2013 ikiz anne adayları buraya

canım benim evet gerçekten zor bir süreç.. Hem uygulanan işlem, hem diğer kalan bebekleri kaybetme olasılığının stresi.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Doktor 12. haftayı bekleyelim dedi.. Sağlıklı olanları seçip diğerlerini sonlandırırız dedi o yüzden bekliyoruz 12. haftayı. Haftaya çarşamba gidicem bakalım kurula çıkıcam. Onlarda sonlandırmaya karar verirlerse doktor bebeklerin ense kalınlıklarını falan ölçüp 2sini sonlandıracak.. Benim daha şimdiden kanamam oluyor Allah yardımcın olsun seninde canım ama korkma bak 7. haftada sonlandırma yapılmış maşallah 13. haftana gelmişsin.. Sonuna kadar da gidersin inşallah sağlıkla.. Bol bol yat dinlen. Hiç bir şey bebişlerinden kıymetli değil

hoşgeldin
ALLAH hakkında hayırlısını versin inş.
amin inş.

merhaba kızlar bende ikiz anne adayıyım tek kesede iki bebek
hoşgeldiniz ikiniz de
inş.RABBİM sağlıkla nasip eder bıdıklarımızı
çok geçmiş olsun
RABBİM tamamına erdirsin inş.

arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım. 6. hafta da doktorum 2 adet kese gördü. çok büyük bir ihtimal ikiz dedi. fakat keselerden birinin içi boş da olabilir dedi. 8. haftada belli olacak.
sizlere de doktorlarınız bunları söyledi mi? 6. haftasındayım gebeliğimin.

selam kızlar bende varım cinsiyetlerimiz henüz belli olmadı bayram sonrası inş. doktorumuz söyliycek demir hapı yazdı sizde göbişler nasıl ben 4 aylık gibi görünüyorum hemen hemen

Son düzenleme:
hoş geldin hayırlı olsun ikizlerin
doktorum bana kan hapı verdi onun yanında elevite şükredersin yutarken ayrı bir koku çıkarken ayrı bir koku öldürüyor

eyvahhhh yemin et ayyyy yemin ederim şu an 3.5 atıyorum banada yazdı bu sefer kan hapı eleviti değiştirdi başka verdi içemiyorum diye yaaa inan moralim çok bozuldu şu an ...

selam kızlar bende varım cinsiyetlerimiz henüz belli olmadı bayram sonrası inş. doktorumuz söyliycek demir hapı yazdı sizde göbişler nasıl ben 4 aylık gibi görünüyorum hemen hemen

hoş geldin
benim bebeklerimin cinsyetleri belli oldu
ilk ben açıklıyorum bu topikte
veeeeeeeeee bir kızım bir oğlum olacak inşallah
rabbim hepimize hayırlı sıkıntısız hamilelikler geçirmek nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin
biz şuan 14.haftamızdayız ben zaten göbekliydim uzun süre hamile olduğum belli olmaz diye düşünüyordum maşallah hamile kıyafetleri giymeye başladım bile
kan ilacını bende kullanıyorum

ayyy maşşalllllllahhhh ikisininde zevkine varacaksın nazar değmesin benim içime hep iki erkek doğuyor ama inş. öyle olmaz seninki gibi olur

ayyy maşşalllllllahhhh ikisininde zevkine varacaksın nazar değmesin benim içime hep iki erkek doğuyor ama inş. öyle olmaz seninki gibi olur

çok şükür rabbime inşallah tadmak nasip oacak ikisinide
inşallah seninkide dilediğin gibi olur bir kız bir oğlan
benimde içime hep ikiside erkek gibi geliyordu ama öyle olmadı
seninkide tersine çıkar belki

Canım bebisin hayırlı olsun, saglikla al kucağına inşallah...ben 5 haftalık gittiğimde tek bebek görmüştük bı de yanında su damlası gibi bisey vardı, bu benim ikinci hamileliğim ilki tekil gebelikti, hiç böyle bisey görmemiştik, dr'uma bu ne diye sormuştum, bazen kan ya da su keseleri olabiliyor böyle sonradan kayboluyor ama belkide ikizdir demişti, normal yolla hamile kaldığım için beklediğimiz bisey degildi ama ben hep ikizim olsun isterdim inşallah canlanır oda bebek olur demiştim, 3 hafta sonra 8. Hafta kontrolünde ikiz oldugu kesinleşti:) aralarında 4 gün var biri geç dollenmis, hala aradaki fark kilo ve boy olarak devam ediyor, 24den sonra kilo alımı hizlaninca aradaki fark kapanabilir ya da hep aynı da kalabilir önemli bı sey değil diyor. Allah seninde gönlüne göre versin inşallah, bir ya da iki saglikla kavuş inşallah:)

Benim keslerimden biri 16 mm diğeri 11 mm olarak gözüktü. umarım ikisindede bebişler vardır ve sağlıklıdır. bende 8. haftayı bekliyorum. cevabın için teşkkür ederim.

merhaba arkadaşlar. doktorumun tavsiyesiyle kanama ihtimaline karşı progestan kullanmaya başladım geçen hafta. gebeliğimin 7. haftasındayım. fakat bu ilaçtan önce hiç bir hamilelik belirtisi olamamıştı ben de. ilaçtan sonra karnımın çok aç olmasına rağmen hiç bir şey yiyemedim. hep aç karnına kustum. yataktan kalkamadım. liiko verdim. hala da çok kötü durumdayım. doktorumu aradım. bu ilacı bırakmak istediğimi söyledim. doktorum bu sorunların olabileceğini söyledi. ilaç vajinal yoldan kullanmaya devam etmem bu sorunları azaltacakmış. bugünden itibaren vajinal yoldan kullanacağım. ama hala korkuyorum, bu sıkıntılar geçmezse diye.

sizinde fkirlerinizi alabilirmiyim.

kızlar kan hapını yeni bugün kullanmaya başladım multivitamin elevit beni çok kusturmuştu doktoruma minnet rica kestirdim oda şimdi kan hapı gyno ferro verdi ama içmez olaydım bugün saatlerdir midem bulanıyo çıkardı çıkartıcam aslında midem sağlamdır hiç kusmazdım ama noldu bana bilmiyorum daha yeni değiştirdi ilaçlarımı şimdi yine değiştir nasıl derim bana tavsiyeler verin nolur siz neler yapıyosunuz mideniz bulanmıyomu bide ikizlere hamileyim içemezsem çok suçlu hissedicem kendimi

yatarken iç ben ilacın kokusuna alışana dek yatarken içtim şimdi sabah aç karna içiyorum bulantı filan yapmıyor

ben de öyleyim canım.elevit içiyorum ve çok midemi bulandırıyor.içince kusuyorum.yapacak bişey yok içmek zorundayız.

yatarken iç ben ilacın kokusuna alışana dek yatarken içtim şimdi sabah aç karna içiyorum bulantı filan yapmıyor
bende bi gün içip ertesi gün içmiyim diyodum ama ilkten dediğin gibi yapayım bari akşamları içeyim kokmuyo aslında hatta hiçbişey hissetmedim ammmmaaa yarım saat sonra midem allak bullak oldu daha hayatta diyemem doktora değiştir tekrar diye birinden kurtuluyoruz öbürü çıkıyo

bide armut yemek acaip rahatlatıyo beni nedendir bilmem çok iyi hissediyorum yiyince kendimi

selam ben de ikiz hamileyim daha kilo almadım verdim bile
karnım da çıkmadı dümdüz
acaba ne zaman çıkar bu karın
hamile pantolonlarına baktım da daha 1-1,5 ay var onları giymeme çuval gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…