2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Düşünceli arkadaşım benim
İki gün biraz kötü geçti,o yüzden giremedim(Dün bir ara girdim ama eşim aldı elimdendinlen diye)Hala toplanamadım bu saatte kahvaltı yapıyorum,oysa benim ilaçlarımı en geç 11 de almam gerekiyor
Çok şükür yavrumla ilgili değilmiş,epilepsiyle ilgili biraz sıkıntılıydım.
Pazar gecesi hastaneye gittik ben gebelikten sandım değilmiş çok şükür.
Bebeğimi de gördüm bu arada teyzesi,
Ters bir masa gibi ecemcimeller ayaklar yukarıda uyuyormuş,kıpırdamıyınca nefesimi tutmuşum.Ama sonra kalktı,oynadı,zıpladı(yaylandı daha doğrusu)Sonra da sırtını döndü bize
Hastaneye girerken ağlıyordum,ama çıkarken unuttum herşeyi..
Hasretim dindi ama biraz,şimdi 17 eylülü bekliyorum gelsin bi de ikili testten hayırlı sonuçlar alayım,geçecek sıkıntılarım..
Bakalım seninki ne yapıyor?Ne kadar büyüdüğünü gördüğünde hissettiklerimi daha iyi anlayacaksın.
Geçsin zaman sağlıkla da kucaklarımıza alalım,emzirelim,yıkayalım ay ayyy

Ammaaaan ne çok dertlimiz varmış,
Dilemcim vallahi isteyerek uyumadım,
Ay ben uyanamadığıma siz uyuyamadığınıza üzülüyorsunuz
Az kaldı bacılar,doğum izinlerinde kapatırsınız arayı

zaten benim iş durumu sakat işyeri taşınabilir taşınırsa çıkmam gerekebilir uzak olacak servis yok ulaşım nasıl olur bilmiyorum bakalımm

sinemcim aman dikkat et cnm senin ve kuzunun ii olmanıza çok sevindim... biz de kısmetse cuma günü buluşacağız.. bakalım ne kadar büyüdük.. inşallah hareket ettiğini görmek de nasip olur
ilkimbenim gördüm seni... yoktun kaç gündür...

ya ben onu beceremedim nasıl yapıcam.

ocak ayında ilk bebeğimi kaybettim ama haziranda tekrar hamile kaldım çok mutluyum kalp atışlarını ilk duyduğumda hüngür hüngür ağladım sanırım her anne adayına böyle oluyomuş :) şimdi 15. haftamıza girdik çalıştığımız için ilk haftalar çok zor geciyodu uykusuzluk, yorgunluk, mide bulantısı v.s. şimdi çok şükür herşey yolunda arada bir mie bulantısı vuruyor yine ama okadar olucak sanırım :)

evet kızlar geldik günün şarkısı bölümüne

haydi eller seneeeeeeeeee 1997........... nerden aklıma geldi bilinmez ama özlemişim dinlemeyi
haydi bakalım açın sesleri
Vurma (Selda Bağcan) - YouTube

tesadüfe bak bende bugün selda bağcana sardım ara ara bütün günümü ayırırım kendisine sesi beni sürüklüyo yalnız ben gün biter gülüşün kalır bendeye takıldım bugün :)

Selda Bağcan / Gün Biter Gülüşün Kalır Bende - YouTube

ben sadece elevit kullanıyordum şimdi elevite başladım. okuduğum kadarıyla çoğu hamiş demir hapı kullanıyor. tahlil yapıptamı verdi dr yoksa bu haftalarda veriliyor mu. siz ne zamandır kullanıyorsunuz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…