2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Allah sabır versin,aklıma daha iyisi gelmiyor valla

off off Allah kolaylık versin tatlım zor valla dinlenmeye çalış bol bol...

Geçmiş olsun tatlım..

çok zor işin tatlım ya Allah kolaylık versin aynen bende ev kredisi ödüyorum Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
kızlarrrr size bir önerim var hamile destek minderi :)) ama uzun bebek doğduktan sonra da kullanılan emzirme yastığı olandan değil.
bi yakınım hediye almış bana yarım ay şeklinde karpuz diliminin büyüğü gibi karnının altına koyuyosun yatarken müthiş rahat oluyo hatta gün içinde otururken uzanırken de hep kullanıyorum sırtıma filan da koyuyorum hem de fiyat olarak diğer minderlere göre çok uygun eğer düşünüyosanız şiddetle tavsiye ederim. özellikle ilerleyen aylarımda belli ki rahat ettirecek beni :))

ben de mart annesi olcam inşallah ,13 hafta 6 günlük hamileyim ) daha cinsiyetini öğrenemedim ama erkek gibi hissediyorum.çok mutlu ve yorgunum,çok güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah :))

geçmiş olsun tatlım. bende süt içemiyorum. yoğurduda yiyordum ama şu bulantı evresinde biraz tiksindim. bilgilendirmen iyi oldu zorlarım kendimi

Zorunlu sezaryen,ama gönlüm normal ister.Epidural mi olsun ona karar veremedim ama,
Acı yokmuş ama bazen uyuşmayabiliyormuş,bir de kesilmeyi hissediyormuşsun,sanırım korkuyorum ve midemi bulandırıyor bu durum:18:

kesilmeyi değil de dokunduklarını filan hissediyomuşsun arkadaşım epidural diye başladı hissetmeye başlayınca korkmuş hayır hayır bayıltın beni diye doktora çemkirmiş :) acı yoktu ama dokunduklarını sızısını hissettim demişti

çooook geçmiş olsunn arada bi banada üşüme geliyo onun sebebini söyledi mi dr

ben de mart annesi olcam inşallah ,13 hafta 6 günlük hamileyim ) daha cinsiyetini öğrenemedim ama erkek gibi hissediyorum.çok mutlu ve yorgunum,çok güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah :))

hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına inşallah

Sağolun arkadaşlar,
Süt konusunda internette "hamilelerin günde 5 bardak süt içmesi gerektiği" ile ilgili yazı okudum, epey şaşırdım. Görümcem hamileyken kasa kasa süt alırlarmış, maşallah tiksinmemiş. Ben de hamile kalmadan önce severdim sütü hamilelikte tiksindim.
Sabah sütü biraz ısıttım, içine de bir kaşık bal koydum, iyi geldi, içilebilirdi.
Akşam da yine üzerine biraz tarçın koyup, balla tatlandırarak içmeyi düşünüyorum.
Üçüncü bardağı da çok çok az kahve ile - güya sütlü kahve [doktora sordum olur dedi] niyetine - içmeyi planlıyorum.
Valla benden anca üç bardak, içebilrsem ne âlâ :)

Bilmiyorum ki canım ya benim de arkadaşım söyledi,ama o memnundu,sakindir zaten tabiat olarakda..

herkese selamlar:)
ben bişeyler yazıncaya kadar sayfalar ilerleyip duruyo ne güzel:)) ara ara yazıyorum ama takiptesiniz.
kredi ile ev alıp ödeme zorluğu yaşayanlardan biride benim herkese allah kolaylık versin. bu durumda izin falan yok tabi. haftaya okullar açılıyo beni stres basıyo 6-7 saat ayakta ders nasıl anlatıcam bakalım tırsıyorum şimdiden. ama inşallaaah ikinci dönem izinli olucam.
ilaç konusunda da ben folik asit ve progestanı bıraktıp demir ve vitamin hapı kullanıyırum.
doğum seçeneğide epidural sezeryan var aklımda ama hiç doktorumla konuşmadık daha erken diye düşündüm. o yönlendirir nasılsa:))
sevgiler.
birde cuma 2li test sonucumu alıcam inşallah herşey yolundadır:)))

canımm tarçın ı görünce hemen cevaplamak istedim ben farklı bir sağlık sitesinde hamilelikte tarçının yasak olduğunu okudum istersen dr una bir danış ya da sen de araştır.ben öğrendiğim günden beri hiç kullanmıyorum onun yanında kekik,fesleğen, maydonoz aklıma gelenler bunlar ...nar da ilk üç ay yasaktı mesela

valla süt (zaten sevmezdim) ve yoğurt yiyemiyorum bulantı döneminde tiksindim. ama başlama niyetindeyim artık yoksa kemikler dişler gidecek bizden:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…