2013 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri:))

gözün aydın canım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

Bebeğin Adı: asude
doğum Günü ve Saati:22.10.2013-15:30
Bebeğin Boyu ve Kilosu:50CM 3000GR
doğum Şekli:spinal anestezi sezeryan
Hafta: 37+4

32. Haftamizdann beri kizcem hep yaramazliga baslamisti 32 ve 36 . Haftamda serumlarla hissetmedigim sancilarimi durdurmuslardi basi yukarda oldugu icin sezeryan olacaktim ama dr um 39 hafta dolsun isteriz dedigi icin 1 kasim dogum icin verilen tarihti ama hissim bu zilli beklemiyecekti ama bayramda bari gelmese diyordum arife gunki randevumuzda sancim cikti ki kendi dr umda yoktu duzenli oldugu icin diger dr alttan muayene etti sezeryanim desemde kurtulamadim serumlarla yine durmustu sancilar bayrami boylece atlattik bayramin 4. Gunu randevuda sanci falan cikmadi ama dr bir hafta sonra gel deyince o persembe hic gelmeyecek gibiydi kizima su persembeye kadar dayan deyip durdum ama o hafta sonu sirt agrim oldu hep hissetmedigim sancilari hissetmeye baslamistim 3 saat rahattim bir saat sanci cekiyordum sali gun ise ksri agrisiyla uyandim kahvaltiyi bilegec yaptim az daha yattim wc ye gittigimde hafif bi pemvelik vardi akintida ki ben hamilelik boyunca akintim olmadi desem yeri nisan diye dusundum ama olmasin istedigim icin itiraf edemedim resmen kendime biraz daha bekleme karari aldim devami varsa gelsin diye bir taraftan evi topkadim mak. Carsaf attim cantami yinede hazirladim oglene dogru kahverengi kirmizi olmustu bizim lekelenme arkadasimi aradim hast gotururmusun beni diye dr aradim henen gel dediler saat 12 belki gelme ogleden sonra gel desin diye bekliyom aklimca ertelemeye calisiyom ama yok gel dedi gorumcemlere ugradim cikmadan doguruyo olabilirim benim adama daha haber vermedim belki geri gonderirler dedim millet sokta halime guluyolar rahatligimdan hast gittik dr yanina varmadan asansorde suyum geldi ark ve asansordeki dr yuz ifademden sanci saniyo asansordeki oturaga oturuyum diye israr ediyo o an iyi ki icimde tayt ve ustumdeki pant. Koyu renk diye sukrettim direk dogum haneye ve nst ye baglandim amwliyat kiyafeti giydik ebe kontrol edecek ben kastim sonra yine geldi yapmam sart dedi neysebu sefer rahatladim daha dogrusu dogurcam kacari yok kabul ettim muayenede cocuk bas asagi 3 cm acilma var deyince biz sok tabi ne ara donmus diye ben o halde poliklinige ultrasona gittim ama maalesef yankis alarm donmemis kuzum sabah ki yenekle durunca hemen sezeryana aldilar ekip cok sevimliydi beni bayagi guldurduler rahatlattilar dr geldikten sonra cok syrmedi kizcemin aglama sesi ve kizim dunyaya geldi ama cocuk dr unnun muayenesinde hiriltisini farketti sonrasi kan degerinde bir sikinti ve sarilik yuzunden 5 gun yogun vakimda yatti sonrada 2 gun serviste beraber kaldik simdi kizcemle evimizdeyiz ve emisiyoz emerken uyuyupkaliyo ve gaz cikarma derdimiz oluyo ama kontrolumuz olnadi ins sutum yetiyordur diyorum ve annem gidince bu gaz bombasiyla napcam onu dusunyom

Son düzenleme:
Allah anne babasıyla sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin...
canım çok duygulandım hikayeni okurken, allh dileyen her kadına erkeğe bu güzelliği yaşatsın, gerçekten ne kadar şanslıyız diyorum her seferinde ve olmayan herkesin bebeği olsun diye dua ediyorum. huzurla sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah...
doğumun çok güzel olmuş demekki ağrı eşiğin de çok yüksekmiş darısı başımıza inşallah yaa... maşallah sana da kuzuna da...
sağlıklı güzel bi ömrü olsun inşallah, geçmiş olsun sana da...
kızlar oğluşum geldi çok şükür.10 gün kaldı küvezde ama şimdi beraberiz.hepinize teşekkür ederim.siz de sağsalim kurtulun inşallah.rabbim ayırmasın hiç kimseyi yavrusundan.

geçmiş olsun canım Allah bir daha ayırmasın inşallah...

