2013 ikiz anne adayları buraya

Kızlar gecelik mi pijama mi diye diye bende ikilemde kalmıştım zamaninda. Size söyle soyleyim ameliyathaneden cikip odaya geldiginizde sizi yataga koyuyorlarsve sadece ust tarafiniza birsey giymenize musade ediliyor. Ben bildigin cicekli geceliklerden almistim hani guzel olanlari ilk gun giyerim bu da yedekte kalsin istedim ama zaten kanamaniz oluyo. Altiniza hasta bezi seriliyo. Gecelik giyecekseniz karninizin ust kisminda kaliyo. Sadece pijamaa ustu giyseniz bu defa da sonda cikarilinca tuvalete gitmeniz gerekiyor ayrica alt taraf içinde pijama ile ugrasmak zorunda kaliniyo. Ben babaanne geceligi gibi cicekli onden 3-4 dugmeli 2 gecelik almistim onlari giydim. Tuvalete giderken indiriyordum asagi.bi de gecelikleerinizin kollari genis olsun. Damar yolu aciliyo bir de surekli tansiyon ölcmeye geliyorlar.temz geceliklerimi de iki gündür evde giyiyorum :) yaniniza mutlaka sal veya sabahlik alin. Sezeryandan sonra koridorda yurumeye çalısacaksiniz. Ve size gaz cikarip cikaramayacaginizi soracaklar. Herkesin derdi sadece bir "pıt"sesi :) bu cikmazsa malesef cikisini yapamayiz dedi doktorum. O yuzden üstünüze mutlaka birsey alin

Tesekkür ederim arkadaşım ben de ikilemde kalsamda gecelik almıştım iyiki de almışım ozaman:)melekler nasıl alıştınmı double anneliğe:)) süt sağma makinesi lazım oldu mu mama almamız gerekiyor mu şimdiden? Birde bez götürüyormuyuz yanımızda yenidoğan mı?

tavsiyeler için çok teşekkürler canım allah bebişlerine sağlıklı huzurlu ömür versin isimlerini ne koydun bize de görmek nasip olur inşallah

inşallah yarın 12 de doğucak bebişlerim
bu arada nezle oldum çok üzülüyorum biraz geç iyileşirim

canlarım yaaa allah kolaylık versin ikinize de sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın bizi de habersiz bırakmayın inanın ben de aynı heyecanı duydumm bizlere de nasip olur inşallah

Teşekkür ederim canım çok korktum bi an.bugün daha hareketliler sanki.dünde baya yoruldum galiba ondanda bu kadar hissettim.magnezyum kullanıyomusun canım sen.doktorum bana vermedi henüz

magnezyumu yanlış hatırlamıyorsam 16. haftadan beir kullanıyorum. bacak kramplarım başlamıştı ve vermişti doktorum. bir de onu kullanmasam nasıl olurum acaba dediğin gibi yorulunca, çok ayakta kalınca bir de yemek sonrası yürüyüşlerde çok sertleşiyor karın bölgesi.

inşallah yarın 12 de doğucak bebişlerim
bu arada nezle oldum çok üzülüyorum biraz geç iyileşirim

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin , şanslı ,sıhhatli güzel ömürleri olsun inşallah, nezle olmuşsun ,nezleninde zamanlaması kötü olmuş ama olsun çabucak iyileşirsin inşallah geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz..

Son düzenleme:
kızlar biz ikili üçlü dörtlü testlerden hangisini yaptırıcaz bana doktor bugün 12.haftanda gel dedi 2 li test güvenilir dedi onu yapacakmış ben dörtlü biliyordum walla kafam karıştı siz hangi testleri hangi haftada oldunuz :18::18::18:

canım ben 2li ve dörtlü test yaptırdım hiç birisi de ikizlerde güvenilir sonuç vermiyor canım ...

canım ben 2li ve dörtlü test yaptırdım hiç birisi de ikizlerde güvenilir sonuç vermiyor canım ...

benim 12.haftada ense kalınlıkları ölçüldü sadece.diğer testleri yapmadılar

ben de şaşırdım doktordan 4 lü test de istemeyi düşünüyorum ense kalınlığına da bakacaklarmış allah sağlıklı ve hayırlı çocuklar versin hepimize

merhaba kızlar; 03.10.2013 saat 18.45 te oğlum dünyaya geldi. 31+1 haftalık 1,560 gr çok erken bir doğum oldu. sabah 05:00 te suyum geldi apar topar çoruma gittik muayene nts ciğer geliştirici serum vb. saat 16:00 da ambulansla samsuna gönderdiler samsuna gidene kadar sancıda başlamış hemen ameliyata aldılar ve oğlum dünyaya geldi. şuan 8 gün oldu samsunda küvezde ben pazartesi taburcu oldum. yavrumu samsuna bıraktım geldim. ALLAHIM kimseye yaşatmasın çok zormuş ALLAHIM herkesin yavrusunu korusun bağışlasın. sizden isteğim ne olur dua edin bişey olmasın yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…