2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Şekerlerrrrrr kilr nasıl doğum yapmayı düşünüyor ne istiyor yanii çok mrak ettim hadi hepiniz yazınnnnnnnn
Ben epidural sezeryan(yanlış yazdıysam düzeltin) gibi düşünüyorum ama kuzenim yeni doğum yaptı bu şekilde çok memnun hiç ağrıı yok izi bile yok yani :)

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

burdan bakabilirsin

bende başlayalı 3 hafta falan oldu sanırım dr.verdi cnm
kan yapıcı hap ta deniliyor.
cnm epidurali çok usta bir anestesi uzmanına yaptırmalıymışın,doğum sonrası kiminde başağrısı sırt ağrısı gibi kalıcı şeyler olabiliyormuş.
ben Allah izin verirse normal,yoksa genel anestezi ile sezeryan isterim..

kuzum tazminat hakkın var mı peki?
Hayır o olursa en azından doğum masrafına destek olur,kötünün iyisi..

maalesef canım o konuda çok dertliyim 8 yıl aynı yerde çalıştım iflas etti 10 bin tl tazminat hakkım var ama alamicam
bende ev kredisi ödüyorum buraya da yeni girdim tazminat yok ne yazıkki sağlık olsun diyorum vardır bi hayır diyorum napim

bende kısmetse normal istiyorum sezeryan olursa da genel anestezi isterim heralde çünkü psikolojik olarak epidurale hazır değilim maalesef beni kestiklerini bile bile yatamam öyle diye düşünüyorum :) ama kısmet hayırlısı nasılsa öyle olsun bebişim için benim için hangisi sağlıklı olcaksa artık. bide epidural normal doğum varmış ark. olmuştu hiç bişey hissetmedim demişti

bizde cuma günü gidiyoruz teyzesi kısmetse
ama 2li testi o gün mü yapar bilmiyorum.. ayy kim bilir ne kadar büyüdüler miniklerimiz
ama ben daha hissetmiyorum...

canım biz randevu alırken tam 12 hafta o gün dolduğu için dr bir dahakine yaparız demişti inşallah yapar insan merak ediyor :))
şu bebişlerimizi kucağımıza alana kadar rahat yok bize sağlıklı olsunlar da kuzucuklarımız :)))

kızlar okuldan geldim beynim sulandı kafamı kaldıramıyorum yatıp uyuyamıyorum ustta gelcek eve yine 20 öğrencim var 19 tanesi ağlıyodu bgn mahvoldum bittim vallaaa başımın ağrısından duramıyorum ilaç da içemiyorum napsam bilemedim :2:

Sağol tatlım,elimde değil kendi sağlık problemim ama tetikleyecek şeyler yapmıyorum tabi,
Zaten işi bırakmak çok iyi geldi bana,ne stresmiş o,
Gelsin cuma hemencecik kuzun da hareket eder edeeer,o da şimdi kendi hünerlerini gösterir annesiii,
Doktorun ilgiliyse uğraşır olmadı,ay ben çok gülüyorum bebeğime,pazu yaptı teyzesi,kollar bacaklar hep havada
Annem de kaynanamda çocukken çok yaramazdınız,size çekmiş ne bekliyordunuz diyorlar

Teşekkürler :)

inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza kuzucuklarımızı :)

Canım bende mart ayında ilk bebeğimi kaybettim ve haziranda tekrar kaldım sen yine iyi beklemişsin benim hemen oldu:) Kısmet böleymiş nekadarlıkken kaybettin kusura bakma sordum ama benimde başımdan geçtiği için ben 5,5 aylıkken kaybettim.

Zorunlu sezaryen,ama gönlüm normal ister.Epidural mi olsun ona karar veremedim ama,
Acı yokmuş ama bazen uyuşmayabiliyormuş,bir de kesilmeyi hissediyormuşsun,sanırım korkuyorum ve midemi bulandırıyor bu durum:18:

benim gibi üzerine ağırlık çöken, kolunu bile kaldıramayanlar var mı ?

bende normal istiyorum ama muhtemelen yapılamayabilir yüksek nabız var hele heyecanlanınca kalbim fırlıycak gibi oluyo o yüzden epidural normal düşünebilirim o da olmazsa epidural sezeryan yani bebeğin ilk çıktığı anı kısmetse görmek istiyorum :)) genel anestezi sezareyn hiç düşünmüyorum inş gönlüme göre olur :))

Çok üzüldüm tatlım ya,son yorumu bunu okumadan yazmıştım,ama bir işine yaramayacakmış,ama dediğin gibi vardır bir hayır..Allah sana evladına eşine sağlık versin..

Arkadaşlar merhaba,
Yazmasam da her gün muhakkak takip etmeye çalışıyorum burayı. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
Dün çok rahatsızlandım. Evvelsi gün akşam karnım çok ağrımıştı, nane kaynatıp içtim uyudum.
Sabah iyiyim, işe gittim, 11 gibi tekrar rahatsızlanıp izin aldım, 12'de yattım 15.00'e kadar uyudum, uyanınca geçer gibiydi ama yarım saat sonra tekrar başladı.
Sadece karnım ağrısa, karın ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı, bel ağrısı ve üşüme şikayetleriyle apar topar doktora gittim. [Allah var çok korktum noluyor diye, meğer hepsi birbirini tetiklemiş]
Son 10 gündür süt içemiyordumm, bel ağrısının sebebi o imiş, bebiş beldeki kemiklerden ihtiyacı olan kalsiyumu alıyormuş. süt iç, içemezsen günde iki tabak yoğurt ye dedi.
O kadar gazım varmış ki bebişin ultrason görüntüsü çok bozuktu. Gaz için rezene çayı önerdi doktor.
bir de Folbiol'ü bıraktırdı, Elevit ve bi de demir ilacına başlattı.
Karın ağrısı ve bel ağrısı hâlâ devam etmekte.
Tecrübeleri paylaşmak iyi oluyor sanıyorum.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın :)

Bu arada soruya cevap, ben de normal doğumu düşünenlerdenim. Allah'tan bir mani çıkmazsa o duyguyu yaşamak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…