2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canım benim sat 24 haziran doktora göre 1hafta geriden gidiyordu ama bana görede geç döllenme oldu dün bişi demedi şuanda kalp atımı göremiyorum ama bu görmicem anlamına gelmez dedi cuma yada pazartesi gel bakalım dedi bende cumartesi özele randevu aldım Allahım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim canım inşallah sende duyabilirsin doktorlar sata göre konuşuyo tarih hesaplıyor bizde öyle söylicez çünkü hangi geceden hamile kaldığımızı bilmiyoruzya insanız korkuyoruz Allah yardımcımız olsun

allah tamamını erdırsın ınsallah.darısı basımıza.ne dedı doktorun neler yaptı testlerını ne zaman yapacakmıs anlatır mısın

bugün bir sürü test istedi kan ve idrar tahlilleri... bir de ben tsh, t3 ve t4 testlerinide yaptırdım. kontrolüm 2 hafta sonra.. bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar.... inşallah hep güzel haberler alırız.. yalnız rahimde biraz sıvı var normal dedi ama inşallah öyledir....

ben hamıle kalmadan 1 ay once butun testlerımı yaptırmıstım herhangı bır sorun varsa onceden cozum bulalım ıstedım.ınsallah yenı testlerde olumsuz seyler yasayız hıcbırımız.

İnşaallah canım.Benim kontrolüm 15 inde.Gün sayıyorum valla.Bana da 2 hafta demişti doktorum.Kan testlerini de o zaman yaparız dedi.Beslenme konusunda da uyardı.Dikkat etmeye çalışıyorum ama yemek yiyemediğim için kilo kaybediyorum Ama folik asidi gebelik öncesi hazırlık olarak da kullanıyordum şimdi de kullanmaya devam ediyorum.

canım kalp atşlarını duymak içinmi 2hafta süre vermişti ben anlıyamadım ve şuanda panşkledim dün 20mm kese var dedi cuma yada pzrtesi gel duyarız dedi ben özele cumartesi aldım

Canım hemen duyamazsan da panik yapma SAT a göre hesaplamıyorlar,benimde senin gibi durumum.Kesenin ebatına göre hesaplıyorlar,çünkü yumurtlama tarihi 1 hafta geçmiş mesela bende.Benim doktorum ne olur ne olmaz diye 2 hafta sonraya attı randevuyu.İnşallah sen de gittiğinde hayırlı güzel haberlerle dönersin..Allah hepimizin bebeklerini korusun..

canım kalp atşlarını duymak içinmi 2hafta süre vermişti ben anlıyamadım ve şuanda panşkledim dün 20mm kese var dedi cuma yada pzrtesi gel duyarız dedi ben özele cumartesi aldım

Evet canım keseyi gördü ben o zaman yanlış hatırlamıyorsam 5+3 falandım ama muhtemelen döllenme geç olduğu için 4,5 hafta gibiydi.15 ine attı randevuyu.Benim doktorum çok müdaheleye karşı sakin bir adam.Vajinal ultrason yapılmış herkese mesala bana yapmadı.Sık yapılan ultrasonada karşı.Kan testleri bile yapmadı.Bekliyorum valla..İnşaallah sağlıklıdır bebeğim de ben de herkes gibi duyarım miniğimin kalp atışlarını..

Maaşallah canım.Darısı başıma inşaallah..

Kasık ağrılarım soldan sağa geçti,sizlerde de oldu mu bu?Dr.usg.de bebişi de hep solda gösteriyodu, acaba yavrum büyüyor diye mi böyle oldu?
Onu hissetttiğimi düşünüyorum o ağrılarla, hemen eelimi götürüyorum ağrıyan yere konuşuyorum yavrumla dua okuyorum ona nas-felak-ayetel kürsi...sizler de okuyun kızlar...

rabbim dualarımızı kabul etsin, bebeklerimizi korusun inşallah... ağrılar bende de var canım gerçi kistlerim varmış. normal dedi doktor. 3 aya kadar geçer dedi.. bol bol dinlen cnm.

rabbim dualarımızı kabul etsin, bebeklerimizi korusun inşallah... Ağrılar bende de var canım gerçi kistlerim varmış. Normal dedi doktor. 3 aya kadar geçer dedi.. Bol bol dinlen cnm.

kistlerim varmış derken polikistikover'limiydin?
Ben öyleyim acaba ondanmı benimde

kistlerim varmış derken polikistikover'limiydin?
Ben öyleyim acaba ondanmı benimde

yok canım tüp bebek bizimki... tedavi için bir çok iğne oldum... bu yüzden kistlerim oluşmuş ama normalmiş... seninkide normaldir inşallah.. sen yinede ağrılarını söyle doktoruna...

canım ya benım de bugun boyle hafıf hafıf agrılarım var boyle tatlı tatlı ben de elımı tutuyorum karnıma annem ben burdayım korkma yanlız degılsın dıyorum gecıyor sankı bırde uzanıyorum bugun

yok canım tüp bebek bizimki... tedavi için bir çok iğne oldum... bu yüzden kistlerim oluşmuş ama normalmiş... seninkide normaldir inşallah.. sen yinede ağrılarını söyle doktoruna...
anladım cnm iğnelerin yaşattığı ağrıları az çok bilirim,benim de 3 kere olumsuz olan aşılamam var...ben normal görüyorum sürekli değil çünkü ağrılarım...olumlu düşünelim di mi:)
şükürler olsun Rabbimize inş.büyüyünce göbüşler daha tatlı olcak o konuşmalar:)

Herkese iyi akşamlar yarın inş.görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…