2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar kimse girmemiş daha ben bugün tahlillerimi yaptırdım hepsi çok iyi dedi doktor sizler nasılsınız bugün ne haberleriniz var bakalım :))

masallah cok guzel.benım de kontrolum yarın korkuyorum bol bol dua edıyorum.gecen hafta sadece kese gorunmustu ıcınde bebek gorunmemıstı.ınsallah bu hafta gorunur.senın gorundu mu

merhaba arkadaslar bende mart 2013 annesi olacam allah kısmet ederse bundan öncede 2 tane gebelik yasadım ama ikisi de 5 aylıkken karnımda öldüler inş allahım bana bunu bagışlar hepimize saglıklı bir şekilde bebeginizi kucagınıza almayı nasıp eder inş...

Mrb arkadaslar.aranızda cmv ıgg ve anti ıgg ayrıcam antı ıgm testlerını yaptran arkadaslarm vardır sanırım.ıgg lerm pozitif.ıgm negatıf.ama pozıtıf degerler bıraz yuksek geldı bna.doktoru aradm bı sorun yok dedı.aynı stresı yasayan var mı tahlıl yaptrdıktan snra.allah herkesn bebisını bagslasın

canımya geçmiş olsun bende 1i düşük 1ide kürtaj 2bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim Allah sanada banada herkese yardım etsin bebeklerimizi hayırkısıyla kucaklarımıza alalım inşallah

kızlar ben bursada oturuyorum bursa medicalde ahmet yılmaz beye gidiyorum sizce nasıl bi doktor onunla devam etmelimiyim bileniniz varsa paylaşsın

meraba kızlar.ben de mart annelerindenim çokk heyacanlıyım 9. haftadayız ama bu mide bulantıları ve kusma nolacak bilmiyorum..

Ben ikinci bebeğimi bekleyen bir anne adayıyım ve çok ama çok mutluyum.İlk bebeğim kız Ezgisu'm tam bir sarı kelebek olarak doğdu maşallah halada öyle,ikinci bebeğimi çok ama çok merak ediyorum henüz çok ufak ve sadece kalp atışlarını duyduk.Bi de bizi duyduğumuz anda endişelendiren bir şey söyledi dr.umuz;kesenin alt kısmında kan pıhtısı varmış.Sonra açıklama yaptı böyle şeyler olabiliyor embriyo büyüdükçe sorun ortadan kalkar dedi sadece takip edicez kanama yada şiddetli ağrın olmadığı sürece bir problem yok olursada hemen haberim olsun müdahele edelim dedi çünkü Allah korusun o zaman düşük tehliikesi olurmuş.Çok şükür şimdilik hiç bir şikayetim yok sabah mide bulantılarım dışında.Şimdi hevesle tahmini tarihe doğru yol alıyoruz,umarım bütün hamile anneler güzel bebeklerini sağsalim kucaklarına alıp koklarlar.Cennet kokusu bu olsa gerek kızımın kokusuna doyamamıştım:)

merhaba kızlar...ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu..doktorum 24.03.2013 dedi doğum tarihi olarak...cuma günü tekrar kontrolüm var kalp atışı duyabilmek için gidicem inş bu sefer sağlıklı olur önceden bir düşük yapmıştım endişeliyim biraz..

merhaba öncelikle hepimiz için hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağsalim..
ben İstanbuldayım,28 yaşındayım.Allah izin verirse tahmini doğumum 19-03-2013
2 kere kaybım var,bu yüzden rahat bir dönem geçiremiyorum.lekelenmem oldu 1 hafta evde yattım,sonra mecbur işe döndüm
bugün kontrolümüz var inş.minik meleğimin kalbi atmaya devam ediyordur...
kullandığım ilaçlar progestan,glukopaghe,coraspin,folbiol ve de cleaxane iğne

Son düzenleme:

ceylin bende aynı ilacları kullanıyorum sadece glukopaghe kullanmıorum benimde 2 kaybım var bide ben iğneyi günde 2 kez kullanıyorum inş allah ım bu kez onları bize bagışlar....

günaydın arkadaşlar..benim de önceden 1 düşüğüm oldu şu anda folbiol,coraspin ve progestan alıyorum tedbir amaçlı Allah a şükür lekelenmem yok inş.da olmaz

ceylin bende aynı ilacları kullanıyorum sadece glukopaghe kullanmıorum benimde 2 kaybım var bide ben iğneyi günde 2 kez kullanıyorum inş allah ım bu kez onları bize bagışlar....

inşallah arkadaşım
benim iğne tedbir amaçlı,testlerim temiz çıktı.
göbüşüm şimdiden şişti ama napalım canları sağolsun..5 senenin özlemi bu herşey değer yavruma.
yeterki sağlıklı olsun
kontrolüm ü sabırsızlıkla bekliyırum dün ertelenmişti inş.bugün aksilik olmaz.

inşallah canım bende pazartesi günü görecem bebegimi

günaydın arkadaşlar..benim de önceden 1 düşüğüm oldu şu anda folbiol,coraspin ve progestan alıyorum tedbir amaçlı Allah a şükür lekelenmem yok inş.da olmaz

arkadasım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsun ben öyle kullanıyorum da o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…