2013 ikiz anne adayları buraya

İnanmıyorumağlattın beni:))nasıl kızların akıllılarmı:)sürpriz diye buna denir işte...ne gzl küvezde kalmamışlar darısı bize olsun inş...AMİN

Cnm bende bakıp bakıp Ağlıyorum yaaa :) cok akıllılar teyzesi ya . Maşallah. Bugün topuk kani aldılar kuzularimdan ben çıktım odalarindan. Dayanamazdim yoksa.annem cok agladilar diyo o yuzden bugun cok uyudular

Teşekkür ederim canım :) darısı başınıza :) sağlıklı olsunlar da benzemis benzememis ne önemi var.

büyük sürpriz oldu bana kocaman bir maşallah diyorum hepinize ......çok duygulandım
doğum şeklini merak ettim bebeklerle ilk buluşma nasıl Allahım sizleri korusun

ayyy canım çok şaşırdım allah uzun ömürler versin kızlarına da sana ve eşine de ..allah mutluluğunuzu daim etsin...ben de nerde bu kız diyordum...darısı bizlere hadi kurtuldun büyük stresten...

gözünaydın , senin adına mutlu oldum gerçekten süpriz olmuş çok sevindim eve bebişlerle dönmene sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maratonun başladı artık kolay gelsin bebişlerini öpüyorum kendinize iyi bakın..

İnanır mısın aklıma gelmişti 2 gündür bir şey yazmayınca dedim kesin bu doğum yaptı:))) canım benim tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Küveze girmediklerine ayrıca çok sevindim.Eminim çok güzel duygudur. Doğum nasıldı korku heyecan ne hissettin ayrıca sütün hemen geld mi şu an emebiliyorlar mı seni?

büyük sürpriz oldu bana kocaman bir maşallah diyorum hepinize ......çok duygulandım
doğum şeklini merak ettim bebeklerle ilk buluşma nasıl Allahım sizleri korusun

Hayat zaten sürprizlerle dolu. Ayrica ikiz hamileligi basli başına büyük bir süpriz degil mi?. Hergün kalkip özellikle topikte yazan hamilelik takvimindeki günlük bilgilerimi okurdum. Hakbuki bu bilgiler zaten internette var. Ama özellikle sabah internete girip sadece o günün bilgilerini okumak cok keyifliydi. Simdi ise gözünüzün önünde 3 günde bile gram gram buyuyen degisen meleklerle yeni güne gözünüzü aciyorsunuz ( belkide zaten hic kapatamiyosunuz ::))
epidural oldum esim girmedi ameliyata. Cok rahattim.doktorumla konusa konusa sezeryan oldum. Surekli her adımı anlattilar. Veeee bebegin geliyooooo . Simdi aglayacak dediler.ve bir ses minik kusumun o ince kapı zili gibi olan sesi :) hemen saati sordum :) 2 dakika sonra diger kızım. Hemen sildiler ve o yesil bezlerin arasinda ilk bulusma. Oyle dikkatli bakiyordu ki ikisi de. Göz göze geldigimiz an cok güzeldi. Rabbim hepimizi korusun arkadasim. Sizlerden de hayırlı haberler bekkiyo

ayyy canım çok şaşırdım allah uzun ömürler versin kızlarına da sana ve eşine de ..allah mutluluğunuzu daim etsin...ben de nerde bu kız diyordum...darısı bizlere hadi kurtuldun büyük stresten...

Amin cnm hepinize hepimize uzun ömürler diliyorum. Darısı en Hayırlı zamanda sizlere olsun.

