cnm çook güzeller gerçekten.. ama önleri düğmeli alırsan emzirmede rahat edersin.. yatağada hasta bezi seriyorlar.. pijamayı giymesi çıkarması zor olur sürekli... hem hastanede batırma bunları evde temiz temiz giyersin.. al ucuzundan bi gecelik tamamEki Görüntüle 522343 Eki Görüntüle 522344 Eki Görüntüle 522345
bende bunları almıştım şimdi tekrardan gecelik almam gerekecek ozaman.
cnm çook güzeller gerçekten.. ama önleri düğmeli alırsan emzirmede rahat edersin.. yatağada hasta bezi seriyorlar.. pijamayı giymesi çıkarması zor olur sürekli... hem hastanede batırma bunları evde temiz temiz giyersin.. al ucuzundan bi gecelik tamam
evet yaa eşimi aradılar geçen gün polisim deyip inanmıyorum deyince kapattı. sonradan pişman oldu aklıma o an gelmedi dedi inanmış gibi yapıp polise yakalatsaydık diye ama napalım sağlık olsun dedik. dikkatli olalım arkadaşlar
ay kızlar ya çok sinirliyim doktoru ikna edemedim bakmadı ben takip etmiyorum seni dedi. belimde kasıklarımda ağrı var dedim tahlil istedi bi bakın iyimi bebeğim meraklandım dedim. 2 kaybım olduğunuda söyledim.inatya bakmıcam dedi. bende kızdım çıktım. tahlil istedi yaptırmadım.zaten sağlık ocağıda tahlile çağırdı orda yaptırcam.
ay kızlar ya çok sinirliyim doktoru ikna edemedim bakmadı ben takip etmiyorum seni dedi. belimde kasıklarımda ağrı var dedim tahlil istedi bi bakın iyimi bebeğim meraklandım dedim. 2 kaybım olduğunuda söyledim.inatya bakmıcam dedi. bende kızdım çıktım. tahlil istedi yaptırmadım.zaten sağlık ocağıda tahlile çağırdı orda yaptırcam.
eminönünden canım mecit pijamadan ama ben toptan yerinden aldım.
kızlar morhipodan 2 tane gecelik aldım önden düğmeli 15 tl den.. %100 pamuk yazıyor bakalım.. normalde gecelik giymediğim için gereksiz geliyordu tanesine en az 90 tl para vermek.. lohusa geceliği denince fiyatlar fırlıyor zaten.. en fazla 2 gece giyiliyor zaten.. bulmuşken uyguna aldım valla hehe.. gerçi çook erken ..
ayy hiç sevemedim cnm yaa gecelik olayını.. bohçaya alınan saten geceliklerin daha siftahı yok işte hehe... bakalım nasıl olacak hava.. ama hastaneler sıcak oluyor..Tatlım güzel günlerde giyin,iyi olmuş çok da hesaplıymış.Ben de gecelik giymeyi çok severim aksine ohhh efil efilÜzerine de bir sabahlık bitti işte.Malum Bursa martta dondurur herhalde..
ayy hiç sevemedim cnm yaa gecelik olayını.. bohçaya alınan saten geceliklerin daha siftahı yok işte hehe... bakalım nasıl olacak hava.. ama hastaneler sıcak oluyor..
Saat altibucukta doktora gidicem kac hafta oldu ozledim bebisimi bugun cinsiyete de bakicaz ...
ayy hiç sevemedim cnm yaa gecelik olayını.. bohçaya alınan saten geceliklerin daha siftahı yok işte hehe... bakalım nasıl olacak hava.. ama hastaneler sıcak oluyor..
al benden de o kadar valla hayatta giymem gecelik hastane için alırım sadece çok komik geliyorum aynaya bakınca bi kere giymiştim gülmekten öldüm çıkardım adile naşit gibi filan hissediom kendimi
ammaaa saten gecelik dedimmi duracaaaan fantazilerin vazgeçilmezi kırmızı lacivert bordo renkleriylen dolabımı süslemektedirler hamile kalana kadar çok kullanışlılardı
Dilemcim sen o kiloyla nasıl Adile Naşit gibi görüneceksin
sinemcim napıosun bakalım nasıl gidiyo
öfff yaa ayaklarımda yaralar çıktı yine kızlar daha önceden kullandığım merhemden sürdüm ama onunda gebelik kategorisi C imiş zaten çok kullanmamıştım bıraktım zararı olmaz heralde
ama bu ayaklarla nasıl başaçıkabilcem bilmiyorum çok acıyo
İyiyim canım dinleniyorum,akşam görümcemler vardı(dün temizlikte yaptım biraz yorulmuştum zaten),sabahta bir arkadaşım kahvaltıdaydı çok yorgun hissediyorum o yüzden.Dağ gibi de ütüm varSen nasılsın?
heheheheheal benden de o kadar valla hayatta giymem gecelik hastane için alırım sadece çok komik geliyorum aynaya bakınca bi kere giymiştim gülmekten öldüm çıkardım adile naşit gibi filan hissediom kendimi
ammaaa saten gecelik dedimmi duracaaaan fantazilerin vazgeçilmezi kırmızı lacivert bordo renkleriylen dolabımı süslemektedirler hamile kalana kadar çok kullanışlılardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?