Bebeğin Adı:Metehan
doğum Günü ve Saati:29 Ekim 00:05
Bebeğin Boyu ve Kilosu:3100gr-50cm
doğum Şekli:normal
Kaçıncı Haftada Doğduğu:38+6

Mis kokulumu kucağıma alalı 8 gün oldu.herşey rüya gibi çoğunu hatırlamıyorum bile:))) gerçekten unuttum diyolar ya öyleymiş.inanmazdım hep bizi rahatlatmak için söylediklerini düşünürdüm gülerdim içimden kolaymı öyle doğum yapmak hemde normal doğum.zaten benim biraz sonu komik oldu normal doğum isteğiyle gitmemiştim ben epidural normal istiyodum.çünkü çevreden beni o kadar korkuttularki bazıları sen nasıl normal doğum ypacaksın allah yardım etsin günlerce sancı çekenler var öbür dünyaya gidip gelmiş gibi oluyosun falan filan tabi bunlar beni hep korkuttu.dolayısıyla epidural normal istedim.lafı çok uzattım:))) gelelim doğum gününe.bi gece önce rondoda acı biber çekmiştim kapağı bi açtım genzime kaçtı acısı.kaçkere hapşurdum falan öksürük krizi sanırım o tetikledi birazda.hapşırıklardan sonra karnıma bi ağrı girdi ama bebekde bi hareketlendi oda çok rahatsız etti.heralde öksürme ve hapşırığın etkisiyle tam yerleşti yerine.sonra gecede ağrılaarım oldu ama hafif.lavaboya bi gittim saat 5te nişan gelmiş.sabah duşumu aldım 9da doktora gittik.doktor alttan muayne edince hafif adet gbi sancılar ve kanama gelmeye başladı 2cm açılma var dedi.epidural için 4cm olmasıın beklicez dedi.anestezi uzmanıyla görüştük.kağıtları imzaladık.ama anestezi uzmanı gece ve hafta sonları yok.o riski göze aldım.zaten ağrım az sabahı bekler diyorum.saat beşte akşama doğru bu ağrılar arttı ve 10dkya bir gelmeye başladı.doktor odaya geldi nasılsın diyo.benim meğer doğum sancılarım başlamış ama çevreden anlatılanlardan dolayı okadar yoğun bi ağrı bekliyorumki ben gayet iyiyim sabaha kadar kalabilirim böyle dyorum doktora:)) e açıklık hala2cm.saat akşam 10 gibi sancılar 5dk da bir gelmeye başladı ve şiddeti daha arttı.inlemeler falan e bunlarda bana normal geliyor:))) dayanılmıycak gibi gelmiyor.ama saat 10dan sonrna sancılar kesintisiz ve şiddetli olmaya başladı.artık eşime çabuk birilerini çağır eni sezeryana alsınlar dedim.ebe geldi kontrol etti.açıklık bi anda 5cm olmuş.nst ye bağladılar ama ben o anı hatırlamıyorum sancılardan annem yolda doğuma yetişemedi.arkadaşlarım geldi sağolsunlar destek oldular.nstde direk kesintisiz sancı çıkmış.bana anlatılanları söylüyorum çünkü hatırlamıyorum:)))) orda bi yandan ağlayıp bi yandan bağırıyomuşum beni kandırıyosunuz siz normal doğumuamı hazırlıyosunuz diye:))) ben sezeryen istiyorum ekibi çağırın falan:)) sonra ebe geldi muayene ettiler hemen doktoru ara dediler hemşireye.ben ayağa bi kalktım suyum boşaldı.suyu görünce iyice ağlamaya başladım beni normal doğuma almayıııın sezeryan istiyorum diye.hemşirelerde beni kandırıyor yoldalar diye.doktorum geldi bu sefer ona yalvarıyorum normal yapamam diye.artık çok geç başı göründü sezeryan yapamayız demezmi.Allahım nasıl olack falan diye.sancıdan nefes egzersizi yapamadım.ama sürekli ıkınmaya çalıştım.bi ara bebeğin kafasının sıkıştığını hissettim.çok korktum bişey olcak diye.3 kere çok şiddetli bir ıkınmadan sonra çıktı kuzum ama o çıkış anındaki rahatlığı anlatamam size.onu görüyosunuz ne biliim farklı bi duyguağlam sesi.herşey normalmi fiye sordum doktora şükürler olsun normal dedi.ama o kadar korkmuşumki bebeğin eşi yukarıda kalmış.korkunca yukarı çıkar diyolar.bu sefer eş çıkmadı doğum yarım saatte oldu eşide anca yarım saatte çıkardı doktor ama içerde parçalar kalmış onun içinde ekstra narkoz verp ameliyathaneye aldılar.45dk süren bi operasyondan sonra odama gelp kuzumu kucağıma aldım.normal doğum yaptım ama narkozuda yedim:)))) kızlar normal doğumdan sakın korkmayın ben bile yaptıysam herkse yapar gerçekten.şu an alt bölgedeki dikişlerim biraz ağrıyor ama çok değil.uzun lafın kısası normal doğum hiiiiç beklediğim gibi değilmiş e illaki sancı olacak içinzden can çıkıyo olcak o kadar ama anlatıldığı boyutlarda aman aman değil.kızlar hepinize sağlıklı güzel doğumlar kolay doğumlar diliyorum.öpüyorum hepinizi.

