ben sadece elevit kullanıyordum şimdi elevite başladım. okuduğum kadarıyla çoğu hamiş demir hapı kullanıyor. tahlil yapıptamı verdi dr yoksa bu haftalarda veriliyor mu. siz ne zamandır kullanıyorsunuz kızlar ?
ya ben onu beceremedimnasıl yapıcam.
ocak ayında ilk bebeğimi kaybettimama haziranda tekrar hamile kaldım çok mutluyum kalp atışlarını ilk duyduğumda hüngür hüngür ağladım sanırım her anne adayına böyle oluyomuş :) şimdi 15. haftamıza girdik çalıştığımız için ilk haftalar çok zor geciyodu uykusuzluk, yorgunluk, mide bulantısı v.s. şimdi çok şükür herşey yolunda arada bir mie bulantısı vuruyor yine ama okadar olucak sanırım :)
kızlar selam,
ben yeni katıldım aranıza 15 haftalık hamileyim martın ilk haftası gibi görünüyor geliş tarihimiz :)
zaten benim iş durumu sakat işyeri taşınabilir taşınırsa çıkmam gerekebilir uzak olacak servis yok ulaşım nasıl olur bilmiyorum bakalımm
bende başlayalı 3 hafta falan oldu sanırım dr.verdi cnmben sadece elevit kullanıyordum şimdi elevite başladım. okuduğum kadarıyla çoğu hamiş demir hapı kullanıyor. tahlil yapıptamı verdi dr yoksa bu haftalarda veriliyor mu. siz ne zamandır kullanıyorsunuz kızlar ?
cnm epidurali çok usta bir anestesi uzmanına yaptırmalıymışın,doğum sonrası kiminde başağrısı sırt ağrısı gibi kalıcı şeyler olabiliyormuş.Şekerlerrrrrr kilr nasıl doğum yapmayı düşünüyor ne istiyor yanii çok mrak ettim hadi hepiniz yazınnnnnnnn
Ben epidural sezeryan(yanlış yazdıysam düzeltin) gibi düşünüyorum ama kuzenim yeni doğum yaptı bu şekilde çok memnun hiç ağrıı yok izi bile yok yani :)
kuzum tazminat hakkın var mı peki?
Hayır o olursa en azından doğum masrafına destek olur,kötünün iyisi..
kuzum tazminat hakkın var mı peki?
Hayır o olursa en azından doğum masrafına destek olur,kötünün iyisi..
Şekerlerrrrrr kilr nasıl doğum yapmayı düşünüyor ne istiyor yanii çok mrak ettim hadi hepiniz yazınnnnnnnn
Ben epidural sezeryan(yanlış yazdıysam düzeltin) gibi düşünüyorum ama kuzenim yeni doğum yaptı bu şekilde çok memnun hiç ağrıı yok izi bile yok yani :)
bizde cuma günü gidiyoruz teyzesi kısmetse
ama 2li testi o gün mü yapar bilmiyorum.. ayy kim bilir ne kadar büyüdüler miniklerimiz
ama ben daha hissetmiyorum...
sinemcim aman dikkat et cnm senin ve kuzunun ii olmanıza çok sevindim... biz de kısmetse cuma günü buluşacağız.. bakalım ne kadar büyüdük.. inşallah hareket ettiğini görmek de nasip olur
ilkimbenim gördüm seni... yoktun kaç gündür...
Teşekkürler :)
inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza kuzucuklarımızı :)
Şekerlerrrrrr kilr nasıl doğum yapmayı düşünüyor ne istiyor yanii çok mrak ettim hadi hepiniz yazınnnnnnnn
benim bir arkadaşım işyeri taşındığı için ve gidemeyeceği için tazminatını aldı,yani benim bildiğim bu hak var...
maalesef canım o konuda çok dertliyim 8 yıl aynı yerde çalıştım iflas etti 10 bin tl tazminat hakkım var ama alamicam
bende ev kredisi ödüyorum buraya da yeni girdim tazminat yok ne yazıkki sağlık olsun diyorum vardır bi hayır diyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?