2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydın ecemcim
evde olsam bugün hiç kalkmazdım heralde felaket bir ağırlık var üstümde,zar zor uyanıp işe geldim.
bir an önce akşam olsun diye dua ediyorum

günaydınn kızlarrr,bugün saat 3 te doktora gitcem,bebeğimin cinsiyetini öğrenirimm sanırımm :)) cok heycanlıyımm..uzun bi süreçten gectim zorlu hamileliğimin daha yeni tadına varmaya basladım insallah bugün iyi haberler alırımm..

ay çok heyecanlı,bende 29unda gidicem 15+5 olucam belki dr.söyler...

günaydın kızlar birkaç gündür giremiyorum nete evde ustalar var ee okulda başladı .. dün gece rüyamda çok güzel bi atım vardı ona biniyodum tabirine baktım hamileyse oğlu olur yazıyo :) hehe bakalım çıkcak mı rüyam

günaydın :)
bende 1 yıl evdeyim
benimde çok hoşuma gidiyor.
kitap okuyorum tv film izliyorum
örgü örmeye başladım
internette dolanıyorum.

en önemlisi de hayatımda stres sıfıra indi.
işten kaynaklanan yorgunluk gerginlik agresiflik gitti
lokum gibi oldum
inşallah bebişimede yansıyodur hepsi
söylemeye korkuyorum ama çok mutluyum :)

zorunlu değil canım ama genelde doktorlar yaptırıyorlar devlet hastanelerinde yapılmıyor bildiğim kadarıyla bende özelde yaptırdım ama bir doktor normal dedi birisi riskli üçlü testi yapmamız gerek dedi 1 ekimde olacak ve çok kötü moral bozukluğu oldu benim için hayırlısı artık yaptırmayı düşünüyorsan yaptır gitsin..

canım seni cok iyi anlıyorum,benmde 2li testim riskli cıkmıstı ve bana 3lü yapılmadan amniyosentez gibi bi işlem yapıldı,20 gün sonucunu bekledim moral bozukluguyla,cok sükür hiçbişe yok zaten bu testler olasılıkmıs,sakın kendini üzme bu testlere takılıpta..değerin kac cıktı onu sölermisin..benmki cok yüksekti 71de 1 cıkmıstı,bebişinide üzme üzülüpte iyi seler düşün..

ayyy ne tatlı heyecanlar... sonucu mutlaka istiyoruz cnm...

hayır olsun inşallah... nasılsa 1-2 haftaya kadar belli olur inşallah

o zaman yaşasın ev hanımlığı
gerçi hamile olmasam evde duramazdım da..
ama hamilelik dönemini evde geçirmek bence güzel.. bende koşturmalı geçen günlerime inat uzatıyorum bacaklarımı, kitap okuyorum,araştırıyorum,istediğim zaman tıkınıyorum..
valla ii oldu çalışırken bu kadar dikkat edemezdim..
bir de ip alıp örgüye başlarsam ohhh
soğuk kış günleri sıcacık ev daha ii olacak inşallah...

hamişler slm;
ya benim 2 gündür midemde sıkıntı var sanki bir taş koymuşum gibi azıcık bişey yesem sanki şişiyorum rahatsız oluyorum sizde yaşadınımız bu sıkıntıyı üstüne bide burnum akıyor grip oldum

ayy cnm yaa... inşallah çabuk geçer gün senin için... uykusuz mu kaldın yoksa?
yok canım hatta erken uyudum

çok özendimmm
ama işten çıkma lüksüm yok maalesef benim borç ödüyoruz ne kadar çok para atarsam kenara,o kadar iyi benim için

günayın güzel gebişler hepinize merhaba bizden
herkesçikler iyidir inşallah...size ne zamandır sorucam unutuyorum şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz?biz hap manyagı olduk nerdeyse multivitamin + demire başladık ben folikasitimle beraber coraspirinde kullanıyodum onları bırakırız sanmıştım daha bir ay daha kullanalım dedi drumuz yani multivitamin+demir+folikasit+coraspirin kullanıyorum :s siz ne durumdasınız?

yok canım hatta erken uyudum

çok özendimmm
ama işten çıkma lüksüm yok maalesef benim borç ödüyoruz ne kadar çok para atarsam kenara,o kadar iyi benim için
cnm yaaa.. bakma bende çalışma taraftarıyım aslında... ama çalışmak (hele de özel okulda öğretmenlik yapmak) benim için riskli olurdu. izin bile alman sıkıntı.. o yüzden bende evde vakit geçirmenin yollarını deniyorum ama bundan keyif almaya başladım... çalışan anne adaylarının allah yardımcısı olsun inşallah.. zorunluluğuda biliyorum cnm ... gerçi tek maaşla zor bu devirde ama allah yavrularımıza sağlık versin..
inşallah bir çırpıda ödersiniz cnm borçlarınızı...
bu arada sinemsu ve sonsy dün hiç uğramadılar topiğe... haberiniz varmı?

merhaba canım bende folık asıt multıvıtamın coaspırın ve progestan takvıyesı kullanıyorum ama hepsı de gereklıymıs doktorum bana dur dıyene kadar alacagım

günaydın cnm..
gerçi senin haftan benden önde..
ben progestan ve folik asit kullanıyordum..dr 2 hafta önce folik asiti bıraktırıp elevit verdi.şimdi ikisine devam ediyorum..
demir ve kalsiyum da yazdı ama daha başlama dedi.. cuma günü kontrol var başlatabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…