evet canım calısıyorum ama 2 gun ızınlıyım sen calısıyor musun
ben özel okulda öğretmenim.. o yüzden şu anda tatildeyim. fırsat bilip yatıyorum :) inşallah hamileliğimde sorun çıkmazsa bu sene çalışmayı düşünmüyorum.. biraz evimin kadını olayım :)
ben de 1 kimyasal 1 kalp durması 2 tane sonucu kaybettim,aynısını ben de yaşıyorum ama bebeğimi görünce hepsini unutuyorum.tabi bu unutma 3 gün filan sürüyor sonra yine meraklar başlıyor:)
sana tavsiyem bol bol ayetel kürsi,felak,nas sürelerini oku.inan rahatlıyosun..
Bir de kan pıhtılaşman var mı ?
Açıkçası hala bir doktor secemedim . ilk hamileligimde sermet beye gitmiştim ilgisiz geldi ,9.hafta kalp atış yok diye aldırdım.şimdi smrynaya ayla hanım var zaten ara ara ona gidiyordum yarına randevu aldım . Tinaztepede aylin barbarosu önerdiler.birde reşat bozoklar. hala net belli değil .tınaz tepeye gidince bilgi verirsen sevinirim.doktor seçmek çok zor birde nerde doğum yapacaksın herşeyi didikliyorum.bir türlü karar veremiyorum
banada aylin hanımı önerdiler ona gidicektim ama randeyu perşembe verebilecekleri için bende biran önce gitmek istediği için ayşalı hanıma girdim.daha çok ufak dedi kalp atışı yok 2 hafta sonra gel dedi.öyle yani bidahakine aylin hanımdan randevu alıcam.bu doktor bana pek ilgili gelmedi birde kan testleri istedi bir sürü yrn onları yaptırıcam bakalım sende git bakalım haber ver hayırlısı olsun şimdiden
Evet : ) İnşallah pazartesi çook güzel haberlerle gelirsin.Ay benimde hayırlısı ile kontrol günüm gelseydi bir de bebeğimin kalp atışlarını duysaydım..Allah ım sen bebeklerimizi bize bağışla ne olur..
Evet : ) İnşallah pazartesi çook güzel haberlerle gelirsin.Ay benimde hayırlısı ile kontrol günüm gelseydi bir de bebeğimin kalp atışlarını duysaydım..Allah ım sen bebeklerimizi bize bağışla ne olur..
merhaba bayanlar bende bugun ikinci kontrolümü oldum. İlkinde sadece gebelik kesesini görmüştük. Bugün kalp atışlarını da duyduk fasulyenin :) Yağmur damlası gibi tıpır tıpır atıyor :)
SAT a göre 8 haftalık gözüksede 7+1 dedi doktorum geç döllenmeymiş. İnşaAllah sağlıkla önce karnımızda sonra yanımızda büyüsün. Allah herkese de nasip etsin.
amin inşallahhceylincim bütün testlerimi yaptirdik kan pihtisi testi genetik test, sperm testi cok sükür bisey cikmadi, rabbim bizlere bagislassin insallah saglicakla ve hayirlisiyla....
ben beyaz tenliyim ve sivilce nedir bilmem ömrümdebir de doktorum bana solenta pregna diye diye bir krem önerdi ( sanırım krem henüz almadım ama).. Benim yüzüm biraz çillidir, gebelik maskesi oluşma ihtimalin fazla dedi. Bu krem gebelik maskesini oldukça önlüyormuş. şimdiye kadar forumlarda rastlamamıştım. Cildi benim gibi olan varsa haberi, bilgisi olsun :)
ÇOK İYİ GELİYOR O İLAÇ,BEN NORMAL HAYATIMDA ÇOK SIK KULLANDIMDI..bu arada kızlar yazdım mı bilmiyorum idrarımda bakteri çıktı,enfeksiyon var..dr tek kullanımlık bi antibiyotik verdi monurol şase diye bişe
merhaba bayanlar bende bugun ikinci kontrolümü oldum. İlkinde sadece gebelik kesesini görmüştük. Bugün kalp atışlarını da duyduk fasulyenin :) Yağmur damlası gibi tıpır tıpır atıyor :)
SAT a göre 8 haftalık gözüksede 7+1 dedi doktorum geç döllenmeymiş. İnşaAllah sağlıkla önce karnımızda sonra yanımızda büyüsün. Allah herkese de nasip etsin.
bugün çok başım dönüyor baş ağrısıda var bulantı zaten hiç eksik olmuyor bu belirtiler 3.ayın sonunda geçer diyorlar sizede öle diyenler varmı umutlanmalımıyım off
slm herkes Allahın izni ile bebeklerini kucaklarına alır inşallah bende 8.haftamın içindeyim geçen hafta bir gün çok az koyu kanamam olmuştu doktor progestan verdi ve dinlenmemi söyledi ara ara karın ağrılarım genelde gece oluyo ve bel ağrım var birkaç gündür sizlerdede bu durum da olan var mı.
slm herkes Allahın izni ile bebeklerini kucaklarına alır inşallah bende 8.haftamın içindeyim geçen hafta bir gün çok az koyu kanamam olmuştu doktor progestan verdi ve dinlenmemi söyledi ara ara karın ağrılarım genelde gece oluyo ve bel ağrım var birkaç gündür sizlerdede bu durum da olan var mı.
kızlar merhaba ben 2gündür giremiyorum topiğe çok mide bulantım var siz nasıl başa çıkıyorsunuz banada söyleyin ya ben bugün doktora gittim kesenin büyüyüp büyümediğini kontrol etmek için çağırmıştı geçen hafta pazartesi 9mm bugünde 20mm olmuş iyi dimi ama kalp atımı yok doktor 24mmkesen olunca görücez dedi bi fikri olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?