cnm yaaa.. bakma bende çalışma taraftarıyım aslında... ama çalışmak (hele de özel okulda öğretmenlik yapmak) benim için riskli olurdu. izin bile alman sıkıntı.. o yüzden bende evde vakit geçirmenin yollarını deniyorum ama bundan keyif almaya başladım... çalışan anne adaylarının allah yardımcısı olsun inşallah.. zorunluluğuda biliyorum cnm ... gerçi tek maaşla zor bu devirde ama allah yavrularımıza sağlık versin..
inşallah bir çırpıda ödersiniz cnm borçlarınızı...
bu arada sinemsu ve sonsy dün hiç uğramadılar topiğe... haberiniz varmı?
Günaydın hamişleerrr
Öğlen oldu biliyorum ama ben yeni uyanabildim
Yaa sinem dövecem seni
çok uykum var benim
Günaydın hamişleerrr
Öğlen oldu biliyorum ama ben yeni uyanabildim
ohhh iki saatini de benim için uyusaydınya sinemcim şimdi masaya düşçem
Ammaaaan ne çok dertlimiz varmış,
Dilemcim vallahi isteyerek uyumadım,
Ay ben uyanamadığıma siz uyuyamadığınıza üzülüyorsunuz
Az kaldı bacılar,doğum izinlerinde kapatırsınız arayı
kızlar selam,
ben yeni katıldım aranıza 15 haftalık hamileyim martın ilk haftası gibi görünüyor geliş tarihimiz :)
hoşgeldin cnm...kızlar selam,
ben yeni katıldım aranıza 15 haftalık hamileyim martın ilk haftası gibi görünüyor geliş tarihimiz :)
senin için hangisi hayırlısıysa o olsun cnm.. vardır her şeyde bir hayır mutlaka...zaten benim iş durumu sakat işyeri taşınabilir taşınırsa çıkmam gerekebilir uzak olacak servis yok ulaşım nasıl olur bilmiyorum bakalımm
senin için hangisi hayırlısıysa o olsun cnm.. vardır her şeyde bir hayır mutlaka...
o zaman kendini bize tanıtman gerekiyorTeşekkürler :)
inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza kuzucuklarımızı :)
kızlar selam,
evet kızlar geldik günün şarkısı bölümüne
haydi eller seneeeeeeeeee 1997........... nerden aklıma geldi bilinmez ama özlemişim dinlemeyi
haydi bakalım açın sesleri
Vurma (Selda Bağcan) - YouTube
beni tek düşündüren folikasitti artık gerek olmadıgını düşünüyordum öyle yazıyordu her yerdede digerlerini zaten önceki kontrolde söylemişti demir ve elevite başlıyacagız diye coraspirinide zaten hamileligimin başından beri içiyorum ...herşey bebişlerimiziçin iyi olsunlarda onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?