2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Yaa kızlarrrrr çok fenasınızzzzzzz ama çok özendim şimdi size süpr bişey yaa evd oturup kitap okumak v.izlemek ohhh rahat rahattt stres yokk dün akşam 9 da çıktım işten 10 da evdeydim toplantı vardı ve saat 10 a kadar açtım inanabiliyormusunuz bebişim kimbilir nasıl acıkmıştır ahhh ahhhh bende sırf bankanın doğum imkanlarından faydalanmak için bırakmıyorum katlanıyoruz bakalımm keyfini çıkarın kızlaaarrrr

yok canım hatta erken uyudum

çok özendimmm
ama işten çıkma lüksüm yok maalesef benim borç ödüyoruz ne kadar çok para atarsam kenara,o kadar iyi benim için

merhaba canım korkma yanlız degılsın bızım de aynı sıkıntı var mecburen calısmak zorundayım cunku yurt dısında yasamak turkıyeden daha zor burda tek maasla gecınmek ımkansız gıbı bırsey dıyebılırım ama olsun ya bebısler saglıklar olsunlar da calısmak eger sana cok ezıyet olmuyorsa oluruna bırak bence borc ıcın de allah odeme kolaylıgı versın canım odenır stres yapma kendıne

kıyamam ben o kuzucuga korkma o zaten senden beslenmıstır ben de dun aksam 11 de geldım eve dogduklarında kıymetımızı bılırler ınsallah onlar ıcın ne zorluklara katlandıgımızı

cnm kıyamam yaaaa...
diyorum ya hamilelik dışında bende evde oturamazdım...
ama bebeğimi düşünürken evdede vakit geçirmeyi öğrendim.. o da zaten hep miniğime yönelik faaliyetlerle geçiyor..
bir yerde kendimi oyalıyorum aslında.. ama çalışırken vakit daha çabuk geçiyordu.. evde öyle değil cnm...
rabbim tüm çalışanların yardımcısı olsun...

hayır olsun inşallahh çok güzelmiş rüyan at murattır :) hayırlara vesile inşallah :)

offf offf nasıl özendim... bugün varya ertele ertele alarmı zor kalktım valla hala uykum var yatasım var ahh evde olmakkk ne güzel bişeyyy biraz sabır artık :)

Günaydın siyamcım bana da folik asidi bıraktırdı 2 hafta oluyo elevitle gynoforen mi nedir ondan verdi ikisini içiyorum şimdi.

Tam 40 kusur gundur kusuyorum az cok ne cektigimi biliyosunuz bu sabah uyandigimda normal hi insan gibi kalktim hic ama zerre bulantim yok doktor dedi ya midenib bulanmasi herseyin yolunda gittiginin gostergesidir diye noldu dedim bebis iyimiki acaba zorla dislerimi fircalaya fircalaya ogurmeye calistim bakalim bulaniyormu diye biraz olur gibi oldu ama yok sonra ise geldim pogaca yedim bakttim tik yok su icince kusuyorum ya koca bi bardak su ictim banamisin demedi arkadindan uzum yedim yoooo gayet normalim bi demir bi folik aldim yok yine yok simdi on dakkadir bulantim agzimin o kotuvtadi geri geldi gulumsemeye basladim diyorum ya tuhaf olan benim hormonlarim degil neyse aksam dortte doktora gifiyorum 3 haftadir gormedim bebisimi bas popo mesafeside uygunsa ikili testimide yapacak bana sans dileyin:13:

kıyamam ben o kuzucuga korkma o zaten senden beslenmıstır ben de dun aksam 11 de geldım eve dogduklarında kıymetımızı bılırler ınsallah onlar ıcın ne zorluklara katlandıgımızı

VALLA bende çalışmak zorundayım özel bir şirkette 8 yılım özel sağlık sigortam var o yüzden çok rahatım doğumumuda karşılıyor ee ev kredimde var ben sizler kadar şanslı değilim biz evimizi arabamızı herşeyimizi evlandikten sonra yaptık ama 6 yılsonra kredim bitecek inşallah artık 2. bebeğe evde olurum inşallah :)

bende elevit içiyorum canım ama artık folik asiti bırakırım diye düşünüyodum 3.aydan sonra bi yararı yok diye okudum her yerde demirin içindede var folik asit hem neyse bir ay daha içicem yarasın bebişlerimizeeee

kızlar ErdeminE yi tabloda görebiliyo musunuz? Herdüzenleme paneline girince ekli gözüküyo ama sayfa da göremiyorum bi bakın bakalım sorun bende mi

hallettimm kızlar gerek kalmadı

Son düzenleme:

şans senden ve bebeginden yana olsun

Yaa kızlarrrrr çok fenasınızzzzzzz ama çok özendim şimdi size süpr bişey yaa evd oturup kitap okumak v.izlemek ohhh rahat rahattt stres yokk dün akşam 9 da çıktım işten 10 da evdeydim toplantı vardı ve saat 10 a kadar açtım inanabiliyormusunuz bebişim kimbilir nasıl acıkmıştır ahhh ahhhh bende sırf bankanın doğum imkanlarından faydalanmak için bırakmıyorum katlanıyoruz bakalımm keyfini çıkarın kızlaaarrrr

bendede aynısı oluyodu yemek borumda kalıyodu sani yediklerim gaviscon verdi dr um çok iyi geldi mide yanması falan oldugunda kullanıyorum ...aman grip olma canım ateşine dikkat et bol sıvı ve c vitamini al limon ye hatta direk...geçmiş olsun

merhaba canım bende folık asıt multıvıtamın coaspırın ve progestan takvıyesı kullanıyorum ama hepsı de gereklıymıs doktorum bana dur dıyene kadar alacagım

beni tek düşündüren folikasitti artık gerek olmadıgını düşünüyordum öyle yazıyordu her yerdede digerlerini zaten önceki kontrolde söylemişti demir ve elevite başlıyacagız diye coraspirinide zaten hamileligimin başından beri içiyorum ...herşey bebişlerimiziçin iyi olsunlarda onlar

cnmmmm
nasılsın bakalım bugün.. iznin devam ediyormu?

ıyıyım canım cok sukur o ıgrenc gunu atlattıktan sonra sımdı superım
ızne gelınce nerde bende o sans ızınlı oldugum halde calıstım ben dıyorum benden ala salak yok dıye ızınlısın yat evınde dınlen pazar gunu ıse gıttım ben anlayacagın melegımle sadece 3 gun evde yatabıldık ama bırsey de dıyeyım mı evde kaldım ya 3 gun patlayacagımı hıssettım evde olmak da cok sıkıcıymıs

bi iznini bile ağız tadıyla yaşayamamışsın cnm..
miniğin ii yaa boşwer..
ewet çalışmaya alışan insanlar için sıkıcı geliyor..
hatırlıyormusun ilk zamanlar sıkılıyordum ama alıştım şimdi.. evde vakit geçirmeyi öğrendim..
örgüyede başlıyorum şekerim

merhaba canım bende folık asıt multıvıtamın coaspırın ve progestan takvıyesı kullanıyorum ama hepsı de gereklıymıs doktorum bana dur dıyene kadar alacagım
folik asidi bırakalı 3 hafta filan oluyor,ferrum fort,coraspin ve progestan içiyorum.kısmetse bu hafta son progestan....
ben de şanssızım o konuda cnm 5 sene kiracı olduktan sonra evimizi aldık 10 sene kredili,bizim 8,5 senemiz var daha..ama ben yavrum doğunca çıkıcam artık idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…