- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
selam ben de ikiz hamileyim daha kilo almadım verdim bile
karnım da çıkmadı dümdüz
acaba ne zaman çıkar bu karın
hamile pantolonlarına baktım da daha 1-1,5 ay var onları giymeme çuval gibiler
çok şükür gayet iiler bir sorun yokhadi ya :))) benim şimdiden kocaman oldu valla, çok aldım hamile kıyafetleri, ama bazılarında hiç belli olmuyor cidden, yada karın 5. aydan itibaren şişmeye başlıyo, sağlıkları yerindeyse bebeklerin bence hiç takmamaaşallah doğumdan sonrada kolay kolay kilon olmayacaktır demektir
çok şükür gayet iiler bir sorun yok
zaten daha minicikler kilo yapacak bir durumları yokki
sonradan kilo alırsam bilemiyorum şimdiden belli olmaz o
5,aydan sonra birden şişebilirim d e
beni kimse hamile bilmiyor
bilenler de yeni öğrendi şaşırdılar
bu arada ankaradayım ben de
sen nereye hangi doktora gidiyorsun
şişer zamanla kocaman olur:)) benim tüp bebek olduğu için timur gürgana gidiyorum hala, takiplerimide o yapıyor, doğumdada güvenle anlaşmalıymış, yani güven hastanesi olacak büyük ihtimalle, nasıldır iyimidir hiç bilmiyorum, sen nereye gidiyorsun?
evet doğru
ben de tüp bebekle hamile kaldım
ben akay hastanesine gidiyorum
ama değiştirebilirim de belli olmaz
güven hastahanesinde doğum çok pahalı bildiğim kadarıyla
evet çok pahalı ne yazıkki ya, biliyorum, sadece nekadar olduğunu öğrenemedim, benim yakın arkadaşım akayda sezeryan oldu, hiç memnun kalmamıştık açıkçası, gözünü korkutmuş olmayayım, normal doğumda iyimidir bilmiyorum ama sezeryani bire bir gördüğümüz için zordu birazz, benim tüp merkezi oraylada anlaşmalı medicana ile anlaşmalı ve güvenle, medicanada doğum yapan yakınlarımda beğenmiyor orayı, birtek güvende doğum yapanlar çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi, çok kararsızım ne yapacağımıda bilmeiyorumakropolde çok iyi aslında ama tam techizatlı değil, iş yerime çok yakın, belki orayıda tercih edebilirim
evet çok pahalı ne yazıkki ya, biliyorum, sadece nekadar olduğunu öğrenemedim, benim yakın arkadaşım akayda sezeryan oldu, hiç memnun kalmamıştık açıkçası, gözünü korkutmuş olmayayım, normal doğumda iyimidir bilmiyorum ama sezeryani bire bir gördüğümüz için zordu birazz, benim tüp merkezi oraylada anlaşmalı medicana ile anlaşmalı ve güvenle, medicanada doğum yapan yakınlarımda beğenmiyor orayı, birtek güvende doğum yapanlar çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi, çok kararsızım ne yapacağımıda bilmeiyorumakropolde çok iyi aslında ama tam techizatlı değil, iş yerime çok yakın, belki orayıda tercih edebilirim
bide armut yemek acaip rahatlatıyo beni nedendir bilmem çok iyi hissediyorum yiyince kendimi
hoş geldin hayırlı olsun inşallah bir sorun yaşamazsın bir kesede beslenmeleri nasıl olur ki :26:biri birinin hakkını yer heralde
canım topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.
benim değerlerimde sanki ikiz gibi.
transferin 13 günü 811
transferin 15 günü 2292
ama daha kesin değil dedi doktor. salı gün belli olur heralde. hakkımda hangisi hayırlı ise o olsun diye dua ediyorum.
rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin.
transferin 13 günü 811
transferin 15 günü 2292
ama daha kesin değil dedi doktor. salı gün belli olur heralde. hakkımda hangisi hayırlı ise o olsun diye dua ediyorum.
transferin 13 günü 811
transferin 15 günü 2292
Selam kızlar 8 ağustostan sonra inşallah bende sizin aranıza katılıcam tabi o zamana kadar bebeklerimi kaybetmezsemçok kanamam oluyor. 4üz gebeliğim var ama 8 ağustosta 2 sini sonlandıracaklar 2izlerimle devam edicem nasipse.. 10. haftamdayım.. Hepimizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
bence bu değerlerle üçüz bile olabilir
hayırlı olsun
canım bebişlerin hayırlı olsun. cinsiyetini okuyunca sana imrendim valla.
ama beni korkuttun neden üçüz bile olabilir dedin. senin değerlerin kaçtı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?