Teşekkür ederim canım. Maraton ki ne maraton. Size tavsiye doguma kadar yatin dinlenin.bu zamanlarinizi cok ararsiniz ben sööliiiiiim :)

Haftasi yakin olanlardan ses cikmazsa bilin ki hastanede :) iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim cnm. 2 kisi hastaneye gidip 4 kisi gelnek muthiSizlerde hayırlısı ile gelin evlerinize inşallah. Dogumda da ne korku ne heyecan. Sadece tevekkül edin kizlar. Allah herseyi oyle denk getiriyor ki bizlerde stres yaptigimizla kalıyoruz. ( hastane surecini bi ara anlatirim) sut konusunagelince evef az az da olsa geliyo. Doktorlar bir haftaya kadar gelir dedi.gelmesinin nedeni de sanci yasamis olmam dedi doktor ama bu süt şimdilik yeterli olmadigindan once meme veriyorum ardından mama takviyesi

Ne güzel anlatmışsın😍uykusuz geceler başladı ölemi:)anacım yatın diyosunda ben şindiden uykusuzum:)sık idrara çıkma ve sırt ağrısı yüZünden.bebişler olsada keşke uykusuz kaldığıma değse:)yalnızmı bakıyosun canım sen bebişlere eşin yardımcı oluyomu

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün... sana bir sorum var.ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun?ben 28.haftamda 2şer doz 12 saat arayla oldum.doktorum birdaha yaptırmamı istedi.seninkiler maşallah küveze girmemişler iğne olmuşmuydun merak ettim

Taze anneler nasılsınız doğuran girmiyor artık o kadar yoğun mu geçiyor günleriniz...
Benimde 3 günüm kaldı çok heyecanlanmaya başladım allahım diyorum bi derin uykuya dalsam birden uyansam perşembe günü olsa kızlarımda yanımda olsa ne güzel olurdu:)

Merhaba arkadaşım. Ben de kısmetse 2014 ikiz annesi olacağım. Hamileliğinin 28. ve 29. haftalarında olan bir arkadaşımız ararken sana rastladım. Bir sorum olacaktı ama. Ben şu anda Ankara'da yaşıyorum ve 29. haftamda Sakarya'ya Yüksek Lisans için sınava gitmem gerekecek. Bu haftalar nasıl oluyor, hareket çok zor oluyor mu, doktorlar seyahat için ne diyorlar. Uçak ya da otobüs konusunda.Yardımcı olabilirsen çok sevinirim arkadaşım. Şimdiden teşekkür ederim.

Seninde 3 günün kalmış ne gzlya biz napalım daha haftalar var

valla arkadaşım yardımcı olmak isterim ama ben bu haftalar için dr la konuşmadım ilk haftalara göre ağırlaşıyorsun tabi ama hareket edemeyecek kadar değil seyahati artık tercih etmiyorum sen kendi dr la konuş bence en doğru bilgiyi o sana verecektir

Teşekkür ederim cnm. Zaman gerçekten gecip gidiyor.yeter ki Sen sabir ve şükür ü unuta :)

Amin cnm. Darısı sizlere. Ciğer geliştirici hic olmadim..

canım benim hayırlı uğurlu olsun çok çok öpüyorum:))

Kızlar kasılma denen şey nasıl bişey??karnım yamuluyo benim.sanırım bebekler toplanınca oluyo...kasılmada rahim sancısıda olurmu?benim yamulmalar sancısız oluyo

Kızlar kasılma denen şey nasıl bişey??karnım yamuluyo benim.sanırım bebekler toplanınca oluyo...kasılmada rahim sancısıda olurmu?benim yamulmalar sancısız oluyo

galiba bebekler hareket ederken toplanınca ya da gerilince oluyor o yamulmalar, benim de bahsettiğn yamulmalar 20. haftamdan beri oluyor. ama artık çok zorluyorlar o durumda sanırım baya yer kavgası oluyor :) ama dediğin gibi o yamulmalarda ben ce hiç sancı yaşamadım. zaten toplandıktan sonra biraz hareket ettiklerinde normale dönüyorlar.

Teşekkür ederim canım çok korktum bi an.bugün daha hareketliler sanki.dünde baya yoruldum galiba ondanda bu kadar hissettim.magnezyum kullanıyomusun canım sen.doktorum bana vermedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…