benim bu haftaki randevum normalde çarşamba günüydü.klinikten arayıp dr.un acil çıkacağını doğuma gideceklerini söyleyince nevrim döndü bir başladım ağlamaya nasıl ağladım sorma:) şartlandırmışım kendimi,bebeğim iyi mi kalbi hala atıyormu bu sorular sürekli kafamı meşgul ediyo ve mutsuzdum..
Ertesi günü görünce yavrumu hepsinin unuttum ama:)kızlar allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin sürekli birbirimiz için dua edelim
benim dün başladı mide bulantım ama kusmuyorum kuru bir bulantı var baş dönmelerim var bide tansiyonumu ölçtüler iğnemi vurdurmaya gittiğimde 9/5 çıktı am yiyorum kilo kaybım olmadı am yemek yapamıyorum kokular çok kötü ay yazarken bile midem kalktı olsun 9ayda böyle olsa hiç şikayet etmem yeterki sağ salim doğuralım bebişleri diğimi bebeiş ben burdayım diyo işte ne güzel
Tansiyonuna dikkat et benim 12/8 çıktı da tuzu bırak diye 40 tane laf işittim Allah sağlık sıhhat versin sana da.Benim yemeklerimi eşim yapıyor(yaşadığım şehir de ailemden kimse yok )Zor bela yiyorum ama sütü cevizi meyvemi hiç ihmal etmiyorum.Seninle aynı fikirdeyim bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da tek derdimiz bu olsun.
benim bu haftaki randevum normalde çarşamba günüydü.klinikten arayıp dr.un acil çıkacağını doğuma gideceklerini söyleyince nevrim döndü bir başladım ağlamaya nasıl ağladım sorma:) şartlandırmışım kendimi,bebeğim iyi mi kalbi hala atıyormu bu sorular sürekli kafamı meşgul ediyo ve mutsuzdum..
Ertesi günü görünce yavrumu hepsinin unuttum ama:)kızlar allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin sürekli birbirimiz için dua edelim
Ay ben nelere ağlamıyorum ki.Haber falan izlemiyorum zaten.Allah ım herkesin evladını korusun üzüntüden ölüyorum.Eşimle de her sabah bir kavga sen neden bizim bebeğimize günaydın demiyorsun neden elini koymuyorsun :) Deliriyorum galiba :)
Tansiyonuna dikkat et benim 12/8 çıktı da tuzu bırak diye 40 tane laf işittim Allah sağlık sıhhat versin sana da.Benim yemeklerimi eşim yapıyor(yaşadığım şehir de ailemden kimse yok )Zor bela yiyorum ama sütü cevizi meyvemi hiç ihmal etmiyorum.Seninle aynı fikirdeyim bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da tek derdimiz bu olsun.
bende günlük meyve tabağı yapıyorum badem ceviz yiyorum ben süt ürünlerinden tiksindim ama yoğurtlu biber falan yapıyoruz enazından yoğurt yiyebiliyiüm diye zorlada 1dilim peynir sütü hiç içemiyorum
Kıslarrr nerden dedim iyi geciyo dye bugun kafami yastiktan kaldiramiorum midem bulanioo ayaga kalkinca dengem gdio ter bosaliyo allahim hep bolemi gtcek acaba allahim az sursun ne olur
Ay ben nelere ağlamıyorum ki.Haber falan izlemiyorum zaten.Allah ım herkesin evladını korusun üzüntüden ölüyorum.Eşimle de her sabah bir kavga sen neden bizim bebeğimize günaydın demiyorsun neden elini koymuyorsun :) Deliriyorum galiba :)
Merhaba Allah tamamına erdirsin,sen bizlerden 2 kat dikkatli olmalısın.
İkiz yeğenlerim var çok seviyorum onları,zor oluyo ama bir kerede 2 çocuk olayını halletmiş oluyorsun
Gözünaydın:)
ah ah sorma benim ilk hedefim 12.haftayı bitirmek sağsalim,sonrası için cinsiyet heyecanı arada yapılacak testler ayrıntılı usg.ler filan...
çok uğraşımz var daha çokkk
Gözünaydın:)
ah ah sorma benim ilk hedefim 12.haftayı bitirmek sağsalim,sonrası için cinsiyet heyecanı arada yapılacak testler ayrıntılı usg.ler filan...
çok uğraşımz var daha çokkk
2 tane kese vardı. oradan anladı doktor. %90 ikiz ama bazen rahim yapısından kaynaklanan içi boş bir kese daha oluşup 8-9. haftada kaybolabiliyormuş. ilk gözlemimiz ikiz. 8. haftada kesinleşecek inşallah. zor bir süreç beni bekliyor.
doktor bir hafta sonra tekrar gel bakalım ama pek umutlandırmak istemem dedi, tahliye edeceğiz zaten rahim içinde kanama görünüyor dedi, ben de kendi kendine düşsün diye dua ediyorum