- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #10.001
inşallah yarın 12 de doğucak bebişlerim
bu arada nezle oldum çok üzülüyorum biraz geç iyileşirim
Kızlar gecelik mi pijama mi diye diye bende ikilemde kalmıştım zamaninda. Size söyle soyleyim ameliyathaneden cikip odaya geldiginizde sizi yataga koyuyorlarsve sadece ust tarafiniza birsey giymenize musade ediliyor. Ben bildigin cicekli geceliklerden almistim hani guzel olanlari ilk gun giyerim bu da yedekte kalsin istedim ama zaten kanamaniz oluyo. Altiniza hasta bezi seriliyo. Gecelik giyecekseniz karninizin ust kisminda kaliyo. Sadece pijamaa ustu giyseniz bu defa da sonda cikarilinca tuvalete gitmeniz gerekiyor ayrica alt taraf içinde pijama ile ugrasmak zorunda kaliniyo. Ben babaanne geceligi gibi cicekli onden 3-4 dugmeli 2 gecelik almistim onlari giydim. Tuvalete giderken indiriyordum asagi.bi de gecelikleerinizin kollari genis olsun. Damar yolu aciliyo bir de surekli tansiyon ölcmeye geliyorlar.temz geceliklerimi de iki gündür evde giyiyorum :) yaniniza mutlaka sal veya sabahlik alin. Sezeryandan sonra koridorda yurumeye çalısacaksiniz. Ve size gaz cikarip cikaramayacaginizi soracaklar. Herkesin derdi sadece bir "pıt"sesi :) bu cikmazsa malesef cikisini yapamayiz dedi doktorum. O yuzden üstünüze mutlaka birsey alin
Kızlar gecelik mi pijama mi diye diye bende ikilemde kalmıştım zamaninda. Size söyle soyleyim ameliyathaneden cikip odaya geldiginizde sizi yataga koyuyorlarsve sadece ust tarafiniza birsey giymenize musade ediliyor. Ben bildigin cicekli geceliklerden almistim hani guzel olanlari ilk gun giyerim bu da yedekte kalsin istedim ama zaten kanamaniz oluyo. Altiniza hasta bezi seriliyo. Gecelik giyecekseniz karninizin ust kisminda kaliyo. Sadece pijamaa ustu giyseniz bu defa da sonda cikarilinca tuvalete gitmeniz gerekiyor ayrica alt taraf içinde pijama ile ugrasmak zorunda kaliniyo. Ben babaanne geceligi gibi cicekli onden 3-4 dugmeli 2 gecelik almistim onlari giydim. Tuvalete giderken indiriyordum asagi.bi de gecelikleerinizin kollari genis olsun. Damar yolu aciliyo bir de surekli tansiyon ölcmeye geliyorlar.temz geceliklerimi de iki gündür evde giyiyorum :) yaniniza mutlaka sal veya sabahlik alin. Sezeryandan sonra koridorda yurumeye çalısacaksiniz. Ve size gaz cikarip cikaramayacaginizi soracaklar. Herkesin derdi sadece bir "pıt"sesi :) bu cikmazsa malesef cikisini yapamayiz dedi doktorum. O yuzden üstünüze mutlaka birsey alin
Taze anneler nasılsınız doğuran girmiyor artık o kadar yoğun mu geçiyor günleriniz...
Benimde 3 günüm kaldı çok heyecanlanmaya başladım allahım diyorum bi derin uykuya dalsam birden uyansam perşembe günü olsa kızlarımda yanımda olsa ne güzel olurdu:)
Teşekkür ederim canım çok korktum bi an.bugün daha hareketliler sanki.dünde baya yoruldum galiba ondanda bu kadar hissettim.magnezyum kullanıyomusun canım sen.doktorum bana vermedi henüz
kızlar biz ikili üçlü dörtlü testlerden hangisini yaptırıcaz bana doktor bugün 12.haftanda gel dedi 2 li test güvenilir dedi onu yapacakmış ben dörtlü biliyordum walla kafam karıştı siz hangi testleri hangi haftada oldunuz :18::18::18:
canım ben 2li ve dörtlü test yaptırdım hiç birisi de ikizlerde güvenilir sonuç vermiyor canım ...
benim 12.haftada ense kalınlıkları ölçüldü sadece.diğer testleri yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?