kızlar sız de gobegınızde benım gıbı sıskınlık hıssedıyor musunuz?ben sankı bıraz sert ve sısım.
canım senin sat nedir? benim de kesem 1 ağustosta 20mm idi. yarın gidicem bakalım kaç mm ve kalp atışı duyabilecek miyim? benim sat 20 haziran. takvim hesabına göre 6+6 fakat doktor gelişime göre ne der bilmiyorum. bu da benim kafamı karıştıran bir konu. kızlar sata göre mi artık hep tarihi söyleyeceğiz yoksa bebeğin gelişimine göre mi? sonuçta bebek ne zaman oldu bilmiyoruz tam tarih olarak 20haziran ile 15 temmuz arasında bir zaman oluştu ama hangi gün
allah tamamını erdırsın ınsallah.darısı basımıza.ne dedı doktorun neler yaptı testlerını ne zaman yapacakmıs anlatır mısın
bende de var sıskınlık ben doktoruma sormustum bana ılk aylarda normal oldugunu soylemıstı
bugün bir sürü test istedi kan ve idrar tahlilleri... bir de ben tsh, t3 ve t4 testlerinide yaptırdım. kontrolüm 2 hafta sonra.. bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar.... inşallah hep güzel haberler alırız.. yalnız rahimde biraz sıvı var normal dedi ama inşallah öyledir....
bende bugün gittim doktora kontrol için keseyi gördük ama daha çok ufak kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.extra bişi yemene gerek yok bebek senden beslenir dedi.folik asit verdi birde kan testi istedi birsürü.bende kalp atışı duyucam diye heycan yapmıştım ama bidahaki sefere inşallah.senin kontrolün nezaman?
İnşaallah canım.Benim kontrolüm 15 inde.Gün sayıyorum valla.Bana da 2 hafta demişti doktorum.Kan testlerini de o zaman yaparız dedi.Beslenme konusunda da uyardı.Dikkat etmeye çalışıyorum ama yemek yiyemediğim için kilo kaybediyorumAma folik asidi gebelik öncesi hazırlık olarak da kullanıyordum şimdi de kullanmaya devam ediyorum.
canım benim sat 24 haziran doktora göre 1hafta geriden gidiyordu ama bana görede geç döllenme oldu dün bişi demedi şuanda kalp atımı göremiyorum ama bu görmicem anlamına gelmez dedi cuma yada pazartesi gel bakalım dedi bende cumartesi özele randevu aldım Allahım inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim canım inşallah sende duyabilirsin doktorlar sata göre konuşuyo tarih hesaplıyor bizde öyle söylicez çünkü hangi geceden hamile kaldığımızı bilmiyoruzya insanız korkuyoruz Allah yardımcımız olsun
canım kalp atşlarını duymak içinmi 2hafta süre vermişti ben anlıyamadım ve şuanda panşkledim dün 20mm kese var dedi cuma yada pzrtesi gel duyarız dedi ben özele cumartesi aldım
kızzlaarr.... konrolden geldim az önce... allahıma binlerce kez şükürler olsun meleğim iyi.. kalp atışlarını da duyduk :) rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle... sevincimi hemen sizlerle paylaşmak istedim :)
yok canım kımse ya esım ve ben varız o da sabahtan aksama kadar calısıyor umarım bu surecı de bebısım ve esımle atlatırız
cok sevındım canım allah sag saglım kucaklarımıza alacagımız gunlerı de gostersın
Maaşallah canım.Darısı başıma inşaallah..
Kasık ağrılarım soldan sağa geçti,sizlerde de oldu mu bu?Dr.usg.de bebişi de hep solda gösteriyodu, acaba yavrum büyüyor diye mi böyle oldu?
Onu hissetttiğimi düşünüyorum o ağrılarla, hemen eelimi götürüyorum ağrıyan yere konuşuyorum yavrumla dua okuyorum ona nas-felak-ayetel kürsi...sizler de okuyun kızlar...
rabbim dualarımızı kabul etsin, bebeklerimizi korusun inşallah... Ağrılar bende de var canım gerçi kistlerim varmış. Normal dedi doktor. 3 aya kadar geçer dedi.. Bol bol dinlen cnm.
kistlerim varmış derken polikistikover'limiydin?
Ben öyleyim acaba ondanmı benimde
Kasık ağrılarım soldan sağa geçti,sizlerde de oldu mu bu?Dr.usg.de bebişi de hep solda gösteriyodu, acaba yavrum büyüyor diye mi böyle oldu?
Onu hissetttiğimi düşünüyorum o ağrılarla, hemen eelimi götürüyorum ağrıyan yere konuşuyorum yavrumla dua okuyorum ona nas-felak-ayetel kürsi...sizler de okuyun kızlar...
anladım cnm iğnelerin yaşattığı ağrıları az çok bilirim,benim de 3 kere olumsuz olan aşılamam var...ben normal görüyorum sürekli değil çünkü ağrılarım...olumlu düşünelim di mi:)yok canım tüp bebek bizimki... tedavi için bir çok iğne oldum... bu yüzden kistlerim oluşmuş ama normalmiş... seninkide normaldir inşallah.. sen yinede ağrılarını söyle doktoruna...
şükürler olsun Rabbimizecanım ya benım de bugun boyle hafıf hafıf agrılarım var boyle tatlı tatlı ben de elımı tutuyorum karnıma annem ben burdayım korkma yanlız degılsın dıyorum gecıyor sankı bırde uzanıyorum bugun
inşallah canım... bu arada tarihlerimiz aynı görünüyor şimdilik... tabi zaman ne gösterir bilinmez... bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?