2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
evet canım calısıyorum ama 2 gun ızınlıyım sen calısıyor musun

ben özel okulda öğretmenim.. o yüzden şu anda tatildeyim. fırsat bilip yatıyorum :) inşallah hamileliğimde sorun çıkmazsa bu sene çalışmayı düşünmüyorum.. biraz evimin kadını olayım :)

ben özel okulda öğretmenim.. o yüzden şu anda tatildeyim. fırsat bilip yatıyorum :) inşallah hamileliğimde sorun çıkmazsa bu sene çalışmayı düşünmüyorum.. biraz evimin kadını olayım :)

sen bılırsın ecem ama benım doktorum bana demıstı kı bu hamılelık hastalık degıl kendınızı sırf hamıleyım dıye soyutlamayın dunyadan ama sen eger oyle olmasını ıstıyorsan melegın ve senın ıcın hayırlısı olsunn canım

bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe

ceylincim bütün testlerimi yaptirdik kan pihtisi testi genetik test, sperm testi cok sükür bisey cikmadi, rabbim bizlere bagislassin insallah saglicakla ve hayirlisiyla....

bende bugün gittim doktora kontrol için keseyi gördük ama daha çok ufak kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.extra bişi yemene gerek yok bebek senden beslenir dedi.folik asit verdi birde kan testi istedi birsürü.bende kalp atışı duyucam diye heycan yapmıştım ama bidahaki sefere inşallah.senin kontrolün nezaman?

bende bugün gittim doktora kontrol için keseyi gördük ama daha çok ufak kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.extra bişi yemene gerek yok bebek senden beslenir dedi.folik asit verdi birde kan testi istedi birsürü.bende kalp atışı duyucam diye heycan yapmıştım ama bidahaki sefere inşallah.senin kontrolün nezaman?

merhaba bayanlar bende bugun ikinci kontrolümü oldum. İlkinde sadece gebelik kesesini görmüştük. Bugün kalp atışlarını da duyduk fasulyenin :) Yağmur damlası gibi tıpır tıpır atıyor :)
SAT a göre 8 haftalık gözüksede 7+1 dedi doktorum geç döllenmeymiş. İnşaAllah sağlıkla önce karnımızda sonra yanımızda büyüsün. Allah herkese de nasip etsin.

ınsallah canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler allah hepımızın meleklerını saglıkla sıhhatle bızlere bagıslasın darısı bızım basımıza kalp atıslarını duymak ıcın

bir de doktorum bana solenta pregna diye diye bir krem önerdi ( sanırım krem henüz almadım ama).. benim yüzüm biraz çillidir, gebelik maskesi oluşma ihtimalin fazla dedi. bu krem gebelik maskesini oldukça önlüyormuş. şimdiye kadar forumlarda rastlamamıştım. Cildi benim gibi olan varsa haberi, bilgisi olsun :)

bugün çok başım dönüyor baş ağrısıda var bulantı zaten hiç eksik olmuyor bu belirtiler 3.ayın sonunda geçer diyorlar sizede öle diyenler varmı umutlanmalımıyım off

ceylincim bütün testlerimi yaptirdik kan pihtisi testi genetik test, sperm testi cok sükür bisey cikmadi, rabbim bizlere bagislassin insallah saglicakla ve hayirlisiyla....
amin inşallahh
ben beyaz tenliyim ve sivilce nedir bilmem ömrümde
ama dün sabah uyandım kaltım dudaklarımın hizasında yanağım kaşındı biraz,kaşıdıktan sonra böyle sıralı dizilmiş gibi 5-6 tane sivilcem oldu ya da bilmyiorum sinek ısırığımı..kaşındırıyor da.

bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe
ÇOK İYİ GELİYOR O İLAÇ,BEN NORMAL HAYATIMDA ÇOK SIK KULLANDIMDI..

TEBRİKLERR

bugün çok başım dönüyor baş ağrısıda var bulantı zaten hiç eksik olmuyor bu belirtiler 3.ayın sonunda geçer diyorlar sizede öle diyenler varmı umutlanmalımıyım off

bende de kuru bir bulantı var.istifra etmiyorum ama bir cok yiyecekten tiksindim.onları yesem kesin ederim.bazen buz dolabının kapağını açıca bile midem bulanıyo. bende dört gözle normale döneceğim günü bekliyorum.bazı günler resmen aç geziyorum. bebeğim için endişeleniyorum.bende 3 ay diye duymuştum cnm.

merhaba arkadaslar bugun kontrolümüz vardı bebegim sat a göre 5 gün geriden geliyordu ama bugun gittigimizde o acıgı kapatmıs şimdi sat la aynı gidiyoruz...ölen bebeklerim devamlı 2 hafta geriden geliyordu ve 5 aylık oldumu da ölüyorlardı cok şükür bu bebegim öle degil bundan cok umutluyum allahım onu bana bagışla aynı acıyı tekrar yasatma...allah olmayan herkese versin kimsenin kucagını bos bırakmasın aminn ....

slm herkes Allahın izni ile bebeklerini kucaklarına alır inşallah bende 8.haftamın içindeyim geçen hafta bir gün çok az koyu kanamam olmuştu doktor progestan verdi ve dinlenmemi söyledi ara ara karın ağrılarım genelde gece oluyo ve bel ağrım var birkaç gündür sizlerdede bu durum da olan var mı.

Bugün doktora gittim. Bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Şükür hiç bir anormallik yokmuş, her şey normalmiş-bütün testlerim de- Bununla birlikte doktor bana da progestan verdi. Verme sebebi sert rahmi yumuşatarak rahatlatmasıymış. 2 hafta kadar kullansan zararı olmaz dedi.

kızlar merhaba ben 2gündür giremiyorum topiğe çok mide bulantım var siz nasıl başa çıkıyorsunuz banada söyleyin ya ben bugün doktora gittim kesenin büyüyüp büyümediğini kontrol etmek için çağırmıştı geçen hafta pazartesi 9mm bugünde 20mm olmuş iyi dimi ama kalp atımı yok doktor 24mmkesen olunca görücez dedi bi fikri olan varmı???

ben 20 temmuzdan beri lekelenmeden tamamen kurtulamadım,bende o haptan içiyorum cnm hemde günde 6 tane.1 hafta yattım evde sonra mecbur yine işbaşı..
bittidiyorum seviniyorum sonra yine hafif hafif geliyor.Dr bana evişi yasakladı,sadece yemek yapabilirsin bulaşık yıkayabbilirsin dedi.yemek işini biraz zorlanarak hallediyorum buaşıklar makinaya,bittimi eşim yerleştiriyor yerlerine.sağolsun eşimin desteği çok.
ağrıların normal cnm,bu leklenmelerin olmaması için de dinlenmek şart az hareket olcak

benim dr.hiç kese ölçüsü vermedi bana.
karından göremeyince alttan baktı gördü
bu kalp atımınu görme işi biraz da dr.un tecrübesine bağlı olabiliyor,sonra kullandığı alette önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…