2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydın anneciklerrr.Umarım hepiniz bebişlerinizle çok iyisinizdir.Ben bugün yine yoğun bir güne başladım hem hamilelik hem bankacılık zor işmiş bunu anladım:) Ya kızlar benim bazen böyle yağa flan kalkarken böle bi ağrı giriyor anki alttan çekiyolarmış gibi sizdede oluyormu normal mi acaba korkuyorum bebişime bişy olacak diye..

selam,

bu gün 6+5 im,son üç gündür giderek artan mide bulantılarım başladı.
açken de bulanıyo tokkente,herşeyden bulanıyo ama hiç kusmadım daha.
geçtiğimiz pazar günü 5+0 ken kesenin içinde bebeğimizi gördük.boyu 3.26mm idi :)))
doktor kalp atışları da başlamış dedi ama duymadık.göğüslerim büyüyo ve çok acıyo,kılcal damarlarım iyice belirginleşti.
geceleri devamlı uyanıyorum,tilki uykusu gibi oldu tam.gün içinde de mutlaka 2-3 saat uyuyakalıyorum koltukta :)))
kasık ağırmda var bide aniden sağ sola dönerken yumurtalıklarımın olduğu yerde bi gerilme oluyo.normalmiş rahim duvarları büyürken geriliyomuş.yedinci haftamın özeti bu yani :))

ne denir bilmem ki geçmiş olsun canım üzülme çok,şimdi ne olacak peki?

Canım denecek tek birşey var bu dünyanın sonu değil allah böle şeylerden sonra çok çok sağlıklı bir bebek nasip ediyor yeterki sen isyan etme ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim içimde kıpır kıpırken ama allah sabrını veriyor hiç kafana takma sakın üzülme geçmiş olsun canım..

canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın melegını kalbını ferah tut tatlım sana verdıgı ılaclar dusugu engellemek ıcın progestan seker hastalıgın varsa yada aılede bırınde seker varsa glukopagne tansıyon cıkmasın dıye co aspırın vermıs dıgerlerını bılmıyorum ne ıse yarar ama sımdı sen soruyorsundur bunları nerden bılıyorsun dıye bana da verdı cunku tatlım sen kendını yorma stres yapma hatta unutmaya calıs meleklerımız bızı bırakmayacaklardır

arkadaşlar benm kasıklarım çok ağrıyor doktor normal dedi ama sizdede var mı

canım herkesin hamilleği birbirinden farklı oluyor ama benımde kasıklarımda yatarken sancı oluyor.işteyken pek sıkıntım yok ta eve gidip kendimi dinlemeye başlayınca ozman daha nazlı oluyorum:)

bugun ıtıbarıyle bebegım 7 haftalık oldu.ıcımde buyuyor olmasını bılmek cok guzel.doktor kalp atısını da gordu ama bıze dınletmedı.hamılelık rabbımın mucızesı.doktorum sımdılık bana test fılan vermedı acaba ne zaman guatr seker e bakılır.

yağa kalkarken derken? Bende oturup kalkarken bi de bazen hiç belli olmayan zamanlarda kasıklarımda ağrı oluyor..bunlar normal bence rahmimiz büyüyo organlarımız yer değiştiriyor..
sağol cnm amin.ilaçların ne için verildiğini biliyorum cnm da coraspin tansiyon için değil kan sulandırır
stres yapmamaya çalışıyorum inş. Bu kez herşey güzel olucal..
normal canım bebeğimiz ben burdayım diyor.

bizede dinletme taraftarı değildi çünkü bunun için bebişe biraz ısı gönderiyolarmış,ama dün dinledik 1-2 sn.de olsa eşim ısrar etti:)

bende de var canım boyle batıp cıkma gıbı bır agrı oluyor normalmıs rahım bebek ıcın yer hazırlıyormus bır de psıkolojık mı bılmıyorum ama esım ne zaman elımı tutsa yada yanyana otursak sankı daha cok agrıyor kıskanıyor mu dıyecegım ama daha cok kucuk gıbıme gelıyor

mrb sizinki tüp bebekmi

Çok üzüldüm diğer bebişlerinize Rabbim bu hamileliğinizde yar ve yardımcınız olsun umarım sorunsuz ve harika bir hamilelik geçirip sağlıkla bbeğinizi kucağınıza alıp mis gibi koklarsınız inş.

merhabalar kızlar yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz inşallah bu hızla çoğalırız ne güzel haberler bunlar

boş gebelik yaşayan arkadaşım çook geçmiş olsun Allahtan sabır dile sakın isyan etme çünkü yenisini verip seni sevindiricek olan yine Allah... acını çok iyi anlıyorum dualarım seninle canım benim.

kızlar bişi sorucam ben 6.haftadayım geçtiğimiz pazartesi keseyi gördük çok küçüktü doktor bu önümüzdeki pazartesiye yine çağırdı kesenin büyüyüp büyümediğine bakıcakmış hani yazdıklarımızın altında gebelik bilgisi çıkıyorya kalp atımı oluyo diye yazıyo orda anlıyamıyorum bi anormallikmi var yada kalp atışını doktora gidince görebilirmiyizki aklım karıştı korkuyorumya ne düşünücemi sapıtıyorum biraz evhamda yapıyorum ama yorumlayın nolur

Merhaba.Bende Allah nasip ederse(inşaallahhh) mart annesi olacağım.Bizde çarşamba günü gördük keseyi ama henüz embriyo oluşmamış,6+1 deyim ama 2 hafta bekleyelim dedi doktorum.Hemen olmayabilirmiş.SAT her gebelikte baz alınmıyor en azında benim yumurtlama tarihim geç bir tarihmiş.Muhtemelen seninki de öyle.Korkma demek isterim ama ben çok korkuyorum boş gebelik mi diye?2 gün ağladım Gündüz uykularımda bile rüya gördüm bebeğimi kaybettiğime dair.Ama beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.İnşaallah bizde güzel haberler alırız..Sağlıkla doğurur büyütürüz yavrularımızı..

canım bir anormallik yok, ultrasonda kalp atışını hem duyuyosun, hemde görebiliyosun. bana dinletmedi doktorum ama gösterdi, ufak bişey hareket ediyor kesenin için pıt pıt, çok net görülüyor. ben 7.haftada gördüm. hatta ondan 4 gün öncesinde gittiğimde bebeği görememişti doktor ama 4gün sonra kalp atışlarını izledik. acele etme, içini ferah tut, sende hayırlısıyla görürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…