2013 ikiz anne adayları buraya

ALLAH razı olsun cnm.. sabah hastaneden aradılar bebeğimin bağırsakları bozulmuştu beslenmesini kesmişlerdi antibiyotik tedavisine başlamışlardı tedaviye cevap vermemiş daha kötü olmuş 24 saat bekliycekler düzelmezse ameliyat yapcaklarmış ve ameliyatta kaybedebiliriz dediler ne yapacağımı bilmiorum ALLAHIMA yalvarmaktan başka elimden bişey gelmio ALLAHIM kimseye yaşatmasın...

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle.Bahsedilen durum NEK kısacası internetten araştırabilirsin benim bir bebeğimdede olmuştu ama iyileşti korkma senin kide iyi olacaktır.Yenidoğan doktorları her zaman en kötüyü söylüyorlar bence bebeğin iyileşecek çünkü haftasıda kilosuda çok kötü değil içini ferah tut ve dua et.Allah yardımcın olsun.

canım allah yardımcınız olsun bol bol dua et ...biz de ediyoruz..doktorlar genelde hep böyle en kötüsünü söylüyorlar canım sıkma canını... benim kuzenim 26 haftalık 800 gr doğum yaptı şimdi kızı 2.5 yaşında o epeyce kuvuzde kalmıştı seninki nin haftası da kilosu da iyi inşallah bir an önce kurtulur ...

Ah canım sana bakmak için açmıştım topiği okuyunca şok oldum.rabbim sana sabır bebeğine şifa versin inş..bol bol ya şafi çek...

canım benim Rabbim yardımcın olsun dua ediyorum canım arkadaşım...

Canım Allah ım sabır versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur yusuf un Rabbim bebekleri hiç hasta etmesin( dua edicem canım senin için

canım benim yeni okudum merak etmiştim seni her şeyden önce hayırlı olsun bebeğin kötü bi haber almadığıma sevindim tatlım inan senin olayına benzer yaşayanları duydum hep iyi sonuçlandı göreceksin bak hastaneden bi çıksın bir kaç aya kalmaz tombiş bi bebiş olacak rabbimin izniyle senin için dua ediyorum dualarımdasın bizi habersiz bırakma annenin duası kabul olur bol bol yasin oku canım ben de oğlun için okucam çünkü yapacağımız tek şey allaha dua etmek elimizden başka bi şey gelmez allah sağlıklı ve hayırlı olarak oğlunu sana bağışlasın tatlım

canım yaa çoooook sevindim maaşaaaaallah bebişlerin iyi bizi habersin bırakma

Canım geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıkla evine gelsin...güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Canım gözün aydın olsun darısı bizlere olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...kaçıncı haftada doğum yaptın?

ben yavruma gidemeden yavrum bana geldi diğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur

Yazdığını görünce inşallah güzel bir haber alırım diye mesajını açtım ama malesef çok üzgünüm arkadaşım Allah rahmet eylesin çok zor bir durum ne diyeceğimi bilmiyorum (( Rabbim yardımcın olsun hersey insanlar için bol bol dua et sıkıntılı günler hep güzel günlere gebedir unutma hayırlısı buymuş dua edicem senin için her geceden sonra sabah olur sabret ((

gerçekten çok üzüldüm söylenecek söz bulamıyorum allah rahmet eylesin sanada allah sabır versin arkadaşım dualarımız seninle..

canım ben de senden haber bekliyordum çoook üzüldüm allahım sana çoook sabır ve dayanma gücü versin..bu hayır mübarek günde bol bol dua et ben de edeceğim sana allahım tekrardan evlat bağışlasın o yüce katından...bak ne güzel demişsin bu bir imtihan sakın isyan etme dua et allahım tekrardan seni anne yapsın...inşallah kısa zamanda toparlanırsın canım....

Ne diycemi bilmiyorum canım...dediğin gibi yusufun gerçekten melek artık...allahım sana eşine sabır versin...inş en kısa zamanda sana yine bi ewlat versin

Canım rabbim sabır ihsan etsin. Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun.

Canım rabbim sabır versin...en kısa zamanda bu acıları unutturacak evlatlar nasip etsin...

canımm allah sabrını versin zaman her şeyin ilacıdır böyle durumda konuşmak zordur hep sevdiklerine sarıl eminim eşin için de zordur şimdi birbirinize sürekli destek olmalısınız rabbim gönlündeki evlatlarını en kısa zamanda ömrüne yazsın bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…