2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

sağol canım emzirmek için düğmeliler zaten tatlım sanırım fotoğrafta belli olmuyor. hastane içinde dediğin gibi uygun gecelikler bakmak gerekecek.

aslında evet yakalatabiliyosan yakalatçan görsünler günlerini

nasıl bakmıyor ya
devletmi özel mi bu
kasığım belim ağırıyo iki kaybım var demişsin
nasıl bakmaz
yaz şikayetini gönder valla

Herkese selam
Kuzum sıkma canını,valla insan değil çoğu bu doktorların öyle görünüyorlar sadece.Ama ona yada yakınına yapsan yırtarlar bir yerlerini çok afedersin.Üzülme Rabbim sahip çıkar zaten annesi,sen içini ferah tut,boşuna gerilme.

Tatlım güzel günlerde giyin,iyi olmuş çok da hesaplıymış.Ben de gecelik giymeyi çok severim aksine ohhh efil efilÜzerine de bir sabahlık bitti işte.Malum Bursa martta dondurur herhalde..

Tatlım güzel günlerde giyin,iyi olmuş çok da hesaplıymış.Ben de gecelik giymeyi çok severim aksine ohhh efil efilÜzerine de bir sabahlık bitti işte.Malum Bursa martta dondurur herhalde..
ayy hiç sevemedim cnm yaa gecelik olayını.. bohçaya alınan saten geceliklerin daha siftahı yok işte hehe... bakalım nasıl olacak hava.. ama hastaneler sıcak oluyor..

ayy hiç sevemedim cnm yaa gecelik olayını.. bohçaya alınan saten geceliklerin daha siftahı yok işte hehe... bakalım nasıl olacak hava.. ama hastaneler sıcak oluyor..

Ben de onları 1 2 kere giymişimdir.Ay ne kokoş şeyler almışım taşlı falanAma genellikle mini pamuklu ya da şifon gibi gecelikler giymeyi çok seviyorumOysho nunkileri çok seviyorum mesela.Sevimli de oluyorlar.Evet sıcak olur dediğin gibi,aman alır koyarız bir tane.Benim korkum tam hastalık zamanı ziyarete gelenler bebeğe bana yaklaşmasa bari.Kimse dokunmasın istiyorum.Valla görgüsüzlük olacak ama eşime kapıya pürel koyacağım dedim.Kızıyor tabi,bizimkilere mi bu laf diyor

al benden de o kadar valla hayatta giymem gecelik hastane için alırım sadece çok komik geliyorum aynaya bakınca bi kere giymiştim gülmekten öldüm çıkardım adile naşit gibi filan hissediom kendimi
ammaaa saten gecelik dedimmi duracaaaan fantazilerin vazgeçilmezi kırmızı lacivert bordo renkleriylen dolabımı süslemektedirler hamile kalana kadar çok kullanışlılardı

Dilemcim sen o kiloyla nasıl Adile Naşit gibi görüneceksin

öfff yaa ayaklarımda yaralar çıktı yine kızlar daha önceden kullandığım merhemden sürdüm ama onunda gebelik kategorisi C imiş zaten çok kullanmamıştım bıraktım zararı olmaz heralde
ama bu ayaklarla nasıl başaçıkabilcem bilmiyorum çok acıyo

Geçmiş olsun ne yarası?

oyy anlatırken yoruldum bende haftasonu yaptım onları baya yoruldum dinlenemedim de hala şükür diyeyim bende ayaklarımdaki yaralar çok canımı sıkıyo onun dışında şükür iyiyim yalnız evime gidip karpuz gibi yatmak istiyorummmm

hehehehehe
benim nie normal yolla hamile kalamadığım ortada desene
ben bildiğin hello kity li pijamalar pofuduk terlikler,tepeden toplu saçlar... hehehe neyse sen bana özelden taktik yaz şekerim 2.sine kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…