2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
"Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :) "

Yerim ben o fıstığı sağlıkla gel annem....

Merhaba Arkadaşlar;

Bende martta ilk kez anne olacağım Allahın izniyle :) SAT=24 mayıs Muhtemel doğum tarihi= 1 mart 2013

Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, nazarlardan korusun

kızlar yardım.dun aksam yedıgım yemek mıdeme oturdu.bugun cok rahatsızım.maden suyu da ıctım hala rahatlayamadım.ne yapmalıyım

kızlar yardım.dun aksam yedıgım yemek mıdeme oturdu.bugun cok rahatsızım.maden suyu da ıctım hala rahatlayamadım.ne yapmalıyım

ben o sorunu her yemek yedıgımde yaşıyorum maden suyu bazen ıse yarıyo bazen yaramıyo, dokturum renıe mıde ılacı vermıstı(mide yanması için) onu denıcem bırde.

ben o sorunu her yemek yedıgımde yaşıyorum maden suyu bazen ıse yarıyo bazen yaramıyo, dokturum renıe mıde ılacı vermıstı(mide yanması için) onu denıcem bırde.

Ben yanma yüzünden 2-3 gece uyuyamadım
Dr.bana Rennie verdi yemekten yarım saat önce çiğne dedi.
3-4 gün kullandım unutuyordum genelde,sonra baktımki düzelmiş.
stres yapıyoruz galiba kızlar..

sorun yanma degıl su anda.mıdem tıkabasa doku hıssı yasıyorum.ogle yemegınde ne yapmamı tavsıye edersınız.malum ac kalmak da bulantı yapacak

8+3 üm ilk defa bu sabah başım dönmedolap gibi dönerek güne başladım ve işe gelmek çok zor oldu.
acaba hergünüm böle mi olur bundan sonra?

canım yanma degıl de mıdem dolu gıbı hıssedıyorum.

canım 2 gün önce de ben öyleydim,uyuyamadım şişkinlikten.Yediklerini gözden geçir.Bulantı için beyaz leblebi ye dediler o bir yandan bulgur yemiştim o bir yandan bir bardak sütte cila oldu.Yediklerinden olabilir belki.Dün sadece süt vardı şişkinlik yapabilecek yediklerim arasında hiçbirşeyde olmadı : )

arkadaslarrrrr cokkkkk 2 kimyasal gebelikden sonra ilk defa bebegimin kalp atisini gördüm...inanilir gibi degil Rabbime bin sükür bugünleride gösterdi bana..Insallah darisi tüm bekleyenlere.... tabi sizdede varmi bilmem bazen korkularim sevincimi bastiriyor...randevularimi iple cekiyorum.. Rabbim hepimize sag saglime hayirli bi evlat olarak kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...

merhaba kızlar... bende allahın izniyle aranıza katıldım..3 yıl çok istedikten sonra rabbim bu mübarek günlerde sevindirdi bizleri.. tüp bebek oluşundan dolayı biraz hassasım. hamileliğimi yatarak geçirmeyi tercih ediyorum... rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize..bursada oturuyorum.. yarın hayırlısıyla kontrolümüz var.. :)

hayırlı ugurlu olsun canım benım de 3 sene bekledıkten sonra geldı melegım bana da demıslerdı tup bebek yap dıye baska turlu olmaz dedıler sonra melegım onlara ınat geldı bana kontrole gıdınce haberlerını beklıyoruz

ben de 1 kimyasal 1 kalp durması 2 tane sonucu kaybettim,aynısını ben de yaşıyorum ama bebeğimi görünce hepsini unutuyorum.tabi bu unutma 3 gün filan sürüyor sonra yine meraklar başlıyor:)
sana tavsiyem bol bol ayetel kürsi,felak,nas sürelerini oku.inan rahatlıyosun..
Bir de kan pıhtılaşman var mı ?

rabbim bağışlasın canım... bizimde sebebi olmadığı halde olmadı bir türlü.. yumurta takipleri, çatlatma iğneleri, aşılama derken çok yorulduk.. tüp bebek denemeye karar verdik sonunda... binlerce şükürler olsun rabbime ilk denemede geldi miniğim :) inşallah yarın kalp atışlarını duyarız.. sizce erkenmi?

canım bıldıgım kadarıyla 7.haftada duyuluyor dıyorlar benım doktor kontrolum ayın 21ınde ben kısmet olursa o gun duyacagım canım keseyı gorduk ama kalbını ferat tut canım ınsallah duyarsın melegının kalp atısını

hayırlısıyla inşallah duyarız.. bizde geçen hafta gördük keseyi.. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. sen çalışıyormusun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…