- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
kızlar selam alışverişe başlamışsınızdır çoğunuz ...araba konusunda tereddütte kaldım ikiz arabasımı yoksa tek tek mi alsam diye birde ana kucağı almam şartmı zor olurmu almasam biz ağustosta türkiyeye taşıncaz onedenle çok eşya da almak istemiyorum....
Selammmmm
cuma günü ayrıntılıya girdik 2,5saat sürdü her ayrıntısına bakıldı yanlız oğlumun bir tanesi yüzünü göstermedi çok uğraştı doktor tatlı yedirdiler yürüyüş yaptırdılar yok başka zaman gelin bakarım dedi ama bütün organlarına herşeyine bakıldı allahım teknolojinin gözünü seviyim....bebişler biraz önden gidiyormuş gelişimleri doktor tüm kilonuz bebeklerin gelişimine gitmiş dedi....herşey yolunda şükürler olsun....allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin.....
mrb arkadaslar benimde bebeklerim 27 haftalık aranıza yeni katıldım...benimde ilk gebeliğim..buradaki yorumlar ve tecrübeler bana çok şey kattı..artık doktoruma soracağım şeyleri daha bilinçli şekilde soruyorum...yalnız yavaş yavaş hastane heyecanı sarmaya başladı..şu ana kadar gazide devam ettim..medicana veya gazi hakkında bildikleriniz var mı ? özellikle sarılık ve küvez tedavisinde özel hastanelerin ücretleri hakkında bilginiz var mı şimdiden çok teşekkürler..
arkadaslar aranıza daha yeni katıldım ama benim size küçük bi önerim var.alışverişlerinizi gec zamana bırakmayım.ben 27 haftalığım ama hemen hemen herseyi aldım diyebilirim.zaten herseyi aynı anda alamıyosunuz.biz her hafta alışverişe cıktık diyebilirim.maddi olarakta hepsini öyle bi kaç haftada alamıyosunuz.zten riskli oldugumuz için zamanla ağırlaşıyoruz belki dışarda rahat rahat gezip bakamıycaz.erken dogum sıkıtıarı,hastaneye yatma durumları hatta erken doğum gibi sıkıntılar olabilir.evet hep kötüsünü düşünyorum ama bizler 40 haftayı bekleyecek kadar hatta sanslı olamayabiliriz ,hatta en kötü ihtimalle 28 den sonra hazır olmak lazım diye düşünüyorum...
bende geçen gittiğimde dr.uma bunu sordum bana her geldiğinde ben bakıyorum ama bunu hastalara söylemiyoruz sen iyi durumdasın dedi...Rahim ağzı uzunluğu sadece vajinal ultrasonla mı ölçülüyor?:26:Eğer öyleyse benim şuana dek ölçülmedi,bu normal mi?:44:
arkadaslar aranıza daha yeni katıldım ama benim size küçük bi önerim var.alışverişlerinizi gec zamana bırakmayım.ben 27 haftalığım ama hemen hemen herseyi aldım diyebilirim.zaten herseyi aynı anda alamıyosunuz.biz her hafta alışverişe cıktık diyebilirim.maddi olarakta hepsini öyle bi kaç haftada alamıyosunuz.zten riskli oldugumuz için zamanla ağırlaşıyoruz belki dışarda rahat rahat gezip bakamıycaz.erken dogum sıkıtıarı,hastaneye yatma durumları hatta erken doğum gibi sıkıntılar olabilir.evet hep kötüsünü düşünyorum ama bizler 40 haftayı bekleyecek kadar hatta sanslı olamayabiliriz ,hatta en kötü ihtimalle 28 den sonra hazır olmak lazım diye düşünüyorum...
