2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ceylin bende aynı ilacları kullanıyorum sadece glukopaghe kullanmıorum benimde 2 kaybım var bide ben iğneyi günde 2 kez kullanıyorum inş allah ım bu kez onları bize bagışlar....

merhaba aranıza yeni katılıyorum hepiniz selam burda kadrleri aynı olan çok insan var bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi yine hamileyim bende iğne kullanıyorum günde 1 kez busefer hepimiz bebeklerimizi çok sağlıklı kucğımıza alacağız buna kalpten inanıyorum..

kızlar bende martta ilk defa anne olacağım inşallah,15 mart gözüküyor.
çok şükür bulantım falan olmuyor sadece halsizlik var. inş böle sürer.

kızlar bende martta ilk defa anne olacağım inşallah,15 mart gözüküyor.
çok şükür bulantım falan olmuyor sadece halsizlik var. inş böle sürer.

Allah bebişine kavuştursun sağsalim inşallah senide bizleride ne güzel bulantın yok ben daha yeni hamileyim kese yeni göründü ama bugün midem bulanmaya başladı

Allah bebişine kavuştursun sağsalim inşallah senide bizleride ne güzel bulantın yok ben daha yeni hamileyim kese yeni göründü ama bugün midem bulanmaya başladı

Canım mide bulantıları birazda psikolojik olabiliyor aklınıza hiç getirmeyin bulantıyı bide öle deneyin ben 10. haftadayım kalp atışlarınıda duyduk allah sağsalim sişzlerede duyursun inşallah.

inşallah hepimiz sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bulantı için bikaç yerde okudum sabahalrı çubuk kraker iyi geliyormuş

inşallah canım bende pazartesi günü görecem bebegimi

kontrolden geldim çok şükür pıtpıt hızlıcana atıyor yavrumun kalbi..
çok hoşuma gitti ya inş.Rabbim tamamına erdirir cümlemizinkiyle birlikte..
bundan sonraki randevum 12 ağustos'ta..
iğneleri belki bıraktırabilirim dedi 2ayın dolunca,eski testleri istedi yine bakıcakmış.

Son düzenleme:

gözün aydın darısı bizlere olsun bişi sorucam kesenin ölçümü ne çıkmıi yazarmısın burayA????????????

bende ilk kez anne olacağım mart başında dedi doktorum ama öncde gelebilir :) herkesi sağ salim kurtarsın allahım

herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar:)) galiba bende mart annesi olacağım 6 haftalık hamileyim yarın doktora gideceğiz bebişimizin kalbini dinleyeceğiz:)) çok heyecanlıyım ilk kez anne olacağım 1 yıllık evliyim biraz sürpriz oldu bebişimiz ama Allah ım yokluğuyla imtihan etmesin

ne yapmam gerekiyor ne yemeliyim ya da nelere dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum çok abartmak istemiyorum malum sakınılan göze çöp batarmış ama yavrumada kıyamıyorum

cok sevindim arkadasım allah ım herkese bu duyguyu tattırsın insallah inanılmaz bişey ya icinde bir sey günden güne büyüyor

meraba arkadaşlar. Allah nasip ederse bende mart annesi olacağım. doktor 26 mart dedi . 6+2 yim şuan.ama son kontrolde 1 hafat geriden geliyodu bebişim. doktor bi şey demedi ama aklıma takıldı bi sorun var mı diye.Allh hepimizin yavrusunu korur inşallah...

merhaba hamişlerim biliyomusunuz bugün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim ama malesef boş gebelik çıktı. İlk bebeğimi de düşürmüştüm zaten

ay canım yanlış anlamışsın biz daha yeni keseyi gördük ayın 15 gel dedi kalp atışları için devletteki pzrteside özelde kontrolüm var bakalım orda nolucak tahliller troid t3 t4 vitami idrar vs. vs.

ayyy evet ben yanlıs anladım cunku benm bebek gorundukten sonra o tahlıller yapıldıgı ıcın oyle düşündüm senide

cok sevindim arkadasım allah ım herkese bu duyguyu tattırsın insallah inanılmaz bişey ya icinde bir sey günden güne büyüyor
evet cnm ya Rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin bize..
merhaba hamişlerim biliyomusunuz bugün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim ama malesef boş gebelik çıktı. İlk bebeğimi de düşürmüştüm zaten

cnm hakkında hayırlısı çok üzüldüm..İnş.Rabbim kucağına alabileceğin yeni bir gelebelik nasip eder en kısa zamanda...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.
Bahar çiçekleri gibi olucaklar ömrümüze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…