yavf niye kimse girmiyor kocaları yatırıp öyle giriyosunuz galiba benim kocada beni yatırıyor benim çok uykum geliyor ben uyuya kalıyorum koltukta falan sizler girerken ben uyuyor oluyorum rahatsızlık yaşıyanlara çok geçmiş olsun
İnşaallah Allah ım inşaallah.Ne kadar adaklar adadım bir bilseniz..Neler yemiyorum ki (ki çok bulantım var),sürekli konuşuyorum onunla.Ben de duyabilsem kuzumun kalp atışları..Sabır ne zor şeymiş
canım seninle aynı tarihte görünüyor muhtemel doğumlarımız :)
allah hayırlısını versin bende pazartesi gidicem ilk kez doktora kontrol için çok heycanlıyım bakalım.rabbim yardımcımız olsun herşey güzel geçsin ve sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
canım merhaba,
bende bornovada oturuyorum.evka 4teyim ben.hangi doktora gidiyorsun sen? ben pazartesi gidicem özel tınaztepe hastanesi ilk kontrolüm olucak.hayırlısı olur inşallah
bende günlük meyve tabağı yapıyorum badem ceviz yiyorum ben süt ürünlerinden tiksindim ama yoğurtlu biber falan yapıyoruz enazından yoğurt yiyebiliyiüm diye zorlada 1dilim peynir sütü hiç içemiyorum
aynen bende suçlu hissediyorum ama süt yerine yoğurt yiyorum bolbol bişekilde idare edicez bi eksiklik olduğunda doktor takviye yapar diye düşünüyorum zaten çok küçük oldukları için ilk 3ayda annenin depolarını kullanıyolarmış onlarda akıllı valla öyle olmazsa böyle:)) Allah korusun onları bize bağışlasın biz elimizden geleni yapıyoruz
canım seninle aynı tarihte görünüyor muhtemel doğumlarımız :)
allah hayırlısını versin bende pazartesi gidicem ilk kez doktora kontrol için çok heycanlıyım bakalım.rabbim yardımcımız olsun herşey güzel geçsin ve sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Evet : ) İnşallah pazartesi çook güzel haberlerle gelirsin.Ay benimde hayırlısı ile kontrol günüm gelseydi bir de bebeğimin kalp atışlarını duysaydım..Allah ım sen bebeklerimizi bize bağışla ne olur..
doktor bir hafta sonra tekrar gel bakalım ama pek umutlandırmak istemem dedi, tahliye edeceğiz zaten rahim içinde kanama görünüyor dedi, ben de kendi kendine düşsün diye dua ediyorum
canım geçmiş olsun,üzülürsün muhakkak ama sabır dile Allah tan.Bunu veren yine verir elbet.Eğer düzelme şansı yoksa hayırlısı ile düşük olur inşaallah.Sen de çok yıpratma kendini.Ne anneler var gencecik evlatlarını kaybeden..Bundan sonrakiler sağlıkla upuzuuuun ömürlerle gelirler inşaallahh..
Düğünüm 30 hazirandaydı. Hemen sonrasında hamile kalmışım. Son reglime göre 6 hafta bitmiş, doktorun hesabına göre. Korunmasak ta hemen beklemiyordum açıkçası. Sürpriz oldu.
Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
canım merhaba,
bende bornovada oturuyorum.evka 4teyim ben.hangi doktora gidiyorsun sen? ben pazartesi gidicem özel tınaztepe hastanesi ilk kontrolüm olucak.hayırlısı olur inşallah
Açıkçası hala bir doktor secemedim . ilk hamileligimde sermet beye gitmiştim ilgisiz geldi ,9.hafta kalp atış yok diye aldırdım.şimdi smrynaya ayla hanım var zaten ara ara ona gidiyordum yarına randevu aldım . Tinaztepede aylin barbarosu önerdiler.birde reşat bozoklar. hala net belli değil .tınaz tepeye gidince bilgi verirsen sevinirim.doktor seçmek çok zor birde nerde doğum yapacaksın herşeyi didikliyorum.bir türlü karar veremiyorum
merhaba tatlım,memnun oldum benimde Sinem sadece ama su eşimle baş harflerimiz diye kullanıyorum.Hamilelik takvimi eklesene sende bebeğin ne kadarlık görelim.
Düğünüm 30 hazirandaydı. Hemen sonrasında hamile kalmışım. Son reglime göre 6 hafta bitmiş, doktorun hesabına göre. Korunmasak ta hemen beklemiyordum açıkçası. Sürpriz oldu.
Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Ne mutlu sana çok erken olmuş gerçi ama olsun,biz 10 ay korunduk sonra 4 sene bekledik ilk gebeliğim için:)
bu arada imreniyorum şıp diye hamiş olanlara
Açıkçası hala bir doktor secemedim . ilk hamileligimde sermet beye gitmiştim ilgisiz geldi ,9.hafta kalp atış yok diye aldırdım.şimdi smrynaya ayla hanım var zaten ara ara ona gidiyordum yarına randevu aldım . Tinaztepede aylin barbarosu önerdiler.birde reşat bozoklar. hala net belli değil .tınaz tepeye gidince bilgi verirsen sevinirim.doktor seçmek çok zor birde nerde doğum yapacaksın herşeyi didikliyorum.bir türlü karar veremiyorum
Günaydın mart annecikleri
Bugün Allah'ın izniyle 8.haftayı bitiriyoruz...bir-iki gündür mide kazınması harici pek belirtim yok..lekelenmelerim de henüz tamamen bitmiş değil ama takmıyorum artık önlemini alıyoruz çok ta ayakta kalmamaya çalışıyorum.Cumartesi kontrol günüm benim...Sizler ne zaman gidiyorsunuz?