- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #10.041
Cnm senin icin özelikle dua edecegimden emin olabilirsin. Moralini yüksek tut. Rabbim ol der olur iste bu kadar kolay. Hz. Yusuf a.s da cok sikintilar yasamis basta. Ama gör bak inşallah sonu rahmet olacak senin Yusuf'unun da. Ben inanıyorum. Neler yasadik burada. Neler duyduk. Inancini kaybetmek yok. Bol bol dua ediyoruz. Rabbim"isteyin vereyim"diyor. O kapı her zaman acik. Ya Safi ismini bol bol oku. Ayrica kendine de cok dikkat et. Yavrun yanina geldiginde senin saglik sıhhatin yerinde olmali ki ona bakabilesin.
ALLAH razı olsun cnm.. sabah hastaneden aradılar bebeğimin bağırsakları bozulmuştu beslenmesini kesmişlerdi antibiyotik tedavisine başlamışlardı tedaviye cevap vermemiş daha kötü olmuş 24 saat bekliycekler düzelmezse ameliyat yapcaklarmış ve ameliyatta kaybedebiliriz dedilerne yapacağımı bilmiorum ALLAHIMA yalvarmaktan başka elimden bişey gelmio ALLAHIM kimseye yaşatmasın...
ALLAH razı olsun cnm.. sabah hastaneden aradılar bebeğimin bağırsakları bozulmuştu beslenmesini kesmişlerdi antibiyotik tedavisine başlamışlardı tedaviye cevap vermemiş daha kötü olmuş 24 saat bekliycekler düzelmezse ameliyat yapcaklarmış ve ameliyatta kaybedebiliriz dedilerne yapacağımı bilmiorum ALLAHIMA yalvarmaktan başka elimden bişey gelmio ALLAHIM kimseye yaşatmasın...
evlatlarımız dünyaya geldi spinal sezeryanla doğdular 2300 2700 büyük olan solunum hızlı olduğu için küvezde küçük yanımızda Rabbim anne baba olmanın mükemmel mutluluğunu bize de tattırdı çok şükür çok yoğun yaşıyoruz kısaca haber vereyim dedim hepinize sevgiler sizlerde evlatlarınızı güzelce kucağınıza alırsınız inşallah
ddm senin minik te doğmuş tebrik ederim inşallah çıkacak böyle inan Rabbim yardımcın olsun[/QU
Hayırlı olsun arkadaşım maşallah kiloları çok iyi meleklerden biri de biran önce küvezden çıkar inşallah tebrik ederim
merhaba kızlar; 03.10.2013 saat 18.45 te oğlum dünyaya geldi. 31+1 haftalık 1,560 gr çok erken bir doğum oldu. sabah 05:00 te suyum geldi apar topar çoruma gittik muayene nts ciğer geliştirici serum vb. saat 16:00 da ambulansla samsuna gönderdiler samsuna gidene kadar sancıda başlamış hemen ameliyata aldılar ve oğlum dünyaya geldi. şuan 8 gün oldu samsunda küvezde ben pazartesi taburcu oldum. yavrumu samsuna bıraktım geldim. ALLAHIM kimseye yaşatmasın çok zormuş ALLAHIM herkesin yavrusunu korusun bağışlasın. sizden isteğim ne olur dua edin bişey olmasın yavruma
evlatlarımız dünyaya geldi spinal sezeryanla doğdular 2300 2700 büyük olan solunum hızlı olduğu için küvezde küçük yanımızda Rabbim anne baba olmanın mükemmel mutluluğunu bize de tattırdı çok şükür çok yoğun yaşıyoruz kısaca haber vereyim dedim hepinize sevgiler sizlerde evlatlarınızı güzelce kucağınıza alırsınız inşallah
ddm senin minik te doğmuş tebrik ederim inşallah çıkacak böyle inan Rabbim yardımcın olsun
Canım geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıkla evine gelsin...güzel haberlerle gelirsin inşallah...ALLAH razı olsun cnm.. sabah hastaneden aradılar bebeğimin bağırsakları bozulmuştu beslenmesini kesmişlerdi antibiyotik tedavisine başlamışlardı tedaviye cevap vermemiş daha kötü olmuş 24 saat bekliycekler düzelmezse ameliyat yapcaklarmış ve ameliyatta kaybedebiliriz dedilerne yapacağımı bilmiorum ALLAHIMA yalvarmaktan başka elimden bişey gelmio ALLAHIM kimseye yaşatmasın...
Canım gözün aydın olsun darısı bizlere olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...kaçıncı haftada doğum yaptın?evlatlarımız dünyaya geldi spinal sezeryanla doğdular 2300 2700 büyük olan solunum hızlı olduğu için küvezde küçük yanımızda Rabbim anne baba olmanın mükemmel mutluluğunu bize de tattırdı çok şükür çok yoğun yaşıyoruz kısaca haber vereyim dedim hepinize sevgiler sizlerde evlatlarınızı güzelce kucağınıza alırsınız inşallah
ddm senin minik te doğmuş tebrik ederim inşallah çıkacak böyle inan Rabbim yardımcın olsun
Yazdığını görünce inşallah güzel bir haber alırım diye mesajını açtım ama malesef çok üzgünüm arkadaşım Allah rahmet eylesin çok zor bir durum ne diyeceğimi bilmiyorumben yavruma gidemeden yavrum bana geldidiğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur
ben yavruma gidemeden yavrum bana geldidiğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur
ben yavruma gidemeden yavrum bana geldidiğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur
Canım rabbim sabır ihsan etsin. Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun.ben yavruma gidemeden yavrum bana geldidiğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAğHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?