o zaman yaşasın ev hanımlığı
gerçi hamile olmasam evde duramazdım da..
ama hamilelik dönemini evde geçirmek bence güzel.. bende koşturmalı geçen günlerime inat uzatıyorum bacaklarımı, kitap okuyorum,araştırıyorum,istediğim zaman tıkınıyorum..
valla ii oldu çalışırken bu kadar dikkat edemezdim..
bir de ip alıp örgüye başlarsam ohhh
soğuk kış günleri sıcacık ev daha ii olacak inşallah...
yok canım hatta erken uyudum
çok özendimmm
ama işten çıkma lüksüm yok maalesef benim borç ödüyoruz ne kadar çok para atarsam kenara,o kadar iyi benim için
Yaa kızlarrrrr çok fenasınızzzzzzz ama çok özendim şimdi size süpr bişey yaa evd oturup kitap okumak v.izlemek ohhh rahat rahattt stres yokk dün akşam 9 da çıktım işten 10 da evdeydimtoplantı vardı ve saat 10 a kadar açtım inanabiliyormusunuz bebişim kimbilir nasıl acıkmıştır ahhh ahhhh bende sırf bankanın doğum imkanlarından faydalanmak için bırakmıyorum katlanıyoruz bakalımm keyfini çıkarın kızlaaarrrr
cnmmmmkıyamam ben o kuzucuga korkma o zaten senden beslenmıstır ben de dun aksam 11 de geldım eve dogduklarında kıymetımızı bılırler ınsallah onlar ıcın ne zorluklara katlandıgımızı
cnm kıyamam yaaaa...Yaa kızlarrrrr çok fenasınızzzzzzz ama çok özendim şimdi size süpr bişey yaa evd oturup kitap okumak v.izlemek ohhh rahat rahattt stres yokk dün akşam 9 da çıktım işten 10 da evdeydimtoplantı vardı ve saat 10 a kadar açtım inanabiliyormusunuz bebişim kimbilir nasıl acıkmıştır ahhh ahhhh bende sırf bankanın doğum imkanlarından faydalanmak için bırakmıyorum katlanıyoruz bakalımm keyfini çıkarın kızlaaarrrr
günaydın kızlar birkaç gündür giremiyorum nete evde ustalar var ee okulda başladı .. dün gece rüyamda çok güzel bi atım vardı ona biniyodum tabirine baktım hamileyse oğlu olur yazıyo :) hehe bakalım çıkcak mı rüyam
ama hamilelik dönemini evde geçirmek bence güzel.. bende koşturmalı geçen günlerime inat uzatıyorum bacaklarımı, kitap okuyorum,araştırıyorum,istediğim zaman tıkınıyorum..
günayın güzel gebişlerhepinize merhaba bizden
herkesçikler iyidir inşallah...size ne zamandır sorucam unutuyorum şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz?biz hap manyagı olduk nerdeysemultivitamin + demire başladık ben folikasitimle beraber coraspirinde kullanıyodum onları bırakırız sanmıştım daha bir ay daha kullanalım dedi drumuz yani multivitamin+demir+folikasit+coraspirin kullanıyorum :s siz ne durumdasınız?
kıyamam ben o kuzucuga korkma o zaten senden beslenmıstır ben de dun aksam 11 de geldım eve dogduklarında kıymetımızı bılırler ınsallah onlar ıcın ne zorluklara katlandıgımızı
günaydın cnm..
gerçi senin haftan benden önde..
ben progestan ve folik asit kullanıyordum..dr 2 hafta önce folik asiti bıraktırıp elevit verdi.şimdi ikisine devam ediyorum..
demir ve kalsiyum da yazdı ama daha başlama dedi.. cuma günü kontrol var başlatabilir..
Tam 40 kusur gundur kusuyorum az cok ne cektigimi biliyosunuz bu sabah uyandigimda normal hi insan gibi kalktim hic ama zerre bulantim yok doktor dedi ya midenib bulanmasi herseyin yolunda gittiginin gostergesidir diye noldu dedim bebis iyimiki acaba zorla dislerimi fircalaya fircalaya ogurmeye calistim bakalim bulaniyormu diye biraz olur gibi oldu ama yok sonra ise geldim pogaca yedim bakttim tik yok su icince kusuyorum ya koca bi bardak su ictim banamisin demedi arkadindan uzum yedim yoooo gayet normalim bi demir bi folik aldim yok yine yok simdi on dakkadir bulantim agzimin o kotuvtadi geri geldi gulumsemeye basladim diyorum ya tuhaf olan benim hormonlarim degil neyse aksam dortte doktora gifiyorum 3 haftadir gormedim bebisimi bas popo mesafeside uygunsa ikili testimide yapacak bana sans dileyin:13:
hamişler slm;
ya benim 2 gündür midemde sıkıntı var sanki bir taş koymuşum gibi azıcık bişey yesem sanki şişiyorum rahatsız oluyorum sizde yaşadınımız bu sıkıntıyı üstüne bide burnum akıyor grip oldum
merhaba canım bende folık asıt multıvıtamın coaspırın ve progestan takvıyesı kullanıyorum ama hepsı de gereklıymıs doktorum bana dur dıyene kadar alacagım
şans senden ve bebeginden yana olsun
cnmmmm
nasılsın bakalım bugün.. iznin devam ediyormu?
bi iznini bile ağız tadıyla yaşayamamışsın cnm..ıyıyım canım cok sukur o ıgrenc gunu atlattıktan sonra sımdı superım
ızne gelınce nerde bende o sans ızınlı oldugum halde calıstım ben dıyorum benden ala salak yok dıye ızınlısın yat evınde dınlen pazar gunu ıse gıttım ben anlayacagın melegımle sadece 3 gun evde yatabıldık ama bırsey de dıyeyım mı evde kaldım ya 3 gun patlayacagımı hıssettım evde olmak da cok sıkıcıymıs
folik asidi bırakalı 3 hafta filan oluyor,ferrum fort,coraspin ve progestan içiyorum.kısmetse bu hafta son progestan....merhaba canım bende folık asıt multıvıtamın coaspırın ve progestan takvıyesı kullanıyorum ama hepsı de gereklıymıs doktorum bana dur dıyene kadar alacagım
ben de şanssızım o konuda cnm 5 sene kiracı olduktan sonra evimizi aldık 10 sene kredili,bizim 8,5 senemiz var daha..ama ben yavrum doğunca çıkıcam artık idare edicezvalla bende çalışmak zorundayım özel bir şirkette 8 yılım özel sağlık sigortam var o yüzden çok rahatım doğumumuda karşılıyor ee ev kredimde var ben sizler kadar şanslı değilim biz evimizi arabamızı herşeyimizi evlandikten sonra yaptık ama 6 yılsonra kredim bitecek inşallah artık 2. Bebeğe evde olurum inşallah :)
ooooo öğlen şerifleriniz hayırlı olsun cnmGünaydın hamişleerrr
Öğlen oldu biliyorum ama ben yeni uyanabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?