dilemmerhaba rica etsem benide listeye eklermisin.
yaşadığım il: istanbul
ilk gebeliğim
beklenen doğum tarihi: 07.03.2013
kız ismi: masal
erkek: oğuz
günaydınn kızlarrr,bugün saat 3 te doktora gitcem,bebeğimin cinsiyetini öğrenirimm sanırımm :)) cok heycanlıyımm..uzun bi süreçten gectim zorlu hamileliğimin daha yeni tadına varmaya basladım insallah bugün iyi haberler alırımm..
ay çok heyecanlı,bende 29unda gidicem 15+5 olucam belki dr.söyler...
günaydın kızlar
hepimiz için çok güzel bir gün olması dileğimle
biz de bebeğimle uykumuzu aldık... birazdan kahvaltımızı yapacağız, sütümüzü içeceğiz..
evi toparlayıp ayaklarımızı uzatıp sizle sohbete devam:13::13:
bu sene çalışmayıp evde oturma düşüncesi başta beni korkutmuştu ama artık alıştım galiba.. hatta hoşuma gitmeye başladı miskinlik yapmak...
ama haftaya okullar açılıyor.. kuzularım 2. sınıf oldular.. onları özleyeceğim
slm kızlar
bugün doktor kontrolüm var bebşim kocaman olmuş maşallah doktorum ikili testi yapmadı sadece ense kalınlığına baktı o da 1.05 gibi bişey söyledi ikili test yapılması zorunlu mu kafam çok karıştı duruma göre özel de yaptırmayı düşünüyorum yardım ederseniz sevnirim...
zorunlu değil canım ama genelde doktorlar yaptırıyorlar devlet hastanelerinde yapılmıyor bildiğim kadarıyla bende özelde yaptırdım ama bir doktor normal dedi birisi riskli üçlü testi yapmamız gerek dedi 1 ekimde olacak ve çok kötü moral bozukluğu oldu benim için hayırlısı artık yaptırmayı düşünüyorsan yaptır gitsin..
ayy cnm yaa... inşallah çabuk geçer gün senin için... uykusuz mu kaldın yoksa?günaydın ecemcim
evde olsam bugün hiç kalkmazdım heralde felaket bir ağırlık var üstümde,zar zor uyanıp işe geldim.
bir an önce akşam olsun diye dua ediyorum
ayyy ne tatlı heyecanlar... sonucu mutlaka istiyoruz cnm...günaydınn kızlarrr,bugün saat 3 te doktora gitcem,bebeğimin cinsiyetini öğrenirimm sanırımm :)) cok heycanlıyımm..uzun bi süreçten gectim zorlu hamileliğimin daha yeni tadına varmaya basladım insallah bugün iyi haberler alırımm..
hayır olsun inşallah... nasılsa 1-2 haftaya kadar belli olur inşallahgünaydın kızlar birkaç gündür giremiyorum nete evde ustalar var ee okulda başladı .. dün gece rüyamda çok güzel bi atım vardı ona biniyodum tabirine baktım hamileyse oğlu olur yazıyo :) hehe bakalım çıkcak mı rüyam
ayyy ne tatlı heyecanlar... sonucu mutlaka istiyoruz cnm...
o zaman yaşasın ev hanımlığıgünaydın :)
bende 1 yıl evdeyim
benimde çok hoşuma gidiyor.
kitap okuyorum tv film izliyorum
örgü örmeye başladım
internette dolanıyorum.
en önemlisi de hayatımda stres sıfıra indi.
işten kaynaklanan yorgunluk gerginlik agresiflik gitti
lokum gibi oldum
inşallah bebişimede yansıyodur hepsi
söylemeye korkuyorum ama çok mutluyum :)
yok canım hatta erken uyudumayy cnm yaa... inşallah çabuk geçer gün senin için... uykusuz mu kaldın yoksa?
o zaman yaşasın ev hanımlığı
gerçi hamile olmasam evde duramazdım da..
ama hamilelik dönemini evde geçirmek bence güzel.. bende koşturmalı geçen günlerime inat uzatıyorum bacaklarımı, kitap okuyorum,araştırıyorum,istediğim zaman tıkınıyorum..
valla ii oldu çalışırken bu kadar dikkat edemezdim..
bir de ip alıp örgüye başlarsam ohhh
soğuk kış günleri sıcacık ev daha ii olacak inşallah...
cnm yaaa.. bakma bende çalışma taraftarıyım aslında... ama çalışmak (hele de özel okulda öğretmenlik yapmak) benim için riskli olurdu. izin bile alman sıkıntı.. o yüzden bende evde vakit geçirmenin yollarını deniyorum ama bundan keyif almaya başladım... çalışan anne adaylarının allah yardımcısı olsun inşallah.. zorunluluğuda biliyorum cnm ... gerçi tek maaşla zor bu devirde ama allah yavrularımıza sağlık versin..yok canım hatta erken uyudum
çok özendimmm
ama işten çıkma lüksüm yok maalesef benim borç ödüyoruz ne kadar çok para atarsam kenara,o kadar iyi benim için
günayın güzel gebişlerhepinize merhaba bizden
herkesçikler iyidir inşallah...size ne zamandır sorucam unutuyorum şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz?biz hap manyagı olduk nerdeysemultivitamin + demire başladık ben folikasitimle beraber coraspirinde kullanıyodum onları bırakırız sanmıştım daha bir ay daha kullanalım dedi drumuz yani multivitamin+demir+folikasit+coraspirin kullanıyorum :s siz ne durumdasınız?
günaydın cnm..günayın güzel gebişlerhepinize merhaba bizden
herkesçikler iyidir inşallah...size ne zamandır sorucam unutuyorum şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz?biz hap manyagı olduk nerdeysemultivitamin + demire başladık ben folikasitimle beraber coraspirinde kullanıyodum onları bırakırız sanmıştım daha bir ay daha kullanalım dedi drumuz yani multivitamin+demir+folikasit+coraspirin kullanıyorum :s siz ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?