bütün evi batırdım valla yine. yetişemedim lavaboya. bir de o dert var. :) midem az bulanıyordu. hadi ahvaltı yapayım dedim. kahvaltının sonuna geldim. 2 sn içinde olan oldu. tüm yediklerimi boşalttım. her yeri mafettim. sonra kokusu çıkana kadar da temizledim. hergün aynı manzarayı yaşıyorum valla.
son bulsun da keyifle yemek yiyelim artık. valla 30 kilo almaya razıyım :)

merhaba hanımlar bende 7+5 günlükken ikiz bebeklerim olucağını öğrendim fakat doktor bana çift yumurta mı yoksa tek yumurta ikizimi olduğunu 10 gün sonra geldiginde Alttan muayene esnasında öğrenebiliriz dedi çift mi yoksa tekmi karından bakılan ultrasonda bilmesi gerekmiyomuydu kafam çok karıştı bilgisi olan yazabilirmi acaba şuan 8+5 günlük hamileyim :44: boylarını söyledi bide biri 1.75 digeri 1.82 dedi doktor

benim ilk hamilelğim tekti ama kabus gibiydi 18 hafta günde 7-8 kere kustum bunda ikiz doktor daha fazla olucak dedi ama ben 5 seans akupunktura gittim 1 kutu zofran kullandım ve hergün sabah zofer kullanıyorum doktora dedim bulantım çok zofer kesiyor ama ben zararlı diye içmiyorum dedim saçmalama çok güvenli b katagoride metpamitten daha güvenli dedi kendini üzme kullan dedi sabah kalkar kalkmaz içiyorum akşama kadar idare ediyor akşam bulanıyor ama erken yatıyorum başka içmiyorum..

canım benim bi oğlum bi kızım olacak inşallah
yeni öğrendim erkek bebekler genelde sağda oluyormuş ve daha erken hareketleniyormuş
ben önce sağ tarafta hissettim... nasıl desem göz seyrimesi gibi hissediyorsun önce :)) biraz tuhaf bi tanım oldu ama :)) ben artık kızımla oğlumun hareketlerini ayırt edebiliyorum
ilk başta çok nadir hissediyorsun sonra daha çok hissetmeye başlayacaksın
bi kaç gün sonra kızım hareketledi ve şimdi ufak ufak tekmeleri yiyorum :)) en çok gece hissediyorsun
senin de hissettiğin bebeklerindir...ilk önce emin olamıyosun ama 1 haftaya kadar artık kesin emin olursun

tatlıyı yiyemiyorum ama benim bi kız bi oğlum olacak inşallah ...yani yediklerimize pek bakmıyor bu durum :)
hem bulantın hem başağrın bitiyor...inşallah seninki de uzun sürmez canım

Merhaba,ben 2010 ikiz annelerindenim...

Elimde ikizlerime ait 1-2 yaş kışlık-yazlık kız-erkek kıyafetleri var..Yazlık kıyafetler ağırlıkta olmak üzere kargo karşılığı talep edene göndermeyi istiyorum...

Hayırlı olsun hamileliğin ve bebeklerin arkadaşım da;benim dikkatimi çekti,
Alttan bakmayı gerektirecek kadar önemli birşey mi ki tek yada çift yumurta durumu,
Bir de boylarını küsüratıyla vermesi de ilginç olmuş,
bence ilk hafta muayenelerinde daha önemli şeylerden konuşmanız gerekmezmiydi?

:2: 2 hafta oldu bu cumartesi gidicem doktora ama 2 haftadır neler çektim düşün düşün kafayı yiycem inşallah bi problem çıkmaz ben normal yollarla hamile kaldım çift veya tek olduğu alttan muayene ilemi öğreniliyo onuda bilmiyorum kötü bi durum varda doktor bana söylemiyormu anlamadım

kızlar selam alışverişe başlamışsınızdır çoğunuz ...araba konusunda tereddütte kaldım ikiz arabasımı yoksa tek tek mi alsam diye birde ana kucağı almam şartmı zor olurmu almasam biz ağustosta türkiyeye taşıncaz onedenle çok eşya da almak istemiyorum....

Bir üçüz annesi ile anlaştım,rahatsız ettiysem kusura bakmayın....

selam arkadaşlar uzun süredir yazamadim bulantilarim yaklaşık 20.haftada geçti ilaca rağmen günde 2 kere kusuyordum en az tiksindigim bazı yiyecekler oldu en kötüsü de et yiyemiyorum b12 eksikligim basladi iğne vurulacagim herhalde bi de ödem ve varislerim basladi bu ayın sonunda izine çıkacağım artık kızlarım da dinlensin biraz.herkese kolayliklar versin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…