2013 ikiz anne adayları buraya

Kilo alımında çok gzl olmuş canım...bende bu zamana kadar 7 kilo aldımfazlamı sence?bide çatlak oldumu

Kilo alımında çok gzl olmuş canım...bende bu zamana kadar 7 kilo aldımfazlamı sence?bide çatlak oldumu

Doktorunun ne dediği önemli kilo konusunda. Normal diyorsa kafana takma. Ben senin haftanda kac kilo almıştım hic hatırlamıyorum. Çatlak olayina gelincr şu son iki haftamda göbek deligi cevremde biraz çatlaklarım oldu. Herhangi bir ilaç krem falan kullanmadım. Kilo alimin kontrollü olursa çok catlamazsin :)

Anladım canım benimde sadece koca bi göbeğim var o kadar:)doktorum 12-17 arası nırmal demişti kilo için...abur cubur yememeye calışıyorum zaten elimden geldiğince:)10-15 güne bi kaçamak yapıp hamburger yiyorum:)bide benim karnım geniş değil.öne doğru sivriliyo..korkutuyolar çok çatlar diye

Bnde hamilelik süresince dikkat etmeye çalıştım abur cubura. Milletin dediğini cok takma. Herkesin bünyesi çok farklı. Ikizlerden dolayi bana da cok catlarsin demislerdi. Son iki haftada biraz catladi. Hicbirsey kullanmamama rağmen. Benim de karnim hic yayilmadi. Arkadan bakan biri kesinlikle hamile demez bana da. Ama yan döndüğümde upuzuuuun bir karın :) catlarsan da saglik olsun cnm. Takma hic

hayırlı cumalar kızlar
annem aldığım viskoleks yatağı hiç umursamadı kendi yaptığı ince bir yün döşek ve yorganı kullanacağız galiba yastık kullanılmaması gerekiyor yazıyo internette annem onu da umursamadı ben sizi böyle büyüttüm sorun olmadı diyor dr lar kesin aksi şekilde konuşmadıkça annemi dinlemek mantıklı geliyor tıp ve annelerin tecrübeleri karşı karşıya ....

annen çok alemmiş benim annem ve bütün anneler gibii allah onları başımızdan eksik etmesin

canım benim tüp bebekti 9.günde 117 12 .günde 580 çıkmıştı...

ben dün tekrar gittim 429 cıktı yani aşılamanın 16.gününde normal mi acaba bi de benim cok fazla yumurtam oldu ilaçlardan dolayı karnımda cok şişkinlik hissediyorum nefes alırken falan cok acıyo doktor karnın su dolu yumurtaların catlamasıyla olusmus zamanla geçer dedi sizin başınıza geldi mi ne kadar zamanda geçiyo ben çok rahatsız oluyorum yaaa

yok canım bende öyle bişey olmadı 6 yumurtam oluşmuştu benim 6sını da almışlardı zaten..

kızlar merhaba
herkes nasıl ben iyiyim şükür biraz heyecanımı dengeledim gibi ama çarşamba tekrar yükselir
inşallah çifte bayram yaşarız hepimiz

herkese merhaba 4 ekim de geldigim kontrolde acilma olunca acil doguma girdim ve cok sukur sagsalim tanistik minislerimle ama kucuk dogdular o yuzden kuvezdeler biri 1790 digeri 1910 kilo aldiralim oyle vericez dediler minislerimi daha koklayamadim cok sukur cigerleri falan iyi ama beslenemiyolar henuz benim de sutum cokaz geliyor en cok uzuldugum sey sutumun gelmemesi. serumla besleniyolar minicik ellerine igneler takmislar gunde 2 kez gorebiliyorum 5 _ 10 dakikalik bugun ben cikiyorum hastaneden onlar kalacak kilo alana kadar. doktorumuz cok iyi cok ilgileniyolar ama bu hasretlik cok zormus neyse dogum yapacaklar sakin stres yapmayin iyi dusunmeye calisin allah hepimize yardim etsin ben spinal sezeryan oldum cok rahat gecti tabi agrilarim var ameliyat ne de olsa . minislerim icin tek istegim bir an once sute gecirebilmek lactamil humana malt icecegi dahil herseyi deniyorum dua edin benim icin de allah hepimize minislerimize kavusmayi nasip etsin

kutlarım canım sağsalim doğum yapmışsın inşallah çabucak kilo alırlar hasretinizi giderirsiniz allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin nazar değmesin tatlı bebişlerine bebeklerinde sende allaha emanet olun rahat ol stres yapma ozamana kadar sende biraz toparlanırsın daha iyi olursunuz inşallah..

tebrikler canım yavruların çabuk toparlanır inşallah
inşallah bizlerde sağsalim yavrularımıza kavuşuruz

Gözün aydın canım inş en kısa zamanda kavuşursunuz...

