Merhaba.Bende Allah nasip ederse(inşaallahhh) mart annesi olacağım.Bizde çarşamba günü gördük keseyi ama henüz embriyo oluşmamış,6+1 deyim ama 2 hafta bekleyelim dedi doktorum.Hemen olmayabilirmiş.SAT her gebelikte baz alınmıyor en azında benim yumurtlama tarihim geç bir tarihmiş.Muhtemelen seninki de öyle.Korkma demek isterim ama ben çok korkuyorum boş gebelik mi diye?2 gün ağladımGündüz uykularımda bile rüya gördüm bebeğimi kaybettiğime dair.Ama beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.İnşaallah bizde güzel haberler alırız..Sağlıkla doğurur büyütürüz yavrularımızı..
canım bir anormallik yok, ultrasonda kalp atışını hem duyuyosun, hemde görebiliyosun. bana dinletmedi doktorum ama gösterdi, ufak bişey hareket ediyor kesenin için pıt pıt, çok net görülüyor. ben 7.haftada gördüm. hatta ondan 4 gün öncesinde gittiğimde bebeği görememişti doktor ama 4gün sonra kalp atışlarını izledik. acele etme, içini ferah tut, sende hayırlısıyla görürsün inşallah.
canım bir anormallik yok, ultrasonda kalp atışını hem duyuyosun, hemde görebiliyosun. bana dinletmedi doktorum ama gösterdi, ufak bişey hareket ediyor kesenin için pıt pıt, çok net görülüyor. ben 7.haftada gördüm. hatta ondan 4 gün öncesinde gittiğimde bebeği görememişti doktor ama 4gün sonra kalp atışlarını izledik. acele etme, içini ferah tut, sende hayırlısıyla görürsün inşallah.
12 gün var ama bana bir yıl var gibi geliyor.Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ağlama krizleri tutuyor bazenRahat bir doktorum var benim.Bugün genitalimde ağrılı bir beze oluştu onun için tekrar gittim o arada da konuyu açtım.Neler olacağını bilemeyiz dedi.Burdan çıkınca başımıza bir taş düşüp ölebilirmişiz :) Güleyim mi ağlayım mı bilemedim..Sabır..Sen sormadın mı keseyle ilgili birşeyler?Yada yumurtlama zamanı ile ilgili?Bir de bu ilk bebek mi?
Merhaba.Bende Allah nasip ederse(inşaallahhh) mart annesi olacağım.Bizde çarşamba günü gördük keseyi ama henüz embriyo oluşmamış,6+1 deyim ama 2 hafta bekleyelim dedi doktorum.Hemen olmayabilirmiş.SAT her gebelikte baz alınmıyor en azında benim yumurtlama tarihim geç bir tarihmiş.Muhtemelen seninki de öyle.Korkma demek isterim ama ben çok korkuyorum boş gebelik mi diye?2 gün ağladımGündüz uykularımda bile rüya gördüm bebeğimi kaybettiğime dair.Ama beklemekten başka birşey gelmiyor elimden.İnşaallah bizde güzel haberler alırız..Sağlıkla doğurur büyütürüz yavrularımızı..
canım benim bir düşük bir kürtajım var yani bu 3. inşallah bunda bi aksilik olmaz benim sorunum kan pıhtılaşması hergün iğne vurduruyorum kese için çok küçük dedi 1hafta sonra gelin büyüyüp büyümediğine bakalım dedi büyürse sorun yok ama büyümezse başımız dertte demektir dedi ve beni çok korkuttu bunu söylediğimde ise ben bi sorun var demedim dedi başkada bişi demedi bu doktor özeldi sonra devlete gittim ertesi gün 9mm kesen var dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi anlıyamadım galiba özeldeki tedbirli olmaya çalışıyo 2kaybım var diye aslında benimde kafam çok karışık pazartesi kontrole gidicez bakalım nolucak işte bu zamanda nasıl geçer bilmiyorum öl öl diril Allah sanada banada yardım etsin inşallah bebeişlerde bi sorun olmaz ya ay valla bende çok korkuyorum napıcaz
mrb sizinki tüp bebekmi
hıc korkma canım.bana neler neler dedıler dıs gebelık olabılır,kesenın seklı duzgun degıl,bos gebelık olabılır.ama dun gıttım bebegımı de kalp atısını da gorduk allah ın ıznıyle.korkma bol su ıc,cevız badem fındık ye.bı dahakı kontrolunde kalp atısını bıle duyacaksın.
