2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

aynen canım yemek yemekten korkar oldum bır de tatlı bırsey yedıgımde daha cok agrıyor ben zaten su an heop eksı ve tuzlu sevıyorum canım hıc tatlı ıstemıyor

dılem canım lısteye benı de ekler ısın
yas 28
yasadıgı ulke ısvıcre
ılk gebelıgım
kız olursa elfin yada elisa
erkek olursa toprak

ya aynen öyle ama benim eşim de şimdiden hayaller kuruyor hakkını yemeyeyim her hareketimi gözetliyor

cnm arkadaş tavsiyesi yavrunuza manasız isimler koymayın.
Eylül bir ay ismi,kulağa hoş geliyor ama
yine de siz bilirsiniz umarım yanlış anlamassın beni

selam kızlar :) bende 24 yasındayım hataylıyım..ilk bebeğim ve cok heycanlıyım sizler gibi..02.03.2012 bebişimin allah nasip ederse doğum tarihi benide listeye eklermisinizz :)) kız olursa bade ismini düşünüyorum..erkek olursa henüz karar vermedik..allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucagmıza almayı nasip etsin..amin..

Aslında bizimde öyle canım eşimde lisede tanıştık 21 ylülde birde benim doğum günüm 12 eylül o yüzden kız olursa hep bu ismi, düşündük:)) Bizde beşevlerde oturuyoruz konak caddesinde bilirsin belki yani annemlr ordalar benim doktorum yalçın kimya birde evlenmeden önceki doktorumda vardı orda Faruk dinçşahin ikiside çok iyidir bn çok memnunum elimde olsada bursada yapsam doğum ama çalışıyorum öle bi imkanım yok

e manasız değil işte sonbahar anlamına da geliyo :) manasız değil sonuçta manasız isim mi var ki :)
merak edip baktım sende begüm koyacakmışsın oda prenses demek sanırım iki isim arasında çok bi fark yok gibi geldi

manasız isim var mesela millet Kuran-ı Kerim de geçen bir kelimeyi anlamına bakmadan koyabiliyor.
örnek Aleyna..
Begüm'e gelince anlamına bakacağını tahmin etmiştim:)Kadın hükümdar anlamına geliyor benim baktığım sitede..
ben Eylül'e manasız demedim zaten, yılın bir ayı olduğunu söyledim cnm.
neyse herkesin kendi fikri zaten eleştirisel birşey demedim.

hayırlı olsun cnm bebeğin.. hoşgeldin aramıza

Yalçın beyi duymadım da faruk dinçşahini biliyorum annemin ameliyatını o yapmıştı ablamın da doktoruydu :)

sağlık olsun doktorun iyiyse şehir önemli değil artık napalım bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım da :)

Eylül ztn manasız bi isim değil sonbaharın en güzel ayıdır eylül ben nisan iminide çok beğenirim oda ilkbaharın en güzel ayıdır evt nlamı çok kötü yada söylenişi çok zor isimlr koyanları ben pek tasvip etmiyorum sonuçta bir ömür boyu o imi kullanacak Begümde eylülde çok güzel isimlr bence anlamlarıda güzel :) Bebişlrimiz sağlıkl doğund önce gerisi boş kızlarrrr:)

ay yanlış anlama terslemek için söylemedim tabi ki kişisel fikir

dilemcim beni de eklermisin listeye?
üye adı: ErdeminE
il:istanbul
beklenen doğum tarihi: 31.03.13
isim erkek:eren
isim kız:erva
şimdiden teşekkürler...

Slm kizlar .. Hafta sonu kuzenimin dugunu vardi o yuzden giremedim.valla cok yoruldum topuklu ayakkabilar ,yol mahvetti benibide uykusuz uykusuz ise gittim hasattim bugun .o sari yesil akintidan bende de oldu dun ilk defa bi daha olmadi .bu arada yarin 11:30 da randevum var kizlar heyecanliyim insallah bi sorun yoktur.cok merak ediyorum bebisimi ozledim onu :))

topuklu ayakkabımı
bu kuyruk sokumu ağrısı varken onunla yürüyebileceğimi sanmıyorum.. hatta 2 hafta sonraki görümcemin düğününe de babet almayı düşünüyorum
yarın ii haberlerini bekliyoruz cnm mutlaka

slm kızlar
bugün doktor kontrolüm var bebşim kocaman olmuş maşallah doktorum ikili testi yapmadı sadece ense kalınlığına baktı o da 1.05 gibi bişey söyledi ikili test yapılması zorunlu mu kafam çok karıştı duruma göre özel de yaptırmayı düşünüyorum yardım ederseniz sevnirim...

cnm inşallah bişey yoktur ama yeşil akıntı enfeksiyon olabilir. dr mutlaka sole.kontrolün allahın izniyle güzel geçer bekliyoruz hayırlı haberlerini

benimkide yapmadı ense kalınlığına bile bakmadı direk 3 lü test yapıcam dedi. benimde kafam karışık yaptırsammı diye :44:

günaydın kızlar
hepimiz için çok güzel bir gün olması dileğimle
biz de bebeğimle uykumuzu aldık... birazdan kahvaltımızı yapacağız, sütümüzü içeceğiz..
evi toparlayıp ayaklarımızı uzatıp sizle sohbete devam:13::13:
bu sene çalışmayıp evde oturma düşüncesi başta beni korkutmuştu ama artık alıştım galiba.. hatta hoşuma gitmeye başladı miskinlik yapmak...
ama haftaya okullar açılıyor.. kuzularım 2. sınıf oldular.. onları özleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…