- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
şimdi dr.larımızda ortak çıkarmış :)
ben linaya gidiyorum canım... sen kaçıncı haftanda gitmiştin ben bi daha gideceğim 22.haftamda
Arkadaslar bugun dr.a gitcem,3haftadir bugunu beklyrm,hergun gitsem görsem keskeyalniz 3-5gundur karnim hergun sertlesiyo ve korkmaya basladm,bugun dr.a sorcam ve magnezyum istiycem,bakalim önerecek mi.ins.iyi seyler duyarim doktordan:-(
Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum,daha yuzvnu gormedigimiz,dokunamadigımiz canlar icin mahvoluyoruz,ama inanki sukret,hadi bi tane olsaydida,onu kaybetseydn,bunuda yasayanlar var,en azindan elinde sarilabilecegin bi bebegin var,allah ona saglik versn,zor olsada iyi tarafini gormeye calis ki diger bebegin etkilenmesint,allah yardimciniz olsun...
neden bi daha gidiyorsunki ayrıntılıya
ben 20.haftada girdim
daha da tekrar gir demediler
zaten şuan gittiğim doktorun aleti 4 boyutlu
aynı ali ipekin makinesinden
o yüzden ayrıntılıya gerek kalmadı pek
canım ben ankaradayım... dr.dan memnun kaldım
kendi dr.um tavsiye etti gitmeden nettende araştırdım gayet olumlu şeyler okudum hakkında...
dr. ali ipek istersen detaylı adres veririm ama ankarayı düşünmezsin sanırım(
Merhaba. Ben de ikiz gebeyim ve benim de karnım hemen hergün bir defa bile olsa sertleşiyor. Özellikle dün akşam uzun sürdü ve kıpırdayamadım bile. Sen bugün doktora sordun mu acaba? Korkacak bir durum var mı ne dedi?
kızlar merhabalar ,bende iki< annesi adayıyım,kısmetse şubat 2013 görünüyor doğumum ,yani 22 haftalığım,bir kızım birde oğlum olacak,yeni takip etmeye başladım sizleri:)isim ne düşünüyosunuz bu arada??
bebeklerime ilk cicilerini aldım bayramcalık :)) çok şekerler teyzeleriii
kızlar merhabalar ,bende iki< annesi adayıyım,kısmetse şubat 2013 görünüyor doğumum ,yani 22 haftalığım,bir kızım birde oğlum olacak,yeni takip etmeye başladım sizleri:)isim ne düşünüyosunuz bu arada??
hoşgeldin aramıza. benimkiler saırım ikisi de kız olacak. birinden doktor emin ama diğerinden pek emin değil. sonadan netleşecek. ben kız olursa ikisi de aylin ve ayşin koymayı düşünüyorum. özellikle soyadlarıyla uyumlu olsun istedik. söylenmesi güzel, kulağa da hoş geliyor. akılda kalıcı oluyor. aylin gökşin, ayşin gökşin. cinsiyetler tam netleşince şimdiden mail adreslerini de alacağız. bizden önce davranan olmasın. :)
aylin ayşin kolayda erhan serdar erkan serhat yazarken bile karışıtırıyorum,yazık değilmi size yaa:))çok birbirine yakın,ama en azından karar vermişsiniz bizim aklımızdan geçen bile yok,:)zor bir işmiş gerçekten isim davası...Hosgeldin aramiza,benimde iki tane oglum olcak ins.isimlerini ERHAN SERDAR ve ERKAN SERHAT dusunuyoruz.sizin aklınizdan gecen bi isim var mi;-)
merhabalar. biz de dün ikisinin de kız olduğunu öğrendik doktor ayrıntılı ultrason için bir ay sonrasına bir radyoloji uzmanına yönlendirdi bizi. tekil gebelikte 45 dk falan sürüyormuş ikizlerde ne kadar sürüyor yaptıran arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
arkdaslar 30.haftama gırdim ve 3gundur el ve ayaklarımda sıslıklr hıssedıyorum
bugunde pelvık bolgemın sıstıgını farkettım. okadar sısmıskı sarkıcak nerdeysesızdede boyle olan varmı
yoksa erken dogumun habercıısımı pelvık sıslık
hiç hatırlamıyorum. Bir kağıda yazmıştı ben eczaneye vermiştim hazırlamışlardı onlar. Sadece gül suyu da vardı içinde onu biliyorum.tesekurler gul suyu ıle ne karıştırılıyor:44:
Kızlar merhaba
Doktorum enfeksiyon nedeniyle antibiyotik verdi.
Her ne kadar doktor kontrolünde alınacak olsada tedirgin oldum...
Almasam daha da kötüleşir Allah korusun...
Aranızda var mı bu konuda tecrübesi,önerisi olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?