İnşaallah Allah ım inşaallah.Ne kadar adaklar adadım bir bilseniz..Neler yemiyorum ki (ki çok bulantım var),sürekli konuşuyorum onunla.Ben de duyabilsem kuzumun kalp atışları..Sabır ne zor şeymiş
Var demek ki bu özel doktorlar da birşey.Benim ki de sen nereden çıkarıyorsun bunları diyor :) Bana da 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi doktorum,kötü birşey olsa söylerdi bu patavatsızlar herhalde.İşin kötüsü ben epilepsi hastasıyım kabus gördükçe ya da üzüldükçe sıçramalarım artıyor.Yine de yapacak birşey yok.Benim ki sürekli ultrasona karşı,o yüzden 15 gün bekletiyor.İlk iki bebek için üzüldüm.Ama bir arkadaşım ben bu olaylar yüzünden ağlarken Allah ın hazinesi büyüktür demişti.Bizim de payımıza düşmüştür herhalde bir kaç pırlanta :)
İnşaallah Allah ım inşaallah.Ne kadar adaklar adadım bir bilseniz..Neler yemiyorum ki (ki çok bulantım var),sürekli konuşuyorum onunla.Ben de duyabilsem kuzumun kalp atışları..Sabır ne zor şeymiş
kızlar bişi sorucam ben 6.haftadayım geçtiğimiz pazartesi keseyi gördük çok küçüktü doktor bu önümüzdeki pazartesiye yine çağırdı kesenin büyüyüp büyümediğine bakıcakmış hani yazdıklarımızın altında gebelik bilgisi çıkıyorya kalp atımı oluyo diye yazıyo orda anlıyamıyorum bi anormallikmi var yada kalp atışını doktora gidince görebilirmiyizki aklım karıştı korkuyorumya ne düşünücemi sapıtıyorum biraz evhamda yapıyorum ama yorumlayın nolur
kızlar bazen geç döllenme oluyor,herkesin kalp atışını 6.haftada görmesini bekleyemeyiz bence...
Ben de 6+2 de görüldü o da vajinal usg ile,karından baktığında yoktu.
kürtajdan sonra 5 ay korunduk sonra 4ay korunmadık gebe kalamadım bu ayda olmazsa doktordan yumurta takibi çatlatma iğnesi falan isticem diyodum Allah bu mübarek ayda bize hamile kalmayı nasip etti bizim gönlümüzün muradını verdi inşallah kucağımıza almayıda nasip eder Allahtan başka sığınıcak yardım isticek kimsemiz yok bol bol dua edip Allahtan gelene razı olucaz hadi boşver bırakalım bu konuyu nasıl bulantı kusma baş dönmesi falan oluyomu nasıl gidiyo
ya karından görülmezse alttan bakması için doktora talep edebiliriz o zaman bi sakıncası yok dimi???
Ben bebeğim olsun diye Berat kandilinde dualar etmiştim(Eğer hamile kalırsam ve erkek olursa 2.ismi Berat olacak diye eşimle karar vermiştik.)inşaallah Kadir gecesinde de kalp atışlarını duyacağım :)Bulantı ile aram kötü hiç birşey yemek istemiyorum 2 hafta 3,5 kilo verdim ama uyku başdönmesi hiçbirşey yok.Sen de durumlar nasıl?
Ben çok sinirli oluyorum,iştahım çok yok ama sık sık bişi atıştırma ihtiyacı duyuyorum sanki midem bulanır gibi oluyor ve de kokulara çok hassasım,sizlerde ne gibi değişiklikler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?