arkadaşlar gözünüz aydın yavrularınızın mis kokusuna kavuşmuşsunuz.allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bekleyen arkadaşlara inş.

doğum yapan arkadaşlarımın hepsinin gözüaydın.. darısı tüm doğum yapacaklara.. rabbim kolay doğum nasip etsin hepimize inşallah...

arkadaşlar merhaba. doğum yapan arkadaşlarrrr hepinizin bebeğini allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle güzel bir ömür geçirin inşaallah benim sizlere bi sorum olacak.... doğumdan önce ultrasonda söyledikleri kilo ile doğum sonrası bebişlerinizin kiloları aynı mı çıktı ben normal doğum istiyorum ultrason da kilosu fazla yapamazsın diyorlar da ((

Bu konuya her girdigimde kendimi tutamiyorum cok duygulu tüm hikayeler . Allahim bütün yavrulari sizlere bagislasin, hayirli evlat olmalarini nasip etsin insaallah

pamuk kizim yanimda mışıl mışıl uyuyor :-D

Merhaba kizimin teyzelerii
doğum.günü : 27 ekim 2013
doğum.saati : 17:45
doğum.kilosu: 2.970 gr
doğum.boyu: 52 cm
doğum.şekli : normal.doğum
doğum.haftasi :39+1

25 ekimde sancim vardi hastaneye geldik acilma yok deyip gonderdiler. 26 ekim cumartesi gunu evimi temizledim yemeğimi yaptim esimede dedim biz bu gece gidecegiz oda güldü. Sabah 5 gibi wc ye kalktim idrarin disinda bi sıvıydi gelen, hemen anladum ki arkasindan nişan.geldi, eşimi uyandırdı m, banyomu yaptim hazirlandik ciktik evden. 7, 5 da acile giriş yaptik, suyum azalmış 2 cm acilma var ve yatisim yapıldı. Sanci odasina yattim ama hiç sancim yok gülüyorum etrafa, ordada kontrol ettiler ve açıklık 3 cm dediler oh oh dedim cabuk kurtulacam. 9 da tekrar baktılar aciklik ayni su kalmamis verdiler suni sanciyi saat 9 dan akşam beş kirkbese kadar suni sanci ile sanci cektim, aciklik 10cm oldu ama kizim kanala tam girmediği için doğum.başlamıyor, o andan sonrasini hayatimdan cikariyorum :'( kizim insin diye göğüs kafesime bastirmalari çektiğim sanci içimdeki eller , öleceğim nefes alayim dedim, kalp atislari yavasladi duramayiz deyip bidaha yuklendiler sonra hemen.doğum.odasina aldilar,2 seferde orda yuklendiler ikinamadim gücüm kalmamisti veee sonra inceee bir ses yavrum çıktı ağrı bitti, sanci bitti, hemen temizlediler, o arada eşini çıkardılar iyice rahatladım sonra 1 saat kizimla başbaşa kaldık odada, kizimin kontrolleri yapıldı, benim kontrollerim yapildi dikisim yapildi ve odamiza geldik :-D enzirdim altina yapti değiştirdim ve sonra uyudu. Bütün gece sevinç, şaşkınlık, heycan bir arada uyuyamadim, öyle kizimi izledim. Sabah benim dikişler kontrol edildi, kizimin göz kulak kontrolu, kalbi kontrol edildi, sonra ilk aşısı ve topuk kani alindi ve saat 1 de taburcu olsbilirsiniz denildi ikimizde iyiydik ve birde babamiz bizi almaya geldi....
Bugun kizimla gecen 10.gunumuz, cok baska cok farkli bi duygu ona baktikca icim cosuyor resmen. Rabbim olmayanlara ve dileyen herkeze nasip etsin. Rabbim her kadina bu duyguyu yasatsin insallah. Sanci esnasında hepiniz geldiniz aklıma, hepiniz için dua ettim inşallah hayırlısı ile kurtulun

