mide yanması genelde yemeklerden sonra bende de oluyo elifcim kasık ağrısı var batma gibi hatta benim belimde ağrıyo ama çalıştığım için mecburen oturuyorum evde dinlenmeye çalışıyorum normal ağrılar demişti
ya aynen öyle ama benim eşim de şimdiden hayaller kuruyor hakkını yemeyeyim her hareketimi gözetliyorAyy aynen bende öyle canım geçen akşam eşime diyorum ki aa bi ağrı girdi yaşasın bebeğim orda tamam diyorum eşimde allahım yaa bukadar panik yapma aşkım diyor amaan onlar ne anlar annelik çok farklı onlar doğunca baba oluyorlar ama biz şuan anne olduk bile:)
ayy ne güzel yaa bizde eşimle 2006 eylül ayında çıkmaya başladık o yüzden eylül istiyorum aşkkktan yani :)banada erkek olcakmış gibi geliyo :) hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda...
beşevler tarafına yakınım ben siz nerdeydiniz ahh ne zor bursamdan kopup başka yere gitmekbana çok zor gelio valla çok seviyorum burayı ondan belki de :) doktorum yılmaz çetin seninki kim
ayy ne güzel yaa bizde eşimle 2006 eylül ayında çıkmaya başladık o yüzden eylül istiyorum aşkkktan yani :)banada erkek olcakmış gibi geliyo :) hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda...
beşevler tarafına yakınım ben siz nerdeydiniz ahh ne zor bursamdan kopup başka yere gitmekbana çok zor gelio valla çok seviyorum burayı ondan belki de :) doktorum yılmaz çetin seninki kim
ya aynen öyle ama benim eşim de şimdiden hayaller kuruyor hakkını yemeyeyim her hareketimi gözetliyor
cnm arkadaş tavsiyesi yavrunuza manasız isimler koymayın.
Eylül bir ay ismi,kulağa hoş geliyor ama
yine de siz bilirsiniz umarım yanlış anlamassın beni
e manasız değil işte sonbahar anlamına da geliyo :) manasız değil sonuçta manasız isim mi var ki :)
merak edip baktım sende begüm koyacakmışsın oda prenses demek sanırım iki isim arasında çok bi fark yok gibi geldi
hayırlı olsun cnm bebeğin.. hoşgeldin aramızaselam kızlar :) bende 24 yasındayım hataylıyım..ilk bebeğim ve cok heycanlıyım sizler gibi..02.03.2012 bebişimin allah nasip ederse doğum tarihi benide listeye eklermisinizz :)) kız olursa bade ismini düşünüyorum..erkek olursa henüz karar vermedik..allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucagmıza almayı nasip etsin..amin..
Yalçın beyi duymadım da faruk dinçşahini biliyorum annemin ameliyatını o yapmıştı ablamın da doktoruydu :)Aslında bizimde öyle canım eşimde lisede tanıştık 21 ylülde birde benim doğum günüm 12 eylül o yüzden kız olursa hep bu ismi, düşündük:)) Bizde beşevlerde oturuyoruz konak caddesinde bilirsin belki yani annemlr ordalar benim doktorum yalçın kimya birde evlenmeden önceki doktorumda vardı orda Faruk dinçşahin ikiside çok iyidir bn çok memnunum elimde olsada bursada yapsam doğum ama çalışıyorum öle bi imkanım yok
manasız isim var mesela millet Kuran-ı Kerim de geçen bir kelimeyi anlamına bakmadan koyabiliyor.
örnek Aleyna..
Begüm'e gelince anlamına bakacağını tahmin etmiştim:)Kadın hükümdar anlamına geliyor benim baktığım sitede..
ben Eylül'e manasız demedim zaten, yılın bir ayı olduğunu söyledim cnm.
neyse herkesin kendi fikri zaten eleştirisel birşey demedim.
manasız isim var mesela millet Kuran-ı Kerim de geçen bir kelimeyi anlamına bakmadan koyabiliyor.
örnek Aleyna..
Begüm'e gelince anlamına bakacağını tahmin etmiştim:)Kadın hükümdar anlamına geliyor benim baktığım sitede..
ben Eylül'e manasız demedim zaten, yılın bir ayı olduğunu söyledim cnm.
neyse herkesin kendi fikri zaten eleştirisel birşey demedim.
ay yanlış anlama terslemek için söylemedim tabi ki kişisel fikir
hayırlı olsun cnm bebeğin.. hoşgeldin aramıza
topuklu ayakkabımıSlm kizlar .. Hafta sonu kuzenimin dugunu vardi o yuzden giremedim.valla cok yoruldum topuklu ayakkabilar ,yol mahvetti benibide uykusuz uykusuz ise gittim hasattim bugun .o sari yesil akintidan bende de oldu dun ilk defa bi daha olmadi .bu arada yarin 11:30 da randevum var kizlar heyecanliyim insallah bi sorun yoktur.cok merak ediyorum bebisimi ozledim onu :))
Slm kizlar .. Hafta sonu kuzenimin dugunu vardi o yuzden giremedim.valla cok yoruldum topuklu ayakkabilar ,yol mahvetti benibide uykusuz uykusuz ise gittim hasattim bugun .o sari yesil akintidan bende de oldu dun ilk defa bi daha olmadi .bu arada yarin 11:30 da randevum var kizlar heyecanliyim insallah bi sorun yoktur.cok merak ediyorum bebisimi ozledim onu :))
slm kızlar
bugün doktor kontrolüm var bebşim kocaman olmuş maşallah doktorum ikili testi yapmadı sadece ense kalınlığına baktı o da 1.05 gibi bişey söyledi ikili test yapılması zorunlu mu kafam çok karıştı duruma göre özel de yaptırmayı düşünüyorum yardım ederseniz sevnirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?