2013 ikiz anne adayları buraya

Erken doğum ama çokta erken değil canım sağlıklı olacak inş yawrun.onu hastanede bırakmak elbette zordur ama iyi olcak görürsün.nasıl gidiyosun canım görmeye

Erken doğum riskin varmıydı canım yoksa animi oldu.ikizde değil ondan soruyorum

öncelikle gözün aydın ,allah yardımcın olsun canım oğluna kavuşursun inşallah biran önce....ayrı kalmak elbette zordur allah dayanma gücü versin o iyi olsun da anneler herşeye katlanır...

Erken doğum ama çokta erken değil canım sağlıklı olacak inş yawrun.onu hastanede bırakmak elbette zordur ama iyi olcak görürsün.nasıl gidiyosun canım görmeye

gidemiyorum ben çorum sungurluda oturuyorum bebeğim samsunda pazartesi çıktım ben eşim gidiyo iki güne bir süt götürüyor. sezeryan olduğu için ben daha kendime gelemedim o yüzden ben gidemiorum bayram geçsin gidicem hastanenin misafirhanesine yerleşicem inşallah zaten göstermiolar belirli gün ve saatlerde görüş var onun dışında yasak

Erken doğum riskin varmıydı canım yoksa animi oldu.ikizde değil ondan soruyorum

erken doğum riskim vardı çünkü bnm üçüzdü bebeklerim ikisi 5. ayımda öldü karnımdaydı. onlardan dolayı riskliydim...

öncelikle gözün aydın ,allah yardımcın olsun canım oğluna kavuşursun inşallah biran önce....ayrı kalmak elbette zordur allah dayanma gücü versin o iyi olsun da anneler herşeye katlanır...

aynen cnmmm o ii olsun da tek aylarca kalsın

Rabbim şifasını versin canım.iyi düşün iyi olsun.bak en azından yaşam sınırında değil kuzun.tedavisi bitince bşdaha hiç ayrılmıycaksınız

Rabbim şifasını versin canım.iyi düşün iyi olsun.bak en azından yaşam sınırında değil kuzun.tedavisi bitince bşdaha hiç ayrılmıycaksınız

inşallah cnm üzülmeyim diyorum ama elimde değil şimdide bağırsakları bozulmuş sütü kabul etmiyomuş beslenmesini kesmişler antibiyotik tedavisine başlamışlar dua edin nolur

inşallah cnm üzülmeyim diyorum ama elimde değil şimdide bağırsakları bozulmuş sütü kabul etmiyomuş beslenmesini kesmişler antibiyotik tedavisine başlamışlar dua edin nolur

Etmezmiyiz canım nasıl üzüldüğünü az biraz tahmin edebiliyorum annesin sen artık.tahminen ne kadar kalcak daha bellimi

Etmezmiyiz canım nasıl üzüldüğünü az biraz tahmin edebiliyorum annesin sen artık.tahminen ne kadar kalcak daha bellimi

yok cnm belli değil 1 hafta oldu çok şükür solunum cihazına falan bağlı değil ama heran herşey olabilir diolar ufak olduğu için bekliycez büyümesini diolar yani herşey bebeğimin direncine bağlı

yok cnm belli değil 1 hafta oldu çok şükür solunum cihazına falan bağlı değil ama heran herşey olabilir diolar ufak olduğu için bekliycez büyümesini diolar yani herşey bebeğimin direncine bağlı

Annesini üzmeyecek ufaklık:)güzel haberlerini bekliycem canım hergün her gelişmeyi yazmaya calış fırsat buldukça...sonra bebeğin yanında olunca geçmiş sayfaları okuyup şükredeceksin

evlatlarımız dünyaya geldi spinal sezeryanla doğdular 2300 2700 büyük olan solunum hızlı olduğu için küvezde küçük yanımızda Rabbim anne baba olmanın mükemmel mutluluğunu bize de tattırdı çok şükür çok yoğun yaşıyoruz kısaca haber vereyim dedim hepinize sevgiler sizlerde evlatlarınızı güzelce kucağınıza alırsınız inşallah

ddm senin minik te doğmuş tebrik ederim inşallah çıkacak böyle inan Rabbim yardımcın olsun

Cnm senin icin özelikle dua edecegimden emin olabilirsin. Moralini yüksek tut. Rabbim ol der olur iste bu kadar kolay. Hz. Yusuf a.s da cok sikintilar yasamis basta. Ama gör bak inşallah sonu rahmet olacak senin Yusuf'unun da. Ben inanıyorum. Neler yasadik burada. Neler duyduk. Inancini kaybetmek yok. Bol bol dua ediyoruz. Rabbim"isteyin vereyim"diyor. O kapı her zaman acik. Ya Safi ismini bol bol oku. Ayrica kendine de cok dikkat et. Yavrun yanina geldiginde senin saglik sıhhatin yerinde olmali ki ona bakabilesin.

Cnm gözün aydın. Maşallah kilolari da çok iyi. Insallah kuvezde olan yavrunda en kisa surede yaniniza gelir :) maraton başladı. Allah yardımcımız olsun :)

tebrik ederim maşallah bebişlererabbim sağlık huzur ve uzun ömür nasip etsin.
hayırı olsun canım.inşallah evladına en kısa zamanda kavuşucaksın,rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah.amin

samsunluuu seni de çok tebrik ederim.güle güle büyütürsün inşallah kuzularını.
darısı bizim gibi bekleyenlerin başına olsun inşallah

Canım geçmiş olsun üzülme inanki orada senden daha iyi bakacaklar hem bu süre içinde sende kendini toparlamış olursun öyle düşün. Allah sabır versin bırakmak çok zor çoğumuz yaşadı. Sen kendini üzüp sütünü etkileme bol bol sağ buzluğa at annesi. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

Canım geçmiş olsun üzülme inanki orada senden daha iyi bakacaklar hem bu süre içinde sende kendini toparlamış olursun öyle düşün. Allah sabır versin bırakmak çok zor çoğumuz yaşadı. Sen kendini üzüp sütünü etkileme bol bol sağ buzluğa at annesi. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza kiloları da maşallah çok iyi ..büyük olan da bir an önce gelir yanınıza inşallah...darısı bizlere inşallah ....bizim topik yalnız kaldı kimseler yok herkes doğurdu heralde bir ben mi kaldım yoksa?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…