Kızlar hepinize merhabalar. Biliyorsunuzdur belki perşembe günü kontrol vardı. Nst falan hersey iyi çıktı. Doktorum bir sonraki kontrol ici saligunu gelmemi duruma göre belkide çarşamba günü alabileceklerini eger bir sikinti yoksa cmts.gunu alacaklarını söylediler. Hersey yolundaydı ta ki perşembe gününü cumaya bağlayan gece saat 2 de sanci ile uyanana kadar. Gece Uyandigimda karnimda bir sanci vardı. Acaba tuvalet ihtiyacimdan dolayi mi böyle hissediyorum dedim ve hemen tuvalete gittim. Idrarimi yaptıktan sonra acik pembe sivi birkac damla gördüm tuvalette. Cikinca hemen bir ped koydum acaba bu pembe nişan miydi emin olmak istedim. Bu arada a sancılarımin aralıklarıni kontrol ediyordum. Sancilar düzensiz aralıklarla gelip ortalama bir dakika sürüyordu. Abdest alip biraz namaz kilayim biraz da okuyayım dedim. Sanki biraz rahatlamistim bu arada saat 3u geciyordu. Tam yerime yatmistim ki bir sanci daha. Ayrica pedime bir miktar idrar gelmis gibi oldu.yoksa bu da amniyos sivisi miydi? Eşimi kaldırdım. Hemen hazırlan doktora gidiyoruz dedi. Annemi de kaldirip yola ciktik. Cok yakinimizda bir devlet hastanesi var oranin acilinden giris yaptik. Muayene odasina aldılar beni.alttan muayene etti bayan.ve dedi ki suyun geliyo ayrica 4 cm acilman var. Eve falan gitmek yok.Hemen dogumun olacagi hastaneye gidiyorsunuz. Ikinmayin hatta nefes bile almayin deyince inanin cok korktum. Bu arada saat 4:20 falandi galiba ve biz hastaneye ulaşmıştık. Acilden giriş yapip Odamıza geçtik. Doktor hanim hrmrn muayene edelim dedi. Tabi bi arada coktaaaaan damar yolu açılmış Tansiyonum falanda ölçülmustu. Doktorum "bazen devlet hastanelerinde cok abartiyolar birde simdi bakalım acilmaniza" dedi. Ve bir sok daha " acilen ameliyathaneyi hazirlayin 6-7 cm lik acilma var" acilen ameliyathaneye inildi. Epidural sezeryan ile cuma sabahi 5:50 de ve 5:52 de iki kizimiz saglikla sıhhatle dünyaya geldi şükürler olsun . Biri 2510 gr digeri 1870 gr dogdu. ( 36+1 de dogmus oldular ) En son kontrolde doktorumuz 2400- 2200 demişti. Kuvezde kalmadik cok şükür. Kizlar benden once odaya çıkıp baba ile ve anneanne ile tanismislar. Bende saat 6:30 da odama geldim. Iki gece hastanede.kaldik. daha bugün 12 gibi evimize gelebildik. Bu ara bizim kizlarin tek yumurta mi cift yumurta mi oldugu belli olmadigindan patalojiye bir parca gönderdiler. Ama biri birazcik zayif olmasinin disinda kesinlikle birbirlerinib kopyasi :) yani bunlar tek yumurta :) bu satırları size hastanede yazmaya basladim ama malesef hic tamamlayamadim. Çünkü hastanedeki 2 gun oyle yogun gecti ki . Annemle sabaha kadar resmen nöbet tuttuk. Emzir mama yedir gaz çıkar alt degistir bitti derken "SIRADAKIIIII" ve sabaha kadar devam eden bir kısa döngü. Ama su kadarını söyleyim. Anne olmak harika bir duygu. Suan bunlari yazarken yanimdaki besikte herseyden habersiz uyuyan iki melege bakıyorum. Oyle tatlilar ki. Rabbim doğum icin gun sayan evlat sahibi olmak icin yanıp tutusan bütün arkadaslarimin yar ve yardımcısı olsun. Doğum aninda burada yazistigim arkadaslarim icin de dua ettim. Hepinizi seviyorum :) akliniza takilan birsey olursa atabilir veya burdan yazabilirsiniz. Firsat buldukca yazmaya çalışırım. Allaha emanet olun

İnanmıyorumağlattın beni:))nasıl kızların akıllılarmı:)sürpriz diye buna denir işte...ne gzl küvezde kalmamışlar darısı bize olsun inş...AMİN

Ayyy inanmıyorum bugün aklımdan geçmiştin maşallah ya okurken çok duygulandım arkadaşım tebrik ederim küveze de girmemişsiniz süper:)) Bebekler ilk doğduklarında birbirlerinin aynısı oluyorlar zaten sana daha önce bi arkadaşımın ikizlerinden bahsetmiştim onlar da doğduklarında birbirinin tıpatıp aynısıydı şimdi ise çok farklılar neyse zaten patoloji sonucunda netleşir.Allah yardımcın olsun fırsat buldukça yaz darısı başımıza..

çok çok sevindimmaşallah mink kızlarına.allah sağlıkla huzurlaa büyütmeyi nasip etsin.topiği okurken senin uzun zamandır yazmadığını farketmiştim
darısı bizlerin başına...zaman geçermi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…