Rahim ağzı uzunluğu sadece vajinal ultrasonla mı ölçülüyor?:26:Eğer öyleyse benim şuana dek ölçülmedi,bu normal mi?:44:
bizimki rsikli gebelik o yüzden ben erken almak istemiyorum
hayırlısıyla doğarlar inş. ama bi sıkıntı olursa bi tanesine iice yıkılırım
bişeyler alınca iice adapte oluyorsun
sonra bir skıntı çıkınca daha kötü oluyor insan
ben inş. bir ay sonra 28.haftadan sonra iice risk azalınca almayı düşünüyorum
benim gideceğim tek bi yer var dolaşmayacağım hiç
gidip direk oradan alacağım o yüzden ne kadar geç olursa o kadar iyi benim için
benimki çift yumurta ikizi canımarkadaşlar bebekleriniz tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurta ikizimi ?
benimki çift yumurta ikizi canım
zaten tüp bebek... senin ki???
benimkisi tek yumurta ikizi ve çok riskli bir gebelikmiş çok korkuyorum bişey olur diye
bunları okuyunca bende hevesleniyorum :))benimki de çift yumurta ikisi de erkek bebişlerimin...
biz alışverişlerimizi kolayladık sayılır artık. bayram sonrası oda takımımızın siparişini vericez. 1-2 defa daha çıkıp alışveriş yaptık mı bütün eksiğimiz bitiyor. Kütahyada hastane odası süsleyen bir firma bulamadım o yüzden şuan istanbula annemlere gelmişken annemle buradan aldık.
hastane süslerimiz,
kapı süslerimiz,
bebek şekerlerimizin süsleri,
hastane çıkışlarımız,
biberonlarımız,
yazlık kışlık battaniyelerimiz,
tulumlarımız,
pijama takımlarımız,
çoraplarımız,
hava nemlendirici, ateş ölçer, bebek telsizi,
ilk 6 ay yatak odasında yatırmak için park yatağımız ve içine nevresim takımımız,
odalarında ki karyolaları için uyku setlerimiz,
bunları tamamladık ama tabi daha bir çok eksik var ve ben şimdiden çok ağırlaştımhastanede falan gören herkes doğuma gittiğimi sanıyor. oturma odasından mutfağa geçerken bile tıslaya tıslaya geçiyorum. Allaha emanet çocuklarım yarın, daha sonra ki günler nasıl ağırlaşacağım belli değil şimdiden böyleysem. Alınacak herşeyi kendim beğenip almak istiyorum o yüzden ben kasım sonuna her şeyi bitirmiş olmaya çalışıyorum. Aralık başında zaten 28 haftalık olucaz ondan sonrada her an doğumu beklememiz lazım bizim. Zaten başından bu yana çok riskliydi hamileliğim. Önce 4üzler. Hiç dinmek bilmeyen kanamalarım. Sonra redüksiyon. Arkasından haftalarca devam eden kanamalarım derken şimdide iyice ağırlaştım. İnşallah sağ sağlim alırız bebişlerimizi kucağımıza..
bunları okuyunca bende hevesleniyorum :))
ben bayramda beşiklerini beğeneceğim inşallah
zaten alışverişi annem yapacak aynı şehirde değiliz beraber yapma imkanımız yok... annemin zevkine güveniyorum
ama detaylı şeyler bana bakıyor ...
benimde başta kanamalarım oldu ama şükür şimdi iyiyim bir de ağrılarım geçse( rahim büyüyo diye kendimi kandırıyorum
canım sen kaç kilo aldın ağırlaştın??? ben bu hafta hamile olduğumu anlıyorum... başta 6 kilo verdim şimdi ise 3.5 kilo kadar aldım
acaba ben az mı kilo alıyorum bu hafta bebişlerimi görecem inşallah onların kilosu iyidir
inşallah hepimiz en az 35.haftayı görürüz hayırlıca
hayır asıl bakılanı vajinal olanRahim ağzı uzunluğu sadece vajinal ultrasonla mı ölçülüyor?:26:Eğer öyleyse benim şuana dek ölçülmedi,bu normal mi?:44:
bir ay önce erken doğum riski yaşadıminanın onu bende cok düşündüm,bişey olursa aldığım hersey kalacak,allahım o hayal kırıklığını yasatma bana diye hep dua ettim.cok şükür şimdiye kadar bişey olmadı,ama sizide anlıyorum.ama şimdide sürekli odalarına girip aldıklarıma bakıyorum,seviyorum :) o kadar güzel bi duygu ki,kuzularımı beklerken en azından şimdilik onlarla uğrasıyorum,sanki beni oyalıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?