doğum yapan arkadaşlar bebişinizin kilosu ultrasonda söyledikleri ile aynı çıktı mı???? ben normal istiyorum da büyük diyorlar yapamazsın ((

canım benim bebişimin tam söylendiği gibi çıktı.bence doktorunu dikkatealmalısın.zor bir doğum olursa bebişine zarar gelebilir sıkışabilir allah korusun.

canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı günlerde inş.

cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. bende ondan çok korkuyorum bebişime bi zarar gelmesin de ((

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
sizinkileri okudukça daha da sabırsızlanıyorum ama benim oğlanın acelesi yok gibi

[COLOR="#0000arCD"][/COLOR] kızlar Allah hepinize meleklerinizle birlikte uzun sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah darısı başıma işallah

okudukça duygulandım bende artık gelsin istiyorum oğlumun ama yeri rahat sanırım zaman geçtikçe korkularım artıyor ama sizinkileri okuyunca biraz rahatladım :18:

oooyyy yerim ben sizi. teyzesi severmiş meteciğiii... :) çok güzel anlatmışsın fidoşuumm. seninle hep epidurali konuşuyorduk ama beni de cesaretlendirdin. :) öpüyorum seni de oğluşunu da. Allah'a emanet olun...

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Adı : Demir
Doğum günü: 3 kasım 2013
Doğum saati : 14:14
Doğum haftası: 40+0
Boyu- kilosu : 53 cm-3500 kg
Doğum şekli: sezeryan

3 kasım pazar sabahına kadar ne sancım ne nişan nede başka doğum belirtisi yaşamadım. Yalnız 38 haftadan beri 1 cm açıklık ve bebek doğum kanalına girmişti ama 2 hafta boyunca hiçbir gelişme olmamıştı. Pazar sabahı saat 4 gibi suyum geldi ve hastaneye gittik. Dr zamanın var ama suyun geldiğine göre seni hastaneye yatırmamız lazım dedi. Nst ye bağlandım ve sunni sancı yedim 8 saat boyunca... Nst de sorun oldu... sancı gelince bebeğin kalbi duracak gibi oluyordu dr da sen normal doğum istiyorsun ama nst de sorun var ve suyun geldi bekleyemeyiz eğer beklersek tüm ihtimalleri göz önünde bulundurman lazım dedi bende eşimle konuştum sezeryana karar verdik ve hazırlanmaya başladık. Gülerek ameliyathaneye indim eşim yanımdaydı ve komple anestezi istedim.bebeğin ayağına komple kordon dolanmış ve çıkamıyormuş o yüzden sıkıntı oluşmuş. 20 dk sonra falan işlem bitmiş ve beni uyandırmaya çalışmışlar odama geldiğimde bebeğimi hayal meyal hatırlıyordum ve kendime 5 saat sonra geldim. Doğumdan 8 saat sonra ayağa kalktım ve yürümeye başladım. 24 saat sonra da eve geldim. Sütüm hala gelmedi ama bebek memeyi tutuyor. Memeyi tutarken enjektör ile mama veriyoruz. Bugün yarın sütün gelmesini bekliyoruz (
Bebeğin evimizde olması dünyanın en güzel şeyi maşallah çok tatlı ve çok uslu pamuğum. Allah herkese nasip etsin böyle bir mutluluk. Ben 40 haftalık zorlu bir süreci sağlık ve sıhhatle iyi geçirdim inşallah benim gibi bekleyen herkese bunu yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…