merhaba hamişlerim biliyomusunuz bugün bebeğin kalp atışlarını dinlemek için doktora gittim ama malesef boş gebelik çıktı. İlk bebeğimi de düşürmüştüm zaten
ne denir bilmem kigeçmiş olsun canım üzülme çok,şimdi ne olacak peki?
merhaba öncelikle hepimiz için hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağsalim..
ben İstanbuldayım,28 yaşındayım.Allah izin verirse tahmini doğumum 19-03-2013
2 kere kaybım var,bu yüzden rahat bir dönem geçiremiyorum.lekelenmem oldu 1 hafta evde yattım,sonra mecbur işe döndüm
bugün kontrolümüz var inş.minik meleğimin kalbi atmaya devam ediyordur...
kullandığım ilaçlar progestan,glukopaghe,coraspin,folbiol ve de cleaxane iğne
arkadaşlar benm kasıklarım çok ağrıyor doktor normal dedi ama sizdede var mı
yağa kalkarken derken? Bende oturup kalkarken bi de bazen hiç belli olmayan zamanlarda kasıklarımda ağrı oluyor..bunlar normal bence rahmimiz büyüyo organlarımız yer değiştiriyor..günaydın anneciklerrr.umarım hepiniz bebişlerinizle çok iyisinizdir.ben bugün yine yoğun bir güne başladım hem hamilelik hem bankacılık zor işmiş bunu anladım:) ya kızlar benim bazen böyle yağa flan kalkarken böle bi ağrı giriyor anki alttan çekiyolarmış gibi sizdede oluyormu normal mi acaba korkuyorum bebişime bişy olacak diye..
sağol cnm amin.ilaçların ne için verildiğini biliyorum cnm da coraspin tansiyon için değil kan sulandırırcanım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın melegını kalbını ferah tut tatlım sana verdıgı ılaclar dusugu engellemek ıcın progestan seker hastalıgın varsa yada aılede bırınde seker varsa glukopagne tansıyon cıkmasın dıye co aspırın vermıs dıgerlerını bılmıyorum ne ıse yarar ama sımdı sen soruyorsundur bunları nerden bılıyorsun dıye bana da verdı cunku tatlım sen kendını yorma stres yapma hatta unutmaya calıs meleklerımız bızı bırakmayacaklardır
normal canım bebeğimiz ben burdayım diyor.arkadaşlar benm kasıklarım çok ağrıyor doktor normal dedi ama sizdede var mı
bugun ıtıbarıyle bebegım 7 haftalık oldu.ıcımde buyuyor olmasını bılmek cok guzel.doktor kalp atısını da gordu ama bıze dınletmedı.hamılelık rabbımın mucızesı.doktorum sımdılık bana test fılan vermedı acaba ne zaman guatr seker e bakılır.
bizede dinletme taraftarı değildi çünkü bunun için bebişe biraz ısı gönderiyolarmış,ama dün dinledik 1-2 sn.de olsa eşim ısrar etti:)
arkadaşlar benm kasıklarım çok ağrıyor doktor normal dedi ama sizdede var mı
bende de var canım boyle batıp cıkma gıbı bır agrı oluyor normalmıs rahım bebek ıcın yer hazırlıyormus bır de psıkolojık mı bılmıyorum ama esım ne zaman elımı tutsa yada yanyana otursak sankı daha cok agrıyor kıskanıyor mu dıyecegım ama daha cok kucuk gıbıme gelıyor
merhaba arkadaslar bende mart 2013 annesi olacam allah kısmet ederse bundan öncede 2 tane gebelik yasadım ama ikisi de 5 aylıkken karnımda öldüler inş allahım bana bunu bagışlar hepimize saglıklı bir şekilde bebeginizi kucagınıza almayı nasıp eder inş...
ne denir bilmem kigeçmiş olsun canım üzülme çok,şimdi ne olacak peki?
kızlar bişi sorucam ben 6.haftadayım geçtiğimiz pazartesi keseyi gördük çok küçüktü doktor bu önümüzdeki pazartesiye yine çağırdı kesenin büyüyüp büyümediğine bakıcakmış hani yazdıklarımızın altında gebelik bilgisi çıkıyorya kalp atımı oluyo diye yazıyo orda anlıyamıyorum bi anormallikmi var yada kalp atışını doktora gidince görebilirmiyizki aklım karıştı korkuyorumya ne düşünücemi sapıtıyorum biraz evhamda yapıyorum ama yorumlayın nolur
kızlar bişi sorucam ben 6.haftadayım geçtiğimiz pazartesi keseyi gördük çok küçüktü doktor bu önümüzdeki pazartesiye yine çağırdı kesenin büyüyüp büyümediğine bakıcakmış hani yazdıklarımızın altında gebelik bilgisi çıkıyorya kalp atımı oluyo diye yazıyo orda anlıyamıyorum bi anormallikmi var yada kalp atışını doktora gidince görebilirmiyizki aklım karıştı korkuyorumya ne düşünücemi sapıtıyorum biraz evhamda yapıyorum ama yorumlayın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?