2013 ikiz anne adayları buraya

aminnnn canım beni bi nebzede olsa rahatlattığın için teşekkürler Allaha şükür benim kanamam olmadı ilk gebeliğim geçen hafta detaylı ultrasona girdm çünkü kendi doktorum çift ymurtamı tek yumurtamı bilemedi tek kordon ve ayrı zarlar içindeler bebeklerin sağlıklı olduğunu söyledi sıkıntıların ilerleyen haftalarda başlayabiliceğini söyledi dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok senin ne gibi ağrıların var Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende sizler gbi heyecanla merakla ikizlerimi kucağıma almayı bekliyordmm hatta nasıl bakıcam nasıl büütücem diye korkuyordm.. ta ki geçen haftaya kadar şimdiyse doktorlar bebeklerimdeen birini karnımda öldürmeyi teklif ediyorlar ( korkuyormm hemde çokkk.... Rabbim bana ikiz annesi olmayı nasip etmdi ama umarm hepinz sağlıkla kucağınıza alırsnz....

ayy canım benim çok üzüldüm 23. haftanda neden böyle bir şeyi teklif ettiler ki? genelde bu sonlandırma işlemini 12. haftaya kadar yapıyorlar ve 2iz gebelikte hatta 3üzlerde bile teklif etmeyen doktorlar oluyor. senin başka bir sıkıntın mı var bebeklerle alakalı? çok üzüldüm. kesin mi peki?

ben detaylı usg ye 150 verdim....ikiz dediğim de ekstra istemediler... benimki 20-25 dk sürdü ama 22.hafta tekrar gideceğim
kusmlarında umarım yakın zamanda geçer... geçmeyenler de varmış ozaman da iyi beslenmek gerekiyor

canım maşallah bebişlerine... benim oğlum biraz geriden geliyor kıza göre... 3-5 gün fark var diyor geç döllenmedendir diyor dr.
zor dönemlerden geçince insanın gözü korkuyor... ben ilk bebeğimi kaybettim şimdi çok korkuyorum alışverişi hep erteliyorum
Allah hayırlısını versin ...inşallah hayırlıca kucağımıza alalım
kilob gayet iyiymiş karnının büyüklüğü önemli değil ozaman

amin inş.
ağrılarım transferden sonra hep vardı son zamanlarda bi ara çok fazlaydı neyse ki şu ara magnezyum kullanıyorum azaldı gibi...
genelde gaz sanıyordum ama hep aynı yer ağrıyor dr.um hiç bişey bulamadı
şükür son günlerde ağrım azaldı inşallah doğuma kadarda hiç olmaz

canım neden böyle bi karar alındı sorunun ne?? eminim tek bi dr.a bağlı kalmıyosundur ama yine de daha çok dr.un görüşünü al...
Rabbim yardımcın olsun

bebeklerimin birinin yani oğlumun böbreklerinin oluşmadğını öğrendm buna bağlı olarak mesane ve mideside gözükmedi.. suyuda bitmek üzereymş kalp damarının biride darmış doğsada 2-3 saat yaşarmş benim durumum çok farklı.. çok ender olabiliyormş o da bna denk gelmş içinizi kararatmak istememm. Rabbim kimseye yaşatöasn bu zor kararla karşı karşıya bırakmasn ( Allah yardmnz olsn

canım Allah sana sanır versin kolay olmadığını biliyorum ama diğer bebeğin için ayakta durmak zorundasın...bunu düşünerek kendini ferahlatmaya çalış
eminim çok zor Rabbim sana kolaylığını versin çok üzüldüm (

Allah ım sabırlar versin inşallah.Sana ve diğer bebişine sağlık sıhhat versin...

RABBİM sabır versin inş.
cennette sana şefaatçi olur inş.

bildiğim kadarıyla vajinal ölçülmesine gerek yok,benim doktorumda son 2-3 kontroldür karından bakıp söylüyo,bence artık vajinal baktırmaya gerek yok

Dosba,Başak,Delikız teşekkür ederim.Bu haftaki kontrolde mutlaka soracağım...

Benim cift yumurta,ikiside erkek.bu arada bebeklerinize isim dusundunuz mu.biz ins.ERHAN SERDAR VE ERKAN SERHAT dusunuyoruz;-)

İsimler çok güzel canım.Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım ya zorlu bir hamilelik geçirmişsin,Allah bundan sonra sağlık,rahatlık versin inşallah...

Bebişlerin cicileri hayırlı olsun,güle güle,iyi günlerde kullanın

Canım Allah yar ve yardımcın olsun...

Çok zor ....

canım benim Allahü teala sabrını versin inşallah.. Diğer bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah onu alırsın kucağına ve bu yaşadığın her şeyi o minik yavrucak unutturur

dosba, sen nereden yazıyorsun. 150 lira gayet iyi bir ücret. memnun kaldın mı? ben izmitteyim. istanbulda ise bu doktor ve eğer memnun kaldıysan ben de o doktora gitmek isterim. malum masraf çok. kısabileceğimiz kadar kısmalıyız masraflardan.

canım ben ankaradayım... dr.dan memnun kaldım
kendi dr.um tavsiye etti gitmeden nettende araştırdım gayet olumlu şeyler okudum hakkında...
dr. ali ipek istersen detaylı adres veririm ama ankarayı düşünmezsin sanırım (

kızlar bugün dr.a gittim ... yarın gidecektim ama bugüne almak durumunda kaldım
bebişlerim çok şükür iyilermiş...
çok şükür oğlum haftasını yakalamış kızım 1 hafta önden gidiyor
oğlum 289 gr. kızım 320 gr dedi...ama usg kağıdını orda unutmuşum ( boylarını göremedim (
3 hafta sonra detaylı usg var yine orda görürüm artık...

neden sebep ne ..dur bakalım olmazsa başka doktorada git tek doktora kalma

canım şimdi gördüm sebebini allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bak yine bir tane yavrun seninle tabiki zor ama allahımın takdiri ilahisi...allahım sabır versin

ben de ali ipeke gittim memnun kaldım
ben de ikiz gebeyim
benim de bi kız bi erkek

Gözün aydın canım,Allah sağlığınızı daim etsin.

Arkadaslar bugun dr.a gitcem,3haftadir bugunu beklyrm,hergun gitsem görsem keske yalniz 3-5gundur karnim hergun sertlesiyo ve korkmaya basladm,bugun dr.a sorcam ve magnezyum istiycem,bakalim önerecek mi.ins.iyi seyler duyarim doktordan:-(

Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum,daha yuzvnu gormedigimiz,dokunamadigımiz canlar icin mahvoluyoruz,ama inanki sukret,hadi bi tane olsaydida,onu kaybetseydn,bunuda yasayanlar var,en azindan elinde sarilabilecegin bi bebegin var,allah ona saglik versn,zor olsada iyi tarafini gormeye calis ki diger bebegin etkilenmesint,allah yardimciniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…